Kösse PC-TV, vezeték nélküli, Chromecast

Kösse PC-TV, vezeték nélküli, Chromecast

Néha meg kell csatlakoztatni a PC vagy laptop a tv. HDMI vagy VGA kábel verziója, mindenki tudja, és a tetején elég kényelmetlen.
A vezeték nélküli kapcsolat a megoldást legjobb és legkényelmesebb, de drágább.

Kösse PC-TV, vezeték nélküli, Chromecast

Új Ma használni chromecastHogy újabban tudja, hogyan kell tervezni a teljes desktop a TV.
Természetesen vannak alternatívák, de Chromecast Ezek az alternatívák Nem olyan rugalmas, mint a kis Chromecast Képesek, hogy nem csak a tükrözés és így.
Hogyan csatlakoztassa a PC a TV-hez, vezeték nélküli?
Először is kell:
1. Chromecast csatlakozni TV
2. A Google Chrome böngésző (PC)
3. A Google Chrome-bővítmény Beta Szereplők
Különben is, ez elég egyszerű. Ha kezelni Chromecast konfiguráció, hívlak benneteket, hogy nézni bemutató prezentáció ChromecastAmelyben elmagyaráztam, mi ez, és hogyan kell használni Chromecast.
Külső képernyő design, Chromecast tudja akárcsak más trükköket; Ezért rendkívül vásárolt szerkentyű ebben az időszakban, az USA-ban.
Ha meg szeretné tudni, hogyan lehet online filmeket játszani feliratokkal, felkérem Önt, hogy nézze meg a "Online filmek felirattal, vezetékek nélkül a TV-ben", És meg fogja érteni, milyen rugalmas a Chromecast.
Árak Chromecast



Video bemutató - Csatlakoztassa a számítógépet a TV-hez vezeték nélkül, a Chromecast segítségével

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (56)

  • Hi Cristi, megértjük, hogy Chromecast egyfajta Wi-Fi dongle, van egy LG Smart TV modell 2014 és Wi-Fi beépített, tudok csatlakozni bármilyen eszközzel Chromecasttal? Köszönöm.

  • Salut! Azt akarom nézni valamit Voyo, de amikor megnyomom elkezd kérdezi, hogy telepítse Widevine Media-optimalizáló, akkor is, ha már. Letöltésével, de a Firefox telepítési lóg azon az alapon, hogy "a fájl sérült." Megpróbáltam minden lehetséges, de semmi, ugyanaz a dolog.
    Van megoldás erre?

    • Amennyiben Voyo futni a telefon vagy számítógép?
      Ön Chromecastot csatlakoztatott TV-ben?

      • A laptop vagyok. Nem, még semmi nincs kötve.
        Egyszerűen böngésző nem engedi telepíteni, és nem tudok rájönni, hogy miért lát, mint esetleg sérült.

  • Istennek hála.
    Chromecast 2 miután láttam a post, és nagyon elégedett vagyok.
    Van két Chromecast 2 csatlakozik két készülék különböző helyiségekben egy laptop lehet csinálni Chrome Chromecasttal a TV minden. Két lapot nyitott a Chrome és az egyik például láthatjuk egy másik filmet tervez. Vagy akarunk.

  • Helló,

    Adrian Cristea, vagy csinálni egy ismertetőt az operációs rendszert Jide Remix?
    Helyeztem egy 32 gb-os botra, bár ez azt mondja, hogy 8 gb-os botot kell használnia, sajnos jelenleg nem kapható meg, a probléma az, hogy nem tudom, vagy talán a bot miatt van, ez egy hibát jelent. "Hiányzik az operációs rendszer "bár lépésről lépésre követtem az utasításokat. Talán talál megoldást.

  • Vettem egy ... nagyon érdekes ... de kérlek, tudnál többet elmondani a hozzá kapcsolódó alkalmazásokról .... további részletekkel

    • Cristian nem lesz képes, hogy mindenkinek a kedvére tenni, nem számít, mennyire bonyolult lenne egy tutorial néhány kiegészítéssel van, hogy a Google veszi, és ő információt, ömlesztett leleplezni új egy bemutató, azt lehet mondani, Ez ad egy lökést bemutató tananyagok teszik őket, és rakjuk az elménket, hogy ez szerezzenek további információkat az igényeinek mindenkinek. Köszönöm a tutorial.

  • Helló,
    Megvásároltam egy Chromcast 2-t is, miután megnéztem Cristi útmutatásait. A tv-készülék 4 kHz-es, a HDMI-mód alapértelmezés szerint 60 Hz. Ez egy olyan probléma, amelynél a Chromcast 2 eszközön keresztüli vetítés kellemetlen késéssel jár? Alapvetően, ha futball-mérkőzéssel fogok patakot, akkor a laptopon rendben néz ki, de a tévében a kép ráncos. A filmekben, a hírekben nem olyan kellemetlen, csak a meccsekben, valószínűleg a játékokban, még nem próbáltam. Gyanítom, hogy a mozgás dinamikája nagyszerű.
    Ha szeretném használni Chromcast 2 máshol (más internetszolgáltató, egy másik tv) Hogyan állíthatom vissza a Chromcast? Most ez meg a wifi és TV otthonról. Láttam nincs reset gomb rajta.
    És egy utolsó kérdés hangzik valami új generációs Chromcast képes 4k?

    Előre is köszönöm, és gratulálok a Krisztus és Adrian oktatóanyagok!

    • Ne veszítsük szem elől azt a tényt, hogy Chromecast helyszínen kell a jó vezeték nélküli kapcsolat. Ideális Wireless AC 802.11. Másik lehetőség, hogy biztosítani tudja, hogy a router közelében Chromecast közösség.

      • Számomra ez a szál a házat, és a vezeték nélküli probléma, amit korábban, bár már lent router és a TV a nappaliban az emeletre. Van vezeték nélküli jel az egész házat, és parkoló a ház előtt, de a TV-n keresztül van csatlakoztatva ethernet kábel, de azt tesztelték, és tökéletesen működött, és a vezeték nélküli.
        Arra gondoltam, nehéz lehet Chromecast misszió célja 2 amikor a panel 4k jelet, ezért arra gondoltam, ha valami hangzik minden új modell Chromecast vezető 4k.

        • Chromecast 1080 nem támogatja 4k. A 4k a vezeték nélküli streaming, nehéz anélkül, hogy látta a problémákat. Vannak számítógépek, hogy nem tudja lekérni / restore 4k kábel, nem is beszélve a vezeték nélküli.
          Abból, amit értem az Ön szavai azonban az útválasztó túl messze van. Most számít és a forrás streaming, sávszélesség kiosztás a forrás és a szerver terhelést.
          Még jó, hogy van gigabites, de a szerver, amely lehet, hogy figyelembe video, sávszélesség nem elég.

          Streaming már több változó.
          1. Helyi sávszélesség
          2. Látencia
          3. Jitter
          4. Sávszélesség forrás
          5. Helyi feldolgozási teljesítmény
          6. A sebesség az energiatároló
          7. Helyi tárolási sebesség
          8. Beletelt video formátumban.
          Egyes formátumok könnyebb elfelejteni, mint mások patak. A legjobb, hogy streaming kodek MP4 h264. A MKV, AVI nehézkes streaming.

          Ps nélkül kötés.
          Van nappali az emeleten?

          • Köszönöm a részletes választ. Csinálok egy tesztet megpróbálja elküldeni a videót fájltípus focimeccs egyenesen laptop segítségével Chromecastot független az interneten, hogy van-e különbség. Így kizárni minden kapcsolódó streaming és vezeték nélküli internet.

            Ami az élő, a válasz: igen. Norvégiában él olyan területen, panorámás fjord és az emeleti fjord látott jobb, mint az első emeleten, ahol a nézetet részlegesen blokkolja a szomszéd házak az első sorban.

          • Norvégia ... fjord ... panoráma, sajnálom :-)
            Annál jobb nekünk, ha az ablakon, látod a szomszéd vitatkozott a feleségével.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.