Mi a teendő, ha nem tudunk bejelentkezni a Yahoo Messenger fiókunkba - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogy mit tehetünk, ha nem tud bejelentkezni a Yahoo Messenger. Körülbelül egy hétig, az összes barátom is igényli megkérdezni, miért nem tud bejelentkezni a Yahoo Messenger bevezetése mellett azonosító és jelszó helyes gondolkodás, hogy ellopták őket jelszót. Ugyanez történt velem, és nekem minden az én ID-ket. Mi történik pontosan?
Egyszerűen, bár helyesen írja be a Yahoo ID-t és jelszót, amikor bejelentkezik a Bejelentkezés gombra, egy kis ablakon fogadja, amely azt mondja: „Fiókod zárolva van. Kérjük, kattintson a „Elfelejtett jelszó…” gombra a feloldási folyamat megkezdéséhez. (81003003) "
Úgy döntöttem, hogy ez a bemutató, mert sok felhasználó lesz a kísértés, hogy változtassanak jelszót, amikor valójában a dolgok sokkal egyszerűbb és nem lesz kénytelen megváltoztatni a Yahoo fiók jelszavát.
Úgy tűnik, hogy a Yahoo akarja kényszeríteni a felhasználók, hogy valahogy biztosítani számla és hozzátéve, hogy a meglévő fiók egy másik e-mail címet, hogy hasznos lesz, és segít visszaállítani a számla, ha valaki ellopja a jelszót. Azok, akik a számla régen valószínűleg kap egy másik emlékszem, hogy egy újabb alternatív e-mail címet, ha létrehoz egy fiókot választható volt. Úgy néz ki, mint azok a Yahoo kezd ellátás több felhasználói fiókok és a biztonsági és tart a fáradságot felhasználó számára, hogy az e-mail címét alternatíva.
Más szóval, ha ti nem tudtak hozzáférni a Yahoo Messenger ID és megkapja az üzenetet a fent említett, akkor nem kell pánikba! A számla kinyit a rendkívül egyszerű, néhány lépésre, hogy azt kérjük, hogy azokat a bemutató alatt.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (399)

    • Hi Adrian, beléptem, és tettem yahoo fiók azonosítóját és jelszavát, majd megadta autentificare.Nu tűnt számomra, hogy párbeszédablak codu.Care probléma? Azt windows10.O nap!

  • Minden komoly cég időszakosan ellenőrizni a biztonsági intézkedések valószínűleg előfordul, hogy néhány barátommal találkoztam yahoo.La ezt a problémát, de nem kapott nyomtatványon További adatokra, és kifejezetten követelte, hogy változtatni a jelszót voltak nagyon gyenge.

    • Kedves Adrian vagyok Daniela
      Nekem van egy hatalmas probléma az azonosítót és a jelszót a Yahoo Mail.
      még ha a helyes azonosítóval és jelszóval is megpróbállak bejelentkezni, az azt mondja, hogy valami nincs rendben. Két e-mail címem van, egy yahoo.com és egy yahoo.it, és egyiket sem tudom megtenni. Meghallgattam és láttam az oktatóprogramot, és megpróbáltam lépésről lépésre megtenni, ahogy mondtad. nem működik, mert miután hitelesítettem, az a kóddal rendelkező dolog nem tűnik számomra. azt mondja, küldjek el nekem egy kódot, e-mail címet a d******na@yahoo.com. Nem ismerem ezt a címet, és biztonsági szempontból nem írtam biztonsági másolatként az oldalukra. abban az időben, amikor a fiókot küldtem, volt néhány biztonsági kérdés. tudsz valamit segíteni? Könyörgöm

      • Ugyanaz a probléma ... nem értek semmit .... talán valaki segít nekünk, előre köszönöm

  • Helló,
    Szeretném kérdezni, és megkérdezi, hogy lehetséges, hogy kell feltölteni oktatóanyagok youtube, mert az idő otthon vagyok én (diák), valamint amiatt, hogy a blokkolt portok adminisztráció nem nézni útmutatók.
    Köszönöm.

  • Rudi:
    Ki használja a Yahoo? Látom, hogy és pustimea vándorolt ​​skype ...
    Sokan még mindig használja a Yahoo Messenger az esetre, ha nem tudja.

    világ számos felhasználási

  • Hasznos tutorial. Még ma megkérdeztem egy barátom, hogy jöjjön át, és segít neki, hogy adja meg a rendetlenség, hogy nem működik. Erea félek, hogy valaki eltörte a fiókot, és megváltoztatta a jelszót, remélem, hogy nem.
    PS A jövőben tehet egy leírást, hogyan kell vásárolni az eBay-en, hogy hasznos lenne.

  • Adrian is készít egy oktatóanyagot a yahoo problémájáról ... azzal kapcsolatban, amely már nem működik, felvehetek további azonosítókat a listába !!! Nekem volt egy új azonosítóm, csakúgy, mint én az újval!

  • szia Adrián szeretnék csinálni egy tutorial arról, hogyan kell telepíteni a Windows 8 vállalkozás és hogyan kell aktiválni a 90 nap az égen, de Neus: (((. Néztem és videó blog, de nem túl jól értem;) )

  • Catalin:
    szia Adrián szeretnék csinálni egy tutorial arról, hogyan kell telepíteni a Windows 8 vállalkozás és hogyan kell aktiválni a 90 nap az égen, de Neus: (((. Néztem és videó blog, de nem túl jól értem;) )

    Ha nem értetted volna, egyértelműbb, hogy nincs semmi magyarázata ... olvassa el még néhány könyvet ... tanuljon több kifejezést románul ... Nem tudom, mit mondjak neked ...
    Szöveg a videó klip, amit olvasni teljesen?

    • Elolvastam, a következő probléma az a klip, amelyben azt mondja, hogy ha telepítés közben van internetkapcsolatunk, akkor a 90 nap automatikusan aktiválódik, de a telepítés során. Ha kapcsolatom van a nettóval, akkor e-mail címet kér, ha eltávolítom a kábelt a hálóból, ez már nem tűnik számomra.
      kapcsolja ki a sher-t .....

      Itt én válasszam?
      Én egy kistestvére tompa, így nem idegesek.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.