Hogyan kell mérni a forgalom a weboldalon phpMyVisites - HD videó bemutató

Ez a videó bemutató majd meglátjuk, hogyan ellenőrzi a forgalom egy szabad telek phpMyVisites script, ez hasonló ahhoz, amit azok, trafic.ro és persze van még néhány professzionális eszközökkel, de az elv nagyjából ugyanaz mechanizmus.

Az első dolog, amit tenni, ha egy weboldal létrehozása is jelenti be az ismerősök, barátok, de van egy probelma, honnan tudjuk, hogy mi is igazán látogat.

Még ha nem érdekel, látogatások barátok kellene érdeklődni ezek a statisztikák javítása érdekében a minősége a helyszínen, és az általuk nyújtott szolgáltatásokkal látogatókat.

Ezek az eszközök nélkülözhetetlenek egy komoly hely, vagy bárki, az első, de a magas törekvéseit.

Ez a videó bemutató segít megoldani a problémát, a közlekedési statisztikák és show található egyedi vizitatoiri meg kellett, hogy hány látogatás tőlük jegyeztek, mely oldalakat látogatott, hogy milyen operációs rendszer volt, hogy a böngészők a plugin a böngésző, hogy már a monitor felbontás, melyik országból jöttek, hogy az internetszolgáltatók számukra net és így tovább.

Továbbá akkor is néhány bővítmény, amelyek segítségével, én valóban telepített egy a bemutató oldalon is megmutatja a helyeket, ahol a legtöbb kattintást (kattintson hőtérkép).
Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Silviu - mondta

  Fiúk lehet, hogy egy bemutató hely creareaa egy zenei játékprogramok, stb?

 2. Apropó javaslat Silviu, felajánlottam, hogy nem a design, csak azért, hogy egy kód.

  Érdekes bemutató, különösen sokan már tett ilyen pénzbeli szolgáltatásokat.

 3. @Silviu:
  Weboldal készítés kérdése alkalmazás integráció egy másik dolog.
  Viszont meg kell tenni az első helyen kell jól erőforrások kezelése és a védelem egy helyben, majd tegye mindenféle trükköket.

 4. @AlexAlex meg tudná csinálni néhány szép wordpress témák és ígéretet reklámozza.
  Már nem hiszem, hogy valaki megragad egy ilyen kódot CMS a piacon.

 5. @Alex:
  Ez egy jó ötlet, hogy témákat meglévő platformok: WordPress, XOOPS, Drupal, Joomla.
  A legjobb, hogy így.

 6. Dragos - mondta

  Nagyon érdekes bemutató Cristi .... bravo!

 7. Lazea - mondta

  Cristi, nem lehet nézni a bemutató?

 8. Ionel vágott levelek ... - mondta

  A kód, hogy fut a világ? ... Elhagyom? .... Menj el ez a fajta munka, mivel senki sem dolgozik, közel ásni (gyomlálás) .. úgyhogy kap a kódot?. Mie `hasonló jellegű bibileala ez ... csak nem tudom, hogyan lehet fejleszteni a fejszét .. így .. Tudom, hogy mit láttam, itt-ott .. a helyszínen `s különbözik oktatóanyagok, többnyire angolul .. most már tudom is ... Hagyjunk időt, hogy?

 9. @Ionel vágott levelek ...:
  A kód mindig szükség van, meg kell örökölni a megfelelő kódot, hogy hozzon létre egy működőképes és biztonságos hely.
  Utaltam az építési sornyi kódot az oldal, ha CMS platformok elég, hogy mentse meg néhány dolgot, de van, hogy kódot, és minden nap, nem menekülés a dolgozó kódot.
  Nem kell egy szakértő, de jó, hogy "látni", és megérteni, hogy mi az egyes sort, csak úgy, hogy a webhely, amit akarsz, és nézd, hogyan szeretné.
  Ki tehet tiszteletben a kódot a semmiből, de az, hogy szükség van egy csomó időt, és elég fejlett ismeretek: html, php, css, adatbázisok, stb.
  A mai időben egy luxus, és senki sem engedheti meg magának, hogy üljön építési kódot, ez a piac a dolgok elég jól strukturált, vannak "könyvtárak" funkciók nyílt forráskódú CMS-ek vannak Yahoo! felhasználói Interface Library (YUI), amely a legjobb szakemberek, és ez még akkor is, ha soha nem bevallani.
  Expretilor világ szégyen használni kód már megtette a Vantage, hogy a saját kódját.
  Néhány szakértő ma sehova az épület kódot a semmiből, de ez nem azt jelenti, meg kell tudni mindent.

 10. Gelu Andries - mondta

  Köszönöm, a bemutató valósult excelent.am phpMyVisites a honlapomon (részt adatbázisok, de legerősebb). Repedepe Hogyan működik a Google oldalon?

 11. Úgy hívják gyors indexelést, ha keresni a neten találsz egy csomó oktató. Lehet, hogy valaki, és egy videó.

 12. hello welcome Ugyanezen útmutatók érdekes, különösen azért, mert azt szeretnénk, hogy egy weboldal

 13. dumitru32 - mondta

  Igen, uram, ez egy jó tutorial!

 14. Kinderu - mondta

  Hi guys, jó bemutató - további jó munkát, és sok oktató a szervereken ms újra.

 15. novamedia.ro - mondta

  ahová a kódot joombla myvisites? vagy a wordpress?

 16. @novamedia.ro:
  Milyen a kód trafic.ro vagy phpMyVisites?
  Alapvetően minden rossz helyre véleménye szerint kívánatos, hogy betette a footer.php fájlt a wordpress témák, amelyek: wp-content/themes / "a téma."
  Script tabletták footer.php legyen az alsó előtt:
  </ Body>
  </ HTML>
  Legyen óvatos, amikor a változó téma ne felejtsd el, hogy a script, vagy szkriptek, meg kell mozgatni az új témát footer.php.
  Ha tudod tedd oldalsávon keresztül szöveg widget (code lelkész ott).

 17. @novamedia.ro:
  A joomla ahogy lennie kell, nem emlékszem pontosan, de még mindig ugyanazt a módszert kell.

 18. tréfacsináló - mondta

  érdekes és nagyon hasznos Bemutató szerző .... de hiányzik a kifejezés

 19. Adrian - mondta

  @tréfacsináló: Mi nem beszélünk parlamenti képviselők és a különleges feltételek vagy technikák így is, de több mint valószínű, ha csak a technikai feltételek, hogy nem ért semmit! Ez egy olyan oldal, ahol ülsz kicsit lazítani a kanapén, és nézni a bemutató, akkor valami hasznosat tanulni! Még nem javasolt feszült, és kemény, van szólásszabadság, mint te, hogy kitaláljuk, incordati.Nu jobb, ha nem marad, hanem azt szeretnénk, hogy vetnek ki, hogy tanítani, amit tudunk!

 20. tréfacsináló - mondta

  Nem hivatkozott feltételek (bár célszerű lenne, hogy használja a "különleges feltételek", és elmagyarázza, mit jelent, mint ismétlem a dolgot 3 4 alkalommal), de a módja annak, hogy meleg, a beszéd és kifejezések genu : bocsánat szívtam sokat mostanában ... a hallgató tudja, hogy már köhögött szándékosan ... de semmiből hallod kifogásokat ... modora nem teszi lehetővé, hogy ilyen hibák, különösen a széles közönség számára.

  PS: ha a színházban, film, stb, és az egyik mellett, tüsszentés, és csak válaszolni udvariasan egészség! több rossz, mint gondolnánk

 21. Adrian - mondta

  @tréfacsináló: Nem vagyok olyan ember, aki soha nem mondtam, hogy nem ... cnosc egészséges, ha tüsszentett, akkor van értelme, hogy ne csináld ezt! Ismételje meg ezen az oldalon tanulni, nincsenek szabályok a jó modor, nincsenek törvények, korlátozások és senkit nem kényszerít használni diplomáciai nyelvet ... ha még mindig szeretné csinálni csak kell csinálni ... Azt tanítani! ! Ha nem tűnik boldognak! Nyugodtan megtanulják, hogyan, és a telek vrei.Niciodata cutreeri nem tudja kielégíteni mindenki ... Például ... néhányan szemére nekünk, hogy mi vagyunk túl feszült, mások is játékos, mások ok ... aztán jön, és kérje, Elvégre hogyan lehet? Azt hiszem, kell, hogy legyen számunkra, mint mi, és hogyan akarjuk, hogy mások hogyan nem akarja, hogy legyen! Mert ez azt jelentené, hazugság!

 22. @tréfacsináló: Haver nem úgy néz ki, hogy ez egyszerű.
  Ezek az útmutatók az emberek, akiknek szükségük van rá, akkor nem hiszem, hogy szükség van.
  Miért nézel?
  Kérjük, zárja le a számítógép!

 23. tréfacsináló - mondta

  Miért nem élvezik a kritikát?

 24. @Cristi-admin:
  Ez egy idézet az agy gyors megjegyzéseket írt 2009 / 04 / 18 2 at: 59pm

  "Tudod, hogy a bemutató azt mutatja, hogy a png kép funkcionális IE5 +"

  Az emberek nem félek a fickó IQ.

 25. @tréfacsináló:
  Kritika tisztelet és megalapozzák a fejlesztések, de kínos, hogy beszélj így.
  A kritikusok elfogadták sokat, akkor lehet keresni az oldalon, és megtalálja a kritikusok érvelt nélkül célzást arrogancia, az is megtanultuk, és én is segített.
  Az emberek egy bizonyos méltóságteljesség minőség, akkor nem tartozik közéjük.

 26. @tréfacsináló:

  Igen talán nem tökéletes, és néha hibákat csinálni, és csak azt hiszem, a legfontosabb dolog az, hogy az emberek, akik jönnek ezen az oldalon, hogy hagyja a nagyobb tudást mind az informatikai és
  Vannak színészek vagyunk, csak hétköznapi emberek, akik szenvedélyesen, és szeretné megosztani tapasztalatainkat és egyéb
  Megpróbáljuk a jövőben, hogy kevesebb hibával, és több szakmai és nem szerette, ha az összes

 27. @tréfacsináló:
  Amit mondott, ha van egy hamis levél az oldalon?
  Adunk tartózkodási engedéllyel ezen a honlapon, akkor kövesse az oktatóanyagokat és nem is szeretnénk, hogy a helyes e-mail címre, de nem érdekel az nekem, hogy sokat elárul a természet.
  "[Email protected]"
  Abomination tőled, azt nem hiszem, hogy baj, hogy azt.
  Mindenki iratkozzon fel, hogy nyilatkozzon a webhely megfelelő, akkor nagyobb a mot.
  Azt mondják: "én hagyja, hogy a bolondok, hogy"
  Suckers ad valamit, akkor mely balekok?

 28. @Gelu Andries:
  Gyors google nem kap olyan könnyen, akkor csinálunk egy sor tutorials erről, de tudom, hogy senki nem tudja megmondani, hogy pontosan a pontos recept.
  Mikor jön a SEO sok bátor jelenik meg, de ez nem egy egzakt tudomány, de néhány dolgot, és alkalmazza sind mindig, ezek a dolgok, hogy video tutorials hamarosan.

 29. Adrian - mondta

  @tréfacsináló: nagyon durva május Nene jokeru ... beszélni nagyságát és a tisztességes, és nem tudod, hogy őszinte legyek, és érdemes! Halal ember! Fáradtak vagyunk a hamis emberek, tudva, de nem tartsa szem rájuk nézni magát, de szégyentelenül engedik magukat "nevelni", és tanítani egy másikat. Én személy szerint hiszem, hogy van egy ember, és nem kell, hogy mit mondott, hogy nem gúny a helyszínen ... de azt is figyelembe kell venni, hogy lehet ugrani megcsúfolása csinál!

 30. Joker is része annak a nemzedéknek, amely követi a pályán lassított "slow-motion" és megköti allergiás grimaszolt egy kicsit hangos, miközben gyorsul a befejezéshez.
  Nem sok, hogy az erdőben a fák, igaz jokeru?

 31. Mit számít, hogy ez a bemutató tutorial, hogy mindaddig, amíg az üzenet érthető.
  Azt akarjuk, hogy küldjön valamilyen információt nem lehetünk hibátlan merülés, esetleg köhögés tudunk semmiből fejünket, talán néha hideg, miért számít ez?
  Nézzünk szembe a tényekkel emberek!

 32. tréfacsináló - mondta

  tudom, miért nem e-mailt józanul? Ki tudja, hogy óvatos Puet idegek, és nem teszi nyilvánosság ebben az esetben (de nem lehet tudni, lehet, hogy csak az én e-mail, nem kritika után megjelenés) halal emberek!
  Kritizálni ... mondta a látogatók, hogy hiba ... elviselhetetlen ... Szégyellem ajánljuk, nehogy ki tudja, milyen kategóriában foglalkoztatottak ... ez a hozzáállás moderátor? A exept Boby, aki megértette, mit jelent

  szégyen ....

 33. Adrian - mondta

  @tréfacsináló: Biztos vagyok benne, boby egyetért velünk, de azt akarta, hogy több diplomáciai és aplanezze ... annyira nyugodt maradni ... tudod ... amikor megjelenik ak egy ember "elment" kikapcsolás jóváhagyja csak patch fel a kis nem Egyetértek vele ... Kár, hogy nem vette észre, hogy ... És most kérem, ne gyere! Senki nem kérte, ismerőse, aki ... és még nem kérte, hogy minden felhasználó valaha!

 34. tréfacsináló - mondta

  @AdrianMilyen szép a több "Nene jokeru" ... légy nyugodt, nem értik az emberek, hogy haja jicnii nem, nem bíró ... nyelvüket, és megérti, hogy a dolgok nem akarnak. nem old meg semmit a viselkedés hasonló a fenti.

 35. tréfacsináló - mondta

  adrian .... hogyan kell elmondani egy ügyfél, hogy ne jöjjön a boltba, ha él a mögött!?

 36. Adrian - mondta

  @tréfacsináló: Abból, amit tudom, hogy ez az oldal ingyenes buddy (mondom ezt, mint én keresni kommunista) senki nem kérte, hogy a pénzt, és bárki más, még nem kért pénzt, hogy néz oktató vagy adja meg a helyszínen, így nem castigu látni, ha beszél Matala! Relax, mint "üzlet", hogy nem kap meg elviselni! Nem csak azok készülnek kenyeret castigu vásárolta őket! Putyin érdekel, hogy tárolja a "őrült", amikor még más halat vásárlók 3000!

 37. @tréfacsináló:
  Nem ugye mailt, hogy ő fog kezdeni jár csúnya, ez az úgynevezett "előre megfontolt szándékkal".
  Azt nagyon ajánlom az embereket, hogy ne tegye a mail a megjegyzés rovatba.
  Van egy adatbázis több ezer e-mail címeket, és soha nyilvánosságra, még egy, nem mail soha nem jött ki az adatbázis.
  Te vagy az a fajta ember, aki tudja, hogy azt jelenti, hogy majd valami rosszat, és ez az, hogy miért nem adott e-mailt.
  Miért nem téged?
  Miért csalódott?
  Miért bujkál?
  Mi mindig őszinte veled, most már adott neked a mi munka, hogy ezeket a video tutorials elérhető.
  Valami ötlet, hogy hogyan dolgozunk a következő oktató?
  Azonban nem hiszem, hogy számít, hanem az számít, hogy még egy valódi e-mail címe nem tesz oda.
  Ha keserű érvényes e-mail cím, ha nem tesz a szavaknak tartalmat?
  Nem mögé beceneveket, feltesszük a felelősséget, nem lehet lejátszani.
  Hogy vagy?
  Ki vagy te?
  Ha megy a helyszínen, és nem hagyott megjegyzést az én nevemben, azt jelenti, hogy én vagyok elég felelősségteljes és veszek nyilatkozatok.

 38. @tréfacsináló: Honnan jöttél, ember gondolat, hogy élnek a te?
  Ha okosabb, mint te észre magad, hogy ez egy non profit oldalon.
  Mit gondolsz, hogyan élünk a Joker (így mondják a joker).
  Volt, hogy válasszon egy nevet, és keményebb.

 39. Hé te, és rájött, hogy ez volt a nyilvános facm mail, nincs más feladata, mint hogy nyilvánosságra e-maileket.
  Mr. Joe Cocker dont arra, hogy miért jött át?
  Ha nem tetszik, ahogy mi munkánkat miért jönnek vissza, mondod magadnak, hogy nem tetszik a kifejezés, jó lenne, hogy nézd meg ezeket a video oktatóanyagokat, ha marad a lehetséges következmények Ki tudja, köhögés közelebb egymáshoz, akkor megijednek, és a stroke.
  Mivel azt szeretnénk, hogy a lelkiismerete, kérjük, ne megtisztel minket a jelenlétével.

 40. Idézet jococker "megértetni velük a nyelvet."
  Mi a nyelv?
  És nyelv, amely nem a tiéd?
  Vagy te vagy az a fajta Buddha lótusz Mindenekelőtt tud beszélni egy másik nyelvet, vagy nagyon képzett és rekeszteni ebből a csoportból.
  Hallod Nene "megértetni velük nyelvüket"
  Ön egyedülálló ....

 41. Adrian - mondta

  @Adrian: Uncle Koker ... nem tudom, ha észre ... igen, mi ... matale mert megalapította a helyszínen, fölé bemutató tettük gondosan mareeee valódi neve valódi nevét! (Vezetéknév, keresztnév) és e-mail címét (természetesen minden valós !) bácsi És még mindig nem volt képes elhagyni a helyes e-mail keserű és igaz? Elvégre ez abszurd, hogy a frateeee mail címet, akkor lehet, hogy a több ezer e-mail címeket ... de már kapott igazi neve fürdő fiú! Kinek van igaza és ki vannak téve az új vagy? Ki kitől van? Mi, mint a természetes, és ez a munka, hogy megtanít viasz ingyenes nélkül vak, és élni, mint egy bunkó, és tartsa a lábát a munka nekem? Hozd a látja a munkát, és a másik ajtón aiureste Matale ... mi időt és pazarlás, és tévedsz ... és pazarlás máshol, hogy kellemetlenséget okoztam! Aberand a mi weboldalak és így nyilatkozatok a helyükön!

 42. Elnézést uram jocker, azt hiszem, én is ideges számlát a szerverről, amikor néztem, hogy volt egy pánikroham, és gondoltam, hogy te egy rossz ember.
  Vedd vissza mindent, amit mondtam.

 43. tréfacsináló - mondta

  már ... nem adja a sarokban a kerítésen próbál maszk néhány elég a többi látogató, és nem kell aggódnia, hogy valahogy furcsa.

  Én csúnya minden módon bizonyítani a hatalom a gondolat és a keserű, nehogy a látogató, hogy lerombolja a nagy producer oktató. eredő? ha a felhasználó a bátorságot, hogy azt valami rosszat rólad, harapni rossz!

  zavar, hogy én nem nevet és valódi cím? Ahogy látom már azt hiszem ... azt hiszem, ez alkalommal is bombázzák e-maileket értelmetlen, nem érdemes üzembe valamit csak azért, mert az sérti szabályok

  Adrin kedves, Matala szenved főnökök ... tudod??
  megtanulni beszélni.
  gyanítjuk, nagyon jól tudja, mit jelent rákattint egy hirdetésre.

 44. Adrian - mondta

  @tréfacsináló: Szia Gigi ... menj más oldalakon, és tedd azt, amit tett velünk, hogy milyen pénzt fog kapni, és nézze meg, hogyan cenzúrázva lesz, és nem hagyja el észrevételeit! Lássuk akkor, hogy mit jelent, hogy "harap" Plusz Nem tudtad volna, hogy ezt ... így nézzük itt, hogy nem tudom, mit tudsz ... ezért még nem adott mailu ... rohadt ... így tudta, hogy jön ez? Azt mondani, hogy Krisztus szándékosan bácsi mindent ... ezért jöttél, mint egy ember anélkül, hogy egy hamis e-mail cím pocsék ... tényleg hiszem, nincs más dolga, mint hogy "bomba" az egyik, hogy ész nélkül az e-maileket ? hogy mi? Ön jenibil! (Kínos + kényelmetlen = jenibil)

 45. tréfacsináló - mondta

  kedvesem ... Nem értem, hogy minden hozzászólást a tiéd tönkreteszi a képet, és nem lesz képes beszélni az emberekkel, hogy a látogató nem fog fájni, de én igen! ... legalább egy pár tudja, hogyan kell kontroll viselkedését.

  adrian're túl inkompetens kitalálni, miért én e-mail nem valós.

  Ahogy mondtam ... komolyan fejek és látom, hogy a felülvizsgálat megy.

 46. Adrian - mondta

  @tréfacsináló: =))))))))))) Az egyetlen dolog, amit sajnálok, hogy követtem a vitát, és elvesztettem időt tine.Cei mint te buta és értelmetlen, hogy azokat a mal ... mert buta, és nem "szállt partra" Amit felad mostantól nem lesz válasz tőlünk, mert hiába az egyik, mint te! Rázd össze, mint egy aranyhal!

 47. Adrian - mondta

  @tréfacsináló: NEW legalább van egy kép, WE valódi nevét és valódi e-mail, amit ugye? Ki vagy te? Honnan jöttél? Ha ez csak néhány unatkozó, hogy semmi közük nem tudtuk mail a valódi nevét, és nem igazi! Én nagyon sajnálom, hogy elvesztegetett időt egy, mint te!

 48. tréfacsináló - mondta

  🙂 OPRITI-L!

 49. @tréfacsináló: Álljunk meg ez hülyeség, akkor könnyen megállítani, de mivel én nem látom, nem vagyunk rossz emberek, és nem nyomorult, és próbálja meg, hogy komoly.
  Ha követi a bemutató, ha nem!
  A valaha a comment Megyek megfelel, de kérjük, olvassa el a cuccot kapcsolatos a téma a bemutató, biztos, hogy szép, hogy nem köhögés közben a forgatás, de emberek vagyunk, van egy teleprompter előtt a olvasni belőle.
  Próbálja meg ezt a bemutató, majd nézd meg rá, hogy mi jött.
  A bemutató 30 percet kapsz szomjas, úgy érzed, tüsszentés vagy köhögés, orrfolyás te is.
  Vannak ezek a dolgok, hogy szükség van rájuk comentazi.
  Meg kell beszélni a témáról, hogy a bemutató, akkor hogy egyes technikai hibákat is, hogy tudatosan, akkor megkapjuk a figyelmet, amikor azt mondtam, valami baj van.
  Hadd viselkedik megfelelően.
  Nem akarok beszélni is, de azt akarom, hogy tisztességes és beszéljen a témát bemutató.
  Fontos, hogy ez a bemutató, hogy segítsen valaki, akinek szüksége van alkalmazásban.
  Ebben a tutorial segített sok, azt hiszem, az emberek hogy történt valami baj, mert én vagyok köhögés, ez az ötlet.
  Ha azt szeretné, hogy jobban megértsük, ha nem, mint gondolná!

 50. tréfacsináló - mondta

  nem kapta meg, amit írtam fentebb, kérjük, olvassa el újra ... nem baj, ha köhögött vagy tüsszentett, vagy ha érti, mire involunare más államok tettek, hanem bocsánatot kérni, ahogy mondtad, nevetséges.

  azt hiszem, hogy az oktató úgy tervezték, hogy egy nagyon széles közönséget különböző készségek és szintű megértés. a szöveg, mondat, nyilatkozat, bemutató, stb, meg kell rajzolni, hogy neki nézze, hallgassa szeretettel és az egyik 2 osztályba, de az egyik, hogy az akadémikus.

  oktató, amit csinál nagy és pedagógiai tudtam nézni, hogy hang nélkül, és nem érted, de hogy akarsz! kezelni csak egy adott cateogrii emberek?

 51. @tréfacsináló:
  Talán tévedünk Úgy értem, mit akar közvetíteni.
  Lehet, hogy jó szándék, de már félreértik.
  Lépjünk tovább.

 52. @tréfacsináló:
  Ha rákattint a hirdetés nem, mint gondolod, hogy van egy banner a hírnév az oldalon, és ha rákattintunk nem nyer semmit, ez a rendszer az úgynevezett "Partner" kifejezés nyertünk csak akkor, ha az ember belép a FAME kattintva ezen az oldalon, és egy termék megvásárlására.
  Van, hogy a banner a két hónap, és tettem szert 13 ron, hogy 100.000 ROL.
  Azok 13 ron tettem, mert cimparat november valamit, hogy a banner tettem többet ujn bemutató, amit készülök arról, hogyan lehet pénzt keresni a honlapon.
  Eddig ezen az oldalon nem nyert pénzt kerestem elismerését, hanem az emberek is sokkal fontosabb, mint a pénz.
  Az emberek kapsz bizalmat, és repülni.

 53. radu32 - mondta

  @ Cristi-admin láttam egy megjegyzést, hogy a javaslatot, hogy Alex, hogy a wordpress témák és úgy tűnt, nagyon interesant.O, és igyekszem, hogy én ízlésemnek legalább egy elmulasztása ..., hogy ha a legnagyobb vágya létrehozni valami hasznosat az IT területén, Talán egy nap! de addig én tanulni mindent, amit szeretnék poate.Va jól a csapat, és az út-ból csinálás tutorials nagyon szeretem .

 54. AdrianR - mondta

  Mondd meg, kérlek, ahol a gyerekek és én "script" figyelik-e a látogatások és a kattintások a phpBB fórumot? Ebben a fájlban tette?
  Előre is köszönöm!

 55. Simona - mondta

  A legforróbb hely!
  Kedves Cristi akarom mondani, hogy én nem a honlapom :), mégis ellenséges otthonról, és a fórum ... http://localhost/viziteAmi bizonyos vonalakon a kódok elavultak htdocs? Szóval tényleg nem tudom, mit kell kérni őket dolgozni. AAA. Amit tettem törli ezeket a sorokat, persze megmentettem az első, és végül megjelenik a fehér lapot ... tettem a kódokat az összes lapot vissza, majd a hiba megjelent nekem a végén telepíteni, természetesen mindegyik tetején volt lefelé a hibákat ki kell töltenie, amíg nem érte el: gratulálok .. te, és most fel felhasználónevét és jelszavát, .... és tele van hibával coduri.Ce lemez, mit tegyek? Mi a baj? "M A kezdő, nem tudom pontosan, mi az, hogy van ez, de próbálta tartani, de most már nem tudom, mit tegyek, kérem, segítsen!

  Elavult: hozzárendelése a visszatérési értéke az új hivatkozás elavult in D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ core \ include \ Module.class.php Online 73

  Elavult: hozzárendelése a visszatérési értéke az új hivatkozás elavult in D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ core \ include \ Module.class.php Online 113

  Elavult: hozzárendelése a visszatérési értéke az új hivatkozás elavult in D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ core \ include \ Module.class.php Online 116

  Elavult: hozzárendelése a visszatérési értéke az új hivatkozás elavult in D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ core \ include \ Logs.functions.php Online 84

  Figyelem: Nem lehet módosítani header information - headers already sent by (output kezdődött D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ core \ include \ Module.class.php: 73) in D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ látogatások \ core \ include \ Cookie.class.php Online 207

  Figyelem: Nem lehet módosítani header information - headers already sent by (output kezdődött D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ core \ include \ Module.class.php: 73) in D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ látogatások \ core \ include \ Cookie.class.php Online 195

  Elavult: Function ereg () használata nem helyes a D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ core \ include \ ApplicationController.php Online 151

  Figyelem: Nem lehet módosítani header information - headers already sent by (output kezdődött D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ core \ include \ Module.class.php: 73) in D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ látogatások \ core \ include \ Cookie.class.php Online 207

  Figyelem: Nem lehet módosítani header information - headers already sent by (output kezdődött D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ core \ include \ Module.class.php: 73) in D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ látogatások \ core \ include \ Cookie.class.php Online 195

  Elavult: hozzárendelése a visszatérési értéke az új hivatkozás elavult in D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ core \ formáit \ Form.class.php Online 142

  Elavult: hozzárendelése a visszatérési értéke az új hivatkozás elavult in D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ lib \ Html \ QuickForm.php Online 566

  Elavult: hozzárendelése a visszatérési értéke az új hivatkozás elavult in D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ lib \ Html \ QuickForm.php Online 1642

  Elavult: hozzárendelése a visszatérési értéke az új hivatkozás elavult in D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ lib \ Html \ QuickForm.php Online 1799

  Elavult: hozzárendelése a visszatérési értéke az új hivatkozás elavult in D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ lib \ Html \ QuickForm \ RuleRegistry.php Online 118

  Elavult: Function ereg () használata nem helyes a D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ core \ include \ Request.class.php Online 301

  Elavult: Function ereg () használata nem helyes a D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ core \ include \ Request.class.php Online 301

  Figyelem: Nem lehet módosítani header information - headers already sent by (output kezdődött D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ core \ include \ Module.class.php: 73) in D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ látogatások \ core \ include \ TemplateEngine.php Online 415

  és jellel jön ír felhasználó és adja át, majd itt jelennek meg:

  Elavult: hozzárendelése a visszatérési értéke az új hivatkozás elavult in D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ core \ include \ Module.class.php Online 73

  Elavult: hozzárendelése a visszatérési értéke az új hivatkozás elavult in D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ core \ include \ Module.class.php Online 113

  Elavult: hozzárendelése a visszatérési értéke az új hivatkozás elavult in D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ core \ include \ Module.class.php Online 116

  Elavult: hozzárendelése a visszatérési értéke az új hivatkozás elavult in D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ core \ include \ Logs.functions.php Online 84

  Figyelem: Nem lehet módosítani header information - headers already sent by (output kezdődött D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ core \ include \ Module.class.php: 73) in D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ látogatások \ core \ include \ Cookie.class.php Online 207

  Figyelem: Nem lehet módosítani header information - headers already sent by (output kezdődött D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ core \ include \ Module.class.php: 73) in D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ látogatások \ core \ include \ Cookie.class.php Online 195

  Elavult: Function ereg () használata nem helyes a D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ core \ include \ ApplicationController.php Online 151

  Elavult: hozzárendelése a visszatérési értéke az új hivatkozás elavult in D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ core \ formáit \ Form.class.php Online 142

  Elavult: hozzárendelése a visszatérési értéke az új hivatkozás elavult in D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ lib \ Html \ QuickForm.php Online 566

  Elavult: hozzárendelése a visszatérési értéke az új hivatkozás elavult in D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ lib \ Html \ QuickForm.php Online 1642

  Elavult: hozzárendelése a visszatérési értéke az új hivatkozás elavult in D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ lib \ Html \ QuickForm.php Online 1799

  Elavult: hozzárendelése a visszatérési értéke az új hivatkozás elavult in D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ lib \ Html \ QuickForm \ RuleRegistry.php Online 118

  Elavult: Function ereg () használata nem helyes a D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ core \ include \ Request.class.php Online 301

  Figyelem: Nem lehet módosítani header information - headers already sent by (output kezdődött D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ nézetek \ core \ include \ Module.class.php: 73) in D: \ Program Files \ xampp \ htdocs \ látogatások \ core \ formáit \ FormLogin.class.php Online 72

  , és nem csinál semmit itt.
  Előre is köszönöm, ha van idő és én!

 56. gabriel - mondta

  Szuper jó alkalmazás! További jó munkát.

 57. Sergiu - mondta

  Megtettem mindent, amit mondott, de csak akkor, ha rögzített kapok az oldalon ... de ha valaki mást nem jelentkezik .. mit tegyek? Miért Modica? ms

 58. Sergiu - mondta

  A lényeg az, hogy én nem vagyok, hogy a számítógépet ... de a szerver! és Ex. amikor megyek az oldalon, de ha regisztrál a phpMyVisites be más ip nem rögzít ... kérem, segítsen nekem

 59. Sergiu - mondta

  Gyanítom, hogy a probléma az, amikor úgy dönt, hogy a fogadó adatbázis localhost nem adja meg a fogadó oldalon, hogy ... ha igen, akkor meg kell írni, és hogyan .. kérem válaszoljon az én c Cristi kell sürgősen (ms előre

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.