Újdonságok az új Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal operációs rendszerben - oktatóvideók

Helló barátok, ma egy tutorial beszél jön vissza az Ubuntu operációs rendszer Quantic Quetzal 12.10 megjelent tegnap. Ki tudja, Ubuntu egy operációs rendszer nyílt forráskódú (ingyenes, nyílt forráskódú szoftver), és le kell tölteni és telepíteni minden PC-felhasználó anélkül, hogy engedély. A cég mögött ezt az operációs rendszert, és minden Canonical 6 hétfő kiadott egy új verziót az operációs rendszer.
Újdonságok az Ubuntu 12.10 Quantic Quetzal?
Nos, egy kicsit félénk elmozdulás Canonical fejlesztések ezzel kapcsolatos kiadás. Úgy döntöttek, hogy erőteljes hangsúlyt fektetnek a cloud szolgáltatások integrációja és szociális szolgáltatások az operációs rendszer. Pontosabban azt fogjuk megnézni közvetlenül Dash Otthon tárolt Google Drive, fotók a Facebook, Picasa Web Albums, vagy a Flickr számlák, vagy postai úton a szociális barátok Twitter, Facebook, Google Plus.
Emellett Dash Otthon nem habozik javaslatokat tesz kontextuális keresési feltételeket. Például, ha megnézzük a mi fájlok előadó, zenekar vagy a dal, Dash Otthona kínál javaslatokat albumok Amazon, ugyanez történik a filmek vagy szoftver.
Ez a legnagyobb és legfontosabb változás az Ubuntu 12.10 Quantic Quetzal de lássuk, mi van a többi változás történt a rendszer:
- a telepítés során lehetőségünk van az operációs rendszer biztonságára és titkosítására
- A Távoli Bejelentkezés lehetőséget kínál arra, hogy bejelentkezzünk egy másik számítógépre vagy operációs rendszerre, amint megnyitjuk a számítógépet, és mielőtt elérnénk az Ubuntu Desktop felületet.
- A Web és az Asztal bluring funkciója révén különféle webszolgáltatásokat vagy webalkalmazásokat integrálhatunk az indítóval és a MeMenu-val az értesítésekhez és a szolgáltatásokhoz való gyors hozzáféréshez. Ez azt jelenti, hogy értesítéseket kapunk a Launcherben vagy a MeMenu-ban az új e-mailekről, amelyeket a Yahoo-fiókba, a Gmailbe fogadtunk
- Az Unity Preview lehetőséget kínál a dokumentumok, fényképek, könyvek, filmek és zeneszámok, a felhőben történő áttekintésére, a közösségi vagy helyi szolgáltatások, valamint a Facebookon vagy a Twitteren közzétett hozzászólások áttekintésére.
- Az Alkalmazások telepítésének előnézete lehetővé teszi az új alkalmazások keresését és telepítését az Ubuntu Software Center megnyitása nélkül
- Online számlák - egy olyan alkalmazás, amely központosítja az összes közösségi fiókot vagy felhőalapú szolgáltatást, megkönnyítve azok gyors és egyszerű kezelését
- új animáció az ablakok minimalizálásához és maximalizálásához
- a Home mappában lévő fájlok korábbi verzióinak visszaállítási lehetősége. Az automatikus mentést aktiválni kell a Dejadup segítségével, az Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal telepített biztonsági mentési szoftverével.
Látjuk a tendencia felhő és integráció szociális szolgáltatások minden gyártó az OS. Közös trend és a Microsoft Windows 8, Apple iOS6 új Google Android operációs rendszer és a ChromeOS és a Canonical az Ubuntu operációs rendszer. Jó irányba haladunk, és üdvözöljük a véleményem, hogy fájlok biztonságos helyen funkciót, titkosítás, amely gyors hozzáférést biztosít a fontos fájlokat bárhonnan és bármilyen eszközzel. További előny az, hogy a webes szolgáltatások és alkalmazások, a feldolgozás történik a felhő, a szervereken lévő Copan amelyek ezeket a szolgáltatásokat, ahogy kell, a PC, hogy az egyik, vagy a teljesítmény korlátozott tárhely. Igaz, hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató, hogy pontosan milyen fejlesztések az új operációs rendszer Ubuntu 12.10 Quantic Quetzal

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (29)

  • Szia, van egy régi asztali, hogy a Windows XP, mint a többi új jól fut, nem gondolod, hogy megérdemli, hogy megy ubuntu?
    Nem vagyok tisztában vele egyáltalán, akkor hiszem, hogy jobban fut, mint a Windows XP-csomagtartó gyorsabb és több.

    • Volt idő, 2006-2009, amikor a Linux disztribúció meglehetősen egyszerű volt az idősebb PC-k számára. Most ... egészen más halételek. Még a Linuxhoz is megfelelő számítógépre van szükség.
      Véleményem szerint az ubuntu 12.10, az egység felülettel nem hiszem, hogy túl jól fog mozogni ezen a számítógépen. Kipróbálhatja a linux mint 13 mate-t (az ubuntu 12.04 LTS alapján). A társult asztali környezet egy kicsit könnyebb az erőforrásokkal. De még így sem, nem lesz könnyebb, mint a Windows XP. A Windows xp 2001-ben jelent meg, és 2004-ben megjelent a 2. szervizcsomag, amely "új arcot" adott az xp-nek. Abban az időben teljesen eltérő hardverkövetelmények voltak. Nincs olyan operációs rendszer, legyen az Windows vagy sem, amely a következő időszakban megjelent vagy megjelenik, nem lesz könnyebb, mint a Windows XP.
      Azt mondod, hogy nem ismered az ubuntut ... Javasolnám, hogy ismerkedjen meg vele, mert teljesen különbözik az ablaktól. Vannak erősségei és gyengeségei is. erősségek:
      Az engedély nélküli
      -Ül sokkal jobb a biztonság szempontjából
      - Általában nem kell vírusölőt vagy tűzfalat telepítenie

      De van számos hiányosságot:
      -Érdektelenség szoftver gyártók, így sokkal kisebb sor harmadik féltől származó programok elérhető
      -Problémák a vezetők bizonyos perifériákat (webkamerák, nyomtatók, stb)
      -Nincs natív linuxos kliens Yahoo Messenger, csak értékelés harmadik fél által. Élvezni fogja támogatja audio / video webkamera és a mikrofon. Lehet, hogy probléma a fájlátvitel.
      -Ez egy kis időt kapok ismeri, de ha egy kíváncsi ember a természet, akkor képes lesz arra, hogy ezt időben. Sok különbség a Windows és a Linux.
      -Bugs (kicsi vagy nagy), mindig is volt és lesz a Linux.
      - Úgy tűnik, hogy az Adobe félreértette a linux-felhasználókat a Flash Player plugin szempontjából. A legfrissebb 11.2 verzió támogatja a linux-ot. Mostantól a Flash Player újabb verziói csak a "pepper api" esetén jelennek meg. Jelenleg csak a google chrome rendelkezik ezzel az API-val, más böngészők nem (az Adobe együttműködési megállapodást kötött volna a google-tal. Véleményem szerint az Adobe nagyon érzéketlen). Mozilla szerint még nem érdekli ennek az API-nak a megvalósítása. De egyébként az Adobe Flash Player plugin a "pepper api" -n keresztül nehezebben fut, mint a másik szabvány (főleg a teljes képernyőn). Legalábbis úgy tűnik számomra, a saját számítógépemen. Tehát letiltottam a google chromba integrált flash lejátszót, és hagytam, hogy a másik számítógépet is futtassa. Talán idővel a google kijavítja a hibákat. Azt is javaslom a webhely adminisztrátorai számára, hogy a jövőben próbálnak HTML 5 alternatívát kínálni a videókhoz ... hogy nekünk ne kelljen az Adobe kezében lenniük.

      • Nagyon köszönöm a nagyon indokolt választ.
        Maradok az XP sp3. Lehetséges, hogy a virtuális box ubuntu telepítése és hogyan

        • Mircea:
          Nagyon köszönöm a nagyon indokolt választ.
          Maradok az XP sp3. Lehetséges, hogy a virtuális box ubuntu telepítése és hogyan

          Próbálkozzon a Xubuntuval vagy a Lubuntuval, amelyek nem igényelnek 3D gyorsítást, és emellett kevés erőforrást használnak az Unity-hoz képest.Tesztet tehetünk élő módban (Próbálja ki a Xubuntu-t) CD-n vagy USB-meghajtón.

  • Helló,

    ha telepített Ubuntu 12.04 átmegy 12.10 frissíteni például?
    vagy törölje le (formázott) a 12.04 és telepítse 12.10?

    Köszönöm szépen.

    • Dan:
      Helló,

      ha telepített Ubuntu 12.04 átmegy 12.10 frissíteni például?
      vagy törölje le (formázott) a 12.04 és telepítse 12.10?

      Köszönöm szépen.

      Megnézheti a frissítést 12.10-kor, de ahogy említettem, nem ajánlott, különösen az LTS verziókról (12.04) a csökkent karbantartással rendelkező köztes verziókra, de ha ezt tényleg meg kell tennie ... (ne hagyjon többé linket a webhelyekre nem hivatalos)

  • Dan:
    Helló,

    ha telepített Ubuntu 12.04 átmegy 12.10 frissíteni például?
    vagy törölje le (formázott) a 12.04 és telepítse 12.10?

    Köszönöm szépen.

    Azt mondtam, és megismétlem:
    Bár az operációs rendszer lehetővé teszi, frissíti az új változat olyan funkcióval, amely. Én nem ajánlom ezt az eljárást. A legjobb, hogy csinál egy friss felszerel a modul frissítés nem annyira világos, és nehezen

  • "Maximalizálás" és "minimalizálás" ... ha románul szeretné kifejezni magát! Nem fordítva, de ha mindenki nem szereti az angol nyelvét és a hozzá kapcsolódó kiejtést, akkor lehet, hogy helyesen fejezi ki magát, legalább románul, anyanyelvén.
    A "minimalizálás" és "maximalizálás" NEM létezik románul.

  • kasszasiker:
    "Teljes méret" és a "minimalizálni" ... ha azt akarja kifejezni magát román! Nem a másik, de ha minden, amit elsősorban visszataszító az angol és még nem kifejezni magát rendesen román nyelven.
    "Kis" és "maximalizálása nem létezik román.

    Nézd, félszív szeretnék beszélni, nem baj? :)
    Köszönöm a "javítást", de a továbbiakban addig fogom használni a maximalizálás és minimalizálás kifejezéseket, ameddig ezen a bolygón élek. Fellebbezhet a bíróságon, ha nem „rendezi” azt a tényt, hogy kifejezem, amit akarok

  • kasszasiker:
    "Teljes méret" és a "minimalizálni" ... ha azt akarja kifejezni magát román! Nem a másik, de ha minden, amit elsősorban visszataszító az angol és még nem kifejezni magát rendesen román nyelven.
    "Kis" és "maximalizálása nem létezik román.

    A szótárt keresett meg, és nem találja ezeket a feltételeket? A ékírásos? Szeretnék kölcsönkérni egyet?

    • Nem. Használhatja a pidgin, a homlokfej, és a videohíváshoz, amely a nagy skype-en van, nagyon jól működik (audio, video).

    • Nem vagyok szakértő az Ubuntu vagy az informatika területén, de ha valami működőképes és kissé jó dolgot szeretne, próbálja ki a gyachit .A Gyachi az egyetlen, aki közel áll a Yahoo-hoz, különben ez csak ostobaság! Nem fogja megtalálni a "videocall" -ot, és nincs hangtámogatása, hanem a webkamera nagyszerűen működik. (Nem tudom, hogy 12.10-ben)

      sudo add-apt-repository ppa: Adilson / kísérleti
      sudo apt-get update
      sudo apt-get install gyachi

      sudo add-apt-repository ppa: baudm / ppa
      sudo aptitude update
      sudo aptitude install gyachi

  • Mircea:
    Szia, van egy régi asztali, hogy a Windows XP, mint a többi új jól fut, nem gondolod, hogy megérdemli, hogy megy ubuntu?
    Nem vagyok tisztában vele egyáltalán, akkor hiszem, hogy jobban fut, mint a Windows XP-csomagtartó gyorsabb és több.

    Ha már vásárolt pc móka, ragaszkodj a windows. Ha elveszett a sok időt és idegek acélból, hogy a linux.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.