PC-s játékok konfiguráció jó áron

PC-s játékok konfiguráció jó áron

PC-s játékok konfiguráció jó áron

Gaming több áramot fogyaszt, mint valaha, és a legtöbben szeretnének lejátszani képes rendszer új játékok; Mert semmi több bosszantó, ha a játék nem akarja futtatni, vagy folyamatosan működik.
Az alábbiakban általunk gyűjtött össze a legjobb alkatrészeket a piacon egy tisztességes költségvetést. Ezen az áron én is csoda, sikerült kaparja ki, mint egy jó játék rendszert.
A processzor egy Haswell, a Skylake Ez túl drága a legtöbb játékos. Bár hace része az utolsó generáció, Intel-3 i4170 a bajnok.
A videokártya az új generációs Nvidia GTX 960, a szerszám az utolsó generáció.
Mint azt már tudja, én választottam egy SSD tároló GB Kingston 128. De lehet csatlakoztatni a merevlemezt ebben a rendszerben, amelyben tárolására használni fog. Azt javaslom egyik 7200 rpm.
A forrás-re Corsair és 450W elég ez a rendszer, sőt némi extra teljesítmény-tartalékkal.
Olcsó PC játékkonfiguráció - Használt alkatrészek:
Intel® Core ™ i3-4170, 3.70GHz, Haswell, 3MB, Socket 1150, Box
Asus alaplap H81M-A, aljzat 1150
Kingston HyperX memória 4GB Vörös düh, DDR3, 1600MHz, CL10, 1.5V
Gigabyte videokártya NVIDIA GeForce GTX 960, 2048MB, GDDR5, 128bit, HDMI, DVI, Display Port
Flash SSD Kingston V300 2.5 ″, 120 GB, SATA 3
Forrás Corsair VS450 450W, Aktív PFC
Segotep ház SG-CL, ATX Mid Tower áram nélkül, fekete
Választható extra merevlemez
Seagate Barracuda HDD 2TB, 7200rpm, 64MB, SATA 3


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (51)

      • Gondoltam valami ilyesmire, és megvettem a Logitech MK330 készletet, de aztán gondoltam a vezeték nélküli technológiára, ha jó lenne a számítógép intenzív használatához. A számítógéphez vezeték nélküli készítmény ajánlott? válaszidő a vezeték nélküli technológiára és az akkumulátorokra. Talán van késés, az egerem összeomlik, vagy valami nem működik úgy, mint egy vezetékes billentyűzet? Szeretnék használni a billentyűzetet és az egeret szerkesztéshez, programozáshoz ( iroda / otthon), akkor kevesebbet a játékhoz, de amikor kevesebbet mondok, nem gondolok napi egy-két órát, egész nap lehet (azt hiszem) játszani néhány meccset a barátokkal ... hallottam valakitől, hogy az egerek nagyon gyengék a görgetésnél, valójában ezt bennem is látom. Akkor a lézerérzékelővel ellátott egerek rossz minőségűek lennének, de a Logitech leírásában csak azt találtam, hogy lézerérzékelőjük van. Van másik érzékelő? Mechanikus billentyűzetekhez, megvilágított és megvilágított egerekhez még azt sem gondolom, hogy ennyit költenek rájuk, mert Egyáltalán nem segít. Most nem tudom, mit tegyek, megrendeljem-e ezt a készletet a Microsoft-tól, vagy a legjobb egér lenne a Logitech MK330 készlethez, és kiválasztanám azt?

  • Mi több, Cristi, SSD 7200 forgást? : D Azt mondom, hogy újra a bemutató, akkor meg kell említeni a 3 vagy SSD helyett HDD, nem a másik, de néhány egyszerűen nem tudom, és magától értetődőnek, amit hall, vagy mondják.

    Jobb volt, ha említette a tendencia, azaz a eGPU, hogy lehet csatolni a PC vagy laptop legrégebbi és így adómentes vásárlás egy újat, gyakorlatilag a helyén semmiféle 2500 1000 és fuss ugyanazt a játékot.
    Én meg ez a dolog egy korábbi megjegyzést, de nem voltál körültekintő.

    • Ez nem olyan könnyű eGPU oldalon. Ez kényelmetlen használni egy laptop, a hordozhatóság megy a pokolba az összes

      • Ha az intézkedés a hatalmas pénzösszeg mentheti, és azt hiszem, megéri a fáradságot, egy laptop, ha éppen nem játszik a laptop, amíg fut a laptop hátizsák azt mondani, hogy kusza eGPU-ul.Hai kell komolyan. Vannak eGPU alakú dobozok, amelyek igazán kis ismétlés portabile.Acum előnye hatalmas, mint néhány dejavantaj.
        Az átadás pontosság és a sebesség bot, azt hiszem, az az őrült WinXP megmutatta nekem, mint 1GB / s tettünk több transzferek USB-kapcsolaton keresztül, és 3.1 csak kevéssel ment fölé 300MB / s.

    • Helló srácok, segítsen nekem, kérjen nekem egy videokártyát, amely kompatibilis az alaplapgal. Az alaplapom van: Hewlett-Packard HP Compaq dc7600 Convertible Minitower. Mi illene?

  • A másik dolog, Kingston DataTraveler HyperX Nemrég vettem 3.0 256GB ( http://www.hyperxgaming.com/en/usb/dthx30 ) A kék fekete, középső és USB-n keresztül 3.0 tettem az átadás SSD botot, és odament 1GB / s, írás rajta volt ~ 120MB / s
    Láttam, hogy van változata (USB stick) 1TB helyben, hogy kicsoda szeretne vásárolni.
    Nincs hivatalos adat:
    USB 3.0: 225MB / s olvasási és 135MB / s írási
    USB 2.0: 30 MB / s olvasási és 30MB / s írási

  • Üdvözlöm a barátok! 10 és a közelmúltban már Windows Vista start gomb nem reagál a jobb gombbal, mert nekem nincs olyan funkciók vannak. Nem tudom, hogy miért történt ez, és kérem, segítsen nekem. Köszönöm.

    • Biztos vagyok benne, megtalálja a boltban Olaszországban. Ha nem, akkor én egy út oda, nem tudok nemet mondani.

        • Olaszországból megkaptam az eprice.it-tól. Fizethetsz, és a Cash gyorsan futárral érkezik, és komolyan gondolkodnak. Sok szerencsét

      • Természetesen nem talál egyet Olaszországban, és amikor kórházba megy, mindig talál valami olcsóbbat vagy drágábbat ..... hány az online áruház Olaszországban !!!

  • Kissé érdekes konfiguráció, de az i3 nem érdemes, mert megmarad a kétmagos mag, és akkor jobb, ha elvesz egy Pentiumot 3 GHz feletti frekvenciával, de ez félár, vagy jobb, ha pénzt keres, és vegye be az i5-et.
    Az SSD rendben van, hogy az összes ssd úgy érzi a konfigurációt, és a mindennapi életben nem fog különbséget találni egy olcsó ssd és a drága között, de hogy a Kingston nem érdemes, mert megváltoztatta az emlékeket, és most ismét meglehetősen gyenge. a piacon jobb választási lehetőségeket találhat más gyártóktól.
    Ami a forrást illeti, megvan a CWT választási lehetősége, és még bronz tanúsítvánnyal sem rendelkezik, így más változatokat is igénybe vehet, például egy becsületes 500 W-os SIrtec-et, méltányos áron és egy komoly gyártót.
    PS: Amikor ilyen rendszerkonfigurációkat végez, próbáljon más üzleteket megcélozni, mert szélesebb termékskála van.

  • Videotutorial csapat üdvözöl minden.
    Érdeklődéssel követte a konzultáció egy ideje, és örülünk kapott információkat.
    Segítettek sokszor felhalmozni új információk és megoldani néhány technikai probléma.
    Még 2 héttel ezelőtt segítettem egy barátomnak, hogy egy játék PC információk alapján itt található.
    Intel platformon jártam i5 CPU-val. Sok barát azt mondta nekem, hogy olcsóbb lett volna, ha az AMD-t választottam volna, és hogy "több teljesítményem" lett volna.
    Kicsit korábban tanulmányoztam a problémát, és arra a következtetésre jutottam, hogy a Gaming szempontjából jelenleg nincs olyan nagy különbség a két vállalat között, legalább egy kb. 2 - 3000 lej
    Ami a webhelyén láttam az elmúlt ~ 2 évben, a bemutatott játékrendszerek nagy része az Intel platformon volt.
    A múltban némileg szabály szeretnék menni AMD Gaming.
    Alig várom, hogy visszajelzést és bemutató rendszer az AMD Gaming
    Gratulálunk, amit csinálsz.

  • Jó játék rendszer, gyorsabb, hogy a pénz megy a 260x vagy valami AMD 380 kicsit. Ki akar vásárolni HDD, ajánlom Seagate WD Blue vagy mindkettő.
    Tipp !!! Ne vásároljon Hitachi és a Toshiba HDD-k a legrosszabb, számomra ők is osztott után fél 1 különböző időközönként. A probléma az, hogy Keressétek, ami készenléti így uzand és étel, és a fej olvasási / írási.
    Seagate egy nagyon nagy probléma, nevezetesen APM gyárilag beállított, és nem 128 254, emiatt szeretjük végződik a 10 másodperc, ha szükséges.

      • Van véleménye a külső vagy még egy online üzletben, hogy WD és a Seagate nem ajánlja, mint ezt. Ha gondod van a Toshiba és a Hitachi Data rajtad annyit kell tenned. Plusz mik azok a SMART hiba Olvassa Keressétek hibaarány és a hibaarány van egy csomó, mint a WD, hogy tiszta-e. Minden vásárolják meg termékeket, saját felelősségükre.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.