Avira AntiVir, letöltés, telepítés és beállítás - oktatóvideó

Avira egy víruskereső nagyra értékelik, és hogy megy a rendkívül gyors és biztonságos felső víruskereső egy felismerés nagyon jó a vírusok, és rendkívül lite (kissé) nem fogyaszt sok erőforrást, egy barátságos felület és nagyon egyszerű a használata.
Az Avira AntiVir verzió 9 jön valami új, azaz a lehetőséget, hogy válasszon, milyen Avira AntiVir indul, amikor bekapcsolja a számítógépet

Normál indítás - azt jelenti, hogy az Avira normálisan indul, mint más alkalmazások, és nem lesznek prioritásai, ahogy kellene.

Biztonságos indítás - azt jelenti, hogy az Avira kiemelt fontosságú lesz, amikor elindítja a számítógépet, minden alkalmazás előtt elindul, ami nagyon jó és nagyon normális egy víruskereső számára, először minden alkalmazás előtt indul, ha rosszindulatú programja van (vírus, trójai program, keylogger stb.), amely a Windows indításakor fut, az Avira antivírus számára sokkal könnyebb lesz blokkolni. Ha ezt az opciót választja, a rendszerindítási idő (az operációs rendszer indítása) néhány másodperccel hosszabb lesz, de ez nem okoz aggodalomra okot, hanem a számítógépe biztonsága és biztonsága miatt.

Itt van, amit jön az új Avira AntiVir 9:
1 telepítő varázsló (Wizard) a telepítést követően
2 folyamat védelme GUI folyamatok
3 fájl és mappa védelem AntiVir fájlok és mappák
Registry kulcsok 4 védő AntiVir
5 szkennelés fájlok blokkolva
6 Scanner: kombinált kijelző malware észlelések és egy kattintással eltávolítása.

Ennek ellenére hagylak nézni ezt a videót bemutató, amely tettem nagy öröm, hogy én nagyon szeretem, és ajánlom mindenkinek!

Ne felejtsük el, elvárják vélemények, kérdések és a javaslatokat a megjegyzések rovatban.

Élvezze !!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Köszi, érdekes, de volna egy bemutató a Avira.

 2. Míg vártam ez a bemutató, nagyon akartam változtatni a víruskereső. Ott Nod32 használni. De van egy zavart Avira, mi az, hogy hamis pozitív, mert egyes felhasználók Avira amely elhagyta őt?

 3. Adrian - mondta

  JakKöszönöm, érdekes, de volna egy bemutató a Avira.

  Ez a bemutató a régi, egy változata Avira idősebb, mint itt is látszik ez körülbelül Avira 9, a legújabb kiadás új dolog, hogy jön az új funkciók és új beállításokat, és elolvasta a fenti szöveg bemutató prezentáció?

 4. Adrian - mondta

  Alex: Ahogy várható ez a bemutató, nagyon akartam változtatni a víruskereső. Ott Nod32 használni. De van egy zavart Avira, mi az, hogy hamis pozitív, mert egyes felhasználók Avira amely elhagyta őt?

  Hamis pozitív az, amikor egy vírus lát egy tiszta fájl vírust, az antivírus hamis üzenetét, egyik sem tökéletes, és valóban, amikor Avira eleinte néhány évvel ezelőtt adta sok hamis pozitív oldalak, adik lásd Virus minden fájlt, akkor is, ha tiszta volt, de minden megváltozott, és hamis postakocsis aránya jelentősen visszaesett.

 5. Adrian:
  Hamis pozitív az, amikor egy vírus lát egy tiszta fájl vírust, az antivírus hamis üzenetét, egyik sem tökéletes, és valóban, amikor Avira eleinte néhány évvel ezelőtt adta sok hamis pozitív oldalak, adik lásd Virus minden fájlt, akkor is, ha tiszta volt, de minden megváltozott, és hamis postakocsis aránya jelentősen visszaesett.

  Rendben, értem! Köszönöm szépen, és sok sikert a videó oktatóanyagokhoz. Azt hiszem, kipróbálom ezt a víruskeresőt, a Nod32 kárára. Kíváncsi vagyok, talál-e valamit, ami elhaladt a Node-on ...

 6. Nem tudok változtatni ... AVG 8.5 vu Avira őszintén, nem tudok 🙂 Csak akkor változtatom meg, amikor 9.0-szer megjelenik, milyen érdekes

 7. Igen ez egy jó víruskereső alacsony erőforrás-felhasználás.

 8. Szeretnék egy tutorial arról BitDefender Total Security 2010 kérem

 9. Adrian - mondta

  SRJ: Szeretnék egy tutorial arról BitDefender Total Security 2010 kérem

  Megígérjük, hogy akkor lesz beteg!

 10. Cosmin - mondta

  Érdekes bemutató. De látja, hogy vírusirtónak hívják, nem világít rendben? mindenki egy "s" -t tesz a végére, amikor kimondja, de valójában nincs "s"

 11. egy másik videó bemutató készült valami ilyesmivel, előterjesztette: boby ...

 12. starliciuss - mondta

  Paul: Made másik videotutorial valamit bemutatni boby ...

  Ez a bemutató a régi, egy változata Avira idősebb, mint itt is látszik ez körülbelül Avira 9, a legújabb kiadás új dolog, hogy jön az új funkciók és új beállításokat, és elolvasta a fenti szöveg bemutató prezentáció?

 13. andolis49 - mondta

  Gratulálunk bemutató! És azt ajánlom minden melegével ezt antivírus tűzfallal Comodo minden szabad. Sok szerencsét a jövőben!

 14. jó telepítés minden jól ment igen, ott a vírusvédelmi biztonsági központban, azt mondja nekem, hogy "adat" miért? Remélem, tudsz nekem segíteni! o és te sok felhasználónak segítesz. és a vista insirat 2 kapcsán a rendszerem jobban működik, mint korábban. Köszönöm a videotutorial.ro csapatának, hogy segített nekünk megismerni a pc .paaaa titkait

 15. Adrian - mondta

  ElizaJó telepítés ad minden jól ment ott a vírusvédelem biztonsági központ azt mondják, hogy "ouf adatok" miért? Remélem tud nekem segíteni! egy ország és segítsen sok felhasználó van ez. és körülbelül vista felfűzve 2 megyek sistemų mint roatre jobban kezdődően. Multu videotutorial.ro csapat, amely segít bennünket, hogy megtanulják a titkait pc .paaaa

  Adik adatokat ki az adatbázis vírus aláírás naprakész és azt vagy változtatás antivírus szoftvert szükséges frissítéseket!

 16. Cristi - mondta

  Tudom, hogy a szponzor lunar.nu. *** 2761703

 17. Adelin - mondta

  A SPYWARE DOKTORRÓL IGEN, LEHET, hogy egy oktatóanyag nagyon érdekes lenne, amikor megfigyeltem, hogy sok fertőzést talált ... vírusok kérlek a csomópont és más antivírusok előtt!

 18. Costica - mondta

  Véleményem szerintem a legjobbak között antivírus, telepítettünk egy éve, és nem volt probléma, hogy tényleg nem tudom, hogy kaptam 1,2 a vírusok .si érdekes az, hogy rájöttem, és megköszönöm fff Sőt, örülök, hogy a másik verzió jött ki, hála mult.BAFTA tOVÁBBI !!!!!

 19. Steliana - mondta

  tetszik, és szeretnék néhány tanácsot, hogy megvásárolta a jó és olcsó leptop

 20. StelianaKérjük, és szeretnék néhány tanácsot, hogy megvásárolta a jó és olcsó leptop

  Érjük több útmutatók, amely végigvezeti a látogatókat a legjövedelmezőbb termékeket, azt fogják látni, hogy a minőség-ár-teljesítmény, de főleg az oroszlán, ez a legfontosabb dolog, hogy minél több a pénz i fizetni.
  Tesszük természetesen, és körülbelül notebook statisztikák azt mutatják, hogy a százalékos vevők magasabb a laptopok, mint az asztali számítógépek mostanában egyre inkább a laptop, chia akár asztali jobb teljesítmény és az ár alacsonyabb.
  Az emberek azt akarják mobilitás, szeretne csatlakozni bárhol vezeték nélküli, ezért indítunk egy sor tutorials szentelt a hordozhatóság eszközök, igyekszünk, hogy még az asztali hordozható eltávolításával, amennyire csak lehetséges a kábeleket kínálunk olcsó megoldásokat és hatásos.
  Stay tuned!

 21. Cristi - mondta

  Cristi Bv ms ez a bemutató, de tudom, hogy azt kérem, ha lehet, hogy egy bemutató desrpe "ESET Smart Security 3" Kérem ms mint ........................ ..

 22. Cristi: Cristi Bv ms ez a bemutató, de tudom, hogy azt kérem, ha lehet, hogy egy bemutató desrpe "ESET Smart Security 3" Kérem ms mint ........................ ..

  Az alkotó ez a munka kollégánk Adrian, ő is tett egy oktatóvideót Nod32 Antivirus, sajnos nincs videó bemutató suite "ESET Smart Security 3".
  Kattintson a video tutorial, hogy nod32

 23. Messze a legjobb víruskereső az ingyenes verzióban ... ha mellé teszünk egy komódot vagy egy riasztó zónát, akkor egy tiszta PC-vel fogjuk elérni a mély öregséget, sok szerencsét Adrian minden, amit a csapattal csinálsz !!!

 24. dan Vieru - mondta

  Valóban antivírus atentia.Bravo ér neked.

 25. maryus - mondta

  szia Van egy Toshiba laptop intrebare.Am és telepített nekem, amikor valaki ad windowsul.Inainte kattintson jobb gombbal a számítógépek Toshiba írta alá a számítógépes kép, de miután telepítettem az írási acer.As és szeretném tudni, hogy mi a grind megköszöni luat.Va

 26. Adrian - mondta

  maryus: Hello Nekem van egy Toshiba laptop intrebare.Am és telepített nekem, amikor valaki ad windowsul.Inainte kattintson jobb gombbal a számítógépek Toshiba írta alá a számítógépes kép, de miután telepítettem az írási acer.As és szeretném tudni, hogy mi grind köszönöm luat.Va

  7 tegye többé a helyeken, ahol nem lehet megválaszolni gyorsan !!! Ahol látod küldesz, és a válasz, de van, hogy legyen türelmes, nem alszunk, nem eszik a helyszínen !!! A probléma az, finom, így ha látszólag nem jelenti azt, hogy feltétlenül vett egy darabot belőle, de így is kiváló OEM, hogy tegye meg neki te licenc!

 27. Cristi - mondta

  Nem frissít. Nem tudom miért ... Felkeltem a frissítéseket, és ennyi ... nem megy tovább

 28. Corleone - mondta

  🙂 Ha valamit virustotalal vizsgál, akkor alig tudom, hogy létezik olyan "AVIRA" is, amely általában nagyon ritkán észlel valamit. Ez az avira információt kap, és frissíti a vírusadatbázisát akár virustotalból, akár teljesen más forrásból. hálózati alapú szerver, hogy hasznos információkat tudjon küldeni.

 29. Adrian - mondta

  Corleone: Ha beolvasni valamit VirusTotal, alig van, és tudja, hogy a "AVIRA", ami általában sok ceva.Acest Avira érzékeli ritkán kap információt, és frissíti a vírus adatbázist vagy VirusTotal időkben minden más forrásból nem alapú szerver, amely a Retz megküldi hasznos információt.

  Hol scoso ezen bizonyítékok, érveket te?

 30. Corleone - mondta

  Adrian: Hol scoso ezen bizonyítékok, érveket te?

  Tehát viruzat keresni egy fájlt, akkor a vizsgálat VirusTotal akkor lehet csodálkozni, hogy az Avira nem vett részt minden olyan tevékenységet, szkennelés észleli több nimic.Dar vagy sem, nem jelenti azt, hogy nem biztosítanak legalább securitate.Adrian bemutatott usuranduva munka beállításai nagyon mult.Important nem, hogy válasszon egy AV. után VirusTotal statisztikák, a legjobb antivírus akkor is, ha tudja, hol letölteni, futtatni tudja, mit meglátogatott oldalakat, természetesen joga van mandzsetta fireall hogyan jeles!

 31. Gepeto - mondta

  miért nem látja a bemutató ablak jelenik meg, amikor az Avira nem működik, és mi akadályozza meg őket betesig tennie, tőlem neked, vagy te pc ????

 32. Alex - mondta

  Telepítettem az ingyenes verzió, és én, és miután az első vizsgálat megállapította, a két fájl, amely nod32 nem érzékeli őket.

 33. Adrian - mondta

  GepetoMiért nem látja az összes bemutató ablak jelenik meg, amikor az Avira nem működik, és mi akadályozza meg őket betesig tennie, tőlem neked, vagy te pc ????

  A bemutató tökéletesen megy az elejétől farok, a probléma az, szerezz magadnak egy jobb nettó vagy megfontolás opera vagy a Google Chrome, van egy jobb cache.

 34. Ghita - mondta

  Hello mindenkinek, köszönöm, hogy ez a bemutató, szükségem volt egy víruskereső. Köszönjük videotutorial.

 35. Eugen S - mondta

  Hi guys mindenekelőtt jó munkát mindent, ami segített, hogy a világon, hogy látogassa saitu, van egy kis probléma, azt hiszem, a vírus egy vírus vagy egy trójai vírus avastu nekem, meg, hogy én törölt és újra újra, én formázta a C partíciót telepítettem minden, amit tettek a biztonsági IAM, Mege jó pár nap, és míg ott, támadni programok, mint a Nero Daemon Tools nem engedi hozzáférni néhány oldal a neten megemlíteni, hogy a programok nem a crakuite szabadon, amikor kinyitom nero azt mondja, a vírus és telepítse az eredeti CD-eszközökkel daemonu bar eltűnik, és nem tudom elérni, hogy már egyáltalán, az ő neve 6884053.exe és discription vírus írja: WIN32: VB-LYG [TRJ], továbbá a program fájlok partíció C, szél és a dokumentum seting évben jelenik meg a MS-DOS fájl nevét: 5707514 én el kell hagyni neki, és újra más néven, azt iel be a tulajdonságok és a parancssorban a neve: C: \ 5707514.exe mit tehetek ebben az időben, hogy törölje az összes számítógépre, és formázza az összes, vagy egy másik posibiitatede megszabadulni a rohadt vírus trójai, vagy bármi, adjon néhány tanácsot vagy ötleteket kérem. És kérlek, bocsáss ha zavarja.

 36. dumitru32 - mondta

  Eugen SHi baietiin első jó munkát mindenben, amit csinál segít egy csomó ember, aki meglátogatja saitu, van egy kis problémám van egy vírus úgy gondolom, hogy egy vírus vagy trójai avastu, hogy megtaláljam, hogy virusl törölt és Jára megint formázott C meghajtó Feltelepítettem mindent trebuieiam készített biztonsági másolatot, Mege jó pár nap, és míg ott, én támadni programok, mint a Nero daemon Tools, ne hadd, bizonyos oldalak a neten megemlíteni, hogy a programok nem crakuite szabad vagyok, amikor kinyitom nero azt mondja, hogy van vírus, és telepíti azt az eredeti CD szerszámokkal daemonu bár eltűnik, és nem tudom, hogy több mindenki számára hozzáférhető, az ő neve 6884053.exe és discription vírus írja: WIN32: VB-LYG [idjohnson] partíció CPE következő program files, Wind és a dokumentum év seting megjelenik egy futtatható MS-DOS címmel: 5707514 I ster és acestasi újra más néven, beléptem IEL hogy és parancssori szálláshelyeken neve: C: \ 5707514.exe mit tehetek jelenleg törölni mindent a számítógépre, és formázza egészét vagy ott a másik posibiitatede hogy eltűnjön ez a rohadt vírus vagy trójai mi Adj egy tanácsot vagy van ötlete kérem. És elnézést, ha zavar.

  Én is volt egy ilyen tojan. Letöröltem magam Unlocker oldalon.

 37. Eugen S - mondta

  dumitru32: hogyan kell törölni, ha találok Elnézést, de én nem is egy ász számítógépek empirikusan vezetett engem, ha tetszik

 38. Adrian - mondta

  Eugen S: Dumitru32: hogyan kell törölni azt, amikor az gasescscuzama de nem vagyok egy ász a számítógépek kell empirikusan ha tudok irányítani kérem

  UTA ha virused nem elég, hogy formázni és vírusokat csak a C-lehet a vírus egy másik partícióra, vagy ha ez bármilyen USB stick vagy CD-t, vagy bármilyen más eszköz, hogy csatlakoztassa a számítógéphez. Gyakran olvas be egy antivírus nem mindig elég! Malwarebits vizsgál, SUPERAntiSpyware, DrWeb mindezek 3 néhány ingyenes, a Google és megtalálni nem csak megkeresi az összes partíció C-helyet

 39. Eugen S - mondta

  Telepítettem SUPERAntiSpyware hogy Adrian adott nekem egy vizsgálat, és talál valami ezer karanténba őket, hogy tegyék ugrál, beszélve arról, hogy a több bot lam srác fel a vizsgálat, vagy formázza meg

 40. Bogdan - mondta

  most ingyenes licenccel használom az Avast home edition-t, elégedett vagyok vele, de tudod, hogy jobb-e, mint az avira 9, az avastom az avast 4 hom ………, mondd meg, melyik a jobb, az avast vagy az avira 9?

  • Bulgac - mondta

   BogdanEzelőtt használok Avast ingyenes otthoni kiadás engedélyezett, elégedettek, de a kapus, mint nustiu ha 9 jobb, mint az Avira, Avast avast 4 én hom e ........., spunetimi számomra, hogy melyik a jobb, Avast vagy Avira én 9 ?  

   Avira

   • Francisc - mondta

    BulgacAvira  Idéz nekem

    Meg vagy győződve róla? Mik az érvek? A kimutatás az Avastnál nagyon közel van az Avirához (<1%), fertőtlenítve jobb, további védelmi modulokkal rendelkezik az Avirához képest, stb. Miért mondod, hogy az Avira kiváló termék?

 41. Eugen S - mondta

  És azt használni avast Home Edition és a semminek frissítések és naponta kétszer látom, hogy át vírusok IEL, miért, miközben én már egy saját számítógépet, és nem tudja, hogyan kell megszabadulni IEL, törölni, és újra újra megjelenik, és azt megtámadják egyes programok ingyenesek, és blokkolja egyes oldalain a neten, én egy boot scan az avastu és én nem találtam semmit, nem tudom, mit kell csinálni, hagytam egy comentaru de látom, hogy nem kaptam semmilyen választ, így kérjük, hogy a tutorial, hogyan kell egy calculatorulu tisztító és milyen programokat használni az anti-vírus.
  Próbáltam Avira, de a telepítő összeomlik, hogy a frissítés, feladtuk IEL Próbáltam kasperskyla várhat két napot, hogy én deie egy linket letöltheti és semmi valószínűsége kénytelenek torrentek az utolsó fázisban, ha jogilag nem tudnak és Bogdan tanácsot, ha biztonságban érzik magukat avastu folyamatosan módosítja és inceaca és mi mást lehetne megvédeni és jobb avastu

 42. Adrian - mondta

  Eugen SÉs tudom használni avast Home Edition és semmi sem tesz frissítések és naponta kétszer látom, hogy át vírusok IEL, miért, miközben én már egy saját számítógépet, és nem tudja, hogyan kell megszabadulni IEL, törölni, és újra újra megjelenik, és én támadó egyes programok, amelyek a szabad és blokkolja egyes oldalain a neten, én egy boot scan az avastu és én nem találtam semmit, nem tudom, mit kell csinálni, hagytam egy comentaru de látom, hogy nem kaptam semmilyen választ, ezért kérjük, hogy a bemutató, hogyan lehet egy calculatorulu tisztító és milyen programokat használni az anti-vírus.
  Próbáltam Avira, de a telepítő összeomlik, hogy a frissítés, feladtuk IEL Próbáltam kasperskyla várhat két napot, hogy én deie egy linket letöltheti és semmi valószínűsége kénytelenek torrentek az utolsó fázisban, ha jogilag nem tudnak és Bogdan tanácsot, ha biztonságban érzik magukat avastu folyamatosan módosítja és inceaca és mi mást lehetne megvédeni és jobb avastu

  Avast egy gyengébb, mint az észlelési Avira! Válasz megvan beállítani én csak nem tudom! Elmondtam mindenkinek, hogy használja többet SUPERAntiSpyware tisztítók, MalwareBits, Dr.Web're minden meg beolvasni ezeket a magas szintű és átvizsgálja az összes PC, nem csak a C és rájön törölni! Lehet, hogy nem mi van a vírus, és van néhány hiba a Windows! Azt mondtam, itt helyben WINDOWSURI abbahagyja egyedi szoftver és telepíti Módosított járművezetők van !! Keresik a friss WINDOWS változatlan keres CLEAN XP még mindig nem teljes! Mindaddig, amíg egy módosított Windows szoftver és illesztőprogramok normális, ha hibát, és találkozik egy csomó probléma!

 43. aligaby - mondta

  A bemutató azt mondta, nem tudja, és tud segíteni valaki magyarázatot a lehetőséget:
  Szkenner -> Szkennelés -> Archívumok -> „Maximális rekurziós mélység”

  Ennek a jelentősége a beállítás kapcsolódik fájlok archiválására az archívumban. Fájlok tömörített archívumok, majd együtt más fájlokat vagy egyéb archívumok préseljük másik archívumot, és így tovább. Keresi az archív fájlt, amíg az utolsó fájlt ebbe létrehoz egy fa (egy fa formában, a törzs, amíg az utolsó levél), és lehet választani, hogy milyen mély szkennelés Avira.

  érv:
  B és D archív fájlokat; Az A és C normál fájlokat

  A - B _ D
        C /

  Avira megkeresi fájlok 1 mélység D, B és C
  Avira megkeresi fájlok 2 mélység D, B, C és A

 44. Eugen S - mondta

  Adrian Kösz a tanácsot programok engem tisztítani mindent, különösen Dr. Web hozta a felszínre, és a számítógép, amit törölt régen, egy tipp azoknak, akik használják ezeket a programokat a vírusok: SUPERAntiSpyware, MalwareBits és Dr. Web de vigyázz, hogy hozza ki a felszínre, crakuri keygenuri mindent, ha azt szeretné, hogy törölje mindent tiszta calculatoru talál, azt jelzik, hogy elégedett amprimit velem, és még egyszer köszönöm ADRIANEsi elnézést ragaszkodás maximális egészségre minden jó minden, és a család egy csodálatos dolog, és nem minden kötelezettség nélkül

 45. György - mondta

  Mi a helyzet a-squared?
  Ez egy megbízható szoftver?

 46. mihait - mondta

  cristi.lamureste én és köszön a legjobb Comodo avira.am antivirális vagy végrehajtható, amelyeket teszteltünk 2virusi, 1troian, backdoor 1 1 5 a heurisztikus-virus.deci így talált után kézi vizsgálatot pe.exe Comodo. mi történik Avira Avira már csak unul.mentionez heurisztikus beállított magas az összes archívumot miközben Comodo etc.in a közeg plusz védelmi teljesen ki (én inervamereu) és alapértékek utas tűzfal-biztos egyébként, de ez nem számított kevesebb agyag megadott. kellett adni exe.ca lehetővé Avira észleli amellett, hogy 1 4 és mások, akik egy újraindítás és raspinditii (stop), ahol rátalált recicle etc.o tmp másik dolog kevésbé fontos letöltött valami letöltés közben Comodo már érezte, hogy valami negatív befejezni a letöltést, ha letölti a Avira kell fejezni ahogy kellett felismerni a variáns premium.o személyes következtetést, bár ez már elkezdődött vírusvédelmi motor-start kimutatni a foga fehérjét a másik ellen a experienta.cristi sok évvel ezelőtt, és hidd el, amikor láttam ezt a rendszertelenül I beidegzett látszó és tesztvírusokat a nettó eredmény kiábrándító Avira Avira mam .I már sok év van hátra.

 47. Phlo - mondta

  Telepítettem az avirát is .. de ez nem frissít. Miért? tudja valaki? annyira blokkolt marad ... telik az idő, és nem frissül ... legyen az a comodo-ból, hogy az avira telepítése előtt telepítettem.

 48. bofli - mondta

  itt beavatkozom ... Windows Dark Edition legújabb verziót használok, és nincs semmi probléma, megemlítem, hogy sokkal gyorsabb, mint a többi.
  ..de ha kipróbálna egy (Super) Ubuntut, soha nem lenne vírusa !!!
  id: boflitajunior

 49. Misu - mondta

  fürdő hagy minket az umbutu .sal használatával csak biztonságos és stabil lovakat használjon, és káposztát állítson be szoftverrel és hardverrel. A játékok, webkamerák, tv-tunerek stb. 99 százaléka ... linux. és általában vírusok, stb. titokban elveszíti hardverét, vagy javításba megy, hogy pénzt adjon a vállalati lánc működtetésére stb.

 50. ando - mondta

  "Begin scan" C: \ WINDOWS \ system32 \ Tools "
  C: \ WINDOWS \ system32 \ Tools \ Restart.exe
  [DETECTION] Az SPR / Destart.A program felismerési mintáját tartalmazza ”

  „Platform: Windows XP
  Windows verzió (Service Pack 3) "

  Átfutottam a mappát a "Tools" az "Ignore offline fájlok" - dezactivata.Avira jön ezzel az opcióval a Configuration "szkenner"

  Úgy vélem, hogy ez a vírus, ha a vírus jön antivírus telepítése és Avira.-jumping kapcsolatos lehet mit írnak beállításán automatikus frissítést víruskereső szoftver.

  Meg tudja nézni, ha ugyanaz a probléma, sőt mondd, persze ha tudja, -ha ez egy vírus, vagy sem. Ezt nevezték egy fül

  Restart.exe

 51. ando - mondta

  ando: "Begin scan" C: \ WINDOWS \ system32 \ Tools "
  C: \ WINDOWS \ system32 \ Tools \ Restart.exe [felismerés] tartalmaz felismerési mintázatát az SPR / Destart.A Program "
  "Platform: Windows XP
  Windows verzió (Service Pack 3) "
  Átfutottam a mappát a "Tools" az "Ignore offline fájlok" - dezactivata.Avira jön ezzel az opcióval a Configuration "szkenner"Úgy vélem, hogy ez a vírus, ha a vírus jön antivírus telepítése és Avira.-jumping kapcsolatos lehet mit írnak beállításán automatikus frissítést víruskereső szoftver.Meg tudja nézni, ha ugyanaz a probléma, sőt mondd, persze ha tudja, -ha ez egy vírus, vagy sem. Ezt nevezték egy fül

  Konfigurációs beállítások a lapolvasási:
  FELADATNÉV ........................... ..: ShlExt
  .................. Konfigurációs fájl: C: \ DOCUME ~ 1 \ ...
  Naplózás ........................... ..: alacsony
  Elsődleges akció ......................: Interaktív
  Másodlagos hatás .................. ..: figyelmen kívül hagyja
  Scan master boot szektor .............:
  Scan boot szektor .................. ..: on
  Boot szektorok ........................: C:,
  Folyamat ........................ scan: off
  Adatbázis vizsgálata ..................... ..: off
  Keresés rootkitek ............... ..: off
  Integritásának ellenőrzése rendszerfájlok ..: off
  Minden fájl vizsgálata ......................: Minden fájl
  Archívumok vizsgálata ..................... ..: on
  Rekurzió mélységét .....................: 20
  Intelligens kiterjesztések .................. ..: on
  Macro heurisztikus .....................: a
  Fájl heurisztikus ......................: Közepes

  Eltérő kockázati kategóriák ……… ..: + APPL, + SPR,

  Elfelejtettem elmondani, hogy az "Általános - Kiterjesztett fenyegetési kategóriák" beállításokban aktiváltam az "Alkalmazást (APPL)" és a "Biztonsági magánkockázat (SPR)" elemeket, és úgy tűnik, hogy csak ez az SPR észleli, hogy vírus. Miután kikapcsoltam az opciót azt mondja nekem, hogy ez egy gyanús fül. Várom a választ, ha tudod ??? vírus vagy sem ??? Mit kellene tennem???

 52. Adrian - mondta

  ando:
  Konfigurációs beállítások a lapolvasási:
  FELADATNÉV ........................... ..: ShlExt
  .................. Konfigurációs fájl: C: \ DOCUME ~ 1 \ ...
  Naplózás ........................... ..: alacsony
  Elsődleges akció ......................: Interaktív
  Másodlagos hatás .................. ..: figyelmen kívül hagyja
  Scan master boot szektor .............:
  Scan boot szektor .................. ..: on
  Boot szektorok ........................: C:,
  Folyamat ........................ scan: off
  Adatbázis vizsgálata ..................... ..: off
  Keresés rootkitek ............... ..: off
  Integritásának ellenőrzése rendszerfájlok ..: off
  Minden fájl vizsgálata ......................: Minden fájl
  Archívumok vizsgálata ..................... ..: on
  Rekurzió mélységét .....................: 20
  Intelligens kiterjesztések .................. ..: on
  Macro heurisztikus .....................: a
  Fájl heurisztikus ......................: Közepes

  Azt elfelejtettem mondani, hogy a beállításokat a "General - Extended fenyegetéskategóriák" engedélyezte "Alkalmazás (APPL)" és a "Biztonsági kockázat privaci (SPR)", és úgy tűnik, hogy csak azt érzékeli, hogy az SPR, amit tiltva a lehetőséget virus.dupa azt mondják, hogy egy gyanús lapot. Asteptun válasz, ha tudja ??? Ez vagy nem vírus ??? Mit tegyek ???

  Van olyan információja, hogy bármelyikünk a Kaspersky Romania-nál vagy a Bitdefender Romania-nál dolgozik? Gondolod, hogy ismerjük a listán szereplő összes vírust? Gondolod, hogy van egy listánk az összes vírusról, amelyhez megkérdezzük, hogy mi az a vírus és mi nem? Írja be a google-ba: SPR / Destart. Adja meg az enter nevet, és olvassa el a témákat a fórumokon! Vagy küldjön angol nyelven egy e-mailt az Avira embereinek az itt megadott naplóval, és talán választ kap ... Nincs olyan problémám, amiről beszél.

 53. ando - mondta

  Vajon az egyik arrogancia jön, talán azért, mert te mögé bújva monitor, hitvallás ki tudja ... te tele frusztráció.

  TREZESTETE és mi vagyunk, de nem szeretném, ha a gyerek a vízen.

  Ne fáradj velem felelősebb, nincs rost. de nem érti meg ...

 54. Adrian - mondta

  ando: Vajon az egyik arrogancia jön, talán azért, mert te mögé bújva monitor, hitvallás ki tudja ... te tele frusztráció. TREZESTETE és mi vagyunk, de nem szeretném, ha a gyerek a vízen.Ne fáradj velem felelősebb, nincs rost. de nem érti meg ...

  Nem bujkálok ... ez a webhely felépítése ... ha támogatta volna a webkamerát, szívesen adtam volna képet vagy webet, hogy láthasson engem ... Tényleg azt gondolja, hogy az arcom megakadályozott abban, hogy mindenre válaszoljak, mint fent? Mi van a monitor hátuljával és a válaszommal? azt akarod, hogy a cím, telefonszám… négyszemközt lássák egymást? bármikor haver ... mindannyian emberek vagytok, így nincs okom félni, vagy másképp válaszolni önre a való életben!

 55. ando: Vajon az egyik arrogancia jön, talán azért, mert te mögé bújva monitor, hitvallás ki tudja ... te tele frusztráció. TREZESTETE és mi vagyunk, de nem szeretném, ha a gyerek a vízen.Ne fáradj velem felelősebb, nincs rost. de nem érti meg ...

  Ando úr, számomra úgy tűnik, hogy az arrogancia, a ravaszság és a huncutság kombinációját illesztette be a szövegbe, "ha tudja ???", ha ez természetesen összefüggésben állt "ha tudja?" egészen más dolog volt.
  A "ha tudod ???" szövegrész ebbe a szövegbe tették, hogy felébressze a bennünk rejlő büszkeséget "mutassuk meg nekik, hogy tudjuk", sajnos nincs 10 évünk ilyen infantilis formák követésére ...
  Ha megfogalmazni a választ más lett volna, és biztos vagyok benne, hogy lett volna más.
  Most megpróbálok válaszolni, alcolo ügy meglehetősen könnyű megoldani, hogy egy gyanús futtatható, hogy biztos az egészségügyi fájl kell használni szkenner online, vagy még inkább, küldje el a fájlt beolvasni, hogy mit gondol, és különböző szkennelési motorral.
  Nem tudjuk megmondani, kívülről, hogy nem rosszindulatú, és ezért nincs szkennelés motorok, így a biztonsági cégek, napi frissítési szervereket és a befektetés jelentős összegeket a kutatásban.
  Ha nem bízik a víruskereső meg lehet változtatni.
  ÉN használ Kaspersky és bízom benne, ha találok valamit, hadd kitörölni, nincs veszély, mert a legtöbb antivírus másolatot a fájlokat a rendszer eltávolítja, hogy tartani egy bizonyos ideig, szintén fontos, hogy egy eredeti ablakok liceenta.
  FIGYELEM!
  SZAVAK lehet fogni és irány ékezetek visszaélnek.

 56. Honnan tudom, hogy mikor hozza egy új videót? Úgy értem, ha én keresem útmutatók, amelyek újak, mint én?

 57. Vasile - mondta

  miért csipogó be a számítógépet, és talál egy vírus, ha a hangszóró?

 58. Adina - mondta

  Nagyon jó, és ez a bemutató, köszönöm Adrian A tanúvallomás ékesszólás, hogy még nem tudtam sokat erről antivírus, valójában nem nagyon képzett a többi antivírus, ezért úgy döntöttem, hogy telepítse Avira alábbi lépéseket.
  még egyszer köszönöm Adrian.

 59. Adrian - mondta

  AdinaNagyon jó, és ez a bemutató, köszönöm Adrian A tanúvallomás ékesszólás, hogy még nem tudtam sokat erről antivírus, valójában nem nagyon képzett a többi antivírus, ezért úgy döntöttem, hogy telepítse Avira alábbi lépéseket.
  még egyszer köszönöm Adrian.

  Örömmel Adina és várunk titeket! Reakciói és köszönetünk arra késztet minket, hogy továbblépjünk! Lehet, hogy egyesek szerint túl gyakori, hogy bárkinek köszönetet mondanak vagy nem segítenek, de egyáltalán nem ilyen, még akkor is, ha nincs időnk mindenkinek "köszönetet" mondani, köszönjük, de tudják, hogy elolvastuk az üzeneteit, és ez valóban sokat jelent nekünk!

 60. Sorin - mondta

  Hi! Telepítettem és Avira, de nem értem őket, és nem frissíti, még a telepítés után azonnal amint láttuk, a bemutató?

 61. Adrian - mondta

  Sorin: Hi! Telepítettem és Avira, de nem értem őket, és nem frissíti, még a telepítés után azonnal amint láttuk, a bemutató?

  Megteszi, de türelmesnek kell lenned ... így makacsabb néha, emlékszem, hogy egyszer ugyanerre telepítettem Avirát, és amikor eljutott ahhoz a szakaszhoz, ahol frissítenie kellett, körülbelül 30 percig maradt így, végül a folyamatjelző sáv megtelt, és továbbléphettem a telepítővarázslóval. Nem hinném, hogy panaszkodnunk kellene, amíg ingyenes termékről van szó, nem felel meg neked a helyzet? csak annyit kell tennie, hogy fizet egy olyan víruskeresőért, amely mindenképpen frissül. Ennyi ... még az ingyenes is ára van!

 62. Sorin - mondta

  köszönöm a választ, először telepítettem és tette azonnali frissítést, de miután újratelepíteni az operációs rendszer már nem akart, és azt hittem, rosszul valahol setari.merci újra.

 63. Remiro - mondta

  Roga lesz, ha tudok ajuta.Cum egy frissítést az interneten a járművezető számára a kamera közvetlenül a eszközkezelőben? hogy semmilyen program, amit használni nem találtam, hogy driver frissítés? tekintetében !!! Remiro

 64. vanessa - mondta

  RemiroWill ROGA ha tudok ajuta.Cum egy frissítést az interneten a járművezető számára a kamera közvetlenül a eszközkezelőben? hogy semmilyen program, amit használni nem találtam, hogy driver frissítés? tekintetében !!! Remiro

  keresés eszköz Gutterman vagy Driver-ellenőrző .... Ezek a szoftverek tudják, hogyan kell online forrásokat keresni hivatalos forrásokból ... FIGYELEM !!! ha még nem telepítette azt a meghajtót a telepítő CD-re, akkor a videokamera nem talál semmit.

 65. máshová nem sorolt - mondta

  Minden tisztelet a „Videotutorial.ro” csapat iránt
  Ritka az emberek, mint te. Valójában te vagy az egyetlen, Romániában. Volt, hogy a TV minden állomáson az országban, 24 / 24 és 7 / 7. Nem kap megingott elfogult megjegyzéseket (nem is közzéteszi a tényt, hogy nem érdekel), hogy tegyen valamit jobban, mint te.
  Más hírek:
  Egy barátom azt szokta mondani: "A legmenőbb vírus egy antivírus." Nagyon igaza volt, mert tudta, mit mond. Tudomásul vettem és részletesen tanulmányoztam a problémát. Néhány éve nem használok víruskeresőt, és elmondhatom, hogy minden rendben van. Online vásárolok kártyás fizetéssel, és semmi bajom. Aki nem hisz nekem, hajlandó vagyok fogadni vele. Várom a megjegyzéseket az e-mail címen ……………….
  Minden arról szól, hogy tudd "mi és hogyan"
  Gugaliti, gugaliti ....

 66. máshová nem sorolt: Egész megbecsülést a kollektív "Videotutorial.ro"
  Ritka az emberek, mint te. Valójában te vagy az egyetlen, Romániában. Volt, hogy a TV minden állomáson az országban, 24 / 24 és 7 / 7. Nem kap megingott elfogult megjegyzéseket (nem is közzéteszi a tényt, hogy nem érdekel), hogy tegyen valamit jobban, mint te.
  Más hírek:
  Egy barátom egyszer azt mondta: "A legjobb vírus egy vírus". Van teljesen igaza, mert tudta jól, hogy mit mond. Vettem figyelmet és tanulmányozta a problémát alaposan. Több éve nem használ antivírus és azt lehet mondani, hogy minden rendben van. Vásárlás a nettó fizetési a kártyát, és én egyáltalán nem probléma. Nem hiszem, hogy én vagyok hajlandó a tétet vele. Várakozás észrevételeket e-mailben .................. .Minden feladata, hogy tudja, "mit és hogyan"
  Gugaliti, gugaliti ....

  Gratulálok a tudás, sajnos én nem hiszem, hogy lehet megszabadulni a spam mail, ha hagyja, hogy a megjegyzések rovatban.

 67. máshová nem sorolt - mondta

  Gratulálok Cristi-admin. Láttad, hogy neked is van mit tanulnod valakitől. Ugye nem hittél nekem? Tudod, mit mondott Einstein? azt mondta: "Minél többet tanul, annál többet kell tanulnia."
  Apropó spam, tényleg szükség van nagyon!

 68. máshová nem sorolt: Gratulálunk Cristi-admin. Láttad, hogy volt, és tanulni valamit valakitől. Nem hiszed? Tudod, mit mondott Einstein? így mondja: "Minél többet tanulni, annál többet maradnak még mit tanulni."
  Apropó spam, tényleg szükség van nagyon!

  Úgy vélem, hogy én vagyok a diák, mint élek, soha nem tudom, elég, minden második valami újat tanulni.

 69. florin - mondta

  bravo ady egy nagyon jó bemutató Kezdő vagyok, és… szerinted nem vagyok túl jó, ami a legjobb ingyenes víruskereső, csak így tovább. Nem tehetek róla, de gratulálok Krisztusnak, aki igazi szakember, csak köszönöm, hogy létezel

 70. Adrian - mondta

  florinBravo ady egy nagyon jó tutorial kezdő vagyok, és én nem igazán tudom ... Ön szerint ki a legjobb ingyenes víruskereső, tartsa meg minden asa.nu nem gratulál a Krisztus, aki egy igazi profi nem mint köszönöm létezik

  Nem a legjobb antivírus! Ha nem tud járni vele, és állítsa fel, mert akkor lesz a legrosszabb antivírus, mind az emberi tényező az, aki mögött vírusölő! Azt fentebb már említettük, más véleménye, kérjük, olvassa el a megjegyzéseket mielőtt elküldöd szép, talán valaki ugyanazt a kérdést, mielőtt, ne légy lusta! ez olyan nehéz olvasni néhány megjegyzést?

 71. Igazad van Adriane! de csak részben. Florin azt mondta, hogy ez így nem túl kezdő tudja, hogyan kell nézni, és mit kell tennie. Az Ön üzenete látom, hogy te vagy a legnagyobb maró az összes csapat. Ön írt egy csomó róluk, ha egyszerűen a keresés az oldalon. Ha engedélyezte számunkra, hogy magam kényelmesen, és engedjék meg, hogy elmondjam, nem sok keresni körében a csapat videotutorial.ro. Ez azt mondja, hogy te tudatlan sav és szeretné elrejteni.

 72. Dumitru Munteanu - mondta

  wow áru ismerte őt, de nem olyan jó, hogy ma halu ada tutoial jó neked leghangosabb ember azután vizsgáljuk, amikor lai !! bravooo tetszett mia !!!

 73. daniel - mondta

  sal van egy probléma ativirusul nem törli a panelu a cotrol május mondom, hogy nem tudom telepíteni a azuta.

  • Francisc - mondta

   daniel: Sall problémája van ativirusul nem törli a panelu a cotrol május mondom, hogy nem tudom telepíteni a azuta.  (Idéz me)

   Töltsd le a http://www.avira.com - „Letöltések” szakasz - „Eszközök” - „Avira Antivir RegistryCleaner” segédprogram. Használja, majd indítsa újra a számítógépet. Ha nem működik, telepítse újra az Avira víruskeresőt, távolítsa el a "Vezérlőpultról". Indítsa újra a számítógépet. Használja a korábban letöltött segédprogramot http://www.avira.com és indítsa újra a számítógépet. Mindkét esetben jó megtisztítani a rendszerleíró adatbázist, miután újraindította a számítógépet egy rendszerleíró adatbázis-tisztítóval, például CCleaner, RegCleaner, Perfect Utilities, Glary Utilities stb. bármit telepített a számítógépére, majd "indítsa újra". Sikerülne.

 74. Francisc - mondta

  Úgy tűnt, a http://www.softpedia.com - Antivírus letölthető Avira AntiVir Personal - Ingyenes víruskereső 9.0.0.415 verzió. Ajánlom azoknak, akik az Avira Free programot használják, hogy távolítsák el a régi verziót, miután újraindították a PC tisztítását a "Avira AntiVir RegistryCleaner" alkalmazással, amelyről letölthető http://www.avira.com - Letöltések - Eszközök és egy másik rendszerleíró adatbázis-tisztító telepíti az új verziót. Miért? Mivel:
  - megszabadulni a 30/40 Mb-tól (esetemben például 77,3 Mg régi telepítés - 66 Mg új telepítés; a legutóbbi frissítés után elérte a 118 Mb-ot, de eltávolítás után - az újratelepítés 66 Mg);
  - jobban működik ugyanazokkal a beállításokkal: a számítógép gyorsabban indul, gyorsabban keres (2-3 perc), a felhasznált számítógépes erőforrások kisebbek.

 75. Alexandru - mondta

  miam szia én nemrég telepített 10.10 munka és képek bármilyen weboldal nem látni, hogyan kellene, hogy mi történik ebben az esetben a adreas ms küldje el e-mailben, ha tudsz

 76. Francisc - mondta

  Újra, vagy lásd a böngésző beállításait. De véleményem szerint a legjobb Firefox. Ez nagyobb védelmet nyújt, a világosság és a sebesség, így a böngésző is, és az Ad-ons oldalakon kínált.

 77. Bulgac - mondta

  Az egyik legjobb antivírus lume.Avira-a legjobb.

 78. őrült angyal - mondta

  Adrian van egy kis probléma a Avira
  mia letöltéséhez ubgrade, amely úgy tűnik, hogy egy másik neve AntiVir vírusvédelmi és van akadva nem tudok játszani 5 perc csendes, hogy én rúgni a játék NUJ Drake fenyegetés bejelentést Sall is kell Avira víruskereső CAA nekem Azt találták, hogy sokkal kényelmesebb, mint az AVG

  • Francisc - mondta

   őrült angyalAdrian van egy kis probléma a Avirama letöltött ubgrade, amely úgy tűnik, hogy egy másik vírus, amely az úgynevezett antivirális szerek és őrültebb, mint a pokol nem tud játszani 5 perc csendes, hogy adok ki a játékot NUJ Drake bejelentés fenyegetés sal még szeretem Avira antivírus CAA tűnt sokkal kényelmesebb, mint én AVG  Idéz nekem

   Nem igazán értem, hogy az Avira hogyan frissített egy másik víruskeresőt, de ... ... lássuk. Ha ezt a "víruskeresőt" "Antivir" -nek vagy "Antivir 2010" -nek hívják, akkor egy "gazember" programot "telepít".
   Tegye a következőket:
   1) Malwarebytes Anti-Malware:
   - Töltse le a Malwarebytes Anti-Malware programot, és mentse az asztalra.
   - Telepítse, és a végén ellenőrizze, hogy ellenőrizte-e a következőket: „Frissítse a Malwarebytes 'Anti-Malware programot" (azaz frissülni fog) és „Indítsa el a Malwarebytes' Anti-Malware programot" (azaz az indításhoz). Ezután kattintson a "Befejezés" gombra.
   - A program elindítása után válassza a "Teljes vizsgálat végrehajtása" lehetőséget, majd kattintson a "Szkennelés" gombra.
   - A vizsgálat végén nyomja meg az "OK", majd az "Eredmények megjelenítése" gombot. Megjelenik egy ablak, ahol megtalálja a fertőzéseket (piros színnel írva). Ellenőrizzen mindent, majd kattintson a Kiválasztott eltávolítása gombra.
   2) Dr.Web CureIt!:
   Vizsgálatával és megoldó leírt 1), letölthető Dr.Web CureIt! 5.00.10 [06.02.2010], és nem egy teljes scan vele. Ez a program nincs telepítve az asztalon, de akkor letölti egy végrehajtható, hogy clikc.
   Ha nem szabadul meg azonnal, ne aggódjon. Most a számítógépen van a két program, és frissülnek. Lépjen be "Biztonságos módba", és ismételje meg a műveleteket
   Végül tisztítsa meg a rendszerleíró adatbázis egy program, mint a CCleaner, WinUtilities, vagy bármi RegCleaner rossz.

 79. Sorin - mondta

  hogyan fordított w32.gammina.AG vírus támadja mobil merevlemezek // és ez az, amit a víruskereső ..to megszabadulni a rohadt vírus ..//

  • Adrian - mondta

   Sorin: Hogyan megfordítani w32.gammina.AG vírus támadja mobil merevlemezek // és ez az, amit a víruskereső ..to megszabadulni a rohadt vírus ..//  

   Egy féreg (féreg) felfedezte augusztus 27 2007, hogy egy féreg, hogy szaporodik és terjed minden deviceuri csatolt PC (USB-meghajtók), és ellopják a jelszavakat, különösen az online szerencsejáték számlákat.

   Általában szinte minden antivírus képes "kezelni", ez egy alacsony kategóriájú vírus

   Ahhoz, hogy megszabaduljon tőle. Állj Rendszer helyreállítása, majd csinál egy frissítést, és ad egy teljes víruskeresés.

   Miután a teljes szkennelési és fájlok törlése után megtalálták fertőzött go on a Start, majd a Futtatás, és ott a Futtatás mezőbe írja: regedit, és adja meg, vagy az OK

   A megjelenő ablak bal oldalán bontsa ki a "HKEY_CURRENT_USER" kulcsot, és navigáljon a Szoftver, majd a Microsoft, majd a Windows gombra kattintva. Kattintson az Aktuális változat, majd a Futtatás elemre, és a jobb oldalon törölje az értéket: "kava" = "% System% \ kavo.exe". (kattintson jobb gombbal az értékre, és válassza a Törlés lehetőséget)

   • Francisc - mondta

    Adrian: Egy féreg (féreg) felfedezte augusztus 27 2007, egy féreg, hogy szaporodik és terjed minden deviceuri csatolt PC (USB-meghajtók), és ellopják a jelszavakat a speciális számlák általános online.In játékot "kezelni" neki olyan vírus, egy olyan vírus kategória LowCut megszabadulni tőle. Állj Rendszer helyreállítása, majd csinál egy frissítést a víruskereső és ad egy teljes scan.Dupa teljes scan, és törölje a fájlokat, miután megtalálták a fertőzött menni a Start, majd a Futtatás, és ott a Futtatás mezőbe írja: regedit, és adja meg, vagy Okin a megjelenő ablakban a bal oldalon Keya kibontása "HKEY_CURRENT_USER", majd böngészni kattintva Software, majd a Microsoft Windows. Kattints a jelenlegi verzió Run jobbra, majd törölje az értéket: "kava" = "% System% \ kavo.exe." (Jobb klikk az adott érték, és válassza a Törlés)  Idéz nekem

    Bocs, hogy nem vettem észre a beavatkozást.

  • Francisc - mondta

   Sorin: Hogyan megfordítani w32.gammina.AG vírus támadja mobil merevlemezek // és ez az, amit a víruskereső ..to megszabadulni a rohadt vírus ..//  Idéz nekem

   1) Lásd itt: http://techsalsa.com/remove-w32gammima-and-w32gammimaag-virus/
   2) Ezt a fertőzést a Symantec eredetileg 27.08.2007. augusztus XNUMX-én jelentette. Nézze meg, van-e ingyenes szkennerük. Egyéb lehetőségek: Dr.Web CureIt!, Kaspersky Víruseltávolító eszköz, Malwarebytes'An-Malware, McAfee AVERT Stinger, Avira AntiVir eltávolító eszköz stb.
   3) De azt hiszem, hogy lenne kimutatható a legtöbb antivírus súlyos adott kor ezt a fertőzést.

 80. Francisc - mondta

  Azok számára, akik az Avirát használják és át akarnak váltani az Avast! 5-re, javasoljuk, hogy várják meg, amíg a második biztonsági termék összes problémája megoldódik. Valószínűleg az Avast! 5 frissítés stabilizálja a programot. De légy óvatos! Az Avira sem hiába, és ez év közepén kiadják a sokat javított 10-es verziót (megváltozott grafikus felület, de nem sokat, viselkedési szkenner, a Windows rendszerleíró adatbázisának szkennere a fertőzések által hagyott nyomok megszüntetésére) . Tehát ... A döntés az Öné!

 81. Francisc - mondta

  Az Avira AntiVir 9 alkalmazók figyelmébe !!! Ma problémái lesznek a frissítéssel, mert ez egy nagyobb "letöltés". Vagyis az adatbázis mellett a "keresőmotor" is frissül a 8.02.01.194 verzióra. Tehát "türelem és dohányzás", és ... nagy ragaszkodás. Ha nem sikerül, és ha lehetősége van és / vagy lehetősége van, frissítse az ütemtervet 24 óra után.

 82. Francisc - mondta

  Revin és szeretném azokat, akik használják Avira megjelent 10 változat:
  - Avira AntiVir Personal - Ingyenes víruskereső 10.0.0.561
  - Avira AntiVir Professional 10.0.0.911
  - Avira AntiVir Premium 10.0.0.597
  - Avira Premium Security Suite 10.0.0.536

 83. Francisc - mondta

  Első benyomások Avira AntiVir Personal - Free Antivirus 10.0.0.561:
  A) Általános benyomások:
  - Nem hatott meg ez a verzió, sőt csalódni is kellett. Valószínűleg az engedélyezett termékek felülmúlják a versenyt, de az ingyenes verzió ugyanolyan gyenge. Messze elmaradt az Avast versenytársaitól! és az AVG a biztonsági ajánlatról. A "ProActiv" nevet is felveheti az Avira AntiVir Personal programba. Nem hiszem, hogy ilyen jelentős kimutatási aránya 2% -kal magasabb, mint az Avast! 5 (a balszerencse csúcsa lenne, ha a fertőzéseknek éppen ezt a százalékát érinti).
  B) jelentős hírek (vagy pozitív elemek):
  - beolvassa / védi a nyilvántartásokat is;
  - ellenőrizze az adminisztrátor jogát;
  - fertőtlenít észlelés esetén;
  - a konfigurációs menü jobb csoportosítása;
  - több beállítási lehetőség;
  - több kézi szkennelési lehetőség.
  B) negatív elemek:
  - bár úgy tűnik, hogy nincs nagyobb fogyasztása, mint az előző verzió, mégis lassabban mozog (amikor megnyitja a programot vagy a programablakokat, a vizsgálat elején stb.);
  - a reakcióidő hosszabb; amikor teszteltem az "eicar" -t, lassabban reagált;
  - az „eicar” tesztek (8) közül az utolsó, amely háromszoros archiválással rendelkezik, nem reagál, de lehetővé teszi a letöltést, és amikor megpróbálja kibontani, akkor jelzi a fertőzést (mind a 9 teszt 8. verziója azonnal reagál);
  - a szkennelési sebesség nem csökkent, de az idő nőtt (valószínűleg annak is köszönhető, hogy szkennel és regisztrál); néhány tíz másodperc telik el a beolvasás megkezdése előtt;
  - a "ProActiv" hiánya, amely nagyobb biztonságot kínált és megegyezik az Avast! 5 Free-vel a biztonsági kínálat szempontjából (és a magasabb észlelési arány miatt még meghaladta is).
  Ennyit eddig. Én vissza fog térni, ha találok valami fontos jelenteni.

 84. Francisc - mondta

  Vissza a korrekció a vizsgálatok EICAR:
  "- az" eicar "tesztek (8) utolsó végén, amely háromszoros archiválással rendelkezik, ez már nem reagál, hanem lehetővé teszi a letöltést, és amikor megpróbálja kicsomagolni, akkor jelzi a fertőzést (mind a 9 teszt 8. verziója azonnal reagál);"
  Tévedtem, de most fix:
  - a 8. teszt azonnali leállításához, amely hármas archiválással rendelkezik, az Avira 10 ingyen beállítása a következő:
  Konfiguráció ”- jelölje be az Expert Mode - Guard - Scan - itt az alábbiak ellenőrzéséhez: Minden fájl, Scan beolvasás és írás közben, valamint az Archive beolvasása, és itt adja meg a 10 értéket Max. rekurziós mélység (kezdetben 1).
  Elnézést a figyelemelterelés. Ez rossz ember.

 85. Francisc - mondta

  Megfigyelni objektivitás kénytelenek visszatérni egy másik korrekció:
  Miután utánanéztem a fent vázolt kérdések azt újratelepíteni a vírus- és megoldódott a következő:
  - a parancsokra való reagálás sebessége;
  - az ablakok kinyitása;
  - a detektálási reakció lassúsága.
  Gyakorlatilag az összes paraméter esnek 9 változata.
  Ne felejtse el megemlíteni, hogy most a "pagefile.sys" és a "rendszerfájlok" vizsgálatát végzi, anélkül, hogy megjelenítené a "Figyelmeztetések" szót.
  Scan idő hosszabb, hanem azért, mert megkeresi és regisrii.
  Ennyi az egész! Ha sietek értékelésével ellenőrzése nélkül alaposan.

 86. Francisc - mondta

  Bocsáss meg balbaierile korábban.

 87. Francisc - mondta

  Végül Avira Free 10 nem így vártam. Frissítés bevezettük az előző hozzászólás. Nem különbözik szignifikánsan (néhány kivételtől eltekintve) az előző változat. Semmi értelme, hogy időt veszít tesztwebhelyen mert nem értem, hogy miért lenne változtatni a folyó felé felderítési arány, fertőtlenítés és az általános képesség fokozat programot. Én meg itt ezzel az értékeléssel vírusölő.
  Tehát, összefoglalva, Avira Free Antivirus is, hogy tud támaszkodni, ha azt szeretné, vagy meg lehet vásárolni a licencet. Együtt használják egy jó tűzfal az egyik legjobb ingyenes megoldás ma.
  Sikereket.

 88. Francisc - mondta

  Vissza a nyilatkozatot a téma utolsó Avira Free 10. Úgy tűnik, hogy reális esélye proactiv modult kell beépíteni Avira AntiVir Personal 10. Ez azt mondják fog történni a második félévben. Nem tudom, miért olyan járjon, de azt hiszem, hogy jó ötlet volt.
  Annyira.
  Sikereket.

 89. Gabry - mondta

  Van egy probléma ... telepített verzió 10 származó Avira Personal és ugyanaz a probléma, mint a változat 9 ... nem tudok adni, hogy átvizsgálja teljesen ... Amikor vizsgál C állni, mint ülni tétlenül ... és ha abba szünet zárak és meg kell kitalálni, újraindítás ... a 8 verzió, de nem volt probléma a szkennelés kezdődött v9 ... mivel a vírusok nem hiszem, hogy az, hogy ugyanaz történik, azonnal visszahelyezése után sistemului.Bug elhinni lehet a laptop normal.Daca ad munkát kézi scan disk D simán megy, adok kezűleg minden, de zárak C és kitalálni restart.A`ti találkoztam ilyen probléma? úgy tűnik, őrült, hogy antivírus de nem tudok szkennelni complet.Mentionez feltelepítettem Avast és szkennelési ment normális, hogy van valami, vagy Avira vagy számítógépre. köszönöm

  • Francisc - mondta

   Van egy probléma ... telepített verzió 10 származó Avira Personal és ugyanaz a probléma, mint a változat 9 ... nem tudok adni, hogy átvizsgálja teljesen ... Amikor vizsgál C állni, mint ülni tétlenül ... és ha abba szünet zárak és meg kell kitalálni, újraindítás ... a 8 verzió, de nem volt probléma a szkennelés kezdődött v9 ... mivel a vírusok nem hiszem, hogy az, hogy ugyanaz történik, azonnal visszahelyezése után sistemului.Bug elhinni lehet a laptop normal.Daca ad munkát kézi scan disk D simán megy, adok kezűleg minden, de zárak C és kitalálni restart.A`ti találkoztam ilyen probléma? úgy tűnik, őrült, hogy antivírus de nem tudok szkennelni complet.Mentionez feltelepítettem Avast és szkennelési ment normális, hogy van valami, vagy Avira vagy számítógépre. köszönöm  Idéz nekem

   Igen, találkoztam ilyen esetekben verzió óta 9. Ez egy hiba, amit jelentett abban az időben. Bármilyen típusú program másképp viselkedik különböző PC-k. Egyes számítógépek egyes programok nem működnek jól. Az okok több: hibák PC maga az operációs rendszer beállításait, a különböző inkompatibilitás stb
   Azt tanácsolom, hogy használja az Avast ingyenes verzióját! sérti e blog irányelveit).

 90. Gabry - mondta

  Igen .... Azt hiszem, telepítse a Avast 5 főleg mert hallottam, hogy sokan elégedettek ... és úgy tűnik, elég érdekes ... Ms több

  • Francisc - mondta

   Igen .... Azt hiszem, telepítse a Avast 5 főleg mert hallottam, hogy sokan elégedettek ... és úgy tűnik, elég érdekes ... Ms több  Idéz nekem

   Igen, ez egy jó döntés figyelembe véve az ingyenes ajánlatok. Azt javaslom, emellett Avast! 5 Free Online Armor Free Firewall vagy Outpost Firewall Free.

 91. leonard - mondta

  Hello srácok! víruskereső is jó, de én csak egy problema.Cand talált vírus egységben csipog, mint megszabadulni tőle?

  • Francisc - mondta

   Hello srácok! víruskereső is jó, de én csak egy problema.Cand talált vírus egységben csipog, mint megszabadulni tőle?  Idéz nekem

   Zavar annyira? Figyelmeztet, ahogy tud. Tegye a következőket:
   - adja meg a "Konfiguráció" - "Szakértői mód" funkciót (remélem, hogy a telepítés során bejelölte ezt az opciót a maximális védelem érdekében) - "Általános" - itt állíthatja be, hogy miként szeretne észlelni.

   • Ylye - mondta

    Zavar annyira? Figyelmeztet, ahogy tud. Tegye a következőket:
    - adja meg a "Konfiguráció" - "Szakértői mód" funkciót (remélem, hogy a telepítés során bejelölte ezt az opciót a maximális védelem érdekében) - "Általános" - itt állíthatja be, hogy miként szeretne észlelni.  

    Konkrétan konfigurációs-általános-akusztikus riasztások - itt 3 lehetőség közül választhat, és kiválaszthatja, hogy mi felel meg Önnek ... sok sikert!

 92. leonard - mondta

  köszönhetően baieti.am rezolvat.eu volt a Node 8 9-32 hónap állt degeaba.Eu ke legmegfelelőbbnek tartott, igen, ez nem az.

 93. Francisc - mondta

  Azoknak használja ezt a programot, hogy van egy új szoftver frissítés, azaz Avira AntiVir Personal - Free Antivirus 10.0.0.565.
  BAFTA.

  • Albert - mondta

   Azoknak használja ezt a programot, hogy van egy új szoftver frissítés, azaz Avira AntiVir Personal - Free Antivirus 10.0.0.565.
   BAFTA.  

   Köszönöm Francisc

 94. Francisc - mondta

  Azoknak használja ezt a programot, hogy van egy új szoftver frissítés, azaz Avira AntiVir Personal - Free Antivirus 10.0.0.567.

 95. Mariana - mondta

  Boldog vagyok Avira. Amit Avira észlel, Nod32 nem jelezte. Nemrég volt, hanem egy zavarodottság: megleptem avguard fogyatékos (zárt napernyő). Nem tudtam segíteni neki semmilyen módon fordulok, végül én újratelepíteni Avira. Mi azt javasoljuk, akik szembe ugyanezzel a problémával, és ne újratelepítése (amelyben ismét) antivírus?

  • Francisc - mondta

   Boldog vagyok Avira. Amit Avira észlel, Nod32 nem jelezte. Nemrég volt, hanem egy zavarodottság: megleptem avguard fogyatékos (zárt napernyő). Nem tudtam segíteni neki semmilyen módon fordulok, végül én újratelepíteni Avira. Mi azt javasoljuk, akik szembe ugyanezzel a problémával, és ne újratelepítése (amelyben ismét) antivírus?  Idéz nekem

   Sajnos kevés információ szűkös. Mit tudunk mondani. Mit tudsz mondani, miután Ön által megadott információ? Vannak 'n' lehetőség: prgrame összeférhetetlenségi hibák ablakok, lehetséges fertőzések, stb Ha eljön hozzánk személyesen (ez a helyzet merül fel) Én azt javasolnám, teljes scan a Malwarebytes öv és DrWeb. Ezután az eredmények függvényében további tippeket.

   • Mariana - mondta

    Sajnos kevés információ szűkös. Mit tudunk mondani. Mit tudsz mondani, miután Ön által megadott információ? Vannak 'n' lehetőség: prgrame összeférhetetlenségi hibák ablakok, lehetséges fertőzések, stb Ha eljön hozzánk személyesen (ez a helyzet merül fel) Én azt javasolnám, teljes scan a Malwarebytes öv és DrWeb. Ezután az eredmények függvényében további tippeket.  

    Köszönöm a gyors választ. Igen, kevés információ, sajnos. Csak azt mondtam, amit találtam - hogy hirtelen felébredtem az avguarddal (bocsánat, nem letiltva, mint mondtam, mert ebben az esetben aktiválhatja, de) STOPPED (guard: stop) ezzel a piros ponttal egy x és zárt esernyő, és minden próbálkozásom be- / kikapcsolni nem működött. Tehát nem tudtam megérteni, hogy mikor és miért állt le, és miért állította le az őrt egyáltalán nem. Amit végül meg tudtam tenni, az az volt, hogy újratelepítettem a víruskeresőt. Úgy gondoltam, hogy az újratelepítésen kívül lehet más megoldás is erre a helyzetre, és nem tudom. Lehet, hogy valaki már korábban is találkozott ezzel a problémával. Ha mégis eszembe jut, tanulmányozni fogom, most volt rá egy kis időm, és már könnyebb volt az avira újratelepítése.
    Munkahelyen Volt olyan helyzet, amikor egyszer ő csak zárt esernyő. Láttam belépő services.msc avguard honlap indult, és én nem aggódni. Most más volt.

  • Mariana:
   Boldog vagyok Avira. Amit Avira észlel, Nod32 nem jelezte. Nemrég volt, hanem egy zavarodottság: megleptem avguard fogyatékos (zárt napernyő). Nem tudtam segíteni neki semmilyen módon fordulok, végül én újratelepíteni Avira. Mi azt javasoljuk, akik szembe ugyanezzel a problémával, és ne újratelepítése (amelyben ismét) antivírus?

   Lehet, hogy aktiválni kell ... általában víruskeresővel történik ez ...

 96. ADILOIU - mondta

  kérem, segítsen nekem, és ha lehet telepíteni Avira ... .I csak úgy, mint a bemutató, de nem tudom, miért nem ad nekem ikon jelenik meg, ha jobb klikk az asztalon

  • Francisc - mondta

   kérem, segítsen nekem, és ha lehet telepíteni Avira ... .I csak úgy, mint a bemutató, de nem tudom, miért nem ad nekem ikon jelenik meg, ha jobb klikk az asztalon  Idéz nekem

   Kicsit nehéz kitalálni. Ez egy hiba, ami oka lehet a számtalan tényező. Találd telepítette az ingyenes verzió, igaz?
   - Milyen operációs rendszered van?
   - Kompatibilitások vannak a következőkkel: Windows Defender, S&D Spybot, Ad-Aware - ezeket el kell távolítani, vagy ki kell kapcsolni a valós idejű védelmeiket (ha még vannak ilyenek, és szeretné őket, akkor csak szkennerként használja őket). Vannak esetek, amikor konfliktusba kerül a Defense + Comodo-tól.
   - Milyen tűzfalat használ. Bármit is kell beállítania, hogy az Avira teljesen "ingyen legyen" (vicceltem - az "Engedélyezés" opciót meg kell adnia az Avira összes folyamatának - AVCENTER.exe, AVCONFIG.exe, AVGNT.exe, AVGUARD.exe , AVSCAN.exe, AVSHADOW.exe, AVWSC.exe, FACT.exe, SCHED.exe, SETUP.exe, UPDATE.exe).
   - A telepítő készlet sérült lehet.
   Jó lenne tisztán újratelepíteni. Töltse le a telepítő készletet a Softpedia, a Cnet vagy a webhelyről az alábbiak szerint: írja be a „free-av. com ”-“ Letöltés ”-“ Avira AntiVir Personal - INGYENES víruskereső ”alegi“ Letöltés ”-“ A szerverünkön található más nyelvű verziókhoz vagy a Personal UNIX verzióhoz kattintson ide ”(apesi pe“ here ”) - si copiezi kitul din jobbra a második pozíció, azaz „Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus” „Letöltés angol telepítő készlet” „Dátum: 2010-04-21, Verzió: 10.0.0.567”.
   Aztán az oldalról „avira. com ”lépjen a„ Letöltések ”oldalra - az oldal alján (utoljára) kattintson az„ Eszközök ”elemre, és töltse le az„ Avira AntiVir Registry Cleaner ”alkalmazást. Ezzel a segédprogrammal törölje az Avira víruskereső eltávolítása után maradt nyomokat. Vagy távolítsa el az Avirát a Revo Uninstaller programmal.
   Indítsa újra a számítógépet, tisztítsa meg a rendszerleíró adatbázis a fent említett típus, és egy olyan program, hogy van ez (CCleaner, Dallam, WinUtilities, RegCleaner stb.)
   Ezután telepítse újra az Avirát. A telepítés során azon a részen, ahol a víruskereső indításának módját választja, válassza a "Normál indítás" lehetőséget (bár a "Biztonságos indítás" opció megfelelőbb lenne, lelassítja a számítógépet, és problémákat okozhat).

 97. Amira - mondta

  Köszönöm !!

 98. zame77 - mondta

  Üdvözlet uraim! Nekem is van kérdésem, és kérem, segítsen! Letöltöttem egy Allien Vs. Predator, és amikor telepíteni akarom, az Avira elmondja, hogy van egy "injector.dll" nevű vírusa. Ez vírus?

  • Francisc - mondta

   zame77: Üdvözlöm uraim! Van egy kérdés, és kérem, segítsen! Letöltöttem egy játékot Allien vs. Predator, és ha azt akarom, hogy telepíteni Avira azt mondja, ő nevezett vírus "injector.dll" .az Ez egy vírus?  

   Valószínűleg letöltötte a játékot Allien vs Predator kalóz. Ez azért van, mert Avira érzékelési. A "injector.dll" fertőzés (dll injekció). Ez egy fertőzés, amely fut a kódot a címtartomány egy folyamat kényszeríti betöltése egy DLL (Dynamic Link Library).

 99. Francisc - mondta

  For zame77:
  Ha Ismétlem ez. Ismét problémák akkor jelentkeznek, amikor megküldi észrevételeit.
  Válasz:
  Valószínűleg letöltötted az Allien Vs. játékot. Kalóz ragadozó és / vagy bizonytalan forrásból származik. Igen, az "injector.dll" egy fertőzés. Az Avira észlelése helyes. Az "Injector.dll" vagy románul dll injekció egy olyan fertőzés, amely egy kódot futtat egy folyamat címterében, amely kényszeríti a "dll" fájl (dinamikus link könyvtár) betöltését.

 100. zame77 - mondta

  Köszönöm a választ!

 101. zame77 - mondta

  Üdvözlet uraim! Nemrégiben olvastam egy "Immunet" nevű vírusirtóról. és hogy "Avira" -val együtt telepítenék. Ugyanazon a számítógépen két antivírus nem ütközik egymással! Vagy nem jó víruskereső?

  • Adrian admin - mondta

   zame77: Üdvözlöm uraim! Nemrég olvastam egy vírus az úgynevezett "Immunet". és hogy megy telepített "Avira" Ugyanakkor két víruskeresők ugyanazon a számítógépen nem ütközik! Vagy egy jó víruskereső?  

   Bree ebgleza anyja. Isten testvér, ez olyan nehéz megtanulni angolul? ha nyilvános immunet.com szép barna a play gombot, akkor nem csak játszani, és figyelj arra, amit mond, hogy néni
   Tanulj angolul Ha azt szeretnénk, hogy a számítógép használatát. RAS csinálni az egyetlen testvérem!
   Ez a néni nagyon világosan és egyértelműen elmondja, hogy mi az immunitás. Ez egy réteg, amelyet minden antivírus mellé adnak, ez egy antivírus társ, ami azt jelenti, hogy társaságot tart egy antivírussal, és hatékonysága csak egy antivírus esetén érvényes és jó. Van különbség az antivírus és az antivírus társa között, de látja, hová vezet az idegen nyelv megtanulásának lustasága? ostobán egyszerű dolgokat kérdezel meg másektól, amikor megtudhatod magad, ha az "ÓRIÁSI FEJLESZTÉS" miatt heti 2 napot veszít el napi 2 órában, hogy megtanulj angolul.

  • Francisc - mondta

   zame77: Üdvözlöm uraim! Nemrég olvastam egy vírus az úgynevezett "Immunet". és hogy megy telepített "Avira" Ugyanakkor két víruskeresők ugyanazon a számítógépen nem ütközik! Vagy egy jó víruskereső?  

   Avirával működik, de nincs értelme. Az Immunet továbbra sem rendelkezik túl jó észleléssel, nem vizsgálja az archívumokat stb. Még dolgozniuk kell rajta ... talán az év vége felé hatékonyabb lesz.

 102. zame77 - mondta

  Köszönöm a választ!

 103. Sergiu - mondta

  Nagyon jó bemutató, van egy kérdés, hogy kérjük, ha tud segítsen nekem telepíteni Avira a linux.

  • Adrian admin - mondta

   SergiuNagyon jó bemutató, van egy kérdés, hogy kérjük, ha tud segítsen nekem telepíteni Avira a linux.  

   Nem kell antivirus Linux alatt.

   • Sergiu - mondta

    Adrian admin:
    Nem kell antivirus Linux alatt.  

    Tudom, nem kell antivirus Linux, Windows minden vírus típusától exe, és nincs hatással a linuxului.Eu nem akarja beolvasni Linux lennék hasznos víruskereső olvasni más meghajtókat vagy tartalék egy egy másik merevlemezre.

 104. Mihaela - mondta

  Kérem, mondja meg Avira víruskereső lehet használni egy másik? Szeretnék szavazni bemutató összesen 5 csillagok.

 105. Rares - mondta

  Én találtam a bemutató, és adtam imdeiat a csomópont 32, hogy egy alkalommal, és valami, hogy úgy érzem, jobban megy PC-t csomót, gratulálok, akkor javasoljuk, hogy a gyengébb avastu vagy Avira? (256ram processzor 1.80) elégedett Avira

  • Francisc - mondta

   Rares: Találtam a bemutató, és adtam imdeiat a csomópont 32, hogy egy idő múlva, és úgy érzi, mint a PC-n megy, jobb, ha én csomót, gratulálok, akkor ajánlom a gyengébb vagy Avira avastu ? (256ram processzor 1.80) elégedett Avira  

   Minden. Ha elégedett Avira kibír vele.

 106. Rares - mondta

  Én ugyanazt a tesztet, hogy tesztelje avirca (EICAR), de a múlt azt sal kisütés én PC és utána letölthető Avira azt mondta, hogy a vírusok, lehet, hogy a tény, hogy legutóbbi, és jó minőségű környezet, de a Ezután egy ablak jelenik meg a tetején a sáv, és indítsa el, hogy távolítsa el detalis tettem távolítsa el, és én el azt a dolgot (nem Apre a szemétbe) néztem a farok fej bemutató, azt hiszem, teljesen megszűnt, meg ilyesmi, és valamint vírus, Adrian további sikeres

  • Francisc - mondta

   Rares: Én ugyanazt a tesztet, hogy tesztelje avirca (EICAR), de a múlt azt sal kisütés én PC és utána letölthető Avira azt mondta, hogy a vírusok, lehet, hogy a tény, hogy legutóbbi, és jó minőségű környezet, De aztán volt egy ablak, a fent látható, hogy távolítsa el, és detalis otthon kaptam távolítsa el, és törölt cucc (nem Apre a szemétbe) néztem a farok fej bemutató, azt hiszem, a dolog, és teljesen megszüntették, és A vírus, Adrian további sikeres  

   - Állítsa be az összes fájl beolvasására.

   - Végezze el ezeket a beállításokat is:

   "Konfiguráció" - jelölje be az Expert Mode - Guard - Scan - itt az alábbiak ellenőrzéséhez: Minden fájl, Scan beolvasás és írás és Archive beolvasás, és itt a 10-es érték max. rekurziós mélység (kezdetben 1) ”

 107. Liviu - mondta

  Hallottam bemutató a telepítést és telepítés Avira, szeretem és értékelem.
  2009 óta használom az Avirát, és elégedett vagyok vele. Tegnap és ma, a napi víruskereső frissítés után elkezdtem átkutatni a számítógép teljes tartalmát. Minden vizsgálat során a Windows XP SP3 BSoD-val leállt. Újratelepítettem az Avira 0.0.609 régi verzióját, és egy új vizsgálat nem mutatta a kék képernyőt, amikor a Windows ki volt kapcsolva. Van valami ötleted, talán Avira hibája? Inkább a legfrissebb frissítéseket. Elolvastam és alkalmaztam a „Mi az a BSoD…”.

 108. Claudya - mondta

  hogyan tudom telepíteni magam?? Kérjük ajutatima

 109. Costy - mondta

  A Legjobb Ingyenes Antivirus véleményem

 110. Jó estét, vagy nap, attól függően, hogy mennyi pica.Am és kérem, hogy ha lehetséges, egy héttel ezelőtt nyitotta meg egy e-mailt, és van egy pc sugár idején tot.Inca zárva garancia, nem tudok telepíteni egy másik windous az elveszett adatok utána, mit tanácsot adni a szolgáltató azt mondta, hogy az operációs rendszer bulit rajta, és nem a windous csomagtartó vagy egy bottal, és egy másik változata Megpróbálom boot devirusesz db Antivirus intivirusul próbáltam, de windous oldal nyílik meg, abban a reményben, hogy segít nekem id: andy_anduletzu tud segítsen nekem megoldást találni nekem, és én vagyok egy kicsit kis kétségbeesett, köszönhetően frumos.Alexandru

  • AdrianGudus - mondta

   alex:
   Jó estét, vagy nap, attól függően, hogy mennyi pica.Am és kérem, hogy ha lehetséges, egy héttel ezelőtt nyitotta meg egy e-mailt, és van egy pc sugár idején tot.Inca zárva garancia, nem tudok telepíteni egy másik windous az elveszett adatok utána, mit tanácsot adni a szolgáltató azt mondta, hogy az operációs rendszer bulit rajta, és nem a windous csomagtartó vagy egy bottal, és egy másik változata Megpróbálom boot devirusesz db Antivirus intivirusul próbáltam, de windous oldal nyílik meg, abban a reményben, hogy segít nekem id: andy_anduletzu tud segítsen nekem megoldást találni nekem, és én vagyok egy kicsit kis kétségbeesett, köszönhetően frumos.Alexandru

   Sajnos nincs mit tenni, mint hogy, hogy az Ubuntu CD-t egy barátom, aki rendelkezik számítógéppel, vagy nem a víruskereső bootolható CD, amely átkutat a számítógép a rendszerindítás vírusok.
   Ha azt szeretnénk, hogy egy CD-t az Ubuntu, írja fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: Adatok helyreállítása, ha a Windows nem működik a segítségével a Puppy Linux, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial. (Használhatja a CD-t Ubuntu, egy szabad operációs rendszer)
   Ahhoz, hogy egy bootolható CD-t a boot Sardu hibakereséshez. Írd fel a jobb felső keresőmező: Sardu, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.

 111. Lavinia - mondta

  Abban a pillanatban, amikor "futást" adok neki, megjelenik egy ablak a "fájlok kibontásával". és nagyon sokáig így marad. egy adott pillanatban törlést adok neki, mert bosszant. miért nem történik meg, mint a bemutatóban? mit kell tennem? ?nagyon szépen köszönjük!

 112. már engedélyezett a víruskereső, hogy kérdezed, mert nem beszélve arról, hogy nimk

 113. Láttam én már elnézést biztonságosan telepíteni engedély nélkül semmit sem?
  Satya és szükség őszinte véleményt 7 avast, vagy Avira? Ön véleménye úgy dönt, hogy értékes Köszönöm szépen :)

  • Francisc - mondta

   Roby:
   Láttam én már elnézést biztonságosan telepíteni engedély nélkül semmit sem?
   Satya és szükség őszinte véleményt 7 avast, vagy Avira? Ön véleménye úgy dönt, hogy értékes Köszönöm szépen :)

   Avast! 7 Ingyenes.

 114. Roxana - mondta

  Mi a helyzet a AVG. Én ingyenesen letölthető az internetről, és eddig azt hiszem, a számítógép védelme is.

 115. Adrian Gudus - mondta

  Roxana:
  Mi a helyzet a AVG. Én ingyenesen letölthető az internetről, és eddig azt hiszem, a számítógép védelme is.

  Az én tapasztalataim szerint AVG lassítja a PC-sok, nagyon paranoiás, és ad sok hamis riasztásokat. Azt javaslom, hogy Avira vagy Avast. Körülbelül két már van bemutató itt az oldalon.

 116. Ploscar Dumitru - mondta

  Avira víruskereső esste nagyon jó, ajánlom!

 117. Adrian Barsan - mondta

  Hogyan lehet eltávolítani Avira a pc? Én nem is uninstall nem jelenik meg minden az én vezérlő panel és törölje azt sem, hol instalat.Astept választ asap. Köszönjük!

 118. Avira Megvan minden a szabad, de jön egy másik felület, és én lejár 1 20 hónap nap, és nem néz ki, mint a változó a 4 előtti héten meg tudom csinálni? Valamit el kell valamilyen engedély?

Trackbacks

 1. […] Ha romániai video oktatást szeretne megnézni az Avira AntiVir telepítéséről, letöltéséről és beállításáról, kattintson erre a linkre: Avira AntiVir, letöltés, telepítés és beállítás - oktatóvideó […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.