A legjobb és a barátságos Linux, Ubuntu áttekintés - video bemutató

Ubuntu Linux már beszélt más video oktatóanyagokat, hogy mi van az oldalon jelenleg ismert Ubuntu operációs rendszer teljesen ingyenes és nyílt forráskódú.
A mai bemutató úgy döntöttem, hogy a bemutató elmagyarázza részletesen minden egyes funkció és a lehetőségeket kínáljuk ezt a csodálatos operációs rendszert.
Azt lehet mondani a kezdetektől körülbelül Ubuntu, hogy nagyon stabil, és nagyon testreszabható. Mit jelent a személyre szabható?
Nos, például lehetőségünk van arra, hogy az ikonokkal játszhassunk, ahogy akarjuk, kibővíthetjük őket, akár hatalmassá tehetjük őket, vagy csökkenthetjük őket, bárhová elhelyezhetjük, paneleken vagy az asztalon. Az Basic Ubuntu 2 műszerfallal rendelkezik, az egyik "felül" és egy "alul", mindegyikük a következő szerepekkel rendelkezik:

Felső panel - itt vannak a vezérlőpanel fő funkciói, a rendszerbe bejelentkezett felhasználó állapota, hálózati értesítések, óra, dátum, idő, ikonokat helyezhetünk el.

Alsó panel - itt jelennek meg a minimalizált vagy megnyitott alkalmazások, az asztali kapcsoló (virtuális munkaterületek), a kuka (kuka)

Mind a felső és az alsó panel állítható, vagy megszerezni a különböző funkciók saját belátásunk szerint, hogy hozzá funkciók vagy eltávolítani funkciókat könnyen meg tudja változtatni a szín és az átláthatóság. Szintén tudjuk eltávolítani az egyik a panelek és csak kibír az egyetlen követő feladatok levettem odaítélni egy panel. Tudjuk, ha azt akarjuk, hogy minden helyzetben panel mindkét oldalán az asztalon, fel és le, valamint jobbra és balra

Természetesen ez csak néhány a sok lehetőség, hogy van, nem jelenti azt, hogy az Ubuntu már beállítás rendkívüli képszerkesztő, és néhány jól ismert GIMP sikeresen helyettesíti Photoshop sok esetben, és a Munkatársunk Dan 4 egy sor video tutorials. Azok számára, akiknek szükségük van egy szövegszerkesztő és sokat dolgoznak adatbázisokkal, projektek, grafikonok, statisztikák, szövegszerkesztő Ubuntu Open Office már telepítve van és készen áll a munka, egy nagyszerű alternatívája a Microsoft Office. Ha nem tudod, hogyan kell használni az Open Office kollégánk Dan kezdett egy sor tutorials erről a csodálatos programiroda.
Tudnia kell, hogy az ubuntu nem felejtette el azokat, akik sokat kommunikálnak az IM (azonnali üzenetküldés) szoftveren keresztül, az Emphaty kész multiprotokollos szoftvert kínál nekünk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy egyszerre különböző fiókokba jelentkezzünk be, például a Yahoo-ba, Google Talk, Jaber, ICQ, MSN és a lista folytatódik.
Ha függő vagy Express levelező kliens Mozilla Thunderbird Outlock itt, hogy az Ubuntu jön egy nagyon jó mail kliens, azaz Evolution Mail. Ha még mindig inkább a Mozilla Thunderbird telepítheti azt ez!
Ha Ön a filmek és a médiafájlok "lehívója", akkor tudd, hogy az Ubuntu szintén gondoskodik róluk, és 2 csodálatos szoftverrel érkezik: 2 lejátszóval, egy audióval és egy videóval. A filmekhez a "Movie Player", a zenékhez pedig a "Rhythmbox Music Player"
Lehet már tudni, mi mást lehet, hogy hiányzik?
De várjunk csak még nem fejeztem be! Sem azok, akik le torrentet ubuntu nem elfelejteni! Van egy nagyon szép és egyszerűen letölthető torrentek softulet már telepítve! Igen, hallottam torrent kliens telepítve (Windows-ists bag zsák =))), hogy hogyan telepítette az Ubuntu is rögtön letölthető torrentek!
Sokkal több lenne mondani erről a csodálatos operációs rendszerről, de sajnos nincs elég időm vagy helyem ahhoz, hogy megtegyem. Annak ellenére, hogy itt szeretnék abbahagyni ezt a bevezető szöveget, még hozzátenném, hogy az Ubuntu meglehetősen fejlett szoftverrel is rendelkezik, hogy nyomtatott képernyőket készítsen az általunk meghatározott asztali részekre vagy az egész asztalra, még felhasználhatjuk a nyomtatás ütemezéséhez pontosabban beállíthatjuk, hogy mennyi ideig nyomtassa a kiválasztott részt vagy az asztalon. Ne felejtsük el azokat, akik CD-ket akarnak égetni zenével, filmekkel, szoftverrel! A "Brasero Disc Burner" már telepítve van, és segítségükre áll:

- audio CD-k írása
- CD-k írása
- DVD-k írása adatokkal vagy filmekkel
- CD-k másolása
- ISO-képek írása (indítható CD-k)

Azoknak, akik szeretnék fotóit hasznosabban és kellemesebben kezelni, az Ubuntu az "F-Spot Photo Manager" programmal rendelkezik, ha nem tudja kezelni a nehezebb számításokat, akkor rendelkezik egy "Számológéppel". Nagyon érdekes és hasznos dolog, amelyet nem akarok elhagyni, az „Ubuntu One”, amelyet az Ubuntun a Karmic 9.10 verzióval valósítottak meg. Ez egy ingyenesen kínált 2 Gigabites online terület, amely lehetővé teszi fájlok tárolását és mappák létrehozását, a PC-n lévő fájlok szinkronizálását az "Ubuntu One" -on tárolt fájlokkal, vagy a fájlok megosztását barátaival és szeretteid. Kis pénzért cserébe növelheti tárhelyét. Az "Ubuntu One" előnyeinek használatához szükség van egy olyan fiókra, amelyet nagyon egyszerűen létrehozhat érvényes e-mail címmel.
Mindent összevetve, az Ubuntu minden, amire vágyhatott (véleményem szerint), de rengeteg türelemre és nyitottságra van szüksége az új dolgok elsajátításához. Személy szerint unatkozom a sok korlátozással és sok hiányossággal, amelyekkel a Windows szembesül. Linux alatt soha nem fog találkozni a nyakad körül ragasztott bannerekkel, kiegészítőkkel és nem kívánt eszköztárakkal.
A szoftver telepítése rendkívül egyszerű, egyszerűen elérve az "Ubuntu Software Center"

Igaz be a pix fogyasztott meghívjuk Önt, hogy kövesse végig a bemutató

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (232)

  • Valójában felülmúlja a Windows-on, megvan és aktiváltam ezeket a csodálatos effektusokat, ki is vettem, mert nem tudtam megváltoztatni a 640-nél nagyobb felbontást! Hogyan történik ez ?????? és nem tudtam telepíteni az illesztőprogramot a terminállal sem sudo ... stb, am na mers! eu am nvdia!

    • Paul: Valóban, felülmúlja a Windows, lam volt, és megfordultam, a lenyűgöző hatás, lam, mit nuputeam deoare változtatni nagyobb felbontású 640 mi?? Nam sem vezető lehetett volna telepíteni sal terminalu sudo ... stb, és nem működik! I NVDIA!  

      A video oktatóanyagban bemutattam a videó illesztőprogram telepítésének 3 módszerét. Ha a megfelelő illesztőprogramot telepítette, megváltoztathatja a felbontást. Ebben az oktatóanyagban megmutattam, hol változik a felbontás. Kattintson a "Rendszer", majd a "Beállítások" elemre, és válassza a "Megjelenítés" menüpontot.

  • Gratulálunk Adriannak! Jó, apránként a románok felismernek más olyan operációs rendszereket, amelyek olyan hatékonyak, mint az windowz, azt kell mondani, hogy az ubuntu szintén kiadta az ULTIMATE EDITION-t és megérkezett az UE-vel a 2.5-es verzióra, UE 2.3 stabilabb, a 9.4 platformon van felépítve, amit mondhatnék, hogy a TELJES programok hatékonyabbak, amit észrevettem, hogy a KDE-ből vett programokat is használhatják, hatásuk, amit mondok, nagyszerűek! megtanultam legalább 8-10 linuxos disztribúciót (túlzás nélkül) most "festem" a UNIX elsajátítását (Open Solaris, BSD .....) Minden új vonzza, mint egy mágnes (őszintén szólva, én nem szeretem lezárni). Jó egészséget kívánok neked az egész videotutorial.ro csapat számára, és hogy további videó oktatóanyagokat készítsen a linux használatával, mert ez egy szuper jó operációs rendszer a Róm. mai vb.

    • manu: Hogyan telepítsem photoshop?
      van-e mód?  

      Ha úgy érted, hogyan kell telepíteni photoshop Linux, hogy valami nem létezik, hanem van egy hasonló program, és az összes úgynevezett GIMP végző ott videotutorial.ro-3 4 utódja videotutoriale ebben a témában.

      • Mircea:
        Ha úgy érted, hogyan kell telepíteni photoshop Linux, hogy valami nem létezik, hanem van egy hasonló program, és az összes úgynevezett GIMP végző ott videotutorial.ro-3 4 utódja videotutoriale ebben a témában.  

        Én személy szerint sikerült telepíteni és használni Adobe Photoshop CS2 (kattintson a névre a "bizonyítás" megtekintéséhez: D). Azért használtam a próbaverziót, mert nem csapkodok, de most már nincs engedélyem, hogy azt már használhassam.
        Miért használják CS2 .. PTR PTR nincs hardveres vagy CS3 CS4, ha lenne egy erősebb PC l `Én biztosan incercat.Despre cs2 photoshop csak azt mondhatom, hogy ez egy kicsit uratel (amely felület, amely egy kis szürke a szoftverek emulált, hogy WineHqin többi viselkednek, mint a normál Windows-t.
        Most már lehet vitatkozni, és azt mondják, hogy a Photoshop Mircea megy linux, nem a maximális, hanem a nyílt forráskódú platform folyamatosan dezvoltare.Se tehet ugyanazokat a dolgokat Gimp, minden attól függ, a felhasználó képes megérteni, hogyan működik vele.
        A Linux nem "bau-bau" .. kis türelemmel és benne bízik benne, hogy szép dolgokat lehet tenni. Vedd le lassan, mivel mindent elmond.
        Salve.

        • Ioneltaiefrunze:
          Én személy szerint sikerült telepíteni és használni Adobe Photoshop CS2 (Kattintson a név ptr., Hogy "bizonyíték"). L `Én próbaverzió PTR nem kalózok, de most már nem kell engedélyt` ptr tovább.
          Miért használják CS2 .. PTR PTR nincs hardveres vagy CS3 CS4, ha lenne egy erősebb PC l `Én biztosan incercat.Despre cs2 photoshop csak azt mondhatom, hogy ez egy kicsit uratel (amely felület, amely egy kis szürke a szoftverek emulált, hogy WineHqin többi viselkednek, mint a normál Windows-t.
          Most már lehet vitatkozni, és azt mondják, hogy a Photoshop Mircea megy linux, nem a maximális, hanem a nyílt forráskódú platform folyamatosan dezvoltare.Se tehet ugyanazokat a dolgokat Gimp, minden attól függ, a felhasználó képes megérteni, hogyan működik vele.
          Linux nem "bú-bú" .. egy kis türelemmel és bizalom, ő a dolgok frumoase.Luati `lassan, hogy azt mondja, mindent.
          Salve.  

          Sajnálom. hiba, nem tudom, az ember él megtanulják, hogyan! Őszintén szólva én még mindig fogja használni GIMP, mert ez ingyenes.

          • Mircea:
            Sajnálom. hiba, nem tudom, az ember él megtanulják, hogyan! Őszintén szólva én még mindig fogja használni GIMP, mert ez ingyenes.  

            Rendben! Cat élő invatat.Eu valami grafikai tervezés, és megismerte 2% anyag valószínűleg ptr. Én vagyok a fajta élmény volt a puturos.Prima `a Photoshop, de ha már elmúlt megtudtam linux Gimp.Sunt sok útmutatók az interneten, ez a szoftver, és ez körülbelül olyan egyszerű, mint dolgozó Photoshop ő (talán könnyebben tudnék mondani.)
            Ha például a Windows-hoz Photoshop csinálni így Én egy egész napot az Ubuntu a Gimp nem, és plusz tartott ilyen gondolom, hogy sokkal barátságosabb felületet olyan meleg, véleményem szerint.
            Most már elmondhatom, hogy én nem nyissa ki az ablakot vagy a szoftver azt ptr bármi a világon, itt hangulata ubuntu primitoare.Il ajánlom.
            Minden a legjobb.

          • Ioneltaiefrunze:
            Rendben! Cat élő invatat.Eu valami grafikai tervezés, és megismerte 2% anyag valószínűleg ptr. Én vagyok a fajta élmény volt a puturos.Prima `a Photoshop, de ha már elmúlt megtudtam linux Gimp.Sunt sok útmutatók az interneten, ez a szoftver, és ez körülbelül olyan egyszerű, mint dolgozó Photoshop ő (talán könnyebben tudnék mondani.)
            Ha például a Windows-hoz Photoshop csinálni így Én egy egész napot az Ubuntu a Gimp nem, és plusz tartott ilyen gondolom, hogy sokkal barátságosabb felületet olyan meleg, véleményem szerint.
            Most már elmondhatom, hogy én nem nyissa ki az ablakot vagy a szoftver azt ptr bármi a világon, itt hangulata ubuntu primitoare.Il ajánlom.
            Minden a legjobb.  

            </blockqu
            Tudomásul veszem, hogy ez az, amiért úgy döntött, ez a név?, Linux valóban lenyűgöző, Adrian igaza volt, amikor azt mondja, hogy ha felfedezik (linux) beleszeret vele, Ionel próbáltam NimbleX?, Van egy Linux disztribúció, amit egy Roman hűvös, már 200 MB és egy csomó programot támaszkodnak Salckware és KDE felület annyira forró, ha fel azt a lemezt, amit nem hiszem, hogy ez igaz, én egyedi kapta Slax modulokat, és mentem a 500-600MB nem Pidgin de ha KDE is multi-platform messenger nevű Kopete és még olyan jó, mint Pidgin vagyok, igazán örülök, hogy a csapat videotutorial.ro videotutoriale tenni. linux. (Őszintén dicséretet, hogy az összes barátom)

          • Mircea:
              

            megcsinálta és meg fogja tenni ismét, életben vagyok, talán ha valaki „megrepeszt” engem ... a Linuxról szóló oktatóprogramok itt véget érnének ...

            Beszélő American: Csak a testemen!

          • Adrian:
            tette és teszi élő, ha tudok "feltörni" valaki véget itt ... oktatóanyagok a Linux ...Beszélő American: Csak a testemen!  

            Adrian itt mentem linux két éve, először én őszintén szörnyű nehéz, de mentem linux.ro (fórum), és egy kicsit, de mindannyian tanultak álmatlan éjszaka nem tudnak mindent, de tanultam, mint elfogadható PC. Hobi nekem, ne tedd az üzleti az interneten (nem tudom), ahelyett, hogy ül a net nem működik H2O motorok (víz), és megy elég jól, remélem, hogy ez a munka jobb. Most várom, hogy figyeli a következő videotutorial előforduló linux, mert meg kell tanulni egy csomó Linux programok, hogy nem tanítják őket magad.

          • Mircea:
              

            Próbáltam sok disztribúcióban, élő CD az első, majd a segítségével Wubi, ami itt tutorial.Insa merevlemez telepítettem az Ubuntu és a vele ramas.Despre `KDE desktop alkalmazásokat tudja ptr. hogy `ve gomb szinte minden, ami telepített alapértelmezett Ubuntu Gnome-desktop, de lehet kézzel telepíteni KDE asztali .. és ha kijelentkezik (log off), akkor kap egy asztali másik, Úgy értem .. akkor és Gnome és a KDE.
            A Linux egy ideig, kb. 2 hónap, amíg aztán nem tudom, mi az, én próbáltam sok softu `s, nem fogom felsorolni őket, de mint egy ötlet, meg tudod csinálni mindent, amit csinál a Windows, több vagy kevesebb attól függően, hogy a felhasználó számára.
            Remélhetőleg a srácok tegye tutorials itt, így nem csak, hogy segítsünk egymásnak (pl. látogató).

          • Ioneltaiefrunze:
            Próbáltam sok disztribúcióban, élő CD az első, majd a segítségével Wubi, ami itt tutorial.Insa merevlemez telepítettem az Ubuntu és a vele ramas.Despre `KDE desktop alkalmazásokat tudja ptr. hogy `ve gomb szinte minden, ami telepített alapértelmezett Ubuntu Gnome-desktop, de lehet kézzel telepíteni KDE asztali .. és ha kijelentkezik (log off), akkor kap egy asztali másik, Úgy értem .. akkor és Gnome és a KDE.
            A Linux egy ideig, kb. 2 hónap, amíg aztán nem tudom, mi az, én próbáltam sok softu `s, nem fogom felsorolni őket, de mint egy ötlet, meg tudod csinálni mindent, amit csinál a Windows, több vagy kevesebb attól függően, hogy a felhasználó számára.
            Remélhetőleg a srácok tegye tutorials itt, így nem csak, hogy segítsünk egymásnak (pl. látogató).  

            Ubuntu egyszerű, ne használja a konzolt, szinte mindent, amit csinál a felületen, mit mondjak?, Sok futás a linux konzol, mert a konzol, de egy igazi barát, aki sohasem elárul téged. Őszintén szólva, és még mindig meg kell tanulni, de idővel felhalmozódnak információt.

      • Mircea: Ha úgy érted, hogyan kell telepíteni photoshop Linux, hogy valami nem létezik, hanem van egy hasonló program, és az összes úgynevezett GIMP végző ott videotutorial.ro-3 4 utódja videotutoriale ebben a témában.

        Telepítettem a linux kísérletet wine.In Photoshop CS2 kívül a menüben betűtípusokat, amelyek egyértelműek, egyébként minden rendben ment.

  • nagyon jó Adrian, szeretem, de ezt mareeeeeeeeee lai és hosszabb megáll 24 min. majd adja meg visszajátszás, és adja meg, ahol balra, és a többi 20, 30 én és leáll, és lafel nem, de különben is, hogy minden rendben van, de nem láttam a végét az egész

  • nagyon jól Adrian, tetszik, de te olyan nagymá tettétek, és körülbelül 24 perc alatt megáll. akkor adok neki egy visszajátszást, és odaadom, ahol abbahagyta, és egy újabb 20, 30 percben újra megáll, és én ugyanazt csinálok, de kivéve, hogy minden rendben van, de nem láttam a végét, de Cristinnel mi történt? nyaralni ment, kirúgták ....................?

  • Helló! Nagy problémám van ... Többé nem tudom megadni az üzenetküldő címemet, de e-mailt tudok küldeni, miért?
    Új üzenetküldő címet is készítettem, és továbbra sem fér hozzá hozzá a legfelső listámból ... Nem kaptam rossz jelszót, vagy csak nem értem, miért blokkoltam, ha tudod, kérlek, segíts nekem a tippeken szükséges ... Elnézést kérek, de kezdő vagyok, tehát az önök számára könnyen érthető kifejezések számomra nem azonosak ... Köszönöm !!!

    • Szabó Linda: Bunaziua! Van egy nagy probléma ... Nem tudok belépni a messenger címet, de az e-mail is, miért van ez?
      Csináltam egy új messenger-címet, és még mindig nem fér hozzá, hogy az én laptop ... Én rossz jelszót vagy a pénztárcáját azonosító nem értik, miért vannak tiltva, ha tudsz, kérem, segítsen nekem tanácsot szükség ... Elnézést kérek, de sintincepatoare olyan kifejezéseket, könnyen érthető, hogy ne csak nekem ... Köszönöm.!  

      Megpróbál-hoz uninstall Yahoo Messenger módszerrel látható ez a videó bemutató kattintva ITT majd újratelepíti Yahoo Messenger, ha nem tudom, hogyan, nézd EZ video bemutató (kattintson az "ITT" és a "THIS" szavakra az oktatóprogramok eléréséhez)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.