Video Editing System Configuration

Video Editing System Configuration

Video Editing System Configuration

Videó szerkesztő az egyik legnehezebb feladat a számítógép, különösen a korszak 4K, 6K és szinte 8K ahol nagy fájlok hatalmas, és gyakran, szuper tabletta.
Amikor azt mondom, videoszerkesztés nehéz feladat, nem viccelek. Bármilyen 2 évvel ezelőtt elpusztult egy laptop, miközben én szerkesztése bemutató.
A videoszerkesztő rendszer lesz kialakítva, hogy kezelni / edit / export fájlokat bevonva bites színmélység 8Hogy azért van, mert nincs szakmai kamerák, melyek forgatása a 10 kicsit. Ha már használta a 10 bites hardveres konfiguráció, a teljes árat a rendszer sokkal nagyobb lenne.
Processzor:
Ahhoz, hogy ez a beállítás videoszerkesztő rendszer, úgy döntöttem, az Intel, mert ők a leginkább processzorokkal videoszerkesztő. A plusz és QuickSync technológiaEz lehetővé teszi számunkra, hogy az export gyorsabban, ha úgy döntünk h264.
i7 6700K a legnagyobb teljesítményű processzor foglalat 1151.
Alaplap:
Asus alaplap jól felszerelt, 10 Gigabit LAN, USB C kijelző port (elosztási integrált) és elégséges slot videokártyák és PCI-e SSD.
RAM:
Azért választottam a kit 32gb mert színező vagy videó szerkesztő programmal, ami fogyaszt sok memóriát, DaVinci Resolve egy jó példa. Ha úgy tűnik, túl nagy, akkor menj csak 16gb RAM először.
Tárolás (komplex):
Mivel a tároló eszközök egy speciális konfigurációt, amely 3 meghajtók, két SSD és a HDD. Először SSD Ön operációs rendszer és a programok, a második SSD karcolás disk A szerkesztők és a merevlemez a fájlok tárolására van nyers és exportálni.
Videokártya:
Videokártya nem FITA feltétlenül szükséges a modern videoszerkesztő. Ha egészen a közelmúltig, nem használja a videokártya szinte az összes videó szerkesztő már egyre több szoftverfejlesztők támogatást vezetett be a videokártya saját szerkesztők.
forrás:
Corsair VS550 forrása 550W, amely képes kezelni könnyedén.
ház:
Ez egy klasszikus esete a minőség R1 Zalman modell (ez az eladó).

Hardver bemutató:
Intel® Core ™ i7-6700K, 4GHz, Skylake, 8MB, Socket 1151, Box
ASUS alaplap Z170-A, Socket LGA1151
Kingston HyperX FURY Fekete, 32GB (4x8GB) DIMM DDR4, 2400MHz, CL15, 1.2V
Félvezető meghajtó (SSD) Samsung 850 EVO, 2.5 ″, 250 GB, SATA III
WD HDD Blue 6TB, 5400rpm, 64MB, SATA 3
NVIDIA GEFORCE GTX videokártya Gigabyte Windforce 960, 2048MB, GDDR5, 128bit, HDMI, DVI, Display Port
Forrás Corsair VS550 550W, Aktív PFC
Zalman ház R1, ATX Mid Tower áram nélkül, fekete
LG 27 ″ IPS LED monitor, Ultra HD, HDMI, DisplayPort, fekete



Video bemutató - Rendszerkonfiguráció a videó szerkesztéséhez

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (24)

  • Hogy tetszik az Intel Compute Stick v2 2016? intel atom processzorral. Jó-e szörfözés a neten és a Youtube-on, e-mailben és néhány video streamingben? Ha a Windows 10 keményen mozog, feltehetem a Chrome Bone-t? (mivel a chrome os nem sok erőforrást igényel, és azt hiszem, gyorsabb lenne, mint egy Windows, és a chrome os esetén 97% -ot csinálok, amit Windowson csinálok)

    • Egyszerű feladatok, akár streaming, Intel Compute Stick tökéletes.
      Intel Compute Stick megfelelő feladatok:
      Böngészés az interneten
      Youtube
      Gmail
      Szerkesztés Office, OpenOffice, LibreOffice
      Egyszerű játék, vagy régebbi
      Hozzáférés a szociális hálózatok
      Csevegés
      Skype
      fájlok letöltése
      Átalakulás NAS (hálózati tároló)
      Átalakulás szerver
      Átalakulás médiaközpont
      Multimédia lejátszó TV
      Streaming Video / Audio
      ....és több

    • Van egy modell STCK1A32WFC vásárolt Altex (az akció ezekben a napokban). Én az LG Smart TV csatlakoztatva. A Windows előre telepített 8.1. Akkor szeretnénk frissíteni a Windows 10 de ez a modell a problémája, hogy miután az operációs rendszer frissítése, bottal nem lehet elindítani. Intel írt olyan eljárás, amelyben az első és legfontosabb lépés a frissítés BIOS, majd frissíteni a Windows 10.
      Nem tudom, hogy működik, de a termék fórumban ChromeOS felhasználók, akik telepítették Ubuntu.
      Igen, megy minden felsorolt ​​Cristian. Én személy szerint telepítik és TVMC (Kodi egy változata, amely az előzetesen telepített bővítmények).
      Ami engem illet, én nem siet még át a Windows 10 8.1 hogy nagyon jól fut.
      PS - Kicsit zajos, nem elviselhetetlen, mert van egy kis rajongója.

  • Helló, nagyon várok egy új bemutatóra ebből a konfigurációs sorozatból. Meg akartam kérni től, hogy javasoljon nekem egy 120 GB-os ssd-t, de nem volt türelmem, és egy pontosan a videóban szereplő modellhez választottam egy ssd-t (de a 120-at), amikor elégedett vagyok, és elvettem az itt bemutatott videokártyát is az ajánlásod alapján. és nagyon elégedett vagyok.
    Bemutató javaslatként azt szeretném kérdezni től, hogy készíthet-e egy bemutatót egy olyan programról, amely tömöríti az ablakokat, és elmagyarázza nekünk, hogyan működik vele, vagy ha jó. online. Szerintem jó lenne a kisebb ssds-ekhez tartozó szoftver. Köszönöm a videót és útmutatást, sok szerencsét és csak jó.

    • Hasonló zenei beállításra van szükség a zene készítéséhez. VSTi, használja a PROCESSOR (nagy teljesítményű), a mintavevők (VST audio minták) a lehető legtöbb és gyorsabb memóriát, Mix, Master (Processzor, Render out (D / A konverterek az audiokártyán) (Dedikált tábla). ... (az iMAC előnyösebb valami profi számára)

  • Szeretnék egy tippet is egy rendszerhez, amelyet fotószerkesztéshez használhatnánk. (photoshop és világítószekrény). Ajánl egy laptopot egy ilyen dologhoz?

  • bocsáss meg Cristi! Évek óta követlek téged ... Még mindig nem értem, miért ragaszkodsz ahhoz, hogy oktatóanyagokat készítsen asztali számítógépekhez ..., erkölcsileg elavultak, és azt hiszem, életünk körülbelül 2-3–5 évében eltűnnek! ez a technológia ... most sokkal kisebb eszközökkel járunk. A laptop ma bámulatosan megbirkózik a játékokkal és a videoleképezéssel ... miért vásároljon számítógépes hardvert, amely energiát és helyet foglal el nagylelkű a házban? Oktatóanyagként rendben van, de századunkban nincs értelme, amikor egy okostelefon csodákat készít!

    • Videoszerkesztő van szüksége működési sebesség (gyors SSD), feldolgozási teljesítmény, hűtés alkatrészek és sima kényelmes használat (nagy monitor).
      Tegyük fel, hogy talál egy jó laptop szerkesztésre, de mit csinál a kis képernyőn, rossz minőségű, mint a szín, hogy megtalálja a laptopok. Még jobb a nagy monitor!
      Az okostelefonok eszközök videó fogyasztásra nem videoszerkesztő. Szerkesztő alkalmazásokat az intelligens, túl egyszerű eredmények némileg tisztességes.
      ARM processzorok nem tudja elérni a komplexitás, amely x86 építészet ajánlatokat.
      Azt hiszem, meg kellene maradnia földelt. Ami a miniatürizálás, a kisebb eszközök vagy tárgyak nem mindig előnyös.

  • Sakut Cristian. Örülök, hogy elkészítette ezt az oktatóprogramot. Még az általam választott összetevőket is kiválasztotta, és készített egy összeállítást, a választott ház, forrás és videokártya mellett. A videokártyán véleményem szerint a legjobb ár-érték arány a GTX 970, ha azt állította, hogy a legjobb a GTX 980, de ne felejtsük el, hogy még erősebbek, mint a GTX 980, például a GTX 980Ti vagy a GTX Titan X , a GTX 960 egyébként túl gyenge.

  • PFOA, Mr. Cristi, nem tudom, mi történt velem most ..
    Szóval van egy windows 10 engedély nélküli, és most, amikor megnyitotta az asztali PC alapértelmezett, króm, és 2 él játékok tárolására, semmi más, sem a számítógép nem jelenik meg sehol .. Azt mondtam valamit a bal alsó, de n -I van olvasni, de megértettem, hogy valami, hogy a Microsoft blokkolja számlám helyi windows..din kis kutatást az interneten találtam, hogy én kell ragaszkodni a Microsoft-fiók, ami nem túl azt éN használ, ezért kellett, hogy menjen át több száz ellenőrzést tíz a kódok levélben és telefonon.
    És amikor újraindítottam és megláttam az asztalomat, még azt sem tudod, hogy mennyire megkönnyebbültem (tudom, hogy furcsának hangzik :))
    Különben is, azt mondtam, hogy talán tud valamit, vagy meg fog készíteni egy bemutatót ezen események alapján .. :)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.