Mi a BSoD vagy a "kék képernyő", és hogyan lehet meghatározni ennek a súlyos problémának az okát - oktatóvideó

Helló barátaim, ebben a video oktatóanyagban a BSoD (a halál kék képernyője) vagy a "kék képernyő" nevű problémával foglalkozunk, ez a hiba valójában egy üres képernyő, fehér írással, amely hirtelen jelenik meg, ez az utolsó védelmi intézkedés, amelyet az operációs rendszer akkor veszi igénybe, amikor nagyon nehéz helyzetbe kerül, hogy sokkal plasztikusabb lehessen mondani, hogy a BSoD egyfajta számítógép szívroham.
Mi okozza, vagy végrehajt BSoD kék képernyő:
1. Hibás hardver (PC alkatrészek hibák), a RAM, a merevlemez vagy egyéb tartozékok, túlmelegedés alkatrészek (memória, CPU, chipset, stb), legtöbbször csak a memória és a merevlemez okozza a BSOD oldalakon.
2. Drivers problémák, vagy rosszul megírt vagy nem kompatibilisek, leggyakrabban az illesztőprogramok nem megfelelően vannak behelyezve.
3. Elegendő hely hiányában a rendszer partíción, partíció C: van, általában ahol szükség van legalább 5% szabad hely bármikor.
5. Szoftvert, amely nem működik megfelelően, vagy nem megfelelően van telepítve.
6. Malware: a vírusok, trójaiak, kémprogramok.
7. Games szakszerűtlenül beszerelt, vagy kalóz játékok (nem az összes), akkor telepíteni néhány vezetők, hogy ütközhetnek a vezetők, hogy már telepítette őket, gyakran utazott a telepítő varázsló által működtetett játékosok rohanás.
A legtöbb alkalommal alkalmi BSoD-k, ezekben az esetekben nem kell pánikba (még nem árt kevés figyelmet), ahol a valódi problémák BSoD a gyakori, ebben az esetben meg kell azonnal tegyen lépéseket.
Először is a BSoD után túl gyorsan kell újraindítanunk a problémát, általában az Windows úgy van beállítva, hogy önmagát újraindítsa, ez a probléma, mert nem vesszük észre, mi van a kék képernyőn írva (mi a hiba okozta a kék képernyőt), az oktatóanyagban megtudhatja, hogyan lehet megszakítani az automatikus újraindítást kék képernyő esetén, így elolvashatjuk, mi van ott.
Az oktatóanyagban van néhány tipp azoknak is, akiknek ez a rossz szerencséjük van (BSoD), elvileg ellenőriznünk kell a hibás működésű komponenseket, ha úgy találjuk, hogy nem a hardverből kell eltávolítani az illesztőprogramokat vagy a szoftvert, amelyet a lavina előtt telepítettünk. A kék képernyőkön ezt természetesen csak akkor tehetjük meg, ha csökkentett módban lépünk be az ablakokba.
Remélem ez a bemutató hasznos lesz, és szeretnénk olyan kevés BSoD oldalakat, ha egyáltalán lehetséges.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (256)

    • sailorriver: Úgy tűnik, van egy kis program, amely rögzíti az összes adatot a BSOD meg.  

      .................................................
      A BlueScreenView beolvassa az összes minidump fájlt, amelyet a "kék képernyő" során hozott létre, és az összes összeomlással kapcsolatos információkat jeleníti meg egy táblázatban.
      Minden kék képernyő, BlueScreenView megjeleníti a minidump fájlnév, dátum / idő és egyéb információk jelennek meg a kék képernyő.
      ...kattintson ide hogy megnézze a szoftvert, amelyről beszél ... Az oldal alján található Letöltés BlueScreenView (Zip)
      .................................................

      • Vanessa:
        .................................................
        BlueScreenView beolvassa az összes minidump létrehozott fájlokat alatt "kék képernyő", és információkat jelenít meg minden összeomlik egy táblázatban.
        Minden kék képernyő, BlueScreenView megjeleníti a minidump fájlnév, dátum / idő és egyéb információk jelennek meg a kék képernyő.
        ...kattintson ide hogy softuletul're beszél ... Az az oldal alján, hogy megtalálja és Letöltés BlueScreenView (Zip)
        .................................................  

        Köszönöm, ez egy információ azok számára, akik szeretnének valamit, az alkalmazott módszer az egyszerű tutorial.

  • Nagyon érdekes és hasznos bemutató. Oktató vagy maca, hogy elmondjam, létezik-e olyan szolgáltatás, ahol behelyezi a rendetlenséget és szerkeszti, nem tudja belépni, mennyi ideig maradt, mikor ...? Van ilyen önéletrajz? Legalább adja meg a linket, ahol online megtalálhatom a programot vagy szolgáltatást!

    • BGDNagyon érdekes és hasznos útmutató. A tutorial vagy maca mondani nekem, ha vrun szolgáltatás, ahová a Messenger azonosító és montitorizeaza vidám lépett, mint egy állam, mikor ...? Vannak olyan cv? Datimi még hivatkoznak, hol találom a programot vagy szolgáltatást az interneten!  

      Nincs olyan dolog, és ha már jdemii alkalommal atetionat ne tegye ugyanezt a kérdést a 20 alkalommal (a bemutató, akkor már POSTATISZTEK és tegnap) nem akarja, hogy oltja?

      • AdrianGudus:
        Nincs olyan dolog, és ha már jdemii alkalommal atetionat ne tegye ugyanezt a kérdést a 20 alkalommal (a bemutató, akkor már POSTATISZTEK és tegnap) nem akarja, hogy oltja?  

        Nos, még egyszer megkérdeztem, mert nem válaszoltak ...

  • Nagyon köszönöm, nemrégiben volt egy első kék képernyőm, a "BSoD", és azt akarom mondani, hogy ellenőriztem a merevlemezt és a memóriát, ahogy mondtad, és ez nem mutatott semmi rosszat. Azt hiszem, a számomra a probléma az, hogy a partícióban: C /, már majdnem megtelt, a partíciónak csak 3 GB-ja van, távolítson el néhány szoftvert, amely jelenleg használhatatlan. És azt hiszem, megoldom az adott problémát. Nagyon köszönöm az oktatóprogramot, ez számomra nagyon hasznos volt.

  • Vág Cristi vett pc folytatásban ismét i7 intel, vagy ha már csak megváltozott a processzor?

  • Nagyon jó bemutató, és a videokártya illesztőprogramjánál találkoztam ezzel a problémával, és nem volt jó, és újból telepítenem kellett a Windows-t, mert nem volt biztonsági másolatom ... De ahogy Cristi mondta, a legjobb, ha biztonsági másolatot készítünk a vagy milyen esély ... Ms a bemutatóhoz ...

  • Használj Linuxot, gyerekek. Egy kis munka lehet futtatni rajta, beleértve a legtöbb játék. Nincsenek problémák, és nincs meghajtó sokkal stabilabb, és a valós lehetősége vírusok terjedését a rendszerben. Hibás komponensek észlelése, hogy az operációs rendszer indításához.

    • Razvan: A Linux, gyerekek. Egy kis munka lehet futtatni rajta, beleértve a legtöbb játék. Nincsenek problémák, és nincs meghajtó sokkal stabilabb, és a valós lehetősége vírusok terjedését a rendszerben. Hibás komponensek észlelése, hogy az operációs rendszer indításához.  

      Bravo !! Elvette a szavak egyenesen a szád, én készül írni ezt a javítást, látszólag semmi sincs hozzá csak el kell ismernem, hogy valóban pt. Sok leírást itt nagyon segítőkész, mindig lehet tanulni valami újat, csak, hogy a türelem a keresés,

  • Ki tudja, mit kell tennem értem, hogy a rendszer elpusztul (összeomlik), amikor ír: Kérem, várjon ... az Windows elindul ... "?

  • Helló, Cristi vagy Adrian, attól függ, hogy ki válaszol, miért nem volt mindig probléma a játékkal, és amikor bezárom a Windows 7 vállalkozást, akkor is vannak problémáim, jó, először elmondok neked a játékról. Három játékom van ugyanabból a gyűjteményből, vagyis három játékból áll, nevezetesen a játék neve Medal of Honor Breakthrough, és beléptem a játékba, az ilyen hálózati játékba, a multiplayer játékba, és miután kiléptem, kimegyek, mi a fekete képernyő és a képernyő után kék SYSTEM_ Nem tudom, mit mondott a SYSTEM-rel, és nem mindig velem tesz, de amikor megragadja. 2. Ha ugyanazt a gombot bezárja, nyomja meg a Shut Down-t 7-re és több kék képernyőre, valamint az alábbi SYTEM készíti a fizikai memória kiépítését, és 5%, 10% 15% -kal indul, gyorsul akár 100% -ig, és megérkezése után az összes hdd 3 piiiuuuuuuuiiiiiiii állj meg és miután újra elindul, piiii uiiiiiiuu clacc crrrr és 1 percbe telik, amíg mind el nem indulnak, az alaplap DVD-jén az összes eredeti meghajtóm van. Nem tudom, mi lehet a játékban, és a mohaa miatt bezárom az ablakokat. Várom a választ, ha tudod :) Jó napot!

  • miért akarok megadni a * chksdk * parancsot * in * cmd * spne-ben, amelyhez nem tudok hozzáférni, azt mondja, hogy magas jogosultsággal kell rendelkeznem egy fiókkal, az azért van, mert én már előtelepítettem a wind dinala-t vagy?

    • lukuhvMiért akar daucomanda chksdk * a * * * cmd spne hogy hozzáférjenek spuune van, hogy egy betét magasabb jogosultsággal, mert én bíboros is telepítve vagy a szél?  

      Kattintson a jobb gombbal a cmd, és válassza a Futtatás rendszergazdaként

  • BRAVO ... CRISTI ... most, legalább amikor találkozom ezzel a problémával, tudom, hogyan kell megoldani ..... szuper bemutató

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.