Teljes kontroll a PC telefon AirDroid

Hi barátok, bemutató ma beszélni AirDroid, egy alkalmazás nagyon érdekes, amely lehetővé teszi számunkra, hogy kezelni a smartphone vagy tabletta Android távolról nélkül adatkábel, nem vezetők közvetlenül a PC, laptop vagy akár egy még egy tablettát.
Ahhoz, hogy ez megtörténjen lesz az Android okostelefon vagy tablet is csatlakozik egy hálózathoz csatlakozik az internet és a számítógép vagy a laptop, hogy szeretnénk, hogy ellenőrizzék a Android készülék.
AirDroid app lehet szabadon és korlátok nélkül, amíg a két A készülék, a számítógép és az Android készülék ugyanazt az internet-hálózat. Ha egy fiókot, és jelentkezzen be az alkalmazás előnyös 100 MB forgalmat irányítani az Android készülék akkor is, ha nem ugyanabban a hálózatban interneten a számítógép, amelyen irányítani az Android készüléket, valamint a képesség, hogy keresse meg a készülék, blokkoló és kiváltó kamera automatikusan, ha az eszközt ellopják, és az elkövető rossz feloldó kódot, személyes adatok törlése vagy a riasztással, azonban távolról.
Ha úgy dönt, hogy fizetni a havi díjat, és tagja lesz AirDroid Premium kapsz: akár 1 GB havi használati kérelem akkor is, ha az Android készülék és a számítógép nem ugyanazon a hálózaton az internet, másolja a fájlokat a Android készülék és a PC-ig 100 MB. Megadhatja, hogy fizetni dollárt havonta 2, 20 dollár évente, vagy 39 2 dollárt évente.
Mit tegyünk AirDroid?
- kezelhetjük a telefonkönyvet, törölhetjük, szerkeszthetjük vagy hozzáadhatjuk a telefonszámokat.
- Rendelkezésre áll egy fájlkezelő, amely lehetővé teszi a fájlok elérését az Android készülékről, és azokat kezelni.
- SMS-t küldhetünk és hívásokat kezdeményezhetünk közvetlenül az asztalról
- Telepítheti és eltávolíthatja az alkalmazásokat az Android készülékéről közvetlenül az asztalról.
- Kicsomagolhatja / letöltheti .apk alkalmazásokat az Android készülékről a számítógépére. Ha Android-eszközén van gyökér, akkor akár a számítógépes rendszeralkalmazásokat is kibonthatja.
- a számítógépet használva nyithat meg egy weboldalt az Android készülék böngészőjében.
- megnézheti és kezelheti fényképeit és videóit Android-eszközéről
- szöveget írhat az asztalról az Android készülék vágólapjára
- meghallgathatja vagy kezelheti meglévő zenéjét Android-eszközén közvetlenül a számítógépről
- bármilyen fájlt átvihet Android-eszközére és számítógépére
- képernyőképeket készíthet Android-eszközéről, és megtekintheti azokat a számítógép asztalán
- vezérelheti az Android készülék elülső vagy hátsó kameráját, valós időben megnézheti a számítógépen, mit rögzít a videokamera az Android készülékről. Hasznos funkció, amely felhasználható egy Android telefon megfigyelő kamerákká történő konvertálására.
- megtalálhatja Android készülékét közvetlenül a számítógépről
A végén, AirDroid talán a legjobb alkalmazás, amely lehetővé teszi a távirányító az Android készülék.


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (83)

    • mennyire szomorú, hogy a video oktatóprogram nem működött, hogy nem ... nagyon nehéz az alkalmazást telepíteni a telefonra, mint bármely más alkalmazást, és a számítógépbe helyezni egy webcímet, amely a telefon alkalmazásában megjelenik, kódot szkennelni és a számítógép-monitoron megjelenő ikonok!

      ami az alkalmazást illeti ... rendben, nagyon rossz, hogy pillanatnyilag (remélem csak ebben a pillanatban) nem teszi lehetővé másolás-beillesztés számítógépről telefonra

  • Hi Adrian,
    Azt nem tudom, hogy a probléma nem csak nekem, hanem a video fut, a középső kerék forog, és így próbáltam több böngészővel és Abdobe telepítettem a Flash Player és Java.

  • Figyelem!

    A bemutató nem megy mindenhol.
    Azok, akik átirányítások forgalom számára a külső a szerverre, és akkor van probléma, néhány nap alatt itt, mert a különböző összetevői kommunikációs hiba.
    Amint valószínűleg eddig észrevette, a forgalom megtisztításához bevezettünk egy külön biztonsági réteget. Néhány percenként megjelenik egy ellenőrző oldal, csak annyit kell tennie, hogy várjon 2-3 másodpercet. Ez a védelem ellenőrzi, hogy rosszindulatú felhasználó vagy robot.

    Köszönöm a megértést.

  • Nem tudom elérni ezt a webhelyet a Windows8 böngészőből, számomra ez a dolog jelenik meg:
    Elérése előtt videotutorial.ro ellenőrzése a böngésző.
    Ez a folyamat automatikus. Will a böngésző átirányítása a Shorty keresett tartalmat.
    Kérjük, hogy akár 5 másodperc ...
    A CloudFlare által biztosított DDoS védelem / és így határozatlan ideig is így marad .. ez nem nagy probléma, mert krómból lépek be, és működik, de kíváncsi voltam, hogy mi a hiba /

    • Azt fentebb már említettük, a kiegészítő védelmet, amit indítani, mert az érvénytelen forgalom bizonyos külső kapcsolatokat.
      Amikor megjelenik az ellenőrző oldal, nem kell külön tennie valamit, várjon 2-3 másodpercet, és akkor megengedi, hogy áthaladjon. Ne próbáljon visszaadni vagy frissíteni, mert határozatlan ideig blokkolva lesz.
      Ez a kiegészítő tűzfal különbséget tesz a normál látogatók és a robotok között.
      Kérjük, értsétek meg vagyunk lépéseket, hogy néha meg kell venni őket a védelem és a tiéd.

  • Nem működik az oktatóanyag megtekintése ... bármit is próbálok, ezt a hibát kapja>
    A kiszolgáló nem található: RTMPT :/ / 188.215.51.197: 80 / simplevideostreaming / mp4 :/ kijelentette, hogy mindaddig, amíg egy héttel ezelőtt voltam tökéletesen működik

    • Freedom Ok az alkalmazással, hogy mi történt a bemutató, válassza ki a szervert Romániában.
      Ismét, ez nem a mi hibánk, a külső kapcsolatok nagyon elfoglalt a forgalom érvénytelen.
      Én általában nem lenne probléma, de vigyázz az internetszolgáltató átirányítása a külső kapcsolatok, így minden szokatlan, sőt buta, mert a kimenő forgalom nagyon drága és nagyon zsúfolt.

      • Nos, igen, most örömmel néznénk a szabadságról szóló ismertetőt, mivel ez hasznos lenne számunkra. de hogy uram, hogy ??? Nos, ha a video oktatóanyagok nem működnek ....... ahhhhhh ... Úgy érzem, megőrülök. mennyibe kerül a köpeny hmmm, mennyibe kerül a köpeny

        • A te helyedben, és másoknak, akik úgy tettél, mint te, nem hagytam ki egyetlen video bemutatót, még akkor sem, ha első látásra a cím érdekesnek tűnik számomra, és azt gondolnám, hogy ravasz vagyok, és ismerem őket. Soha nem tudhatod, mikor kell. Bizonyítékul szolgált arra a napra, hogy szüksége van valamire, amit egyszer látott az oldalon, de mit mondott? "Mit kell, OkayFreedom? Nincs munkám, én vagyok a bázis, tudom, hogyan kell mindent megtenni"
          Nézze, most van, és ez a fajta szar néhány.
          Akkor is, ha nincs idő, akkor jó tudni! Soha nem tudhatod, ha bejön!

          • Köszönöm a tanácsot, Adrian, megértettem az ötletét: mit akarsz csinálni az embernek, amíg meg nem találja, nem tanul. aaaaaa egyébként vicc volt egy köntöstel. Ez az, ha jól érzi magát, adj kövekkel, mert gyengébb vagyok az informatika területén. egyébként én, és ha ideges vagy valaki más, akkor is rajongó vagyok.

    • Nincs több rohanás, hogy könnyű munka türelemmel, és akkor sikerülni fog.
      Egy másik tipp:
      Imperativitatea (most nincs türelmem gyors .. gyors) elárul kora és néha nem kedvez.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.