Mi és hogyan lehet létrehozni egy HI5 fiókot - HD video bemutató

Mi hi5?

Nos hi5 a szociális háló (social network), ahol van egy fiókot, lehet feltölteni képeket, fogadja barátok, véleményezzék a fényképek és a barátok.

Írhatja gondolatait a „napló” kategóriába, akár dalokat is szentelhet hi5 barátai számára, mindezt virtuális környezetben, néhány perc alatt (legfeljebb 2 perc alatt) fiók létrehozása a beállításához és testreszabásához egy kicsit tovább tart. preferenciáitól függően, de nézzük meg ezt az oktatóprogramot !!

Miközben írtam ezeket a sorokat már regisztráltál hi5 csinál!

Adrian Burlugeanu

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (40)

  • @AdrianBravo férfi, tetszett a bemutató, akkor nagyon nyugodt, nem volt az első tutorial.Sper érezte úgy csinál, és így, itt például azt javaslom két téma: a Google Chrome böngésző és a bemutató körülbelül egy puha Ön által kiválasztott, hogy dolgozott, mix zeneszámokat, upgrade, stb

  • @bl: Megjegyezték, és tudomásul vettem !!! Meg fogom csinálni őket !!! Igen, vitatkoznom kell Cristi-val, hogy ő is meg akarta tenni a Google Chrome-ot, és most nézzük meg, kinek van a "feladata" =))

  • Jó videotutorial bravo nagyon nyugodt őszinte ffbine remélem annyi videotutoriale múlva Őszintén hittem, hogy csak Krisztus és boby lehet érteni, de látni munkát jelent a harmadik jól tudom ffbine hi5 én csak profilokat, de ha nem tudtam, hogy ez oki videotutorial további sok sikert.

  • videotutorial módon lehet a kereső szafarin megkérdeztem egyszer, de nem kapott választ ms, és még egyszer gratulálok.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.