Rendszerkonfiguráció nagyon jó ár-érték arány mellett - HD videó bemutató

Ebben a leckében fogunk menni a boltba vásárolni egy rendszer az egyik online áruház.

Konfigurálása rendszert kell számításba venni számos tényező, elsősorban a komponens kell a jelenlegi generáció, amelyet be kell építeni a legújabb technológiát, hogy elkerüljék a korai öregedést.

Gyakran üzleteinkben próbál eladni erkölcsi öregedés alkatrészek vonzzák minket nyomtató vagy billentyűzet ajándék, tolóerő erkölcsi lejárt termékek.

Néhány nappal ezelőtt volt a lehetőség, hogy egy nagy hiper vásárolt egy kis piac, és nem voltam meglepve, amikor kinyitottam a fedelet, és látta, hogy egy alaplap köré épül 945g chipset az Intel, a chipset létezett elég nagy, és nyilvánvalóan nem felel meg a jelenlegi követelményeknek. Minden beérkezett ugyanaz a személy az ajándékboltban és egy nyomtató, izgatott volt a nyomtató, de nem tudja, hogy ő most vettem egy dög rendszer, akkor nem tudom, miért is megy rossz rendszer, hogy az éppen vásárolt.

Sokan még azt sem tudják, hogy milyen alkatrészek vannak a számítógépben, azt mondják, hogy van egy "ultrapro" rendszere.

Meg kell értenie, hogy a számítógép nem olyan, mint a TV vagy a hűtőszekrény, a számítógép egy olyan egység, amely több "személyiség" alkotóelemből áll, ezeknek az alkatrészeknek nem számítanak az "ultrapro" eset.

A gyártók ragaszkodnak a hátsó a számítógép, és néhány tömítések, amelyek nem látjuk, mi a szart raktak őket alkatrészeket.

Különben is, ha bántani kell, hogy menjen vele a karját, hogy őt, miért nem megy a hibás alkatrész?

Ellenőrizze, hogy a rendszer nem, nem bíznak barátok középszerű legjobban kutatott Önnek elme, menjen vizsgálati helyek, ahol megtalálható vélemények összetevők szeretne vásárolni.

Vizsgálja mielőtt dobja pénzt, csak még nem lopott, hogy a pénz, akkor minél több a pénz.

A rendszer, amit meg magam ma a vezető, ha meg tudod változtatni itt-ott, de alapvetően azt tanácsolom, ne vegye túl sok a rendszer, akkor is, ha a változás jó lenne, hogy ki, nem feladni minőség ár.

Vigyázzon hol a pénz megy!

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (147)

  • üdvözlőlapok Cristi tutorial.
    de van egy probléma, hogyan BIOS nehéz csinálni?

    Igyekszem, hogy a youtube típusú oldalon. Nem vagyok, mint a PC-k, de ha semmit sem kockáztatnak.Biztositás megtartani kívánt otthont a PC, mint a PC-órás tartózkodás a konnektorba kell egy jó hűtő gondoltam, hogy azok egy hidrogén-5 10 mértékben okozhat a procesador?

  • @jemavi: Nyugi ember.
    Először is a BIOS-én nem kell tennie semmit, hogy már ott van az arca.
    Az oldal tartott otthon, azt hiszem, ez egy jó ötlet, az első helyen nem garantált sávszélesség egy ilyen oldalon.
    Azt tanácsolom, hogy kezdődik a szerver hosting kezdődik, 3 előfizetés havonta, azt hiszem, akkor fizetni, és csak a jelenlegi 3 több havonta.
    Mikor fog nőni oldalon mozog a virtuális szerver, egy pedig az utolsó.
    Körülbelül cool dolog nem tudja, hol a hidrogén arra a következtetésre jutott, én még nem hallottam a hűtés hidrogén, meg tudja azt jelentette, folyadék-és freon Azoty őszintén úgy gondolja, nem kell hűtés olyan radikális, egy ilyen rendszer hűtés csak akkor lehet használni, amelyeket a felhasználók egy nagyon magas esperienta borítani egy rövid időszak alatt.
    A servrul szüksége van valamire, nem kifinomult hűtési szerverek gyakran választják a félig passzív hűtés, hogy a processzor egy passzív hűtő fúj több ventilátor az esetre, ha lebontják a ventilátor másoknál finctioneaza Ez az úgynevezett redundancia és a szórend, amikor a szerver, a szerver kell redundancia minden a merevlemezre, hatalom, ventilátorok, hálózati csatlakozás.

  • Üdvözlet, gratulálok bemutató, szeretnék részletezni az egyes alkotóelemeket. de egy sg kérdés: amikor az alaplapot vásárolta, a kosárban 2 mennyiség volt, hibás vagy .....

  • Cristi, van egy kérdés, ha azt szeretné, hogy segítsen nekem egy kis választ.
    hőmérséklet memóriakártya 66 * C indításakor db megállítani, sem mászni nem csökken.

    levegő elég rajongók készülnek-e.

    ez lenne a probléma a hőmérséklet, úgy tervezték, hogy működik a hőmérséklet így van?

    Még nem próbáltam még sem, de ha már megváltozott az utóbbi időben, és telepítettem Everest Procesadora intézkedés hőmérsékletet.

    ez ad nekem

    Temperaturas
    Alaplap 37 ° C (99 ° F)
    CPU 25 ° C (77 ° F)
    MCP 66 ° C (147 ° F)
    29 ° C-on (84 ° F)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.