A világ leggyorsabb lemeze, 10 SSD-nél gyorsabb a 0-s raidben - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogom bemutatni két meghajtó, az első a leggyorsabb meghajtó a világon, és a második a Hitachi 7TB 3000K2 a merevlemez teljesítményét, és nagyon kedvező ebben az időben.
A Hitachi japán vállalat, amely sok más termék mellett sokáig gyárt merevlemezeket. A Hitachi az IT&C világában különösen a nagyon tartós vállalati merevlemezekről ismert. Az adatközpontok világszerte a Hitachi professzionális merevlemezeit használják, és bíznak abban, hogy a szervereken tárolt adatok biztonságosak lesznek, ez a legfontosabb dolog a vállalati környezetben, az adatvédelem, amelyet a tárolóeszköz megbízhatósága biztosít.
Hitachi asztali izgalmas termékek köre talán a legjobb teljesítményt a fizetett ár, a bónusz fogadott és bizonyított megbízhatóság az évek során.
7K3000 gyorsan a merevlemez puffer 64MB biztosítja összeomlik között RAM és merevlemez sebessége is lerövidíti a várakozási idő. A bemutató kimutatták, hogy a korai átadás puffert ad lökést 700-800 MB másodpercenként után a sebesség stabilizálódik 150 170 MBps-, ez a tanfolyam, ha korlátozza az interfész.
Ha már itt tartunk a felületen korlátozásokat kell mondanom, hogy ez a bemutató használtam egy nagyon gyors meghajtó, csak azért, hogy korlátozza a sávszélességet szűk személyek végül.
Kérdések, hogy tesztelje tudását:
Mit vezetsz használtam, ahogy nevezik, mennyi, stb?
Tipp:
A múltban volt egy tutorial ebben a témában.
Várjuk véleményét és válaszok a megjegyzés mezőbe
Merevlemez teszt bemutató (nem drive szuper gyors)
Hitachi Deskstar HDD 7K3000 2TB, 7200rpm, 64MB, SATA3 (160 MBps adatátviteli sebesség)

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (78)

  • Cristi, jól vezetsz szuper gyors 4.3gb vagy? Hogy csináltad? Igen látom van 2TB Hitachi és a Hitachi, de 1TB, így csendes, ahogy mondod, és csak egy lemezt 1 írni 1TB, tiéd minden embernek kell 2TB? Az enyém már 18ms hozzáférés, és nem rágcsál a WD Caviar Black 640GB nagyon jó, és most ez egy nagyon jó sor és gyors 11ms, de a hőmérséklet. stand-40 45 fok készenléti bár van coooler az 12 összes futamot és a Hitachi van 35 fok teljes terhelés. De amikor másolt néhány játékot a Hitachi WD már sebesség 116MB / s után esett 22MB / s miért? I. 2x640gb WD és a legyeket, amelyek azonosak az egyes 130MB / s-másolatot. És én adtam a Hitachi £ 380 500Ron nem így adta. De nem baj, szeretem Hitachi szégyen, hogy elejtette a lemez aluminium motor (. Tudja azt mondtad, hogy nem tudja, mi a tiéd hangzik Seagate IAM is, és adtam valakinek egy jó HDD és 320gb Gyors teszt 270gb HD Tune indításkor és nem kicsit, mint a PICC tű influenzaszerű SMART lemez olvasási ala show lovakat OK mindent.

    • Azt hiszem, a RAM (vagy talán 6 8 g) rendelt egy 4 g ram drive volt, ramdirvele floapele hogy futott DOS buarem Ezután formázza, és telepíteni ezt a rendszert.
      Azt hiszem, valahol a Kingston és a fontba 120.

    • Nincs USB 3 leghangosabb a világon elérheti a sebességet.
      USB 3.0 elérheti 400 MB / s, voltam 5000 MB / s
      Gondolj újra ...

  • Helyes válaszok mégis tartani őket újabb és tegye őket látni, hogy vannak olyan látogatók, akik tudják, mit először hajtja.

    • Sajnos ez a szoftver nem teszi lehetővé, hogy több mint 4 GB, függetlenül attól, hogy mennyi memória van. Vannak más szoftver a piacon, amely lehetővé teszi, hogy több ram, sajnos a költségek egy csomó pénzt.

  • Várakozás bemutató, hogy mutassa meg, hogyan, hogy a munkát 1600 MHz memória, akkor is, ha a processzor támogatja a maximum 1333

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.