Blokk hívások magán vagy ismeretlen számokat

Az idők folyamán végzett több oktató kapcsolatos témában, de ma ez a módszer a legegyszerűbb és legelegánsabb.
Az a lehetőség, blokkoló érkező hívásokat magán vagy ismeretlen számokat nagyon fontos, különösen éjszaka, amikor akarunk aludni, nem törődve emberek fel velünk vicceket. Nem szabad elfelejteni, sem álnokság gyakorolják ma a felhívása mind származik saját számokat.
A különbség a magán- és ismeretlen számok számok?
Egyéni számok Ezek a számok egyáltalán nem jelennek meg.
Ismeretlen szám Ez azokat a számokat, amelyek megjelennek, de nem tudom, ki a hívó.

Blokk hívások magán vagy ismeretlen számokat

Alkalmazásokról Telefon alkalmazást a GoogleMi lehet blokkolni a bejövő hívások saját számok (rejtett), hanem az ismeretlen számokat. Meg kellett volna gyökerezik a telefont, egyszerűen megy.
Hogyan bocam hívásokat magán vagy ismeretlen számokat?
Nyissa meg a Telefon alkalmazást a Google-tól, és nyomja meg a „három pont jobb felső sarokban” / Beállítások / Hívások / Blokkolt hívók listája / „A jobb felső tárcsázás” / Privát számok; és itt bejelöljük a "Bejövő hívások blokkolása" lehetőséget.
Ugyanaz a rutin és az ismeretlen számokat, ahol további hívja blokkoló és SMS.
Több bónusz funkciókkalMelyik az a telefon alkalmazás:
Közeli helyek
Elismerését hívók, hogy nincsenek napirenden
Blokk hívások kiválasztott számokat (idegesítő barátok, szerető, szerető)
Ha valamilyen oknál fogva, hogy nem működik, próbálkozz az alternatív Privát száma zárAmelyben bemutatta a csapattársa, Adrian.
Video bemutató - Privát vagy ismeretlen számokról érkező hívások blokkolása


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. pelykannulvesel - mondta

  Van egy "Call Blocker" alkalmazás, amely nagyon jól működik. A bemutatott alkalmazással az a probléma, hogy ha nem utasítják el, akkor a hívó továbbra is ragaszkodik hozzá, és értesítésekkel tölti ki Önt a telefonon.

  • A bejelentések nem kötelezőek. Ha azt szeretnénk, hogy kilép megjelenítésére a felső sáv. Raman csak hívja előzményt, amelyek hasznosak; az ember tudja, hogy ha valaki hívott vagy sem.

 2. Steli - mondta

  Mondd cas e inompatibila cudeviceul Samsung Galaxy s5

 3. Helló, Cristi!
  A téma a CyanogenMod használatát?

 4. Vlad - mondta

  Cristiiiiiii
  Hívjon, ember, Cristi!
  Cristiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 5. Steli - mondta

  Ő app frissítés támogatott Nexus One és a Google Play Android eszközökön futó Android Marshmallow Edition és újabb verziók.

 6. Daniel - mondta

  A Google Play a telefonon nem jelenik meg, mit kell tennem?

 7. Radu - mondta

  HTC Sense nem működik, ez egy jobb app, ami igazán trucaller blokk ismeretlen hívott számot.

 8. Ionut - mondta

  Jó estét, felteszek egy olyan kérdést, amely nem a klip témája, de nagyon szükségem van egy véleményre ... Szeretnék 650 GB-os GTX 1-et vásárolni egy barátomtól, jelenleg 630 GB-os GT2 van, 3 Ghz-es i3240 3.4 processzorral , és 8 GB ram. Megéri a frissítést? Lesz valami különbség? Előre is köszönöm!

 9. Nicu - mondta

  A fájl neve: com.google.android.dialer_2.3.12-20312_minAPI23 (nodpi) Apk
  Verzió: 2.3.12 (20312)
  Feltöltött: December 2, 2015 a 8: 47 0200PM GMT +
  Fájl mérete: 8.89 MB (9,318,301 bytes)
  Minimális Android verzió: Android 6.0 + (Marshmallow, API 23)
  Cél Android verzió: Android 6.0 (Marshmallow, API 23)
  MD5: 1728ac282091ec979fa67c1e830df8fd
  SHA1: 8f3416ab6bfab30f2e6e1243fd4905ea049539ed
  Letöltés: 51,185

 10. axelluny - mondta

  Ugyanez az eredmény érhető el bizonyos antivírusok (például CM biztonság) segítségével a menüjében a Hívófél-azonosító és blokkolás / blokkolás listát keressük / és van: Privát telefonszámok, Nem elérhető hívások, Nemzetközi hívások, lehetőségek közül választhatunk

  • Az eredmény is kapott más módon, de itt marad bizalmas beszélgetés, amely abban az esetben használja a harmadik féltől származó alkalmazások, a kérdéskörben. Nem hiszem, hogy ez rendben van, hogy nehogy alkalmazás számára a kapcsolatok és a híváslista.

   • axelluny - mondta

    Igaz, Cristinel, de nem mindegyik dolgozik a Cyanogen-en, amelyet ma bizonytalannak nyilvánítottak, hogy ellopja az adatait. Legutóbb, amikor beléptem hozzájuk, azt mondták, hogy nem adtak nekem semmilyen segédprogramot a Cyanogen telepítéséhez.

 11. alex - mondta

  Szia Cristi..pt screenshot melyik alkalmazást használ? Mármint a telefon képlopás (videó)

 12. CORNELIU - mondta

  Azok részére, akik kevesebb, mint 6.o ott Android verzió:
  http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-dialer/google-dialer-1-1-android-apk-download/

 13. Daros - mondta

  On S6 szélén G925F, a Phone alkalmazás nem jelenik meg a Play Store-ban. Elmentem laptop a linkre fel Cristi, bejelentkeztem a Play Store, de nem tudja telepíteni, mert az üzenetet kapom: ,, töltőberendezés kompatibilitási adatok ,, és nem tudta befejezni a keresést.
  De miért nem inkább a korlátozó közvetlen beállítását Android nélkül harmadik féltől származó alkalmazások? A különbség csak az, hogy a hívás a telefon cseng, és blokkolását Android, ugye?

 14. Calin - mondta

  Én használni Végső 2 éve szinte fekete lista. Én sokat talál rendben van, ahogy gyakorlatilag automatikusan adja elfoglalva nem hagyja hang és jobb így, mert akkor nem fogyaszt több energiát, hogy a momentu amikor telefonál valaki, és ad csak tompa fogyasztja az akkumulátor gyorsabban és ha meg szeretné hívni valakit, és az illető néma hívások és hívók nem is kell hívásvárakoztatás. Ezen kívül az alkalmazás lehet választani, hogy eultimate fekete lista korlátozó számot kezdve 0721 egy példa erre.

 15. Ovidiu - mondta

  megy g2

 16. Lucian - mondta

  Ez nem egyeztethető össze a Samsung Galaxy Core 2

 17. Ovidiu - mondta

  Az LG nem kompatibilis g2

 18. Mircea - mondta

  Van egy Philips s388 telefonom, és azt írja, hogy az alkalmazás nem kompatibilis a telefonnal. Az én. (android 4.2.2) Egyéb tippek ... Köszönöm!

 19. Alex - mondta

  Van valami hasonló az iOS?

 20. Mihai - mondta

  Cristi ez nem működött. AM kapott sms szék összeszerelés és hívásletiltási ha hozzá ezt a számot a beállításokat. Miért? AM legújabb android lolipop.

 21. Mihai - mondta

  Ez az alkalmazás furcsa, elfoglalt hangot akartam adni nekik, nem pedig felhívni ...

  • Adrian Gudus - mondta

   Látja, hogy az oktatóanyag szövegében linkjei vannak (piros „privát szám blokkolással” írva) más oktatóanyagokhoz más alkalmazásokról, amelyek elutasítják a hívásukat, és elfoglalt hangot adnak nekik.

 22. Andrew - mondta

  Az android esetében hívásblokkolót és tárolót találunk a bejövő üzenetek vagy hívások elrejtésére ... de az iphone-hoz, amely ugyanaz az alkalmazás?

 23. Mihai - mondta

  Nem megy alkalmazás. Egy tény, nem található gogle játékosok. Miért?
  Azt icnercat telepíteni a számítógépre való telepítéséhez adj lépjen be a játék, és azt mondom, hogy nem egyeztethető össze a telefont. Miért?

 24. Előfeltételek - mondta

  Nem működik, mert megkapta a frissítést. megoldások?

 25. keresztség FLORIN - mondta

  Kérjük megtanulják, hogyan tudnak kinyit a telefont! Nem tudok hívni bármilyen tel. sem tudok nevezni cél HUAWEI G7-L01

 26. Üdvözlöm, hogy blokkolja a programot, hogy továbbra is hívjon nagyon különböző prefix + + 112 223 mindig változik prefixu szeretnénk mihamarabb

  • Adrian Gudus - mondta

   Attól függ, hogy milyen telefon van. Samsungurile tudják, hogy a lehetőség az alkalmazás beállításait, hogy blokkolja telefonhívásokat szám nincs a könyvben. Ez lenne az egyetlen megoldás.

 27. Alex - mondta

  Van valami az iOS?

 28. Elena Guianu - mondta

  Van egy lenovo6000 készülékem, és azt mondja, hogy az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval - javasol még mást ??? - a privát számokról érkező hívások blokkolása

 29. György - mondta

  kérlek segíts nekem]
  ZTE Axon
  ha a bejövő hívásokat a telefon beállításaitól külön alkalmazás nélkül hívhatja

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.