PC konfiguráció hozzáférhető, játék- és általános használatra

PC konfiguráció hozzáférhető, játék- és általános használatra

Mikor jön a PC-s játékok is nem sokban különbözik azoktól a szerkesztéshez vagy iroda; csak abban különbözik egymástól dedikált grafikus kártya, ami nem feltétlenül az irodában; ezért hoztunk létre egy rugalmas rendszer, amely lehet egyéni igényekre szabott.

PC konfiguráció hozzáférhető, játék- és általános használatra

A processzor úgy döntöttem, hogy jó legyen, mert bármi a feladat, a processzor a legfontosabb.
Intel Skylake Series a legfejlettebb a pillanatban, és így a kiválasztott i5 6400. Processzor nem veszélyeztetheti; ha megy zgîrceşti memória, processzor érzi azonnal.
Az alaplap az feltétlenül szükséges, extrák, ami növelné az ára nagyon. Még ha rendelkezésre áll, az Asus alaplap minden szükséges felszerelést. Vásárlás egy drágább alaplapok több kényelmi, akkor hozza extra teljesítmény csak néhány kényelmi funkciót.
Tárolás alkotja egy SSD a Toshiba, ami megfizethető és hatékony. Nem én választottam a PCIe SSD, mert drágább volt, és emellett szükség, hogy vegyünk egy másik alaplap és drágább. Adott esetben ezen kívül SSD, megvásárolhatja a merevlemezt, vagy egy külső merevlemezre, így több adat tárolására képes. SSD tároló rendszer csak korlátozott. Javaslat Hordozható külső merevlemez Seagate Expansion 2TB, 2.5 ″, USB 3.0. (Elérhető)
A videó kártya Gainward és egy GTX960; egy alaplap, amely képes futtatni szinte az összes játék a piacon. Ez a tábla nem szükséges azok számára, akik a játék. Intel grafikus chip integrált processzor, fizethet ki sok grafika feladatokat könnyedén, és még játék egyszerű.
PC alkatrészek listája:
Intel® Core ™ i5-6400, 2.7GHz, Skylake, 6MB, Socket 1151, Box
ASUS alaplap H110M-A D3, Socket 1151
Kingston HyperX memória 8GB Savage (2x4GB) DDR3, 1600MHz, CL9, 1.5V, XMP
Solid State Drive (SSD) Toshiba Q300, 2.5 ″, 120 GB, SATA III, kiskereskedelem
Segotep ház SG-CL, ATX Mid Tower áram nélkül, fekete
Super Flower SF-550K12XP forrás, 550W, moduláció, aktív PFC
Kötelező! Csak a játékosok!
Gainward GeForce videokártya GTX960 Phantom 2048MB GDDR5 bit 128, 2 x DVI, HDMI, Display Port

Video bemutató - Hozzáférhető PC-konfiguráció, játék és általános használat



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (30)

  • szép bemutató, gratulálok. Nagyon vártam egy ilyesmire, mert az utóbbi időben egy számítógépbe is befektettem, és nagyon elégedett vagyok vele, különösen azzal a videokártyával, amelyet a 960-as sorozatból ajánlott nekem, nagyon jó és nagyon csendes. Most követi az utolsó "sávot", az ssd-t. és az Ön által itt bemutatott érdekesnek és elérhetőnek tűnik. sok szerencsét tovább

    • Csak néhány esetben teszi sebességgel, amelyeket CUDA magot.
      Azonban a videó kártya segítségével óriási mértékben szerkesztő programok az élő nézet, ahol tudjuk, hogy a szerkesztés sokkal gyorsabb.
      Videokártya és grafikus programok segítik 3D és még Photoshop.

      • Köszönöm a választ. Lehet kérni nekem egy linket a videokártya kompatibilis az Adobe Premiere egy ár / minőség jó?

          • Cristi Hello! Vettem néhány fenti komponensek hol hagyta a linket (alaplap, processzor, SSD) X 2 8GB RAM, más, mint amit tesz fent. Telepítettem türelmesen alkatrészeket. Megpróbáltam telepíteni a Windows 7 a botot, de megcsináltuk, felkeltünk fázis Install, amikor azt mondtam, hogy nem talál bizonyos eszközöket darab is. Azt választotta, hogy telepítse DVD sikerült, és hogy az a baj (I ragadt 0% Bővülő Windows fájlokat). Részt vett chipset telepítési helyszínek CD az alaplap, videokártya majd. A fő probléma a következő: úgy hangzik, és az Audio illesztőprogramot Windows Update 7 hiba jelenik meg a kép, amit elhagyta a link itt: https://goo.gl/EIQU9C . Emellett meg kell kezdeni, hogy egér nélkül helyezünk az USB boot Windows.
            Gondolod, hogy ez a probléma az alaplap? Emag vissza, vagy a Mi a teendő ebben a helyzetben?
            Köszönjük!

  • Cristi, gratulálok !!
    Tekintettel arra, hogy maradt csak, hogy tegye oktatóanyagok videotutorial.ro, csinál egy csodálatos munkát.
    Körülbelül egy héttel a bemutató kiváló.
    Bravo és további jó munkát !!!

  • Helló Cristi,
    Van egy kérdésem is: Mi a különbség az M.2 és a SATA portok között ???
    Most azt akarom, hogy az én PC, mint a bemutató, bár van egy PC nagyon szép jó i7 de már 5 éve 4GB Ram, ssd samsung 840 evo 256 GB + 2 HDD 1 TB (belső és egy külső), de én 3.0 USB.
    Nush mi mást tudtam megkérdezni, és azt akarom, hogy a PC most és a jövőben, hogy tudod frissíteni, és több mint 3-4 év.
    Mit gondol ez az alaplap:
    https://www.alternate.de/ASRock/Fatal1ty-Z170-Gaming-K4-D3-Mainboard/html/product/1217472?tk=7&lk=17954
    Bravo oktatóanyagokat, adományát az oldalt?
    Alin Lucian Üdvözlettel

  • Cristiiii, Cristii kelletlenül azok számára, akik szeretnének egy játékrendszert, és must szerencsejáték alaplap ASUS nevezetesen Z170 pro gamer vagy B150 PRO GAMER. Nem hogy a fedélzeten, amely a leggyengébb alkatrész (Nem azt mondom, hogy ez nem jó általános használatra, de amit furcsa, akkor 1000 lei és úgy gondolja, hogy hány CPU az alaplapon). SSD, hogy mondjuk kissé, nem túl fényes. Seasonic források problémák után egy hosszú tekercs nagyon zavaró zaj (kerüljük Seasonic időszak). SF cam video kártya nem túl le egy MSI vagy ASUS Strix technológiák valamit a fedélzeten. Ellenkező esetben a rendszer rendben van, így kivétel a játékosok.

  • és amit tanítanak a bemutató? db kosár táska úgy tudni. Vártam némi magyarázat.
    Például: videokártya miért 128 bit, és nem 256, még akkor is, ha a gyártót cseréljük. Nem érdekel, hogy van-e valamilyen sofőrük, mert fáj a fejed, de a 128-as szekcióval sem a világ játszik hd-t.
    Ez az ssd .... a toshiba annyira bízik a saját ssds-jében, hogy csak 2 éves garanciával rendelkezik.
    A játék alaplapjai atx vagy annál nagyobbak, és 8 érintkezővel rendelkeznek a processzor teljesítményén az extra teljesítmény érdekében. hogy csak akkor használja, ha a túllépés érvénytelen. különösen mivel a CPU áramellátása visszatért az alaplapra, és már nem található meg a processzorban (ami szinte "laza" nélkül tette őket)

    • Van véleménye, hanem előítéletek, ahogy én kb csapvizet. Ha ESRI oltották nem látnak túl a számok, tartsuk a fejet főzni magadnak, és nem mások.

      • eee ... :))) nem olyan nehéz felismerni, hogy az egyik 128 bit átvitele a gddr és a gpu között, a másik pedig 256 bit. és ezek mennyire ravaszak, azt hiszem, hogy valójában 64 előre és 64 hátra. mint nem ... ddr .... olyan bináris 0 és 1. Nem tudom, hol hallottam, hogy ez lesz a tesztekben és 2. kombinációként 0,1,2 lenne. Nem vagyok biztos az információban. ha igen, akkor látni fogja a fejlett technológiát.
        Egyáltalán nincs előre elképzelésem, de amikor pénzt keresek valami vásárlására, ha nem hiszem, hogy 20-szor :): kéne-e egy Toshiba-t 2 éves garanciával és egy kétes múltjával a merevlemezeken átvenni (most az ocz-n vagyok amelyek szintén nem voltak trükkök), vagy hogy 4, 5 éves garanciával elviszem a samsung-ot vagy az intel-t ...

  • Cristi,
    Ha lehetséges, oktatóanyag otthoni és játékos laptop vásárlásához, valamint egy laptop vásárlásához a linuxhoz!
    Köszönöm.

  • ASUS alaplap H110M-A D3 ajánlott itt van egy gyenge lapkakészlet Intel® H110 ,, ,, amely nem illeszkedik jól a 6 generációs Intel processzorok.
    A maximális CPU teljesítménye ,, ,, Skylake ajánlott Intel alaplapok felszerelve az új chipset generáció ,, ,, Express lapkakészlet és a memória Z170 DDR4.
    Összefoglalva, nincs értelme vásárolni egy nagy teljesítményű processzor, ha a más alkatrészek-hardver rendszer gyengébbek és maximális CPU teljesítménye csökken újra. New ,, ,, ,, ,, régi vegyes, nem boldog, vagy csak korlátozott munkát.
    Tehát vagy megvásároljuk az összes új generációs alkatrészt, vagy pedig egyáltalán nem vásárolunk! ... vagy megvásároljuk az összes előző generációs alkatrészt (olcsóbb), amelyek nagyon közel állnak az új alkatrészek teljesítményéhez. Aki pénzt dob ​​az ablakon, minden kombináció működik!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.