Adatbázis létrehozása phpMyAdmin (video tutorial)

Ez a videó bemutató az adatbázisok és phpMyAdmin része egy sor videó oktatóanyagok a alkalmazás szerver, HTTP szerver, php, mysql, phpMyAdmin és végrehajtása egy honlap vagy egy blog.

Utalunk ezt a videót bemutató elérése egyszerű adatbázis (román), vagy adatbázis (angolul), amellyel telepíti a következő videó bemutató a webes (böngésző felület), hogy mi is fel egy weboldal vagy blog, akkor hogy a gondolatok és a tudás az interneten.

Sorozat video oktatóanyagokat, hogy követni fogja majd be még rejtélyek és dedesupturile Internet, honlapok és site hosting szerver.

Ezekben a video tutorials fogunk tanulni jönni olvasni egy kicsit a html, php, css, rss és még sok más érdekes téma, és szükséges, ha azt akarjuk, hogy egy honlap vagy egy blog.

Bízunk benne, hogy nézni és az azt követő konzultáció, folytatni fogjuk, amit elkezdtünk most.

De még jobb nézni ezt a videót bemutató, amely részletesen elmagyarázza néhány dolog, a fent említett.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön vizuális komfort a bemutató videót is lehet nézni a teljes képernyőt (teljes képernyős)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (53)

  • Vannak bankok és pénzügyi hallgatói szíves mondja meg, milyen programot tudnék használni egy adatbázis alkalmazás. amelyben:
    az ügyfélkör minden ügyfél részvényeit, készletnyilvántartás eladott, vásárolt

    Köszönet előre

    • adrian: Vannak a bankok és pénzügyi hallgatói szíves mondja meg, milyen programot tudnék használni egy adatbázis alkalmazás. amelyben:
      az ügyfélkör minden ügyfél részvény állomány eladott lemez előre cumparateMultumesc  

      Igen mail lolman.mihay@gmail.com és én segítek neked.

    • adrian: Vannak a bankok és pénzügyi hallgatói szíves mondja meg, milyen programot tudnék használni egy adatbázis alkalmazás. amelyben:
      az ügyfélkör minden ügyfél részvény állomány eladott lemez előre cumparateMultumesc  

      Ha Ön, vagy építeni? Azt ajánlom neked, hogy vigyázzon a szerver támogatás és adatbázis-hozzáférés. Nem lenne nehéz építeni (mármint a) a legnehezebb része az, hogy létrejöjjön szkriptek, amelyek mindent, amit akar (nagyon php). Te érdekli a kereskedelmi platform, és ez az eladó themeforest codecanyon vagy méltányos áron (up-20 30 $ $). Remélem segítettem.

  • @adrian: Kérjük, írjon egy másik név alatt, hogy könnyebben meg lehessen különböztetni egymást, mivel ezen a weboldalon láthatod a legfontosabb megjegyzéseket, Adrian név alatt küldd el még egy kis "a" betűvel, a megjegyzésed az enyémnek számít ! Egyáltalán nem akarom, kérlek, légy megértő, keressen becenevet, álnevet, valamit ... előre köszönöm!

  • Andre @: Először ezt a hibát is megkaptam. Ha a MySQL elindul, nézze meg a Kezelés> Szolgáltatás menüpontot. Amikor ránéztem a STARTING-ra, fel kell tüntetni, hogy SRARTED. A probléma a ZoneAlarmmal volt. Bezártam a Riasztási zónát, és a probléma megoldódott.

    ADRIAN @ Gratulálok, te egy nagy munka. Ha küldhetnek több video pt. Haladó programozás: PHP, HTML.

    Sok szerencsét!

  • Például Cristi vagyok egy láncban ... és az az ötlet, hogy ez nekem nem működik ... Úgy értem, normál ip van, de van egy 192.168.2.198 ... és egy központi ip ... és nem tudom hogyan tegyem, hogy ne engedjen be nekem az útválasztón: (((

  • @Cipri: Írjon fel ilyen keresést: "domain" vagy "domains" (idézetek nélkül!) Vagy "Hogyan vásároljunk egy domaint és egy webhely tárhelyét", vagy "Hogyan készítsünk ingyenes domaint dyndnsből, ha dinamikus ip van" vagy "Hogyan készítsünk egy ingyenes domaint, vagy hogyan változtassuk meg az ip-t egy ingyenes aldomainkel a Dyndns-től"

  • Adatbázisokkal kapcsolatban nem tudok sokat, de abból, amit értem bármilyen eszközzel szöveget, vagy megjelent cikkek itt tárolja, így az adatok növekedni fog az idő múlásával.
    Létrehoztam egy adatbázist és a telepített wordpress.
    Az adatbázis egy tábláját "wp_posts" néven hívják fel, és nyilvánvalóan az összes írt cikk itt található. Minél többet írok, annál nagyobb lesz a táblázat (tíz KB, több száz KB ... az esettől függően). De furcsa módon, ha úgy döntöttem, hogy töröl néhány cikket, amelyet írtam, ennek a "wp_posts" táblázatnak a mérete nem csökken, változatlan marad. Valahol elértem a 3 MB-ot; Csináltam egy tesztet, amelyben minden cikket töröltem a wordpress-ből. Az adatbázis mérete nem csökkent. (A "wp_posts" táblában és a "size" oszlopban ugyanazt az értéket jelzik, azaz 3 MB-nál.) Van valami baj? Így kellene lennie?
    De ha bejelölöm a "wp_posts" melletti négyzetet, és megadom a "táblajavítást", akkor már nem a méretét, a 3 MB-os értéket jelzi, hanem a normál értéket, azaz kb. 8 KB-ot. Miért nem zsugorodik automatikusan az adatbázis, amikor bizonyos cikkeket törölök a WordPress-ből? (A cikkek törlése közvetlenül a wordpress-ből történt, nem a phpmyadmin-ből).

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.