Biztonságos VPN-kapcsolat beállítása két PC-vel a Windows alatt - videó bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató megmutatja, hogyan kell egy VPN-kapcsolat két számítógép a Windows 7, 8 további szoftver felhasználása nélkül, és anélkül, hogy az online szolgáltatások már csak Windows.
A Windows 7 és 8 rendszerben van egy VPN szerver telepítve, ezt kevesen tudják, ez azért van, mert annyira el van rejtve, hogy…., Mintha a Microsoft szándékosan elrejtette volna.
A szerver konfigurálása nagyon egyszerű, ha az útválasztó beállításai jól vannak elvégezve: Port továbbítást kell végrehajtanunk az 1723-as porton, annak a számítógépnek az IP-címéhez, amelyen konfiguráljuk az "Új bejövő kapcsolat" szervert. Azok számára, akik nem ismerik a port továbbítást, kérem, kövesse az alábbiak egyikét Tananyag a Port Forwarding.
Ahhoz, hogy elérjük a VPN kell menni a Vezérlőpult / Hálózati és megosztási központ / Change Adapter Settings (balra) / F10 / File / New bejövő kapcsolat varázsló itt kezdődik, melynek során néhány beállítást módosítani (lásd a bemutató óvatosan)
Ahogy csatlakozni a VPN szerver létre kell hozni a kapcsolatot Vezérlőpult / Hálózati és megosztási központ / létrehozott egy új kapcsolat vagy hálózat, és kövesse a varázsló itt, amelynek során most lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a VPN (lásd a bemutató óvatosan)
Milyen VPN ?
VPN virtuális magánhálózati jelenti, amely egy virtuális privát hálózat két vagy több számítógép. Az általános formája a hálózati számítógépek, amelyek messze egymástól, és mégis képes kommunikálni pontosan lenne csatlakoztatva ugyanahhoz a router.
Jól konfigurált VPN segíthet biztonságosan navigálni is, ha csatlakozik az internethez a Wi-Fi hálózat nem biztonságos.
VPN egy virtuális hálózat, amely internet dolgozni, végezetül azt kell internet kapcsolat, így tud csatlakozni a VPN.
VPN eléréséhez használt szolgáltatásokhoz, amelyek általában nem állnak rendelkezésre IP / hálózat Romániában.
VPN lehet használni a hackerek, hogy a biztonságos adatátviteli kapcsolat titkos, tudom, hogy furcsán hangzik, de a hackerek biztonságra van szükségük, hogy ha nem kapnak el.
Nem számít, hogy mit kell egy VPN-kapcsolat is jó tudni, hogy meg lehet csinálni nagyon gyorsan még a Windows nélkül harmadik féltől származó eszközök.
Ha érdekel a többi témák a VPN, kollégám Adrian tett bemutató a nyílt VPN,

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 1.000 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (56)

  • Az egyetlen kétértelműségem a címmel (dlinkddns.com) kapcsolatos, honnan származik? Talán egy jövőbeni bemutatóban engem is felvilágosít. Köszönöm.

    • Ez egyszerűen egy szolgáltatás, mint a DynDNS (https://account.dyn.com/entrance/), Vagy nem ip (http://www.noip.com/). A legtöbb útválasztóban van egy ddns opció is, amely automatikusan társítja a dinamikus ip-t az adott vállalat aldomainjéhez. A routerek általában támogatják az első említett szolgáltatót. Néhányan a másodikra. Az újabb és a dlink dinamikus DNS-szolgáltatással rendelkezik, és mivel Cristinek van egy dlink-útválasztója ... nyilvánvalóan beépített router-támogatással rendelkezik ehhez a szolgáltatáshoz ... az udvarukon van.

  • Cristi tud emlékek 2400 MHz frekvencia egy alaplap, amely támogatja a maximum 1866? Nem érdekel, ha működik a 2400 1866 MHz MHz, vagy csak látott csökkenését, és úgy tűnik tisztességes, figyelembe véve, hogy a BIOS frissítés folytathatja fölött is 2400 MHz, hogy ha úgy gondolják, azok, gigabyte csinálni.

  • György:
    Cristi tud emlékek 2400 MHz frekvencia egy alaplap, amely támogatja a maximum 1866? Nem érdekel, ha működik a 2400 1866 MHz MHz, vagy csak látott csökkenését, és úgy tűnik tisztességes, figyelembe véve, hogy a BIOS frissítés folytathatja fölött is 2400 MHz, hogy ha úgy gondolják, azok, gigabyte csinálni.

    Ne válaszoljon, tudod mit?

    • készen áll a képkockasebességgel kapcsolatos oktatóanyag, hogyan lehet növelni a frekvenciát. ...? és a processzor memóriavezérlőjével, hogy néhány nagyobb frekvenciájú keretet is vennék ....
      várjon és bemutató 0 egyik portyázó, raid 1.

      Vagy vegyél egy Maradjon 2400 hogy csökkentse az alaplap jelentése őket 1866 ahogy tud borítani nélkül, és talán megmutatják, hogyan gyakran felmerült a rami Cristi. Megyek, és hogy 2400. Akkor fel némi feszültséget a BIOS-ban igen nem azt javaslom, hogy maradjon, amíg nekünk mutatni, hogyan.

  • Helló, Cristi! Kapcsolat, amely a Wi-Fi vagy csatlakozhat közvetlenül, azaz anélkül, wirelles.Nu tudni, ha érti, mire gondolok, de talán majd tisztázni.
    Előre is köszönöm!

  • Szia Cristi! Nagyra értékelem eddigi munkáját, és várom az oktatóanyagot az android és a számítógép VPN-hálózaton keresztül történő összekapcsolásáról. Sok szerencsét több oktatóanyaghoz ...

  • A VIDEOTUTORIAL.RO oldalról szólok Önhöz, arra vártam, hogy tegyen valamit az oktatóanyagok megtekintésével kapcsolatban. Azok, akiknek kevésbé teljesítő erőforrásaik vannak, mert több bejegyzés után. Az oktatóanyagok nem tekinthetők meg tisztességesen, mert kinyitom azt a PROPELLERT .......... tudod, miről beszélek, ennek eredményeként az oktatóanyagok szaggatottak vagy egyáltalán nem .Nagyon értékelném Önök és azok számára a megoldást, akiknek jobb a számítógépük vagy gyengébb az internetkapcsolatuk (Például a csövekre posztolt oktatóanyagok tökéletesen mennek), mert ők is szeretnének tőlük tanulni valamit
    Előre is köszönöm, és várják a megoldást!!

  • Nem igazán értettem semmit. nem csatlakozott a laptophoz, amely szerinte szerver. vagy hogy működik? Azt hittem, hogy beírhatja azt a laptopot egy másik előfizetésből, vagy fordítva :) kicsit nehéz
    , amit tettél annyi beállítást, hogy én még nem láttam a végső eredményt.

  • Vali:
    Ez egyszerűen egy szolgáltatás, mint a DynDNS (https://account.dyn.com/entrance/), Vagy nem ip (http://www.noip.com/). Van egy lehetőség, a legtöbb router DDNS automatikusan hozzárendel dinamikus IP adott aldomain a cég. Általában routerek támogatja az elsőként említett szolgáltató. Néhány a második. Újabb és dlink egy dinamikus DNS szolgáltatást, és mint Krisztus dlink router ... nyilván router integrált támogatása a szolgáltatás ... az ő kertjében.

    Köszönöm a választ.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.