A legjobb Android tabletta (minőség és az ár)

Kedves barátaim, ma azt látjuk, akik a legjobb tablettát a piacon (minőség-ár), nem dobott pénzt az ablakon.
Emlékszem, amikor megkaptam az első tablet, Asus TF volt 101 volt a kezdete Android tabletta. Őszintén szólva, én nem nagyon tetszett, hanem a feleségem és a lányom volt őrült, alapvetően verte meg. Rájössz, az összes internet volt a lábuk. Addig legkényelmesebb élmény volt a laptop, hogy nehéz volt, kényelmetlen, és több mint nagyon forró.
Most tabletta általánosak, bárki vesz egy tablettát, és minden információ a ujjbeggyel. Mit keresnek a tabletták és azok használatáról, az más kérdés. Most Facebook = internet és az internetes = Facebook, Facebook úgy tűnik, nem néz ki túl bárki bűnt, de nem akarjuk, hogy menjen tovább.
Hogyan kell az árakat 4 éve?
Ha első fizetés egy tablet körül 1000 dollárt, tabletták és most meg 50 dollárt. Természetesen 50 tabletta dollárt néhány viccet, ezért én nem ajánlom. Nem tudom ajánlani valamit, hogy én személyesen vásárolni.
Tabletta számos módja!
Azok számára, akik nem ismerik a technológiát, azt fogja mondani, hogy három fő operációs rendszerek:
1. iOS (iPad, iPad mini)
2. Android (Android tablet, 80% -a)
3. A Windows 8 és 8.1 (még nem túl népszerű)
Nem ajánlom a "tapasztalatlan" márkák alatt értékesített tablettákat. Ha továbbra is vonzza az alacsony ár, számíthat instabil szoftver-, szoftver- és hardverhibákra, a közösség támogatásának hiányára.
Én ajánlásokat alapulnak őszinteség ma és a tapasztalat, én nem ajánlom, hogy semmit nem tetszik.
Kategória 7 inch
A legjobb ár-érték tablet ára (én ajánlást):
Asus Memo Pad 7 ME572C-1A003A Intel® Quad-Core Z3560
Kategória 8 inch
Sony Xperia Z3 Qualcomm Snapdragon processzor 801
Kategória 10 inch
Sony Xperia Z2 Qualcomm Snapdragon processzor 801
A legjobb extrém 12 es tábla
Samsung Galaxy Tab Pro T900 Cortex processzor A15
Kategória legolcsóbb tablet jó
Lenovo A3500 Quad-Core processzor MTK 8121


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (44)

  • A tananyag a karácsonyi ajándék ötletek, amit tehetünk? Most van a shopping spree és mindenki után fut ajándékokat kell valami érdekeset minden korosztály számára.

    • A dolog különleges ajándékokat. Mindannyian egyedi, nem tudsz valamit, ami illik az összes, még a korcsoportban.
      De egy útmutató is, hogy ajándékokat, hogy én csináltam, és azt hiszem, minden tech-rajongó szívesen.
      Tettem én ajándékom:
      1- egy zseblámpa szuper könnyű (lumen 1800).
      2- Egy sor LED panelek a forgatáson, ezek a 95 van CRI (színvisszaadási index), és sokkal különlegesebb, mint a szokásos LED-ek.
      3- A digitális generátor inverter (IG Caterpillar 2000)
      4- A forró ragasztó pisztoly (szilárd bar ragasztóval)
      5- (lent) Egy külső merevlemez USB inch 2.5 3.0, 2 TB, még most készülök egy rövid áttekintés.
      Ezek nagy ajándék számomra, mások is szuper unalmas. Vannak dolgok, amelyek hasznosak számomra, és szerettem volna velük.

  • Majdnem mindent megvettem, amit idővel vásároltam, figyelembe véve az ajánlásait. Télapó valamit beszélt a táblagépről, de ... honnan származott a Mikulás informatikai ismerete Most pontosan elmondom neki, mit hoz nekem. Köszönöm.

      • Csak nagy megelégedéssel Tabler gombra Asus ajánlott bemutató, és vásárolt ma. Az információt, amit mindig is az értéket. Videotutorial.ro volt az a hely, ahol kaptam az évek túlnyomó többsége szolgáltatott információk és karbantartott fő hobbim. Köszönöm.

  • "Az Insta Share hirdetése
    ........... húz

    Estimado Eduardo Cabra Martínez en,

    Azért választották, hogy lehetősége van 1000 EUR értékű vételi utalvány megnyerésére. "

    .............

    Kétségbe vagyok esve összesen
    Kérem, segítsen megszabadulni a vírustól, mert őrült vagyok. És nem tudok újraindítani a Windows-t, mert garancia alatt áll, és nincs "" helyreállítási lemezem. "" "Köszönöm a szívem aljától" "" "

    • Mondja el, amikor látod ezt az üzenetet?
      Ön plugins telepítése a böngészőben?
      Próbálta már másik böngészőt?
      Indítsa újra a PC, és leírja, hogy mi történik lépésről lépésre.
      Ami azt jelenti, hogy "nem tudom újratelepíteni a jótállás alatt", mi a jótállás, a Windows vagy a számítógép (ha ez egy számítógép).
      Egy indiszkrét kérdés! Hány éves és milyen szintű tapasztalat azt hiszed, hogy?

      • Tudom, hogy a garancia nem vonatkozik szoftver problémákat, csak a hardver. Természetesen vannak speciális vagy további biztosítékok fedezetet, és a szoftver.
        Mint már említettem, több oktató egész idő alatt, a legtöbb notebook előtelepített Windows van egy rejtett helyreállítási partíció, ahonnan vissza tudja állítani laptop gyári állapotba (mint amikor először kezdett)
        Arról, hogyan lehet eljutni a partíciót, és hogyan lehet visszaállítani az operációs rendszer mondják, hogy használja a laptop, melyet a laptop vagy Ön a .pdf formátumban honlapján a gyártó a laptop. Azzal, hogy a készülék gyári állapotban nem sérti garancia

  • Cristi a Kipor ig 2000 generátorral való vásárlásával kapcsolatban, azt szeretném kérdezni tőled, hogy miért olyan drága (figyelembe véve, hogy nagyon kicsi) ??? és mit jelent az, hogy "digitális" ??

    • Ne tévesszen meg a méret, a generátor 2000 W maximális áramfogyasztása nagyon alacsony, hogy hallgat, és egy tiszta szinuszos (jó elektronika). Az okos Throttle technológia, ez a fajta gyorsulás igény. Ha nem használja a nagymértékben csökkenti a motor sebességét és a motor fordulatszámát, amikor meg kell tenni a fogyasztókat.
      Digitális generátorok nagyon drágák, mert elég összetett, mint a klasszikusok.
      Tudtam részletekbe menni, de nem akarom untatni.
      Megvan olcsóbb, volt egy időszak, amikor megkaptam kedvezmények és lehetőséget. Ez általában a költségek mintegy 2600, én vettem a 1700. Az ár nagyon jó.
      Ha úgy gondolja, hogy ez drága, hogy mennyi a Honda EU 2000

      • Arra kérem Cristint, hogy készítsen egy oktatóanyagot ezekről a felvásárlásokról. Azt is szeretném tudni, hogy mire használja őket, mennyibe kerülne egy komplett rendszer, milyen fogyasztása lenne, milyen jövedelmezősége lenne. Magyarázza el nekünk, milyen előírásokat kell figyelembe venni egy termék vásárlásakor. Nagyon érdekelt volna egy minimális rendszer. szolgáló izzók, mosógép és egy kis hűtőszekrény. Végül mondjon el nekünk mindazokról, amelyek mindig fontosak a "részleteknél", azaz hogy milyen kiegészítők hasznosak stb.

  • Jó estét Cristi kérdezem, hogyan kaphatok meghívót, mert meg akarom vásárolni az egyplusone telefonomat, és megértem, hogy meghívásra van szükségem, hogy megvásároljam, köszönöm

    • Oneplus talál egyet a boltokban van, még a Amazon.co.un, és szállít n Romániában.

      Volt egy hívást egy ideje, és én jelezte az oldalon, sajnos senki nem kérte, hogy meghívást, ami végül is lejárt.

  • Mondd meg nekem, ami végső soron a közüzemi tabletta? Nem érdekel, műszaki, teljesítményi vagy a márka, hogy hasznos gyakorlati érdekel.
    Cserélje valami megragadja a valós igény, vagy csak spekulálni, hogy szükség van játszani a játékot inc, mert megunta a többiek?

    • Kiváló pontot! Bravooo! Biztos, hogy nem az én tudatalatti?! :))
      Teljesen ugyanazon a véleményen vagyok, teljesen haszontalannak tűnnek mindaddig, amíg vannak olyan nagyteljesítményű okostelefonok, amelyek 5 "-nél nagyobb, ugyanazt a dolgot csinálják, vagy notebookok, amelyek sokkal jobban teszik, mint a táblagépek.
      Az ötlet az, hogy az oktatás nagyon sok ember számára szól, akik minden úton léteznek, és szeretnének egy ilyen játékot! :)

      • Ha nem találja a tabletta hasznos, nem jelenti azt, hogy vannak milliók, akik használják ezeket, és szeretem őket.
        Én nem használom a tablettát, még akkor is, ha két otthon.

  • Szeretném tudatni velünk, hogy az 500 600 RON olcsóbb táblagépeknek ISP képernyője van, amely bármilyen szögből látható. Van egy allview h 7 életem, és nagyon jól működik az árért. Tudom, hogy az allview nem rendkívüli vállalat, még telefonokat vagy táblagépeket sem gyárt. de még mindig. nem úgy hangzik, mint a jövőbeni oktatóprogramokban, hogy az olcsó táblagépeknek nincs jó ISP képernyőjük. egyébként mit mondhatnék érdekes információs oktatóanyagnak

    • Nem akarom mondani, hogy nem „román” táblagépek, jó képernyővel vagy megfelelő hardverrel.
      A probléma az, hogy a "legolcsóbb" rendkívül rosszul készül, és nem érdemel figyelmet.
      Román cégek, hogy a tabletták és eladni őket saját márkaneve alatt tegyen meg mindent, ahogy kellene. Hoztak 800 Snapdragon telefonok mozgott, mint a pokol, és néhány hét után kezd szétesni szoftver szinten.
      A specifikáció nem garantálja a teljesítmény vagy a kellemes élmény. Mi több hangsúlyt kellene fektetnie a szoftverfejlesztés és helyes végrehajtását a hardvert, amit importálni.
      Nem lenne sokkal beszélni erről a témáról, de nem akarom, hogy úgy tűnik, mintha lennék ellensége román márka.
      Néhány évvel ezelőtt voltam hajlandó diplomáciai cég, mint, hogy aki meg akarta mutatni azokat videotutorial.ro termékek. Nem voltam hajlandó, hogy vizsgálják felül a termékek nem részesülhetnek egyáltalán.

      • igen, igazad van és tudom, hogy @cristi. igen, ez az alacsony költségvetésű (nem megyek vissza a 200 300 lejig) az 500-tól kezdve, és néhányan rendben vannak. Kellemetlen tapasztalataim voltak a "román" termékekkel is, de vannak olyanok, amelyek rendben vannak. kivéve a megjegyzésben és az oktatóanyagban megadottakat, a szoftver támogatás szinte hiányzik. most a szerencsétől is függ, hogy ezt mondjuk. A lényeg az, hogy ha gyakrabban frissítik az operációs rendszert és jobb szoftver támogatást kapnak, és nem helyezik az összes „szamár” szoftvert a „gyárba”, akkor sokkal jobb lenne, és jobban elkapná az embereket. de a romániai tabletta és telefon szoftverfejlesztők kevés, és nincs ilyen tapasztalata. lássuk, mikor és hogyan lesz, mert az út elején vagyok a román fejlesztõknek, hogy ezt mondjam. Nem határoztam meg a vállalatok nevét, mert nem akarom, hogy megértsék, hogy kötelesek vagyok dicsérni az x céget.

  • Üdvözlet, itt küldök, mert tegnap este, december 19-én küldtem el. egy üzenet a kapcsolattartó oldalon, de senki sem válaszolt. Itt próbálok. Itt próbálok nézni https://videotutorial.ro/optimizare-curatare-si-update-de-firmware-pentru-ssd-cu-corsair-toolbox-tutorial-video/,si nem működik, azt mondja patak nem található, majd egy címet ip.Nu lehet nézni a filmbe tőled azzal játékos jwplayer, más böngészők merg.Am tiszta, mozilla, króm, cache, cookie-kat, etc.Am előfizetés 20 mega tesztelve SpeedTest, és a laptop csatlakozik a modem TP link.Vreun tanácsot? Kösz

    • Néha előfordul miatt rossz internet kapcsolat. Csináltam egy tesztet és bemutató simán megy. Ha azt mondod, Caura cache, és így nem próbálja meg a visszatérés az alapértelmezett beállításokat a böngésző.

        • Nem lehetett nézni ismertetők a youtube nincs betöltve, vagy ami történik egy időben? Az a tény, hogy te vagy Olaszországban nem lehet probléma. Vannak látogatók, akik belépésre külföldről, és nem jelentette a problémát. Próbáld meg egy VPN szerver és Szabadság Oké. Helyben található bemutató erről app de videotutorial felkerül a szerverre, és nem látom akkor nézd meg a rövidebb változata a bemutató által Adrian és tedd a YouTube-on itt: https://www.youtube.com/watch?v=pW47Lvi3yKo

          • Helló! Próbáltam. Hiába. Csak velem történik a jwplayer. Hola-val is próbáltam mozilla-tól, hotspot pajzsmal. Jelenleg az ip de ro-ból írok. Legalább így néz ki nekem. Ez az első alkalom, amikor videót akarok nézni a lejátszóval. megadva, hogy változtasson valamit a webhelykódban. Mindenesetre ms segítséget. Boldog ünnepeket Önnek Andrei, Cristi, Adrian, és természetesen a videotutorial.ro PS-hez, Íme, amit találtam .......... .flv MIME hozzáadása írja be az IIS-t

            1) Válassza ki az IIS-ben konfigurálandó webhelyet, kattintson a jobb egérgombbal, és válassza a "Tulajdonságok" lehetőséget.
            2) A HTTP fejlécek lapon válassza a „Fájltípusok” elemet a MIME térkép szakasz alatt, majd válassza az „Új típus” lehetőséget.
            3) Gépelje be a ".flv" fájlt a társított kiterjesztésként, és a "video / x-flv" mint tartalomtípust.
            4) Válassza az „OK” lehetőséget, és készen áll a repülésre! és a link http://support.jwplayer.com/customer/portal/questions/5403860-video-not-found-problem Remélem, nem bánja, hogy elakadt volna hiábavaló és helytelen ceva.Am csak segíteni akart.

  • Hello! Mondd el kérlek, hogy mi a különbség az általános, hogy elmondja neki, között Quad-Core és Core Octát-?
    Előre is köszönöm!

    (By the way, mit zsarnok, mint 10 tudomásul oktató. Sok sikert továbbra is.)

    • Tényleg? Ön teljes scren gombra, csakúgy, mint a YouTube! Bal-klikk, és képzeld el, tele lesz a képernyőn a monitoron! Ha jobban néz ki a kép, akkor is beágyazni a YouTube a hivatalos csatornán. Nagyítás gomb közvetlenül a YouTube logo

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.