Hatékony számítógép beállítás, csendes és megfizethető

Szia barátok, ma létrehoztunk egy számítógépet a la carte rendszer, amely képes futtatni bármilyen játékot, és minden alkalmazás gond nélkül.
Állami időt a házban, és szükségünk van a számítógép, hogy gyorsan, hogy olcsóbbak, és kissé halk. Mert miért nem vallják be, de mi nem szeretnénk várni, élni teljes sebességgel.
Néhány évvel ezelőtt ezzel a néma volt, igazi kaland, házak bélelt akusztikai anyagok, alkatrészek drága, high tech rajongók (van néhány). Most minden sokkal egyszerűbb, mert a komponensek már nem olyan forró, és nem igényelnek hűtést agresszív.
Ahhoz azonban, hogy egy csendes és hatékony gépnek minőségű alkatrészeket.

Milyen elemekből zajt és a rezgést a számítógép ?

-Compact Noisy:

1. A forrás a leghangosabb (ha olcsó)
2. A video kártya, ha lehűlt, az alapértelmezett (Turbina)
3. CPU ventillátor fordulatszáma, ha melegítik.
Mellett a zaj és rezgés, hogy mi vagyunk őrültek.

-Compact Előállítása rezgések a számítógép:

1. A merevlemez a legnyugtalanítóbb
2. DVD-író, amit termel rezgéseket és a zajt.
3. Rajongók gyenge vagy laza
4. Olcsó házak, amelyek szerepet tölt hangszóró
Ahhoz, hogy egy számítógép kissé csendes ne harc túl sok, csak ki kell választani megfelelő alkatrészeket.
Minőségi alkatrészek nem termelnek zajt vagy rezgést.
FONTOS
Ne vigyük túlzásba, nem túl sok rajongó tartó keret, egy vagy kettő suficinte az egészséges levegő áramlását. Túl sok rajongó zajt, rezgést és zavaros légáramlást helyesen.
Az összetevők teszik ki a számítógép nem kell a legdrágább, vagy a legjobb, szerint választott az egyensúlyt úgy, hogy a rendszer egésze mozog nagyon folyékonyan.
Hiába a legdrágább rendszer processzor, videokártya és a memória, ha nem és egy SSD.
Ne felejtsd el!
A számítógép olyan gyors, mint a leglassabb összetevő. Általában a leglassabb komponens a raktározást, amikor lényeges, hogy egy SSD.
A nem a játékosok!
Teljesítmény?
Észlelt teljesítmény nem ugyanaz, mint a teljesítmény és a végrehajtási sebesség.
Észlelt teljesítmény, ha azt akarjuk, hogy nyissa meg mindent gyorsan, és hogy a tárolás, a RAM és a cache.
Teljesítmény a feladat végrehajtásához szükséges időt a feladat, kevésbé fontos a felhasználók számára.
Egy magas üzemi sebességgel (észlelt teljesítmény) mi nvoie SSD és gyors memória, a processzor kevés jelentősége van itt.
Amennyiben Ön nem a játékos, és ne használjon videó és grafikai szerkesztő programok, akkor felejtsd el Nvidia GTX 660 konfigurációs történik velem, mert akkor elég grafikus processzor kép. Ez megment egy csomó pénzt. Ennek bizonyítéka, hogy egy dedikált videokártya nem feltétlenül szükséges, azt mondom, hogy ha nem használja a dedikált videokártya, és ne hagyja ki őket. Igaz, nem a hardcore gamer (Angry, Flapy, stb.).
Intel® Core ™ i3-4160, 3.60GHz, Haswell, 3MB, Socket 1150, Box
ASRock, H81M-DGS R2.0, Socket 1150
Kingston HyperX memória 4GB White düh, DDR3, 1600MHz, CL10, 1.5V
Intel Solid State Drive (SSD) 520 sorozat, 120 GB, SATA 3, 2.5 ”
Forrás Corsair CP-9020049 450W, ATX2.31
NVIDIA Gigabyte GeForce GTX 660 Windforce 2X, 2048MB, GDDR5, 192bit, HDMI, 2x DVI, Display Port
Ház Game Daemon 6001, Mid Tower nélkül forrás, Fekete
VÁLASZTHATÓ
Ha nem rendelkezik a merevlemez tárolására, azt ajánljuk, hogy megvásárol egy nagy kapacitású belső vagy külső megvan az az előnye a hordozhatóság.
Seagate Barracuda HDD 2TB, 7200rpm, 64MB, 3 SATA (belső)
Külső merevlemez Seagate Expansion 2TB, 3.5 ″, 7200 fordulat / perc, 32 MB, USB 3.0, fekete (külső)


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (123)

  • Helló Cristi. Van egy rendszer a következő konfiguráció: ASRock H61M-VG3, intel i3 3240 a 3.4ghz, 8gb ram a 1066, 1tb hogy 7200 rpm hdd, nvidia 630 2 gb GIGABYTE és a rendszer megfelel nekem. Például tudok futni, mint egy film trebe 4k a youtube-on. Néhány tipp? (System on 64 7 bites Windows). Előre is köszönöm.

    • Pontosan az, amit mondtam-n bemutató, a rendszer olyan gyors, mint a leggyengébb eleme, azaz a HDD.
      Tegyen egy SSD, és élvezni a rendszer.
      A tartalom szempontjából 4K, a dolgok kicsit bonyolultabbak. De meg kell nézni, simán 4k. A videokártya nem annyira rendben van, de meg kell látni 4k.
      Próbáljon ki egy másik böngészőt.

  • Lehet, hogy már feliratkozásod megerősítése. Amikor fel az e-mail az űrlapot, majd nyomja meg a gombot röviden kap visszaigazolást DOB, ahol van egy link is elérhető.

  • Helló cristi.Urmaresc az oktatóprogramok igen gyakran, és nagyon elégedett velük.
    Van egy rendszer az alábbi konfiguráció:
    Egyenetlen Gigabyte GA G41M combo rev 2.0
    -A Intel Quad core 2 Q6600 a 2.4 GHz
    -Memory Ddr3 (8GB) 2 4 1333 GB modulok
    Egyenetlen egy ATI Radeon HD video 7750 1 5 GB ddr128 bit
    -HDD WD kék terra 1 64 3 sata mb puffer
    -Power Cooler master 450 W
    Fennáll ugyanaz a probléma a tartalom 4k megy szaggatott
    használja a mozilla böngésző
    RDS internetes 200 mb / s
    Ha veszel egy SSD lesz 4k láthatja és tartalmát?
    Kérjük, tanácsadás
    köszönöm

    • Nem tudom garantálni, hogy egy SSD segít látni 4K.
      4K rendkívül nagy felbontású, nagyon nehéz kezelni. Nélkül támogatja a hardveres dekódolására h264 nem láthatjuk túl simán ebben az állásfoglalásban.
      A hardveres dekódolás h264 megtalálható a legújabb processzorok és videokártyák.
      Intel QuickSync technológia segít mérhetetlenül dekódolni videó tartalom 4k.
      A bemutató alatt megmutattam, hogyan fut két videó stream 4k Miix 2 8 Lenovo tablet. Látod, hogy a hardveres gyorsítást tesz csodákat.
      https://videotutorial.ro/lenovo-miix2-8-puterea-windows-8-1-intr-o-carcasa-mica/

  • Észreveszem, hogy bizonyos helyzetekben ssd-t és merevlemezt javasolsz, számomra egy 180 gb-os ssd intel-ből vagy 240 gb-ból elég, például 180-ban 80-ra csinálnám a partíciót a 100-as és a XNUMX-as rendszer tárolására. mit gondolsz? Ragaszkodjon a monitorhoz, a perifériákhoz, még a wi-fi hálózati kártyához, a hangkártyához azok számára is, akiknek szüksége van rá, audiorendszerre. Javaslatként kérjük, hogy vizsgálja felül őket, mintha minden részletről lenne információ. Tudom, hogy az oktató néhány órán belül megjelenik , ne fáraszt nekem csak javaslatként :). Találkozunk!

    • Itt egy olyan rendszer felállítása, amely mindenkinek a kedvére, kivéve persze azokat, akik figyelik a referenciaértékek.
      Ez egy meglehetősen megfizethető és nagyon erős. Néhány változás használható nehezebb teher.
      A tároláshoz szükséges konfigurációk nem egyszerűek, az SSD-t csak a rendszer és a szoftver számára választottam, a játékok és a multimédia olyan merevlemezen lesz, amelyet mindenkinek meg kell választania. Linket hagytam egy külső USB 3.0 merevlemezhez, amely nagyon megfizethető, még olcsóbb, mint ugyanaz a caoacity / sebesség 3.5 hüvelyken.
      Én valószínűleg, hogy egy vezető specializált hardver videó szerkesztés és grafika, ahol a tárolás bonyolultabb, és ugyanolyan fontos, mint a folyamat.
      De szükségem van a megjegyzéseket, hogy mondja meg, hogy pontosan mi érdekelne közvetlenül. Már a fenti megjegyzések vettem észre, hogy hétfő van baj 4k hely befejezésül azt hiszem menetrend a tutorial ebben a témában.

      • Nem, nem hibáztattam őket, csak azt javasoltam, hogy vizsgálja felül a többi komponenst, és megkérdeztem, hogy tapasztalataim szerint, mivel nincs SSD-jem, rendben lehet-e azt csontra és tárolásra használni. 1 TB-ra vagy akár 500 GB-ra van szükség, jobb külső merevlemez-meghajtó csatlakoztatva a hálózathoz / útválasztóhoz. Azt is gondolom, hogy problémáik vannak a 4k-vel, nem mondták el, hogy melyik monitoruk van, felbontások, melyik porton csatlakoztatják a monitort, ha html5 nélkül próbáltak, ram 1066-on, processzor 65 nm-en, talán még 3 ember számít az útválasztóra, aki letölt .... miért akarják a 4k-t, kíváncsi vagyok, látom-e még a 4k-t is - várom az oktatóprogramot róla, ha továbbra is mondtad :)

      • Kérjük, a bemutató a HW alkatrészeket. Azt hiszem, hasznos információkat, hogy sokan meghallják őket, akkor is, ha nem használják őket abban a pillanatban jó tudni :).

        Mi bemutató grafikus rendszer! (Videó / fotó / 3d) v

  • Hail Cristi !!! Nekem is van egy PC jellemzői a következők: AMD FX-6300, ASRock 980DE3 / U3S3, a lakhatás Deepcool Tesseract fekete BF, GIGABYTE Radeon videokártya R7 260X OC szélerosség 2X 2GB DDR5, Red HyperX memória 8GB DDR3 1600MHz, Merevlemez WD SATA-III 500 Blue 7200GB RPM áramforrás Segotep 550W Raynor, és adok még egy SSD Samsung 840 EVO 120GB néhány nap. A lényeg az, hogy az USB-portok sokk akár mi lehet ez? Hogy megvan a PC (vettem az egész nem kímélve) azt mondta, hogy a jelenlegi lehetséges, mert nem csatlakozik földelt aljzathoz. SSD amelyek jól viselkednek az én-rendszer?

    • Függetlenül attól, hogy a rendszer, amíg van egy SATA port és SATA 2 3, SSD fog törni, úgy fog viselkedni, nagyszerű és úgy érzi, nagy a különbség

    • USB portok feszültség 5V, teljesen normális, hogy úgy érzi, a jelenlegi.
      Legyen óvatos!
      Az aljzat csatlakoztatott PC csatlakoztatni kell a földre haza. Ha sokk is lakhatás, kábel összeköti a ház és a radiátor.
      A motorok, forgasd át a ház (ventilátorok, merevlemez, dvd, hűvösebb processzor / videókártya) termel statikus elektromosság, ki kell dobni valahogy.

    • Bemutató terhelés készülékek Flash Player, és azokat, html5.
      Mert egy élmény ajánlom egy szuper gyors böngésző vakuval.
      Sajnos nem csak rólunk, hogy mi számít és CPU / memória / videokártyával rendelkezik.

  • Cristi, látom, hogy Intel rajongó vagy, szinte minden olyan konfigurációban, amelyet az Intel választ. Mit gondolsz az AMD-ről? egy FX-6300 nem veri meg ezt az i3-at, noha az ára megegyezik, talán az fx még olcsóbb?

    • Az Intel technológia kompetencia ma. AMD processzorok nem rossz, de az utasításokat és az építészet messze elmarad az Intel.
      Mi a 1.2 GHz-es Intel nem tesz hasonló AMD, mint csak 2.4 GHz.
      Quick Sync egy másik csoda, hogy adott nekünk intel, és mi segít futtatni az Intel Atom 4k.
      Semmi bajom az AMD, aki meg akarja vásárolni egyet. De azt kell ajánlani, és nem ajánlom, amit én nem vásárolni.
      A múltban konfigurált rendszert az AMD és ATI videokártyák I ajánlott (AMD) időközben megváltoztak a dolgok, úgy tűnik, az AMD nem található. A szerencse abban rejlik, hogy pénzt kapok a x64, és most a pénz származik ARM.
      Nem a fogyasztásról és a gyártási folyamatról beszélek

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.