Konfigurálja a vezeték nélküli kapcsolatot az útválasztó és a hozzáférési pont között - oktatóvideó

Ez a leírás bemutatja, hogyan lehet beállítani a vezeték nélküli hálózat (hálózati vezetékek nélkül). Oktatóvideó mutatja ebben az esetben a beállításokat kell tenni a vezeték nélküli router és hozzáférési pont Planet.Utilizand Asus ilyen eszközzel lehet az Internet kapcsolat nélkül összekötő kábel a számítógép és a router is csatlakoztatható a számítógéphez hálózati kártya nélkül vezeték nélküli vezeték nélküli hálózathoz.
A drótnélküli hálózatok előnyei nyilvánvalóak: a mobilitás, a rugalmasság, a könnyű telepítés, alacsony karbantartási és skálázhatóság nyertek WLAN (Wireless Local Area Network), mint a megoldást egyre nagyobb mértékben használják. A vezeték nélküli hálózatok hálózatok összekapcsolt eszközök alapján rádióhullámok, infravörös és más módszerek nélkül. Az elmúlt években láttak jelentős fejlődés világszerte, ami egy alternatív földi linkeket. A vezeték nélküli kapcsolatok egyre népszerűbbek, mert a problémák megoldása során felmerülő amikor már sok kábel több készülékhez kapcsolódhat. Modern technológiák eszközök összekapcsolásához (vagy mindkettő LAN) rövid, de nagy távolságokra. A vezeték nélküli hálózat (Wireless Local Area Network, WLAN) egy kommunikációs rendszer, kiterjesztése vagy alternatívája egy LAN bekötve egy épület vagy campus, amely egyesíti a kapcsolat nagy sebességgel felhasználói mobilitás, a konfiguráció több egyszerűsíteni. Jelenleg több módon rögzítse az adatokat éter: Wi-Fi, Bluetooth, GPRS, stb 3G Szintén ide tartozik egy új technológia, amely képes rögzíteni adatok hétszer gyorsabb és ezerszer távolabb, mint a népszerű technológia Wireless Fidelity (Wi-Fi), az úgynevezett WiMAX. Amíg az egyszerű Wi-Fi hálózatok a körülbelül 30 300 m m, WiMax használja mikrohullámú rádiós technológia, amely növeli a távolságot mintegy 50 km. Így nagyvárosi WiMAX hálózat építhető.
Ha szeretne csatlakozni a vezeték nélküli hálózathoz a közelben, és akkor nem kell a gyenge jel vagy vezeték nélküli hálózati kártyát a számítógép, ez a bemutató ajánlott.
Minden amire szüksége van egy hozzáférési pont, amit csak annyira drága, mint régebben, akkor megtalálja a jó árakat és a hozzáférési pontok használják. Egy hozzáférési pont szemben a vezeték nélküli hálózati kártya DCE ad nekünk egy sokkal jobb jel stabilitását.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

írta: Dan Constantin ...tutorialegimp.blogspot.com
Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (92)

  • sal admin ..om is van egy probléma, dak, segíthetsz nekem, hogy nyissa meg a laptopomat. Látom egy ikont a rundll-nal .. nem található ... dak tudsz valami kérem, segítsen ms:

    • Andrei: Sal admin ..l és dak probléma decicand segíthet megnyitni a laptop megjelenik egy ikon RUNDLL nem található ... .. Mert tud valamit pls ajutama ms   

      Lehet, hogy eltávolította a programot nem megfelelően, maradt indítási és szeretné indítani valamit, ami már nem létezik, ez egy érvénytelen bejegyzést.
      Készíts egy tisztító rendszer Dallam Hasznosságok, látni, hogy mi van a bemutató.

    • Andrei: Sal admin ..l és dak probléma decicand segíthet megnyitni a laptop megjelenik egy ikon RUNDLL nem található ... .. Mert tud valamit pls ajutama ms   

      Voltam ott .. én elindult a számítógépet, és soha nem kellett telepítenie az operációs rendszert.

  • Nagyon fontos ez a bemutató a tiéd, Andrei.

    Van egy kérdésem az ön számára: ha valamikor a vezeték nélküli útválasztó és a hozzáférési pont ugyanabban a helyiségben vagy ahhoz közel van, bármely vezeték nélküli hálózati kártyával rendelkező számítógéphez, vagyis ehhez a számítógéphez Gyakorlatilag azonos távolságban vagyok mindkettő rádióműsorától - hogyan tudom megmondani, hogy melyik TCP / IP-eszközhöz (vezeték nélküli útválasztó vagy hozzáférési pont) csatlakozhatok ?! Más szavakkal, a csatlakoztatandó számítógép vezeték nélküli hálózati kártyája "látja" mindkét "ajánlatot", és ha igen, hogyan lehet megkülönböztetni ezeket a két "ajánlatot" az SSID szempontjából, mivel mindkettő ugyanazt a nevet bocsátja ki - a az "asus" ügyed ?!

    • XantesNagyon fontos ez a bemutató tiéd Andrei.Am még kérdés az Ön számára: ha mégis, egy bizonyos ponton, így a vezeték nélküli router és Access Point is ugyanabban a szobában, vagy olyan közel minden ellátott számítógép lemez vezeték nélküli hálózat - más szóval, a számítógép gyakorlatilag egyenlő távolságra mind a rádió-kibocsátás - hogyan lehet megkülönböztetni, hogy készülék TCP / IP (vezeték nélküli útválasztó vagy hozzáférési pont) csatlakoztatom?! Más szóval, a vezeték nélküli kártya csatlakoztatott számítógép "látja" mindkét "ajánlatok", és ha igen, hogyan megkülönböztetni a két "foglalkozik" szempontjából SSID, tekintettel arra, hogy mind a kibocsátó, az azonos nevű - a Ha a "asus"?!  

      Az oktatóprogramban bemutatott helyzetben az Asus útválasztó továbbítja a rádiójelet az AP-hez, következésképpen az AP csak a vevő szerepét tölti be. A bemutatott helyzetben a laptop vezeték nélkül csak az Asus útválasztóhoz tud csatlakozni. két internetszolgáltató ezután különféle neveket állít be az SSID-k számára a két eszközön (hozzáférési módban az AP módot választjuk), és bármikor elérhetjük őket.

      • Szia Nekem van egy kérdés, és a Siemens Gigaset USB stick eu..am 54..il tud csatlakozni az asztali számítógépek vezeték nélküli hálózathoz, hogy rögzítse a mint én egy másik szobába? Megpróbáltam telepíteni a szoftvert, de véletlenszerűen csatlakozik más hálózatok, mint a free..nu tudja, hogyan kell csinálni azt kapcsolódni a ház, amely szintén biztosított. Várakozás a válaszra. köszönöm

  • Van egy rooter 3102pt Sagem gyors, így a nettó egy laptop a házban, hogyan biztonságos kapcsolat még inkább ez a készülék nem tud fogadni, és valaki mást.? Olvastam a neten, hogy olyan programok, amelyek megtörik a jelszót, és anélkül, hogy mindenkinek hozzáférést anstintarea tulajdonosa.

  • Nagyon érdekes és util.Va Kérjük, mutassa be a bemutató elérésére irodai hálózatok, szükséges eszközöket és hogyan conectare.Multumesc.

  • @Dan
    Jobb. Az én hibám, hogy úgy mondjam. Nyilvánvalóan csak router ad a vezeték nélküli internet-hozzáférést, és nem a hozzáférési pont. Az utóbbi nem csak az adó és a vevő! Super helyes a megfigyelés. És, hogy tekintettel arra, hogy még figyelte a bemutató elejétől a végéig, ahogy néztem töredezett valami mást csinál egyszerre.

  • Magam sem tudom, hogyan Bullet2 de configurez.am hálót iLink, és mindannyian tudjuk degeaba.nu incerkt de, hogy ez a munka vezeték nélkül.

  • Üdvözlet. A router nem működik, nem tudom belőle belőle hozni. Van egy laptopom, és be kell dugnom a modem kábelét, hogy internet legyen ... mit tegyek

    • nyugalom: Nem merrge buna.mie ruoterul nem elkapni hálót el.am laptop táska és must a modemből, hogy internet-k ... .Mi kell csinálni?  

      Milyen modellt router? Az elmúlt tudna csatlakozni az internetre a forgalomirányító?

  • hello!
    Szeretném tudni, hogy tudok-e vezeték nélküli hálózatot létrehozni két baráttal, 400-500 méter távolságra (háromszögben elrendezve), vagy legalábbis a kettő közül az egyik segítségével d-link dir300 vezeték nélküli útválasztókat, amelyek helyettesítik a szokásos (az útválasztóval szállított) antennát antennákkal irányított kültéri edimax ...
    vagy ha azt javaslom más típusú berendezés.
    meg tudja mondani, ha hatékonyan működik, ez a hálózat? Érdemes a beruházás olyan antennák?
    Köszönjük!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.