Cube Desktop látványos effektusok a Windows hasonló compiz fúzióhoz - video bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató azt gondolják, hogy jelenleg valami örömet a szemét az ablakot, hogy alkalmazás használható asztali kocka, ez az alkalmazás segít létrehozni több munkafelületek és keresse őket a látványos hatásokat, még ha a munka a több asztali, el lesz ragadtatva 3D hatásokat.

Mint tudod nagyon jól a Windows operációs rendszer meglehetősen alacsony 3D hatásokat lehet mondani, hogy a Linux (Compiz Fusion) vagy a Mac, Windows zavarba, amikor a bling bling-oldalakon. Közben meg kell tenni valamit, mert úgy döntött, hogy Cube Desktop app jön néhány érdekes 3D hatások mellett asztal Cube hatása, hogy használhassuk több munkát felületek, mint például a már több több monitor, nem kétséges sokan zsúfolt fulladás asztalra fájlokat megnyitni csak zárja be este, mielőtt kikapcsolja a számítógépet, a leggazdaságosabb megoldás az, hogy több virtuális asztali segítségével Desktop Cube szoftver.

Biztos vagyok benne, szeretni fogja ezt a app azonnal, lehet telepíteni a Windows, XP vagy Vista, a minimális rendszerkövetelmények a következők:

  • Microsoft Windows ® XP ™ vagy Windows ® Vista ™
  • Alacsony 1.4 Ghz processzor
  • 512 MB RAM (1 GB ajánlott)
  • DirectX 9.0c
  • Videó gyorsítás 3D, 64 MB minimum memória.

Azt szeretném, ha kellemes, és ne felejtsd el, a vélemények és a javaslatokat a hozzászólások részben.

Cristian Cismaru

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (68)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.