Tiszta Mester nekünk tiszta felesleges fájlokat az operációs rendszer Android

Helló barátok, ma egy tutorial beszél tisztítás az Android operációs rendszer. Mint minden Android operációs rendszert és meg kell tisztítani minden alkalommal, hogy távolítsa el a maradék fájlokat és mappákat lemaradtak alkalmazások használatát, vagy távolítsa el őket.
Ahhoz, hogy egy ember atehnica nehéz könnyen felismerni ezeket a maradék fájlokat, akkor is, ha egy fájlkezelő. Nos, azért, mert ez az alkalmazás az Clean Master (Cleaner). Ez az alkalmazás célja, hogy segítsen nekünk tisztítja és optimalizálja az Android operációs rendszert, hogy beszélünk egy Android telefon Android tabletta vagy.
Pontosan mit Clean Master?
Clean Master találunk a felhasználói felületen 4 kategóriák az alábbiak szerint:
Junk fájlok vagy hulladék: Ez a fejezet segít abban, hogy tisztítsa meg a cache fájlok és alkalmazások maradék marad eltávolítása alkalmazások.
Magánélet és a bizalmas: Ez a fejezet lehetővé teszi számunkra, hogy a személyes adatait töröljük az alkalmazások által használt telepített, akkor tiszta SMS, hívásnapló, mentett jelszavak a böngészők és az alkalmazásra vonatkozó beállításokat.
Növelje Memória és a memória növelése: segít automatizálni folyamatok különböző alkalmazások leállnak a háttérben így szabadítva RAM és szikrázó eszköz alkalmazása, amely használja őket.
App Manager vagy kezelő alkalmazások: fejlett menedzser uninstall rendszer alkalmazásai, alkalmazások előtelepített Android készülék (ha van root), akkor kivonat alkalmazásokat be apk, alkalmazás a biztonsági mentés vagy mozgatni néhány apps SD kártyán.
Clean Mester a widget nevű 1 kiemelés Tap lehet helyezni az egyik fő képernyő (home képernyő). Egy érintés a widget, Mester tiszta lesz tiszta a RAM megállás futó folyamatokat a háttérben.
Clean Master egy rendkívül hasznos alkalmazás, ha azt szeretné, hogy helyet szabadítson fel az Android készülék, de nem tudom, hol kezdjem, vagy nem tudják, hogy melyik fájlok foglalnak sok helyet a belső memória / SD kártya.


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (53)

    • Field problémák szótárak volt intreaba.videotutorial.ro helyszínen, hogy el tudja érni közvetlenül a címsorba a böngésző.

  • Adrian, van egy Huawei Ascend Y210D, de nem tudom, hogyan lehet bezárni a legutóbbi alkalmazásokat, vagy zenét betenni a belső memóriába (amíg nem kapok MicorSD kártyát) ... Kérem, tudjon segíteni!

    • Így hozzá zenét kell telepíteni illesztőprogramokat a telefon. Legvalószínűbb, hogy megtalálja a gyártó hivatalos weboldalán.
      Ha látni legújabb alkalmazás fut, akkor nyomja meg, és tartsa lenyomva a Home gombot (a középső doboz alakú)

  • Te fel az USB-kábelt a telefonról a számítógépre vagy a PC nem zene? ha nem tud segíteni, a távirányító, de kevés tarjiu

  • Csak a táska nem kétséges telefon app, illetve, hogy mit kémkedik nekem, hogy a telefon az alkalmazásokat a tiszta, hagyja nélkül jobb, nem láttam a TV-ben, hogy az Android telefonok figyeli minden, amit teszünk bennük, táska Mester tisztítsa az eszköztár, hogy elmúlt, hogy kémkedjen nekik, a világ tele van kémkedés, hogy mit csinálnak. Én csatlakozik és nem csinál semmit, hogy akadályozzák a rendszer, és több eszköztár, és minden egy alkalmazás, és nem adja vissza a telefon miatt értelmetlen kb. No Clean Master és minden Android borotva magától. Mielőtt tölteléket minden Advanced Task Killer programokat sebesség memória erősítő, stb. és Android a pokolba. Android nézzük jó érzés, ahogy van

    • Sokkal jobb, hogy legyen óvatos, hogy alkalmazások telepítése.
      Még mindig nem értem paranoiás, az emberek a tv megmutatja, hogy mi történhet, de nem mondom, hogy sok figyelmeztetést és a biztonsági szint kell eltelnie ahhoz, hogy átvegye az irányítást a telefon.
      Az biztos, hogy telepítse csak játszani tárolni.

    • Úgy érzi, hogy valakinek nincs más választása, mint hogy kémkedjen rád? :))))))) Csak nem vagy tolvaj, aki a törvényekkel vitatkozik! Te is tudja, mennyi a kémkedés egy percében?

  • Üdvözlet, érdekes oktatóprogram, olyan problémám van a Google Playtel, amely nem akarja még a semmi közepén sem elindulni, hanem mindig "kényszerített leállítást" ad, még akkor is, ha töröltem a gyorsítótárat, és még mindig, kérlek, ha van valami megoldások, vagy a telefont újra kell fejleszteni? Köszönöm.

  • Tudom, hogy offtopikot írok, de kérem, hogy készítsen tárhely-előadást a saját számítógépén. Van egy "webhelyem", amelyet HTML formátumban készítettem (valójában egy kicsi felületet készítettem, amelyet használni akarok, hogy cuccokat töltsek le a barátok számára)

    • Már több oktatóprogram van a témáról. Használja a jobb felső sarokban található keresőmezőt. Keresés: "Hogyan készítsünk egy webhely 1. részét", van még 2., 3. és legfeljebb 6. kapu

  • Hello, van egy nagy probléma. Nem tudom frissítéseket apps azt mondja, hogy nincs elég hely az eszközön, hogy a telefon nem tudom, miért. AM 225 mb szabad a telefonon és 1.5 GB USB. Hogyan telepítsem a frissítéseket alkalmazásokat? Mit tehetek? Próbáltam ezt, de hiába mester tiszta, nem hozott eredményt. Nem tudom, mit tegyek, én 10 alkalmazásokat, hogy köze frissítéseket.

    • Hiába van több szabad hely az SD-kártyán, az alkalmazások a belső memóriába vannak telepítve. Néhány alkalmazás áthelyezhető az SD-kártyára, ez a lehetőség a Beállítások> Alkalmazások menüben van. Érintse meg a listán szereplő összes alkalmazást, és nézze meg, melyik támogatja az SD-kártyára költözést. Ekkor megjelenik egy "SD-kártyára költözés" vagy "Ugrás külső tárhelyre" gomb
      Ön is használja a megnevezett darktremor hangulatot, amely már van egy tutorial, hogy megtalálja a keresési mezőbe a jobb felső sarokban. Ez lehetővé teszi, hogy mozog az összes alkalmazást az SD-kártyára is, ha azok általában nem támogatják ezt.

  • Clean Master használják egy ideje, és ott történt, hogy a pop-up hirdetéseket, hogy megváltozott a böngésző honlapját, vagy mit ne más kényelmetlenséget. Még a felhasználói felületen nem reklámok. Igaz, hogy vannak olyan alkalmazások, amelyek több kárt okoznak, mint hasznot, én is említettem a bemutató, hogy ne használjon olyan feladat gyilkos! Ha kikapcsolja az automatikus opció Clean Master, és ez kézzel havonta egyszer, hogy ezt a munkát, és ne vegyenek részt a semmit.

    • Fogalma sincs, hol AdrianGudus a módját, hogy telepíteni alkalmazásokat az Android Market vagy a Google Play SD kártya nélkül, közvetlenül őket mozgatni, hogy automatikusan telepíti Valami van egy beállítás a telefon.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.