Teljes kontroll a PC telefon AirDroid

Teljes kontroll a PC telefon AirDroid
4.3 (150) 85.07%

Hi barátok, bemutató ma beszélni AirDroid, egy alkalmazás nagyon érdekes, amely lehetővé teszi számunkra, hogy kezelni a smartphone vagy tabletta Android távolról nélkül adatkábel, nem vezetők közvetlenül a PC, laptop vagy akár egy még egy tablettát.
Ahhoz, hogy ez megtörténjen lesz az Android okostelefon vagy tablet is csatlakozik egy hálózathoz csatlakozik az internet és a számítógép vagy a laptop, hogy szeretnénk, hogy ellenőrizzék a Android készülék.
AirDroid app lehet szabadon és korlátok nélkül, amíg a két A készülék, a számítógép és az Android készülék ugyanazt az internet-hálózat. Ha egy fiókot, és jelentkezzen be az alkalmazás előnyös 100 MB forgalmat irányítani az Android készülék akkor is, ha nem ugyanabban a hálózatban interneten a számítógép, amelyen irányítani az Android készüléket, valamint a képesség, hogy keresse meg a készülék, blokkoló és kiváltó kamera automatikusan, ha az eszközt ellopják, és az elkövető rossz feloldó kódot, személyes adatok törlése vagy a riasztással, azonban távolról.
Ha úgy dönt, hogy fizetni a havi díjat, és tagja lesz AirDroid Premium kapsz: akár 1 GB havi használati kérelem akkor is, ha az Android készülék és a számítógép nem ugyanazon a hálózaton az internet, másolja a fájlokat a Android készülék és a PC-ig 100 MB. Megadhatja, hogy fizetni dollárt havonta 2, 20 dollár évente, vagy 39 2 dollárt évente.
Mit tegyünk AirDroid?
- Kezelheti a telefonkönyvet, törölhetjük, szerkeszthetjük vagy számok beírására detelfon.
- Legyen elérhető egy fájlkezelő, amely lehetővé teszi számunkra, hogy hozzáférést a fájlokat a Android készüléket, és kezelni őket.
- Mi lehet küldeni SMS és hívások kezdeményezése közvetlenül az asztalról
- Akkor telepíteni, eltávolítani alkalmazásokat az Android készülék az asztalról.
- Visszakeresése / .apk letölthető számítógépes alkalmazásokat az Android készülék. Ha gyökér a Android készülék akkor kivonat akár számítógépes rendszer alkalmazásai.
- Meg tudja nyitni egy weboldalt a böngészőben Android készüléket a számítógéphez.
- Akkor megtekintheti és kezelheti a fotók és videók a Android készülék
- Akkor be szöveget az asztalon a Android vágólapra
- Figyelj, vagy kezelhetjük a meglévő zenét az Android készülék közvetlenül a calculatorrul
- Akkor át fájlok bármilyen típusú között az Android készülék és a számítógép
- Akkor elfog a képernyőn a Android készüléket, és tekintsük meg az asztalon
- Azt is ellenőrzik a kamera vagy a hátsó az Android-eszköz, akkor láthatjuk, valós időben a számítógép, amely rögzíti a videokamera az Android készülék. Egy hasznos funkció, hogy lehet használni, hogy átalakítsa egy Android telefont egy biztonsági kamera.
- Akkor keresse az Android készülék közvetlenül a számítógépre
A végén, AirDroid talán a legjobb alkalmazás, amely lehetővé teszi a távirányító az Android készülék.


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.

/ / / / / / / / / / / / / / /
\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \
UPDATE ... .securitate videotutorial.ro
Azok számára, akik nem tudnak nézni oktatóanyagok

/ / / / / / / / / / / / / / /
\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Comments

 1. Gabryela blogja - mondta

  Ne menj tutorial.

  • Cata - mondta

   milyen szomorú, hogy nem működik a videó bemutató na ... nehéz nehéz telepíteni a telefonra, mint bármely más alkalmazás, és tegye a PC egy webcímet, hogy jelenik meg az alkalmazás a telefon, hogy átvizsgálja a kódot, és játszani ikonokat jelenik meg a számítógép-monitor!

   mi lenne app ... ez rendben van, rossz pillanatában (remélem csak átmenetileg) nem teszi lehetővé copy-paste a számítógépről a telefonra

 2. Hi Adrian,
  Azt nem tudom, hogy a probléma nem csak nekem, hanem a video fut, a középső kerék forog, és így próbáltam több böngészővel és Abdobe telepítettem a Flash Player és Java.

 3. Jobb ... ..NICI ne menjek ... ..CIUDAT!

 4. hi tud valaki segíteni nekem a választ? Miért rendszer tulajdonságai ablak bezárul után 8 0 második kettő (én még nem aktiválta)

 5. Figyelem!

  A bemutató nem megy mindenhol.
  Azok, akik átirányítások forgalom számára a külső a szerverre, és akkor van probléma, néhány nap alatt itt, mert a különböző összetevői kommunikációs hiba.
  Ahogy valószínűleg észrevette már, mi vezetett egy további biztonsági réteget a tiszta forgalom. Pár perc alatt megjelenik egy pénztár oldalt, akkor nem kell tennie semmit, de várni 2 - 3 másodpercig. Ez a védelem akkor ellenőrizze, használ vagy rosszindulatú bot.

  Köszönöm a megértést.

 6. Sorin Chiran - mondta

  Számomra nagyon jól megy!

 7. nem tudja elérni az oldalt windows8 Explorer, én úgy tűnik, ezt a kérdést:
  Elérése előtt videotutorial.ro ellenőrzése a böngésző.
  Ez a folyamat automatikus. Will a böngésző átirányítása a Shorty keresett tartalmat.
  Kérjük, hogy akár 5 másodperc ...
  DDoS védelem CloudFlare / és úgy marad örökre .. nem egy nagy probléma, hogy menjen a króm és mennek, de kíváncsi voltam, hogy mi az a hiba, hogy a /

  • Azt fentebb már említettük, a kiegészítő védelmet, amit indítani, mert az érvénytelen forgalom bizonyos külső kapcsolatokat.
   A megjelenése tesztoldal nem kell semmi különöset, várj 2 - 3 másodperc lesz elengedni. Ne próbálja, hogy adja vissza, vagy frissíteni ahogy lesz blokkolva határozatlan időre.
   Ez a kiegészítő tűzfal különbséget normális látogatók és a botokat.
   Kérjük, értsétek meg vagyunk lépéseket, hogy néha meg kell venni őket a védelem és a tiéd.

 8. Sergio - mondta

  Ne menj nézni a bemutató ... bármi, amit meg ad nekem ez a hiba>
  A kiszolgáló nem található: RTMPT :/ / 188.215.51.197: 80 / simplevideostreaming / mp4 :/ kijelentette, hogy mindaddig, amíg egy héttel ezelőtt voltam tökéletesen működik

 9. Gabryela blogja - mondta

  Azok számára, akik nem megy, mit ajánl?

  • Freedom Ok az alkalmazással, hogy mi történt a bemutató, válassza ki a szervert Romániában.
   Ismét, ez nem a mi hibánk, a külső kapcsolatok nagyon elfoglalt a forgalom érvénytelen.
   Én általában nem lenne probléma, de vigyázz az internetszolgáltató átirányítása a külső kapcsolatok, így minden szokatlan, sőt buta, mert a kimenő forgalom nagyon drága és nagyon zsúfolt.

   • Nos, igen, most nézem az öröm és a bemutató a szabadságról szól, hogy mi jönne. de az Úr, hogyan? Nos, ha megy videotutorialele ....... Ahhhhhh .. simnt megbolondult. hmmm mennyi, mennyi köntös köntös

    • Adrian Gudus - mondta

     A helyét, és mások, akik azt tették, akkor nem szabad kihagyni a video tutorial, ha először a címet úgy tűnik érdektelen számomra, és azt hiszem, sima és mindent tudnak. Soha nem tudhatod, mikor lesz. Ennek bizonyítéka, eljött a nap, hogy kell valamit, ha már látta a helyszínen, de mit mondanál? "Mit kell OkayFreedom ba? Én a munkám is az tudja, hogy tegyen meg mindent "
     Nézze, most van, és ez a fajta szar néhány.
     Akkor is, ha nincs idő, akkor jó tudni! Soha nem tudhatod, ha bejön!

     • Köszönjük, hogy Adrian tanácsot kapok a gondolat, hogy nem nyomja meg a férfit, amíg invata.nu nem tudom, hol láttad ilyen trükk, de imádkozom mondhatom büszke vagyok, és biztos, hogy vannak a "trükköket". aaaaaa módon egy vicc volt halatu.asta rendben, ha adsz nekem a kövek kevésbé IT. Én mérges, vagy bármi, és ha minden más többi rajongó.

   • Cristi, tettél semmit bemutató, ha megy! :))

 10. De akárhogy is, akik tudják, hogyan kell használni OkayFreedom sikerülni fog! Köszönöm a tanácsot, most tökéletesen működik!

  • Nincs több rohanás, hogy könnyű munka türelemmel, és akkor sikerülni fog.
   Egy másik tipp:
   Imperativitatea (most nincs türelmem gyors .. gyors) elárul kora és néha nem kedvez.

 11. Mi végre e védelem jobb sebességet, hogy egy élvezetes az oldalunkon.
  Sajnos nem minden tőlünk telhetőt.
  Ha már internet, gombok kéznél, akkor biztosan nem több, sajnos ....

 12. Marius - mondta

  Ön is rabja óriás cégek, amelyek monopolizált a piac és az internet használatát, és nagy részben bemutató középpontjában ezek a cégek és termékeik. Vannak felhasználók neretarzi (nem iPhone), amely része lesz az állomány rossz hatás tömeg ismét. Sokat tanultam tőled, de az irány már a következő oktató retarzii iPhone, tabletták stb. Én elfogadom a felhasználó ezen az oldalon. Inkább az a pont, az Apple Inc., Google, stb. nem ok a számunkra, nem ad nekik vizet, hogy meghaljon. "Az okostelefonok, buta emberek."

 13. Alex, ha vannak útmutatók Premiere Pro?

 14. Duallpannel - mondta

  Én vagyok a világ királya! Dolgozom mindkét helyszínen minden gond nélkül! RCS DNS Google [8.8.8.8 - 8.8.4.4]

 15. Ne menj serényen betöltése bemutató

 16. Daniel (Jr.) - mondta

  Próbáltam egy tabletta, amely csak első fényképezőgép, és nem olvastam, hogy COD. Miért?

 17. Adrian Gudus - mondta

  A megoldás azok számára, akik nem tudnak videót tuutorialele itt: https://www.youtube.com/watch?v=pW47Lvi3yKo

  • mirceag - mondta

   Egy szép gesztus az Ön részéről, hogy Adrian a frissítéssel kapcsolatos a multumesc.In Ugyanakkor szeretnék köszönetet mondani, aki írt a megoldás, hogy a forgalom gb 5 suplimentar.Totusi Bárcsak elérni, mint én videotutorialele egy és eddig semmilyen más alkalmazás suplimentare.Dar ha nem, nos, ez az, amit meg kell köszönni, ha avem.Inca köszönet minden, amit csinál, és minden jót.

 18. Wahaby - mondta

  A szándék jó volt, de sajnos úgy tűnik, hogy elveszíti sok látogató e további védelmet. Ülök ebben a helyzetben.
  Az elegáns, mint a látogató is függ,. Tartalmának megtekintéséhez a benyújtott kérelem egy másik tutorial. Normál lenne, hogy meg tudják nézni a tartalom minden böngésző más alkalmazásokat.
  Remélem, hogy építő jellegű kritikát!

  • Nos, mit jelent, ha ez az az internet szolgáltató! Videotutorial.ro nem bűn! Ha a szolgáltató okosabb meg tudná nézni oktatóanyagok gond nélkül! Ezért meg kell átirányítani a forgalom szabadsága Oké vissza Romániába!

   • Általában egy oldal romániai elérhetővé kell tenni a belső hálózaton, ahol ez megtörténik, nincs probléma figyeli oktató.
    Problémák a külső kapcsolatok irányítva oldalakhoz való, a teljes munka rendellenesen.
    Belső kereskedelme is, hogy kiszűrje a menet, minden gond nélkül, amíg 20 30 Gbps külső forgalom sajnos nem tudjuk irányítani, ezért is használják aa furnixor szolgáltatás az országon kívül, hogy.
    A streaming video egy nagyon érzékeny, és tartjuk a minőséget, úgy döntöttünk, hogy kiszűrje néhány csomópont agresszív külső érkező forgalom érvénytelen. Így néhány meg lehet nézni, hogy az útmutatók kollégám készített egy bemutató videót frissítése csak alatta felkerül a YouTube-on, és mindenki nézni vele.
    Néhány nap múlva lesz szűrés az összes forgalom visszatér a dolgok a régi kerékvágásba.
    Resist egy pár nap, hogy nem engedi meghalni, akkor Ok szabadság nagyon jól működik.
    Elnézést kérünk, hogy mi történt, de meg kell értenie, hogy ez nem a mi hibánk.
    Intro tökéletes világban minden internetes szolgáltatóknak kell foglalkoznia az egészségügyi forgalom halad át a csomópontok, sajnos .....

   • Wahaby - mondta

    Én tökéletesen működött eddig, ugyanabból a szolgáltató, semmi sem változott, mint amennyire én vagyok érintett, példát a sok közül, ahogy azt korábban gondolták, az én szempontból egyéb megjegyzések feleslegesek. Remélem, nem bánod pt. ezen a poszton.

  • Van két lehetőség közül választhat:
   1. Az oldal nem megy a forgalom szűretlen.
   2. A jelenlegi változat erős szűrőkkel forgalmú website nagyon jól mozog, csak néhány külső kapcsolatok nem fog működni streaming.
   Amikor ez a legjobb megoldás, néhány nappal azután, hogy a végső takarítás szűrő az összes forgalom visszatér a régi kerékvágásba.
   Kérjük, megértés, és ha nem tudja nézni minden bemutató módszerrel, hogy Adrian megmutatja azt a fenti videó.

 19. Kérem, segítsen nekem egy szép sugestie.Mi 4 vettem egy Nexus, és nem állítható más csengőhang mellett az eredeti telefonului.Cum tenni?. Ugyanez a beállított háttérkép sem állítható háttérkép méret mare.Va kedvesen, ha valaki tudja, hogyan kell fac.Multumesc.

 20. Miért legyen egyszerű, ha lehet, és bonyolult. Ez az, amit tettem, és jelentősen csökkenti a forgalom! Továbbá az a kérdés, a hamis probléma botok. Minden nagy "óriások" fel orrát, hogy úgy mondjam, PT. mi történik a honlapon, vagy egy másik, mivel a Google és a befejező a Facebook. Nem látok semmi rosszat, hogy az! Még valami, PT. nézni a bemutató nem kell semmilyen speciális alkalmazás, ahogy mondod, de a puszta proxy beállítások, személyes okok miatt, én nem adja itt ... Annak bizonyítására, hogy tegye a bemutató YT, hogy a érdekel, hogy lehet nézni, és még le az összes korlátozás felesleges!

  • Adrian Gudus - mondta

   Wow, csak ragyogó, tehát azt OkayFreedom alkalmazás automatizálja ezt a folyamatot, amit említett proxy minden böngésző egy kicsit más, és hogy más módon proxy beállítások szakaszban használja az ilyen alkalmazások miatt gyorsabb és könnyebb.
   Miután a comment Tudom, hogy te egy elkényeztetett gyerek, aki azt hiszi, hogy minden a Földön oka, és hogy ha valaki nem akar, vagy nem psibilitatea kapsz, van, hogy amúgy is, nem számít, bármikor, még erővel bármilyen eszközzel.
   Én nő fel, és akkor valószínűleg nőni. Semmi sem érdemelsz, mint az élethez való jog, a többi csak jogosultsággal.
   Hajlamos vagyok azt gondolni, hogy egy múltbeli élet maga Hitler, vagy valami ... mert úgy gondolja, hogy bárki meg kell adni, ha azt szeretné, ha soha nem engedte erejét. Akkor tedd szavazólapokat?

   • Hé, ghiduşule a 1985, amikor úgy tűnik, hogy született, én diplomát 5 éve! Úgy tűnik, hogy nem kap a munka nem az én comment. Még mindig van idő ...

    • Ha azt mondod, ez a dolog botoktól semmi hamis azt jelenti, hogy át főiskolai, mint sok rómaiak.
     Ha mindig is nézte oktatóanyagok a legjobb körülmények között, nem jelenti azt, hogy nem gyakran sújtotta problémákat, hogy próbáljuk el a szemét vostrii.

 21. Daniel - mondta

  Számomra ez nem működik, nem tudom, mit tettél, de megy, és kap az üzenet "kiszolgáló nem található: RTMPT :/ / 188.215.51.197: 80 / simplevideostriming / mp4 :/" csak akkor megy youtube, és én nem hiszem, hogy Romtelecom megy net és zenekar 16mb / s, de nem működik, menj FullHD videó youtube azt reméli, hogy menjen sal nem lehet probléma, azt szeretném, ha egy jó nap. apa

 22. florin - mondta

  Miért nem lehet eltávolítani? Én gyökér. ha a rendszer kb. Hogyan lehet eltávolítani?

 23. Marian - mondta

  Helló Cristian tudni, hogy ez a dolog úgy tűnik, Spanyolországban sokkal

 24. És visszajelzést tőlem. Az RDS játékos fut jól, de a Romtelecom semmilyen módon, az ugyanaz, mint a @ Daniel szerint. Elég frusztráló, és a harmadik megoldás nem megoldás minden egyes csak nem akarja, mások nem tudják, hogyan, és néhány, ha nem tudnak semmit telepíteni a számítógépre, hogy "nem szabad pusztán ". Csak azt remélem, hogy a vágy, hogy kiszűrje nem szűri ro-botok (és így is marad "filter") és a Ro-mánia hűséges és rabja, hogy jó ff.

 25. Anderson - mondta

  Cristi, és meg tudod csinálni a tutorial, hogy hogyan veszünk egy eredeti windows a boltban, hogy elmagyarázza, mit jelent VUP, Honosítás, GUP, stb. hogyan kell választani? jól magyaráznak, hogy tudod, hogy "iskola" :))

  • Igen, tudom, mert meg kell vásárolni egy liceenta.
   Határozottan lesz a bemutató a Windows liceentele, ez tényleg tisztázni kell a helyzetet, hogy azért, mert a Microsoft néhány változtatást hajtott végre.

 26. Mi a francért nincs mit? Ne töltsön fel videót alig várja, hogy pénzt váltani!

 27. UPC tökéletesen működik helyén

 28. Ezzel az alkalmazás segítségével eltávolítani alkalmazásokat és az Android, de hogyan kell tisztítani törmelék? mert látom a tabletta vagy a telefon mappák örökölt alkalmazások nem törölt, de nem tudom, melyik érvényes, és melyek nem, mert nem minden alkalmazás neve. Az a program (alkalmazás), amely érzékeli ezeket a mappákat maradt? Köszönöm a választ, és oktató. Nagyra értékelem a munkáját.

 29. madalin - mondta

  Hogyan van a akkumulátor százalékos a bemutató?

 30. marcghi - mondta

  Én ezt app egy darabig, és elégedett vele.
  De ahogy egyre több ajánlatot érdekelne egy alkalmazás növekvő hívások használja a hangkártyát a számítógép segítségével a számítógép mikrofon headset és természetesen a telefon kapcsolódik a számítógéphez.
  Van ilyen kérelmet?

 31. marcghi - mondta

  Próbáltam, de nem megy át a számítógép hangkártya, vagy legalábbis nekem nem működik.
  És nincs semmi csatlakoztatva a hangkártya beállításait.

 32. PalAlexander - mondta

  Van bluetooth pc?

 33. marcghi - mondta

  Ha szükséges tudok tenni, de mi segített?

 34. nagyon cool app. Kösz a tutorial.

 35. Cristi - mondta

  Bravo. Szuper jó.

 36. en-hadsereg - mondta

  Úgy tűnik, hogy az ingyenes verzió viszonylag kevés lehetőség. Ahhoz, hogy további funkciók, akkor ugyanazt a wifi hálózat mind a telefonon, és a laptop (számítógép). Nos, ha a telefon egy másik helyre, akkor ugyanazt a wifi. És egy másik probléma, hogy előfordul, hogy más ilyen jellegű kérelmek: kilátó, stb Így tudjuk használni azokat a lehetőségeket, Trbuse a telefon, hogy net kapcsolat. De ha a telefon ellopták, és nem internet kapcsolatban .. Ezzel kapcsolatban van egy kérdésem: hogyan teszi a távoli internet-hozzáférés telefonvonal nélkül? (A számítógép, talán?).

 37. Ovidiu - mondta

  Salut.am és én intrebare.daca csatlakozni hozzám ezzel app a telefonon, és próbálja megtalálni a telefont, vagy néz képeket a telefon memóriájában, azt fogyasztani internet telefon szimulátor?

 38. Szia, van egy kérdés, ha megy nem frissíti a Samsung Galaxy duó GT-S7392 Trend of 4.1.2 hogy: 4.2 vagy 4.3, 4.4?

 39. Liviu - mondta

  Jó. Én és meglát engem csak 2G 7G helyett van a kártya! az alkalmazás .... Mi az oka?

 40. Liviu - mondta

  Jó. Megkérdeztem egy kicsit magasabb? Meg lehet válaszolni, ha nem a bánat .... Jó napot.

 41. Darius - mondta

  Hogyan lehet eltávolítani az alkalmazást a telefon? Alkalmazás menedzser nem engedi

 42. Telea Bogdan - mondta

  Helló, fogalmad sincs, ha van egy ilyen dolog, és a Windows Mobile? Vagy, ha van olyan Android alkalmazás, de nem igényel internet-kapcsolat, csak az adatkábel, mint például a Nokia PC Suite?

 43. János - mondta

  Nagyon jó tutorialul.Multumesc

 44. nicole - mondta


  Használhatom airdroid ha jelezzük törött és a telefon nem instaalt airdroid oldalon?

 45. bogdan - mondta

  fogadtatás
  Lehetőség van csatlakozni a kártyát az internet, és nem a wi-fi?

  köszönöm

  • Adrian Gudus - mondta

   A válasz abban rejlik, mind a szöveges és video tutorial fenti tutorial!
   Ha még mindig nem tűnik el, miután head-tail pillantást bemutató után bemutató, akkor olvasd el a teljes szöveget, jöjjön vissza egy válasszal

 46. titi - mondta

  hello ... airdoid megy bine.il használni egy ideig, de van egy kis probléma, amikor megpróbálok csatlakozni a telefon (nem az enyém

 47. cristian99999 - mondta

  Ez tökéletesen működik, és nem sok magyarázatot. Alapvetően Tudom, hogy meg kell tenni, hogy a tartalom alkalmazás bemutatja, mit kell tenni.

 48. Lenne egy kérdésem lehet ezt az alkalmazást, hogy kémkedett a telefont?

 49. Mario - mondta


  Én telefonon Skóciában és én vagyok Romániában előfizetési és nettó, azaz a digi, beléptem a gmail fiók, amely a telefon és a letöltött Air Droid, a Google műszerfalon mutatja, hogy az Air Droid 3 van telepítve a telefonra. Telepítettem Air Droid 3 a számítógépre, és menj a telefon beállításait kell végezni, ellenőrizni kell biztonsági források ismeretlen, a telefon be van kapcsolva a WiFi és PC digi nettó telefonkártyák a digi Roming.
  MS és várjon választ

 50. Mario - mondta

  beszélve egy ismerős telefonja

  • Adrian Gudus - mondta

   A kérelmet kell nyitni és konfigurálni! Ha még soha nem nyitották meg, és konfigurálni, általában nem fog működni

 51. Mario - mondta

  Ms szép. Most már értem, hogyan működik
  jó nap. és sok szerencsét

 52. árnyékos - mondta

  Szia! Mi a baj a videó? Apas'play ", és nem indul el.

más referenciák

 1. [...] 5Ghz). Mielőtt nézi a bemutató Azt tanácsolom, hogy felejtse el, és az egyik, hogy tette Adrian web AirDroid, amely különösen dedikált webes felület, amely segítségével irányítani a telefon [...]

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.