Hogyan kell helyesen telepíteni a Windows 8 (Part 2-a) - oktatóvideó

Hogyan kell helyesen telepíteni a Windows 8 (Part 2-a) - oktatóvideó
4.4 (19) 88.42%

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan kell telepíteni a Windows 8. ha utoljára Beszélgetünk mentesítés és hogyan teszünk egy bootolható USB stick vagy DVD-t, ma látni fogjuk, hogy telepítse a legújabb operációs rendszert a Microsoft.
Az elején a létesítmény vagyunk, mint tudjuk, hogy nem telepíti a Windows 7 csak, hogy a Windows létrehoz egy partíciót 8 350 MB a Windows-rendszer ellen 7 tesz bennünket az egyik csak 150 MB. 350 MB partíció (rendszer partíció) nem kötelező, de szükséges, ha a használni kívánt BitLocker Drive Encryption vagy egyéb jellemzőit az operációs rendszer.
A második telepítés képesek vagyunk megváltoztatni a témát a Windows, mert varázsló telepítési adhatunk nevet PC aktiválni vagy leállítani néhány jellemzője az operációs rendszer, mint például a különböző jelentések, frissítse automatikusan ablakok, automata kereső motorja új eszközök és programok, így apliatiilor kezelhető helyen, lehetővé teszi az alkalmazások használják a neve és profilképe engedélyezése vagy letiltása A Windows SmartScreen szűrő
Legyen nagyon óvatos a telepítés során, mert a Microsoft azt akarja, hogy az operációs rendszer logam egy Hotmail vagy a Microsoft Account. Figyelmesen olvassa el az üzeneteket, hogy meg fog jelenni Hangsúlyozd ki, hogy a használni kívánt a helyi fiók vagy helyi fiók, ahogy tette a Windows XP, Vista vagy 7. Azonban, ha beleesett a "csapda" utólag megváltoztatja a hozzáférést az operációs rendszer. Bármikor úgy dönt, hogy jelentkezzen be a helyi fiók vagy a Microsoft (hotmail).
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video bemutató arra, hogy pontosan hogyan kell telepíteni a Windows operációs rendszer a PC vagy laptop 8

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Comments

 1. polferis - mondta

  Hi Adrian! Személy szerint én nagyon értékelem, amit csinálsz, de nem értem, hogy miért javasoljuk, hogy az intelligens képernyő be van kapcsolva ... azt állítják, hogy az intelligens képernyő, hogy ez nem más, mint egy másik User Account Control. Szerintem 99,99% -a tapasztalt felhasználók kikapcsolni UAC (Windows 7) és a Windows 8. Személy szerint meg vagyok győződve arról, hogy valami egyszerűen használhatatlan! Nem is beszélve egy kezdő felhasználó, aki nem tudja, mi történik, ha a képernyő fekete, és úgy tűnik, hogy a bosszantó felugró megmondja, hogy mi a futtatni kívánt nem rendelkezik érvényes aláírás ismeretlen. Előugró képernyőn megjelenő fekete és aláírása is, ha vannak a Microsoft ... .Ha ... MIÉRT ?? Intelligens Screen Plus mit csinál: http://a1.ro/lifestyle/gadget/nu-instala-nimic-fara-licenta-daca-ai-windows-8-esti-urmarit-permanent.html Személy szerint én nem ajánlom senkinek UAC engedélyezve és a Smart Screen, nem csak teljesen felesleges, de nagyon bosszantó! Sok szerencsét!

 2. Adrian, ha még mindig a Windows telepítési útmutatók 8 amennyire tudom -?

 3. Nelu Gherghisan - mondta

  Kösz a tutorial. Waiting "epizód" gombra.

 4. Adrian Gudus - mondta

  polferis:
  Hi Adrian! Személy szerint nagyra értékelem, amit csinálsz, de nem értem, miért javasolják, hogy az intelligens képernyő be van kapcsolva ... azt állítják, hogy az a tény, hogy az intelligens képernyő nem más, mint egy második User Account Control. Azt hiszem, 99,99%-a tapasztalt felhasználók tiltása UAC (Windows 7), és mind a Windows 8. Személy szerint meg vagyok győződve arról, hogy ez csak valami haszontalan! Nem is beszélve egy kezdő felhasználó, aki nem tudja, mi történik, ha a képernyő fekete, és úgy tűnik, hogy a bosszantó felugró, hogy megmondja, mit szeretne futtatni nincs érvényes aláírás nem ismert. Fekete képernyő felbukkanó tűnik, hogy még ha vannak aláírás Microsoft .... akkor ... miért? Intelligens Screen Plus mit csinál: Személy szerint én nem ajánlom senkinek UAC engedélyezve van és a Smart Screen, nem csak teljesen felesleges, de nagyon bosszantó! BAFTA!

  SmartScreen szűrő és UAC letiltható és azt követően. Me SmartScreen képernyő nem zavar túl sok idő, amikor a Windows 8. Nem tudom, ha látom, egyszer vagy kétszer egy figyelmeztetést a SmartScreen szűrő. Nem tud segíteni, de emlékeztetnek, hogy maradj résen, amikor le alkalmazásokat, és legyen nagyon óvatos, ahol le.
  Tudok beszélni a helyzetét egy törvényen kívüli, aki Oktató nap telepítése kalóz szoftverek és a kereső szoftver repedések csak azért, mert egy ilyen személy.
  Fontos, hogy megvan a lehetőség, hogy le ezeket a szolgáltatásokat a Windows 8 valaha szeretné. Ha marad aktív vagy megállítani őket belátása szerint minden felhasználó számára.

 5. polferis:
  Hi Adrian! Személy szerint nagyra értékelem, amit csinálsz, de nem értem, miért javasolja, hogy az intelligens képernyő aktív ... azt állítják, hogy az a tény, hogy az intelligens képernyő nem más, mint egy másik Felhasználói fiókok felügyelete. Azt hiszem, 99,99%-a tapasztalt felhasználók megbénít UAC (Windows 7) és a két Windows 8. Személy szerint meg vagyok győződve arról, hogy ez csak valami haszontalan! Nem is beszélve egy kezdő felhasználó, aki nem tudja, mi történik, ha a képernyő fekete, és úgy tűnik, hogy a bosszantó felugró, hogy megmondja, mit szeretne futtatni nem érvényes aláírás nem ismert. Fekete képernyő, és még ha nem jelenik meg a Microsoft aláírás felugró .... akkor ... miért? Intelligens Screen Plus mit csinál: http://a1.ro/lifestyle/gadget/nu-instala-nimic-fara-licenta-daca-ai-windows-8-esti-urmarit-permanent.html Személy szerint én nem ajánlom senkinek UAC engedélyezve és a Smart Screen, nem csak teljesen felesleges, de nagyon bosszantó! Sok szerencsét!

  Jó tudni

 6. Bogdan - mondta

  Costy:
  Adrian, ha még mindig a Windows telepítési útmutatók 8 amennyire tudom -?

  Igen Costy, de ez a bemutató a Windows telepítése 8 Release Preview, és ez a bemutató a Windows telepítése 8 Enterprise.

 7. Hello! Adrian tudja mutatni hol downloadad l '! Ms!

 8. polferis - mondta

  nyku:
  Hello! Adrian tudja mutatni hol downloadad l '! Ms!

  Ha írsz a Google "windows 8 vállalkozás", kattintson az első eredmény, és kattintson a "letölthető a TechNet" Windows letölteni 8. Szüksége van egy hotmail címet, és válasszuk, hogy te az informatikai vezetők. Nézd meg itt: http://www.microsoft.com/en-us/windows/enterprise/products-and-technologies/windows-8/default.aspx

 9. Adrian Gudus - mondta

  polferis: Ha írsz a Google "windows 8 vállalkozás", kattintson az első eredmény, és kattintson a "letölthető a TechNet" Windows letölteni 8. Szüksége van egy hotmail címet, és válasszuk, hogy te az informatikai vezetők. Nézd meg itt:

  Azt javaslom, hogy hagyja, hogy könnyebben külső linkek a harmadik. Nézze meg, hogyan szégyentelenül dobja bal és a jobb ellátás nélkül.
  A felhasználó link az első epizód (az előző epizód) rögzítették a fenti szöveg a bemutató, ahol lehet tanulni, hogy hol töltse le a Windows 8. Plusz mint már említettem, a bemutató nagyon világos, hogy "Ha az első epizód megmutatja, hogyan töltse le a Windows 8 hogy bootolható bot vagy éget a DVD-re bootolható Windows 8 ma fogunk beszélni a telepítés"
  Ha néhány fut, és nem tudja elolvasni néhány sornyi szöveget, már csak azért, hogy egészséges, és kérje értelmetlen kérdéseket. Most eltekintünk az igazán szép, mint korábban.
  Értelmes választ a kérdéseire a témához, érdekes kérdés, hogy nem is szerepelnek a bemutató, a szövegben fölött, vagy véleménye a többi felhasználó.
  Érdekünk az, hogy a felhasználók az oldalon nem küldje el a Google-on, vagy Rascaieti weboldalak tartalom angolul, mert ha tudtam angolul nagyon jól, nem tudom, hogy odajött hozzánk, és megkérdezte tőlünk.

 10. Adrian ahol belépnek engedély?

 11. Adrian Gudus - mondta

  Misu:
  Adrian ahol belépnek engedély?

  Mate engedély? Ön a figyelmes, hogy a bemutató? Akkor olvasd el a fenti szöveg bemutató, akkor nézte az első epizód a sorozat szentelt a Windows 8? Meg linket epizód egy, a szövegben ez a bemutató

 12. Hé, ha tudnál ajánlani kapok egy ilyen két videokártyák: gt hd 630 5670 és mindkettő ddr5.Care a kettő között performanta.Multumesc

 13. Elnézést off topic

 14. Ratzoiu - mondta

  Ok.
  Telepítése után a Windows 28 "helyes", ajánlom a következő:

  Letiltása Windows Defender és tedd harmadik fél víruskereső;
  Tiltsa le az összes csempe, hogy nem segít semmit, de dühös,
  Lehetővé teszi az automatikus bejelentkezést, hogy távolítsa el a redőnyök, hogy a csomagtartó a Windows
  Kapcsolja ki a SmartScreen és UAC.
  Letiltása Távsegítség.
  Automatikus frissítés kikapcsolása,
  Automatikus lejátszás tiltása.
  Rendszer-visszaállítás kikapcsolása.
  Hibernálás letiltása és törlése hyberfil.sys.
  Disable: Media funkciók, Remote Differential Compression, a Windows Hely Szolgáltató, a Windows PowerShell, XPS szolgáltatások, XPS néző.
  Letiltása az Internet Explorer, ha nem használja a Yahoo Messenger, vagy bármilyen más alkalmazás, amely függ engineul IE.
  Kapcsolja ki a Windows Store.
  Miután ezt megtette, és továbbra is a "shell", akkor kezdődik, hogy a szoftver kell beállítani, ha szükséges.
  Nem lenne sok kikapcsolható szolgáltatás, de ha nem tudja, milyen operációs rendszer instabillá válik és eltörik téged.
  Annyi mondani, és ne feledje, hogy az operációs rendszer a platform az alkalmazások és nem lép kölcsönhatásba vele.
  A Windows 8 jó, de néhány csípés. Ha hiányzik a start gombra, számos helyreállítási módszer. Staff nem hiányzott egyáltalán.
  Nem értem, hogyan lehet letiltani Metro UI és anélkül, hogy más szoftverek és jöjjön vissza egy megjegyzést, hogy mondjuk, hogyan. :)) Cheers /

 15. REVOLUTION - mondta

  Szia adrian, szeretném megkérdezni, hogy lehetséges, hogy tiltsa le vagy blokkolja hang-illesztőprogramok vagy telepítési w 8 7? van egy Acer Aspire 5750g és l.am CD-t kapott a laptop van egy sor fejlett Dolby audio hogy ha a vezető már telepítve van a telepítő a Windows ad nekem néhány számot (nem ismeri fel a mikrofont, már hangot csak csatlakoztatott fejhallgató, "beep" f erősen lezárja a laptop ... stb)! nem nagy "mester"-ben, de Megpróbáltam eltávolítani a vezető (csak a vezető nélkül keres lehet megállítani), sajnálom, ha én egy kicsit off-topic, és köszönet oktatóanyagok

 16. Costel - mondta

  Legalábbis én vagyok nyűgözve 8 ablakok. Használom, mert a nyári, és én személy szerint hiszem, ez a legjobb operációs rendszer a Windows, és azt hiszem, ez az új felület egy új és hasznos fogalom

  • Sandu Eduard - mondta

   Úgy gondolom, hogy javíthatom Ez a Windows 7 Ultimate PC Windows 8 segítségével továbbfejleszthető ... ..,

 17. polferis - mondta

  REVOLUTION:
  Szia adrian, szeretném megkérdezni, hogy le lehet tiltani vagy blokkolja hangkártya meghajtója vagy 8 7 lainstalare w? van egy acer aspire cd 5750g és l.am kaptam a laptop a Dolby Advanced Audio, hogy ha telepíti át már telepítette a Windows driver ad nekem néhány számot (nem ismeri fel a mikrofont, már hangot csak csatlakoztatni fejhallgató, "peep" f erősen, hogy bezárja a laptop ... stb)! nem nagy "mester"-ben, de azt próbálta eltávolítani a vezető (csak keres egy vezető leállhat anélkül), sajnálom, ha én egy kicsit off-topic és köszönöm oktatóanyagok

  Jobb klikk a számítógép, Tulajdonságok, Speciális rendszerbeállítások, hardver, eszköz telepítési beállításokat, és ellenőrizze a gomb aktív Soha ne telepítsen illesztőprogramot Windows Update. Uninstall, amit akarsz, akkor tegye a vezetők.

 18. KTA15 - mondta

  Servus Adrian! Van egy kérdés, a telepített Windows-7 közelmúltban megpróbálta telepíteni a Windows 8 ugyanaz verzió, amely jelen van a bemutató, a probléma, hogy én nem indul el a telepítés varázsló legalábbis kezdetben betöltése képernyő fekete marad miután e. Köszönjük!

 19. Vlad - mondta

  Super útmutatók a Windows 8. Próbáltam, hogy a virtuális box win 8 previwe kiadás, de kaptam egy üzenetet az összeférhetetlenség. Mit tehettem volna, hogy képes szimulálni a Windows 8?
  ÉN használ Windows XP Acer eMachines E630

 20. polferis - mondta

  Vlad:
  Super útmutatók a Windows 8. Próbáltam, hogy a virtuális box win 8 previwe kiadás, de kaptam egy üzenetet az összeférhetetlenség. Mit tehettem volna, hogy képes szimulálni a Windows 8?
  ÉN használ Windows XP Acer eMachines E630

  Acer eMachines notebook processzorok általában nem támogatja a virtualizációt. Ha továbbra is szeretné telepíteni a Windows 8 szinte a VMware Player.

 21. Teo_H - mondta

  Hi Adrian!
  Telepítettem a Windows 8 mint videotutorialului. Telepítettem a kedvence. My laptop (HP 620)
  a "mozog" rendkívüli. Vagyok szuper izgatott. Köszönöm (neked és Cristi) a videotutoriale.
  De van egy kis probléma. Net két forrása lehet:
  1. Egy környéken kábeltelevíziós társaság - kiválóan illik a Windows 8;
  2. Romtelecom get 510l usb modem - amely nem telepíti a Windows 8 (illesztőprogramok XP, Vista és Windows 7 - Kerestem és Romtelecom helyszínen, és nem talált semmit, hogy segítsen nekem.)
  A kérdésem az, hogyan megy, és modem?

 22. Kérjük, hagyja észrevételeit szem előtt tartva nem őrült, kedves, nem jó 8 ablakok stb Jobb, ha tudod, hogy mit nem tetszik ez a windows, és készen áll, írni, mi bántja ezt a windows, vagy milyen hibákat tetted. Ha George és Basil jön, és hagyja megjegyzéseket, hogy nem tudom, mit értettem egyet, de még mindig nem azt, amit én nem szeretem, de még mindig azt mondta, hogy eltávolítsa a Windows 8, hogy ő nem szereti a pihe, akkor nagyon sajnálom rólad, hogy végül egy virtuális saptiul csapat itt! Őszintén szólva, ez az évek óta először van 5 számítógép és nyitott minden marad a frissítéseket. Ez egyfajta szabadságot, hogy 8 ablakokat, és hagyja a frissítéseket, hogy végezzék a munkájukat, és mindig nyitva! :)) Én például nem tudom, hogyan kell írni ékezetes, de ki tudja, talán valaki ébreszt jobb szívesen hagy measj, hogyan kell írni az ékezetes! Köszönjük! Sok szerencsét, és ne legyen olyan negatív, hogy ennek az ablakokat, hogy az nem használ!

 23. Adrian Gudus - mondta

  Teo_H:
  Hi Adrian!
  Telepítettem a Windows 8 mint videotutorialului. Telepítettem a kedvence. My laptop (HP 620)
  a "mozog" rendkívüli. Vagyok szuper izgatott. Köszönöm (neked és Cristi) a videotutoriale.
  De van egy kis probléma. Net két forrása lehet:
  1. Egy környéken kábeltelevíziós társaság - kiválóan illik a Windows 8;
  2. Romtelecom get 510l usb modem - amely nem telepíti a Windows 8 (illesztőprogramok XP, Vista és Windows 7 - Kerestem és Romtelecom helyszínen, és nem talált semmit, hogy segítsen nekem.)
  A kérdésem az, hogyan megy, és modem?

  A net csatlakozó kábelt a kerületi szolgáltató adja meg a modemet az egységet, ha telepítve van a Windows 8 ahogy az a bemutató, akkor automatikusan megkeresi az illesztőprogramot a Windows Update és ha megtalálja őket, akkor telepíti azt az Ön . Manuálisan ellenőrizheti frissítések után, ha már létrehozta az internet-kapcsolat (a szolgáltató a szomszédos) és a modem csatlakoztatva a készülék.
  Nincs rá garancia, hogy az egyik vezető lesz elérhető a Windows Update, de ez a megoldás érdemes kipróbálni. Hogy ellenőrizze manuálisan elérhető illesztőprogramokat a Windows Update search bemutató "Install Drivers, nyelvi csomagokat és a Windows Update" a keresési mezőbe a jobb felső sarokban.

 24. polferis - mondta

  Raz:
  Kérjük, hagyja észrevételeit szem előtt tartva nem őrült, kedves, nem jó 8 ablakok stb Jobb, ha tudod, hogy mit nem tetszik ez a windows, és készen áll, írni, mi bántja ezt a windows, vagy milyen hibákat tetted. Ha jön, és hagyja megjegyzéseket George Basil nem szereti, nem tudja, mit, de nem mondom, egyetértek, de még mindig azt mondta, hogy eltávolítsa a Windows 8, hogy ő nem szereti a pihe, akkor nagyon sajnálom a meg, hogy végül is egy virtuális csapatot saptiul aicipe! Őszintén szólva, ez az évek óta először van 5 számítógép és nyitott minden marad a frissítéseket. Ez egyfajta szabadságot, hogy 8 ablakokat, és hagyja a frissítéseket, hogy végezzék a munkájukat, és mindig nyitva! ) Például nem tudom, hogyan kell írni ékezetes, de ki tudja, talán valaki ébreszt jobb szívesen hagy measj, hogyan kell írni az ékezetes! Köszönjük! Sok szerencsét, és ne legyen olyan negatív, hogy ennek az ablakokat, hogy az nem használ!

  Ha a Windows 8, és azt szeretnék, hogy írjon ékezetes, menjen a Vezérlőpult része, és adjunk hozzá a román nyelv-programers. Lehet, ha szeretné, hogy átálljon a billentyűzet megnyomásával Win + szóköz.

 25. Teo_H - mondta

  Adrian Gudus: Ön nettó csatlakozó kábel a kerületi szolgáltatót, majd helyezze be a modemet a készülékbe, és ha aiinstalat 8 ablakokat, amint az a bemutató, akkor automatikusan megkeresi a vezető a Windows Update és ha megtalálja őket, akkor telepíti azt az Ön számára. Manuálisan nézd frissítések után Miután létrehozta az internet-kapcsolat (a kerületi szolgáltató) és a modem csatlakoztatva a készülék.
  Nincs rá garancia, hogy az egyik vezető lesz elérhető a Windows Update, de ez a megoldás érdemes kipróbálni. Hogy ellenőrizze manuálisan elérhető illesztőprogramokat a Windows Update search bemutató "Install Drivers, nyelvi csomagokat és a Windows Update" a keresési mezőbe a jobb felső sarokban.


  Nagyon köszönöm!

 26. Arsam - mondta

  Kíváncsi vagyok, ha tudod tartani a szerveren keresztül egy virtuális gép, mint láttuk, az első része ez a bemutató, akkor telepítse a Windows 8 egy virtuális gép, akkor lehet telepíteni a linux sal önálló használatra, hogy a Windows XP és a rajta keresztül hogy nyissa meg a virtuális gép linux, milyen esélye van?

  Várakozás a válaszra

  köszönöm

  • Vali - mondta

   Arsam:
   Kíváncsi vagyok, ha tudja tartani a szerveren keresztül egy virtuális gép, mint láttuk, az első része ez a bemutató, akkor telepítse a Windows 8 egy virtuális gépen, telepíthető Linux vagy használat sal független, hogy a Windows XP és a rajta keresztül nyitott virtuális gép linux, milyen esélye van?

   Várakozás a válaszra

   köszönöm

   Biztos, hogy menni, ha az alábbi néhány feltételek:
   1. Van egy számítógép és a processzor teljesítményét, hogy a hardveres virtualizáció (nem kötelező, de ajánlott, a virtuális gép teljesítménye ezen múlik)
   2. Nyissa meg a kívánt port a virtuális gép. Végül és a virtuális gép egy "dedikált számítógép" ... és természetesen meg kell csinálni port forwarding.
   A: Ha, hogy virtuális gépet a NAT-kapcsolat (alapbeállítás és ajánlott azok számára, akik kevésbé tapasztalt), akkor el kell menni kezdeni - VMware - virtuális hálózati szerkesztő - válaszd NAT kapcsolat (általában VMnet8 ) - NAT beállításokat. Ön dönti el, mit szeretne nyitni portokat, ha szükséges. Egy HTTP szerver, port 80, mysql 3306, 21 az ftp, stb ... Alapvetően ez egy virtuális router a virtuális gép. Ha úgy állította be routerek ... én inkább megragadni úgy, ahogy van. Nyilván van, hogy megtudja, milyen helyi ip, hogy a virtuális gép. Ha windows van, írja a cmd „ipconfig”, ha a linux ... „ifconfig” ... tudom ...
   Azt is el kell, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az alkalmazás "Vmnat.exe" nem blokkolja semmilyen tűzfal valós ... OS host. Ha a router otthon, akkor meg kell nyitni a szükséges portokat a router.

   b: Ha a virtuális gépet a kapcsolatot, hogy a "Bridget", akkor kell a virtuális gép közvetlenül kapcsolódni az otthoni router és a router automatikusan lefoglal egy helyi ip. A fennmaradó port beállításokat nem forwading közvetlenül a router. Használja a kapcsolat "Bridget" Ha router a házban. Azonban a probléma akkor jelentkezik, ha további tűzfalakat telepített operációs rendszert, vagy ha különböző biztonsági lakosztállyal és tűzfalak, amelyek tartalmazzák ...

   Egyszer tettem egy XAMPP egy virtuális gépen Windows XP van. Ez működött ... úgyhogy nem értem, miért, hogy nem megy, nem számít, milyen operációs rendszer van a virtuális gép

 27. Arsam:
  Kíváncsi vagyok, ha tudja tartani a szerveren keresztül egy virtuális gép, mint láttuk, az első része ez a bemutató, akkor telepítse a Windows 8 egy virtuális gépen, telepíthető Linux vagy használat sal független, hogy a Windows XP és a rajta keresztül nyitott virtuális gép linux, milyen esélye van?

  Várakozás a válaszra

  köszönöm

  És még egy dolog, kívül, amit mondtam. Lehet, hogy telepíteni VMware Tools a virtuális gép, így közötti jobb kommunikáció az operációs rendszer és a vendégek. Nem tudom, hogy ez kötelező, de szükséges lehet ...

 28. Andrei - mondta

  adrian jó sami kérem válaszoljon a kérdésre üzenetrögzítő nézd meg mi történt telepítettem imacinea magyarázni sati ISO Windaus 8 entapraiz démon és a Lam eszközök és másolni DVD cdbrunerxp által progedeul CD-n vagy DVD-n és másolatokat is, de amikor megpróbáltam ESIT sal telepíteni VM a DVD-kulcsot esti iskolában megkérte, hogy ha nincs egyértelmű kulcsot esti iskolában oktató kérjük esplicam, mi történt azon az éjszakán iskola kérdezi

 29. Andrey - mondta

  Hello, van egy alaplap Asrock http://www.asrock.com/mb/overview.ro.asp?cat=Download&Model=H55M-LE, És látom semmi új meghajtók győzelem 8. Megtalálja és máshol? Köszönjük!

 30. DiteiR - mondta

  Ok, láttam az összes oktató és szerelési alkatrészek 8 windows, de egyik sem az mutatja, hogy a gyakorlati egy frissítés a Windows XP 8 ha vásárolt egy frissítés csomag (amely lehetővé teszi a frissítést, AXP, vista, win 7). Thanks

 31. lolox21 - mondta

  Nekem van egy komoly probléma, és tegye a Windows USB telepítheti 8 után a fájlok másolását azt mondja, hogy indítsa újra a PC után újraindítás 10 sec ..... én nem folytatja finshing fel ... kinyitom az ablakot a kezdetektől fogva, hogy telepíteni a Windows? van

 32. polferis - mondta

  lolox21:
  Nekem van egy komoly probléma, és tegye a Windows USB telepítheti 8 után a fájlok másolását azt mondja, hogy indítsa újra a PC után újraindítás 10 sec ..... én nem folytatja finshing fel ... kinyitom az ablakot a kezdetektől fogva, hogy telepíteni a Windows? van

  Vedd a botot, amikor újraindul! A telepítés folytatódik a lemezen.

 33. Remus - mondta

  Szerezd meg Stik az első újraindítás telepítésének folytatásához su

  lolox21:
  Nekem van egy komoly probléma, és tegye a Windows USB telepítheti 8 után a fájlok másolását azt mondja, hogy indítsa újra a PC után újraindítás 10 sec ..... én nem folytatja finshing fel ... kinyitom az ablakot a kezdetektől fogva, hogy telepíteni a Windows? van

 34. Adrian Gudus - mondta

  lolox21:
  Nekem van egy komoly probléma, és tegye a Windows USB telepítheti 8 után a fájlok másolását azt mondja, hogy indítsa újra a PC után újraindítás 10 sec ..... én nem folytatja finshing fel ... kinyitom az ablakot a kezdetektől fogva, hogy telepíteni a Windows? van

  Az első újraindítás be és módosítsa a rendszerindítási sorrendet, amivel a HDD első.

 35. lolox21 - mondta

  biztos vagy benne, azt mondod, hogy próbálja meg, vagy ha nem treebuie normális? Tehát az első helyen, és a második hdd cd rom vagy bármit, amit kér?

 36. Remus - mondta

  lolox21:
  biztos vagy benne, azt mondod, hogy próbálja meg, vagy ha nem treebuie normális? Tehát az első helyen, és a második hdd cd rom vagy bármit, amit kér?

  Az első változás RESTAR hdd boot order első, bot, cd

 37. lolox21 - mondta

  Igazából, ha én meg a HDD be boot manager ad nekem hiba .... hogy megpróbálja instaalez, hogy egy DVD-MS egyébként

 38. lolox21 - mondta

  VIDEOTUTORIAL Helló ...... Nekem van egy pár kérdésem a Windows 8
  Azt akarom tudni, hogy a Windows jobb, mint a windows 8 7 kapcsolatos játék .. sok vélemény
  azt mondja, hogy a játékok jobban optimalizálni mások mondták neked több FPS, vagy még rosszabb, mint a Windows 7?
  Azt akarom tudni, hogy az irodában 8 WIN2003 el ..., vagy látogasson el az irodában, mint 2007 fel?
  Tulajdonában SP3 XP Professional, és szeretné, hogy a lépés a Windows 8 miatt AMD Catalyst meghajtók 12.10, 12.11, 12,11 Beta nem kompatibilis XP SP3
  Nagyon szeretem a Metro felület .. telepítettem a Windows Transformation Pack 8 de a szünetekben Crach XP ad nekem a Windows Intézőben. mi a teendő? Köszönöm a válaszokat Apreciz!

 39. paul365 - mondta

  Szia Én a Windows 7 Adrian.In laptop, és azt akarom, hogy telepíteni a Windows Ultimate 8 enterprise.Laptopul egy Fujitsu Siemens Amilo Pi 2540, és azt szeretném tudni, ha én 8 legjobb jobban működik.

 40. Anatol - mondta

  Hogyan lehet aktiválni a "Side by Side" a Windows 8 Metro UI felület?
  A számítógép:
  OS - A Windows 8 Enterprise értékelés (x64)
  Felbontás - 1280 × 1024
  Monitor - Samsung SyncMaster 943 N (4: 3)
  Én végre a leírt lépéseket a bemutató: http://www.askvg.com/how-to-force-enable-windows-8-snap-feature-in-low-screen-resolutions/
  De a "Side by Side" még mindig nem működik.

 41. Ovidiu - mondta

  Van egy kérdés, amit telepített Windows 8 és végül beléptem az asztalon, és a jobb alsó sarokban, és vágás driveele hangom az ASROCK tábla nem engedi telepíteni őket, mit tegyek? HELP

 42. Kérdések 2 - mondta

  Szia, van 2 kérdésekre: 1 amikor telepítésének befejezése minden ecranul.De windows8 nem fordulhat elő, miért? Vagy ha telepíteni, hogy az én jelenik meg a képernyőn, vagy ugyanaz, mint te. És 2 kérdés, láttam, hogy írtam desktop adta a jobb alsó sarokban, hogy csak próba 90 nap .. miután elhaladtak a 90 nap mi fog történni?

  • Cristian - mondta

   Ez a vizsgálat a 90 napon letölthető a Microsoft, akkor nekik a minta 90 nap, több mint, hogy .. és nem tudja telepíteni, ha normális Os 7 Adrian használható a virtuális gép, normális, hogy néz ki, hogy ... Én közelmúltban telepített a laptop, mozog jól, jobban, mint 7 Os .. Nem biztos, hogy, mint a teljesítmény, de azt tapasztaltam, hogy elég jó .. És a gombot otthon itt videotutorial.ro megoldást találni, és mit keres a dobozban ..: DDDD
   Minden alkalommal, amikor kell, itt vagyok dokumentált jobb, mint itt azt sehol, hogy m iexplice, és te, és az elméd szabad .. Még egyszer köszönöm csapat Videotutorial.ro ...

 43. Van egy kérdés, amit eltávolított SUNETULA WUINDOUS 8 hogyan kell csinálni az AIR menni??

 44. Ionut - mondta

  Hello! Vettem egy laptop előre telepített Windows 8, és azt akarom, hogy tedd a DVD hogyan tudom ezt megtenni? "D van kérdése, az én laptop w8 engedély? előre telepített és hogyan működik ez így?

  Köszönjük!

 45. FaqTak - mondta

  Meg tudod csinálni néhány oktató kapcsolódó Windows PowerShell, utalok parancsokat, mint a hajózható csak a parancssorban. Észrevettem, hogy ez működik, és néhány linux parancsok, vagyis terminál.

 46. Szia, Adrian
  Tudom, hogy egy dolog, ha telepített Windows 8, mikor nyomja meg a bekapcsoló gombot, miután a laptop Lenovo G580 én 20160 modell Lenovo logó megjelenik a képernyőn, és az Intel logóra semmi 7 ablakok le, amikor védeni a parancsokat és beállítási F2 F12 boot menüben, most nincs ploblema apar.Bine, amelyek nem használják őket, de szeretném tudni, hogy miért nem szabad elfelejteni apar.Am valami: mivel ezek a parancsok nem jelennek meg az operációs rendszer betöltése gyorsabb.

 47. szia, amikor telepíti a window7sau 8 2 ad nekem hiba RESTAR Ugyanakkor a srác nem alma xp

  • Cristian - mondta

   Ma tesó, szeretnénk őszinte választ? Kérjük, megpróbálok írni, és a jobb, ne legyen lusta, hogy van a legtöbb problémák pc .. Hidd el nekem, próbáltam minden lehetőséget itt, csak a sikerhez hogy a dolog, és én soha nem volt probléma, ha szüksége van egy egész nap nézi a bemutató, így bottal a fejét .. És rajtam a sor, és azért jöttem, hogy megtanulják a másik, mert a srácok videotutorial.ro
   Köszönet a csapat ... :)

 48. Cristian - mondta

  Tisztelgünk.
  A kényes problémát fos mondani ezt követően 2 szakosított központok IT telepíteni helyett win win 7 8.1.
  Itt van, mi történik ...
  A fiam egy új generációs i5 asus, de nem szereti a win 8.1 mert néhány illesztőprogramok nem functioneaxa ebben a rendszerben. Felszólítom mindazokat a vállalatok és visszatért nélkül leptop operációs rendszer, hardver alapvetően nem találtunk BIOS, és nem dugványok. Ok, ez az első leptop 3 2 hónapon év garancia, küldje vissza, feltételezve, hogy lerobbant ... .a finom visszaadott adatok INPO pontosan ugyanaz, mint korábban volt, mint mi a rövidebb utat a képernyőn a fiam .Nem 7 telepítést tesz ez a győzelem még helyreáll leptop UEFI BIOS és modu biztonságos és mit kell azonban nem sikerült a telepítés. Win 7 vettem licienta. Win 8.1 alatt licienta cuparand előtelepített leptop. Köszönöm, ha ad nekem magyarázatot, próbálja újra, vagy nem ... az emberek.
  Köszönöm szépen.

 49. Cristianhonda - mondta

  Köszöntsétek és minden dicséri, találtam egy csomó jó dolog tőled, néhány többé büdös megértett, nem vagyok nagy rajongója a számítógépek, de még mindig van egy, és kénytelen kérni egy kis segítséget, hogy te abban a reményben, mint a válasz.
  Van egy Asus laptop f555l Nvidia 820m, ez az alaplap nem tudja, hogyan kell tenni az elsődleges, hogy nem működik az operációs rendszer a Windows 8.1 / 64, rájöttem, hogy telepítése néhány játékot és indításkor kiválasztja mindig videokártya alapja az Intel. Mr. Adrian tanácsot, mit tehetek ...?
  Ha talán nem olyan jó, ablakok 7 mondod ...? Köszönöm szépen.

  • Adrian Gudus - mondta

   Videokártya illesztőprogramok telepítve van? Megtalálhatók a hivatalos honlapon. Ha nem tudja kezelni, hogy már látjuk bemutató, "hogyan kell letölteni meghajtót Nvidia" Én meg a keresőmező segítségével a jobb felső sarokban.

   • Cristianhonda - mondta

    Igen van telepítve, főleg ahogy Nvidia Tapasztalatok és azt is valami, hogy hozza a napi vezető. A probléma az, hogy i7 és nagyon jó videokártya nem sacadeaza, játékok néha lefagy, és észrevette, hogy futok szinte mindent a videót Intel HD grafikus, ez az alapértelmezett. Nos miért vagyunk és miért kerülnek a törött. Meg kell valamit beállíthatja az elsődleges és állandó, de hogyan ...

más referenciák

 1. [...] Hogyan kell telepíteni az operációs rendszer Windows 8 (Part 2-a) - video bemutató [...]

 2. [...] Itt után helyezze be a lemezt az optikai meghajtóba, és nyomja meg a gombot F12 opt boot opció [...]

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.