Hogyan kap egy e-mailt a gmail videó bemutató

Hozzon létre egy e-mail cím már nem probléma, hogy bárki, de úgy döntöttem, hogy ez a videó bemutató videó, amikor észrevettem, hogy a Yahoo-nagyon korlátozott.

Miért mondom ezt? Mivel a yahoo területe nem haladhatja meg a 200 Mb-ot, míg a gmail-en csaknem 7 Giga, és a yahoo messengeren kívül nem küldhet nagy fájlokat google talk közben (google chat program) lehetővé teszi fájlok küldését SIZE LIMITS nélkül. CSODÁLATOS……

Ennek a csevegőprogramnak, a google talknak is van gyenge pontja, nevezetesen, hogy nem használható video csevegésként, vagyis nem rendelkezik webkamera, SIN lehetőséggel ...

Lássuk a következő bemutató videó azt mutatja, részletesen az e-mail fiók létrehozása és telepítése a Gmail chat, a Google, a Google Talk

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

 1. Ovidiu - mondta

  nagyon teresant.am és computeru néhány probléma, és szükség van a Jára windowsu de nam cd.ovi_nicu

 2. Dorel Enache - mondta

  kérjük, mondja meg, hogyan kell létrehozni egy imeil

 3. Dorel Enache - mondta

  erős

 4. Mrian Preda - mondta

  Nagyon erős ezen az oldalon

 5. Még mindig nem hiba kódot és a jelszót, és leam írás 1000 alkalommal

 6. Adrian - mondta

  vlad: Hiba az én hiba és a jelszót, és a kódot írt leam 1000 alkalommal

  próbálja meg egy másik böngészőt, mólók több részletet erroarea megkapja az üzenetet írsz erroare?

 7. Nem felfedezni egy beállítást, azaz a Yahoo, ha olvas, és törölje azt automatikusan megnyitja a következő a Gmail El kell törölni, majd kattint, beállíthatja, hogy a Yahoo?

 8. Adrian - mondta

  AEA: Nem felfedezni a környezetben, vagyis a Yahoo, ha olvas, és törölje azt automatikusan megnyitja a következő a Gmail El kell törölni, majd kattint, beállíthatja, hogy a Yahoo?

  Sajnos a Google Mail beállíthatja valami, mint a Yahoo Mail!

 9. ZeroCool - mondta

  Igen ez jó, hogy tudom használni a Gmailt a yahoo guy bosszant engem: azt

 10. ionelsava - mondta

  ok

 11. György - mondta

  Próbáltam gmail címet is készíteni, de a név, jelszó kitöltése után stb. és létrehozom a fiókot, azt mondja nekem, hogy meg kell erősítenem a fiókot, és hogy az ellenőrző kódot SMS-ben (telefonon) kell megkapnom. és ez arra késztet, hogy válasszam az országot, és megírjam a telefonszámot ... de én megírtam a telefonszámot, és nem működik a fiók aktiválása.
  Meg tudná mondani, mit tehetek?
  Köszönet előre.

 12. elena - mondta

  Tetszik, és reggel felébredtem, és édesanyám felnőtt, mert neki is van e-mailje ... van messengerem ... én is szeretném megtenni, de amikor láttam, hogy mennyit kell tennie, már nem akarom. Popp !! Elena.

  • Adrian - mondta

   elena: Szeretem és felébredtem reggel engem és anyámat is kérkedés e-mail ... Én Messenger ... Bárcsak rá magam, de amikor láttam, hogy mennyi kell tennie vreau.va nem szart! ! Elena.  

   Ha a Yahoo Messenger, ha már van egy e-mail cím, csak megy a yahoo.com, és jelentkezzen be a fiókjába.

   Ha nem tudja, hogyan kell bejelentkezni e-mail fiókjába, kattintson ide = >> Hogy van egy e-mail címet és egy yahoo messenger id

 13. floryn - mondta

  nagyon hangos, különösen a partíció 7G

 14. Liviu - mondta

  Jó. Megpróbáltam elküldeni egy csík 340Mb Google Talk, és ő meg is tart egy 2 órát! Azt akarom tudni, hogy mi az oka lesz olyan nehéz?

  • Adrian - mondta

   Liviu: Szia. Megpróbáltam elküldeni egy csík 340Mb Google Talk, és ő meg is tart egy 2 órát! Azt akarom tudni, hogy mi az oka lesz olyan nehéz?  

   Próbálja ki a skype-t, amelyről van egy oktatóanyagunk, írja be a jobb oldali "keresés a videotutorial.ro-n ..." mezőbe: skype, írja be, és megtalálja az oktatóanyagot. 30 másodperc alatt átvettem 25 dalt valakitől!
   Ez nagyszerű, ha azt szeretné, hogy fájlokat!

   Még mindig nem értem, miért Marvel lassú transzfer google talk, írja valahol, hogy magasabb legyen, vagy írjon valahol át kell sebességet, és még a sebességet? hány állítások?

   Azt javaslom, hogy gyorsan át fájlokat az FTP bemutató körülbelül olyan megtaláljuk a jobb felső mezőbe, írjon ott a gyors és könnyű a fájlok FTP-n keresztül korlátozás nélkül, akkor adjuk meg, és meg fogja találni a bemutató!

 15. CATALIN - mondta

  Hogyan tudom megváltoztatni, hogy a Gmail?

  • CATALIN: Hogyan tudom megváltoztatni, hogy a Gmail?  

   logezi meg a jobb felső sarokban, és akkor beállítások> Fiókok és importálás> Google-fiók beállításai és megállapította, amire szüksége van

  • Adrian - mondta

   CATALIN: Hogyan tudom megváltoztatni, hogy a Gmail?  

   nézze EZ bemutató (kattintson ezt a szót piros)

 16. Sajnos meg tudom érteni, ha a párbeszédet Messinger cím és egy másik a Gmail.

 17. És azt hittem, ezt a terméket! Ez azt jelenti, hogy még mindig nem tudja, hogyan kell eljárni.

  • Adrian admin - mondta

   anaÉs azt hittem, ezt a terméket! Ez azt jelenti, hogy még mindig nem tudja, hogyan kell eljárni.  

   Levéleket küldhet bármilyen e-mail címre, yahoo, hotmail, aol stb.

 18. Köszönet Adrian a választ. Ana

 19. Dobryk29 - mondta

  Megkéri tőlem a telefonszámát

 20. Muresan Vasile - mondta

  Helló, Vasile vagyok és 40 éves. Csak most kezdtem el tanulmányozni az "internetes ábécét" a segítségeddel és készítettem egy gmail címet KÖSZÖNÖM SZÉPEN.

 21. Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!
  Ne várja meg a választ ma, de ma van időm írni.
  Megnyitottam egy Gmail-fiókot, azóta a számítógépem nagyon keményen dolgozik, alig mozog. Igaz, hogy régebbi, mint az első generáció. Kerestem egy oktatóanyagot a Gmail törléséhez, de nem találtam. Tud valaki eligazítani címmel, tanácsokkal ...?
  Köszönöm szépen.

 22. Liliana BARSAN - mondta

  jó, hogyan kell törölni a frissítés után?

 23. SteLuS - mondta

  Kérlek, mondd meg nekem, hogy jelszó emlékeztető Toet CACI Gmail jelszó még nem tette meg,,,, van egy SAMSUNG I5500 és nem tudja használni a kamerát, ha VB messenger,,,, KÉRJÜK áhítatos MA oktatók és nekem, mert ha azt akarom, hogy teret MESSENGER mondani telepíteni valamit MARKET Kérem, segítsen nekem és én köszönöm előre

 24. leonard - mondta

  A kérdésem a következő: hogyan törölni kívánt névjegyet gmail? Régóta várt.

 25. amely ct - mondta

  Nem tudok menni gmail.com.

  Dc kap a Gmail, így automatikusan kap román oldalon, kérdezi egy számot, a telefon. Nem akarom ezt.
  Pontosan hogyan AKAROK BEMUTATJA MR.!!!! 1
  Hogyan lehet?????????

 26. bagneanu maria - mondta

  gmail cím

 27. Ghita - mondta

  Azt az Orange SIM kártyát a PayPal számla, amikor megpróbáltam elmagyarázni, de én meglepődtem, már megnyitott számlaszám Hogyan tudok megtalálni azokat, akik nyissa meg a fiókot?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.