Hogyan hordozható szoftverek segítségével Cameyo - video bemutató

Szia barátok, ez a videó tutorial megtanulni, hogyan lehet, hogy egy hordozható alkalmazás, akkor nem tud egy USB stick vagy külső merevlemez, és akkor tudjuk futtatni az őket bármilyen számítógépen, amely anélkül, hogy bármilyen módosítás a rendszerben művelet, amelyben fognak futni.
Szoftver, amely lehetővé teszi számunkra, hogy hozzon létre a hordozható alkalmazásokat nevű Cameyo.
Hogyan működik?
Cameyo szoftvert el kell indítani, mielőtt elkezdi telepíteni az alkalmazást, amit akarsz port. Amikor futtatja a Cameyo, ez egy pillanatkép állapotának az operációs rendszer a regisztrációs és fájlokat a telepítés után ezt összehasonlítani változások a rendszer fényképez a telepítés előtt tette meg a csomag a fájlok másolását szükséges alkalmazások és végül ad nekünk egy futtatható fájl az alkalmazás ikonja, amit telepített. Az ebből eredő futtatható fájl tudunk minden külső merevlemez vagy sem, de a legjobb egy USB stick kell futtatni szupergyors minden Windows operációs rendszer.
Azok számára, akik kész szoftver fut a botot, akkor PortableApps, hogy van egy bemutató néhány évvel ezelőtt:
Portable Apps Tutorial
Ennek ellenére kérem nézze meg a videót bemutató!
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. alex - mondta

  szuper kemény videotutorialut lépést tartani a jó munka

 2. Bulgac - mondta

  Nagyon érdekes, most abbahagyom rajta a botot instalurile a szoftver, csak hordozható.

 3. sailorriver - mondta

  Kiváló bemutató, köszönöm!

 4. Nelutu - mondta

  Gratulálok, Welcome program.
  A Bizottság üdvözölné a programot, amely integrálható a Microsoft Office-szervizcsomag, és serialu és a személyes adatokat, hogy nem kell be őket egyes létesítmények és telepítse a szervizcsomagot.
  Sok további sikeres

 5. Ratzoiu - mondta

  Jó szoftver, főleg, hogy ingyenes, de nagy gondot vele a nagyobb alkalmazásokhoz 600 MB. Ő üzent nekem ezt a korlátozást. Megpróbáltam virtualizálására Photoshop cs5 és figyelmeztetett.
  Jókedv

 6. nicolas - mondta

  nagyon jó bemutató

 7. marian - mondta

  tovább vmware player?

 8. Lufthansa - mondta

  Nagyon, nagyon hasznos! Kellett egy kis hordozható!

 9. Extassy - mondta

  Nagyon érdekes és hasznos szoftvereket, és meg kell próbálni, hogy azt egyfajta hordozható programokat.

 10. Igen érdekes, de úgy döntött, Cameyo eredeti, hanem egy kicsit zavarban volt, csak a klasszikus műfaj metotda egy varázsló, aki, hogy kérje a telepítő készletet, és ez egy hordozható alkalmazás! Nem, mint az első bemutató hozta Cristi hordozható alkalmazásokhoz! Egyébként jó bemutató, további jó munkát!

  • AdrianGudus - mondta

   BGDIgen érdekes, de úgy döntött, Cameyo eredeti, hanem egy kicsit zavarban volt, csak a klasszikus műfaj metotda egy varázsló, aki, hogy kérje a telepítő készletet, és ez egy hordozható alkalmazás! Nem, mint az első bemutató hozta Cristi hordozható alkalmazásokhoz! Egyébként jó bemutató, további jó munkát!

   Ha már figyel a bemutató már hallottam és láttam az előnye ennek a Cameyo. Ez elmenti a beállításokat, hogy a kérelmet, és adja a portálon, az alkalmazás megtartja a beállításokat, hogy te bármely PC-n ...
   Ha ez nem böngészhet a portálon után kit, akkor nem lett volna képes erre, meg minden alkalommal, amikor egy alkalmazás indítható érzékenyebb / speciális maradni beállítani állítva, stb

 11. Sergiu - mondta

  Bravo fiúk! neki harc előtt, de nem nőnek fülébe annyi dicséretet

 12. Mircea - mondta

  Azt akarom tudni, hogy mi a jobb a telepített szoftver hordozható, mint

  • AdrianGudus - mondta

   Mircea: Azt akarom tudni, hogy mi a jobb a telepített szoftver hordozható, mint

   Ahogy futtatható bármely számítógépen bármely eszközről telepítés nélkül, és akkor az alkalmazások a kedvenc beállításokkal (már említettem ezt a bemutató), akkor még nem hallottam a levonás / levonási / levonni?

 13. Raul Stefancu - mondta

  jó tutorial.

  lehet, hogy a bemutató ubuntu windows Született trensformarea 7 kérlek szép.

 14. Raul Stefancu - mondta

  scuzatima a legaura a comenteriul fenti átalakítása helyett az Ubuntu Windows 7 értettem átalakulás Windows 7 bármilyen Linux

 15. Mircea - mondta

  salut.Am van egy kérdésem. (Sesti nem kapcsolódik a bemutató: D) .I számítógép telepített összes driver, és én minden egyes alkalommal, amikor elhagyják kezdeni indításkor startup.In Csak antivirusul.E valami baj, ha a vezetők A számítógép nem indul el a Windows? akarom mondani, hogy miután elindítja a Windows nem indul el manuálisan.

  • AdrianGudus - mondta

   Mircea: Salut.Am és van egy kérdésem. (S nem kapcsolódik a bemutató) .I telepítette az illesztőprogramokat a számítógép, és minden alkalommal, nem hagyjuk, hogy tovább startup.In indításkor csak antivirusul.E valami baj, ha a számítógépes meghajtók Én nem indul el a Windows? Úgy értem, hogy a beindítás után a Windows nem indul el manuálisan.

   Drivers lehetővé kell tenni, hogy indul az indítási

 16. marinescu77 - mondta

  Adriane Önt az embert, hogy kövesse a konzultáció, és örülök, hogy megtanultam tőled tinetio így tovább .. és évek 2011 év és a család.

  • AdrianGudus - mondta

   marinescu77Hi Adriane're a legjobb, hogy kövesse a konzultáció, és örülök, hogy megtanultam tőled tinetio így tovább .. és évek 2011 év és a család.

   Nagyon köszönöm, is meg magad!

 17. IRIS - mondta

  Kiváló program nem engedi telepíteni egy másik pc uninstall egyszerűen futtassa közvetlenül az USB stick nagy.

 18. Lucian Gabriel - mondta

  Oké, szükségem

 19. Flavius - mondta

  Nem értem, hogyan kell csinálni ezt a cuccot?

 20. Mihai Ionescu - mondta

  Supeeer Program! gratulálok,
  nagy megbecsülés és tisztelet. a munka

 21. AlexSmenaru - mondta

  Az egyik legeredetibb cela helyek Romániában, akkor több pénzt keresni, ha nem hagyja el a projekt eléri a magasabb. Én látogató ezen az oldalon akartam amikor 500 Mondd egyedi látogatók ma elérte 10000 és folyamatos növekedése. BAFTA!

 22. Paullik83 - mondta

  Szeretünk! Őszintén szólva nekem nincs szó kifejezni hálámat neked, és minden, amit teszel. RESPECT Video-tutorial

  Küzdök hosszú ideig, hogy a CD-t az én szoftver kiküszöböli a gyakori használja őket. Utalok egy autorun CD telepíteni az összes kedvenc szoftver nélkül állok rákattintok-> beszerelés, stb Miután a Windows újratelepítése, valami ilyesmit Ninite. Megpróbáltam sok kombinációi szoftver, de nem igazán sok. A legsikeresebb dolog, amit facuto kombinációja Cameyo + Install Creator.

  Én a. Exe, amely tartalmazza az összes kedvenc kérelmeket hordozható viszont. Exe. Ilyen alkalmazások kicsomagolt program files minden mappában sorrendben őket ... és automatikusan telepíti a megfelelő ikonra Creator segítségével és asztali alkalmazás.

  Tudom, hogy nem túl jó, amit tettem, de működik.
  De mi a helyzet a codec-eket? .... antivírus? Stb ...

  Ha tudod, kérlek, hogy a tutorial ebben a témában.

 23. Cristi - mondta

  Nagyon jó ez a szoftver.
  Működik a játékok? Érdemes kipróbálni. De figyelembe véve azt a tényt, hogy valaki megjegyezte, korábban, mint 600 MB limit, kétlem, hogy működni fog. Lehet, hogy csak a jó régi.

 24. Michael Bacila - mondta

  Nagyon tetszik az app, majd ellenőrizze, hogy lássa, hogy működik a programok, amelyek a CD kulcs .... és mások, de ok.In más hír .. nem akarok hiden oktató vagy? Ez bonyolult, és számos hasznos alkalmazás. Olyan országok ... valamennyit.

 25. Marian Vasile Nasui - mondta

  tutorialu köszönt jó volt a hordozhatóság igen, szeretnénk, hogy a tutorial http://www.shoutcast.com/ Ez olyasvalami, amit érdekes rádió és várjon tutorialu nem hagyja cserben Halló? >>>>>

  • AdrianGudus - mondta

   Marian Vasile Nasui: Köszöntsétek jó volt tutorialu a hordozhatóság igen, szeretnénk, hogy a tutorial http://www.shoutcast.com/ Ez olyasvalami, amit érdekes rádió és várjon tutorialu nem hagyja cserben Halló? >>>>>

   Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: hogyan kell egy rádióállomás, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.

 26. elena - mondta

  jó tutorial. Bárcsak több időt, hogy megtanulják és alkalmazzák mit fogunk.

 27. daniel - mondta

  Nem szeretem, amikor beszél, hiába, hogy némi útbaigazítást, hogy a folytatásban a többi téma, és így tovább. Ha nem egy tutorial, hogy rövid a világ van ideje ránézni. ms

  • daniel: Nem szeretem, amikor beszél, hiába, hogy némi útbaigazítást, hogy a folytatásban a többi téma, és így tovább. Ha nem egy tutorial, hogy rövid a világ van ideje ránézni. ms

   Én nem hiszem, hogy bárki ül fegyvert mutatott a templomban, hogy ha az videotutorial.ro
   Ha tetszik a stílus rendben van, ha nem .....
   Minden rájön, hogy ő szeretné, ha a bemutató, mi nem beszélünk, mi a munka, valamint néhány tipp, amelyek kapcsolódnak a témához.
   Gyakran felhasználók, akik probléma, ha telepíti a tűzfalat, akkor van értelme, hogy figyelmeztesse a férfit, ha tudjuk, hogy a tűzfal a tendencia, hogy a telepítő x.
   Próbáld meg a dolgokat, mint az egész, akkor nem sok egy változata a bemutató: rohanás, kezdőknek, haladóknak super (az eset).

  • AdrianGudus - mondta

   daniel: Nem szeretem, amikor beszél, hiába, hogy némi útbaigazítást, hogy a folytatásban a többi téma, és így tovább. Ha nem egy tutorial, hogy rövid a világ van ideje ránézni. ms

   Ha van ideje, és nem néz ki, mint a kész ... nézett, majd átugrott megkérdezni, hogy miért nem megy, vagy mit nem jött ki, de a leírás elmagyarázza lépésről lépésre.
   Könyvjelző tedd, és nézni, ha van időm ... minden, amit az életben igényel és időigényes, ha nem hagyja, hogy a másik alkalommal, ha nincs, a sietség, és nem rossz ...

 28. Alexandru - mondta

  Én különösen jó az új windows fel hordozható sati is csinál klinikák és tiszta, amit akarsz.

 29. mih957 - mondta

  sal érdekes, de 3 alkalommal próbáltam csinálni EVEREST Ultimate Edition ... és ugyanaz message = Nem executeE: Torrent \ Everest Ultimate Edition 5.50.2100 (error = 5, MyPID dc = 4564 .... Tényleg?
  ms több

  • AdrianGudus - mondta

   mih957: Sal érdekes, de 3 alkalommal próbáltam csinálni EVEREST Ultimate Edition ... és ugyanaz message = Nem executeE: Torrent \ Everest Ultimate Edition 5.50.2100 (error = 5, MyPID dc = 4564 .... Tényleg?
   ms több

   Azt, hogy ITT (Kattintson a szó itt piros és nézze meg a videót)

 30. Gepeto - mondta

  Ez egy igazi bemutató! Megjegyzés 10 Adrian.
  Ha megpróbál Yahoo Messenger megáll ala 11, és nem a messenger regisztrált és én be és megy a kedvencekhez a Yahoo Messenger és az írás és a lassú Modifikator mond valamit ott aztán lépjen ki, de hagyja, hogy mind a három említett ellenőrzött automatikusan adja meg a rendetlenség majd zárja Mesu és megáll a bejegyzett alkalmazást létrehozása után cameyo habarcs telepítésekor instalare.exe kell ragaszkodni azonosítóját és jelszavát? vagy automatikusan adja meg a rendetlenség?

 31. romeo - mondta

  Hogy megy a játék?

 32. Nelutu - mondta

  És volt probléma ezzel a szoftverek, amelyek más dolog közben alig amikor abbahagytam mindent, és én csak hagyjuk, hogy telepítse a szoftvert szeretne kaptunk egy jó eredmény. Dezavantaju sokáig azonban az, hogy van egy jó f pc, ha van egy jó PC, és sok a rendszerben, így lesz, és a második dolog, amit észrevettem, hogy nem változtat semmit a programban idővel, ha visszaállítja mindent.
  Például: Én már telepítve van egy jelszó segítségével szervező beléptem a regisztrációs elment, szerettem volna bemutatni később a program nem hordozható.

 33. canish - mondta

  Figyeli a konzultáció egy ideig kb. minden 2 éve, és én túl sok megjegyzést. IT árokba hajtás-és elmondhatom, hogy tanultam f.multe tőled. Összes oktatóanyag érdemes felkeresni alaposan tanulmányozta még mondani! Készíts egy nagy munka! Miután a fenti tutorial, hogy én találtam nagyon hasznos számomra, végül úgy döntött, hogy a hozzászólásod. Az, hogy valami érdekes történt velem, azaz: Én és én letöltött uTorrent hordozható (asztali) egy filmet, de nagy meglepetésemre nem találtam sehol az egész comp. és természetesen megpróbáltam kinyitni a mappát uTorrent, nem volt, de most, amikor szerettem volna játszani EZ írt nekem valamit, mintha inexistent.Folosesc km player verziója telepítve! Hasonlóképpen, ha azt akarom, hogy mozog, hogy beszéljen azt mondani, hogy nem olvasható a lemezről! A kérdésem a következő: ez csak egy virtuális letölthető szoftver, amely megtette a Cameyo) kell játszania egy filmet a Virtual PC, vagy mi lesz? Azt javaslom, hogy néhány kisebb vizsgálat ne legyen túl hosszú, és talán "light" és én. Ne felejtsd el, hogy az uTorrent desktor parancsikon különben virtualizálja Cameyo nem te (tett velem!) Üdvözlettel!

 34. egasus08 - mondta

  Aplication talán a legjobb a világon ... olyan sokáig kellett: D köszönöm szépen a bemutató

 35. djciupi - mondta

  Köszönöm nagyon hasznos szoftver

 36. Törpe - mondta

  Hi Adrian
  Azt akarom tudni, hogy, Cameyo "lehet használni az ilyen programokat, Pinnacle" vagy Adobe ", vagy csak megy kisebb alkalmazásokhoz.

  • AdrianGudus - mondta

   TörpeSzia Adrian Azt akarom tudni, hogy, Cameyo "lehet használni az ilyen programokat, Pinnacle" vagy Adobe ", vagy csak megy kisebb alkalmazásokhoz.

   Olvassa megjegyzéseket írt a fenti, ha azt szeretné, hogy tudja a választ!

 37. Andrei - mondta

  Tisztelgünk.
  figyeli oktatóprogramok és nagyon jól tette, és nagyon hasznos, különösen azok számára, akik szeretnék megtanulni valamit.
  Ami Tutorial cameyo szeretne kérem, segítsen nekem egy tipp, vagy több, attól függ az, hogy amikor én akarok, vagy ashampoowinoptimizer Portable PowerISO kövesse pontosan, és nem működik Adrian láttam kikötőbe.
  kérjük, a autors mondd meg, mit tehetek ebben a helyzetben

 38. Andrei - mondta

  ps. Szavaztam a bemutató után a kiküldetés.
  sok köszönet

 39. Készítettem is hordozható Cameyo program itt:

  de nem tudom, miért ADM-in nem akarja kiadni a hordozható szoftver

 40. tiripliciu - mondta

  arról, hogy a program a kiváló vagy a soros, hogyan kell csinálni?

  • Marian - mondta

   tiripliciu:
   arról, hogy a program a kiváló vagy a soros, hogyan kell csinálni?

   Nos, a crack és a serial nincs szükség telepítésre!

   Ők már hordozható .. Tudod, hogy őket ugyanabba a mappába, mint a program su!

  • AdrianGudus - mondta

   tiripliciu:
   arról, hogy a program a kiváló vagy a soros, hogyan kell csinálni?

   Nincs olyan szabály, kérelmét feltörni. Az alkalmazás változhat alkalmazásról alkalmazásra. repedés-k által a különböző csoportok tagjai (team-uri/echipe kiváló írók), és minden alkalmazott módon az alkalmazástól függően a csapat tette. Általában, ha letölt egy fájlt alkalmazások crack. Nfo (csatolt fájlokat. NFO javasoljuk, hogy írja fel a keresési mezőbe a jobb felső fekete él: Hogyan kell megnyitni nfo fájl letöltés torrents típusát, Írja be és meg fogja találni a bemutató), ahol megtalálható utasításokat végrehajtó helyszíni, vagy feltöri crack mappa Read Me fájlban (olvasd el), ahol megtalálja utasításokat.

 41. haaa :)) ka hai befejezte ProcessHacker folyamat nyitott mia
  Én óvatos SKZ))

  Nagyon köszönöm a bemutató ... de most van egy új verzió a szoftver .. nem nagyon szeretem, hogy .. Fiúk lesz a ez a bemutató, amikor csinálsz?

 42. Johanes - mondta

  A szoftver rendben van, de ez messze nem igaz, hogy nem hagy nyomot a számítógéphez. Keresés végrehajtás Registry (regedit vagy registry Workhop), és meg fogja találni sok nyomot hagyott. Ahol csomagolja "a csomag" létre az első futam?

 43. Mihai Ionescu - mondta

  Ha már telepített szoftver, és mi tehetünk ezen a honlapon?
  Előre is köszönöm

 44. Ba "okos lu" vége "! Azt megelőzően, hogy leckéket, hogy a bemutató!
  Ezzel Cameyo Portable szoftver csak akkor működik, a számítógéphez (azaz az egyetlen, ahol nem), de nem a többi calc. (Operációs rendszerek).
  Ez elme tyúk!

  • AdrianGudus - mondta

   xxxBa 'lu okos "vége"! Azt megelőzően, hogy leckéket, hogy a tutorial! Cameyo Ezzel a hordozható szoftver csak akkor működik, a számítógéphez (azaz az egyetlen, ahol nem), de nem a többi calc. (Operációs rendszerek). 'S elme tyúk!

   Azt hiszem, ezt a szoftvert, hogy meghaladja, és nem tudom használni. Megértem, hogy jön, hogy mi nem leszel arrogáns Cserélje ki a háttérben a hozzá nem értés, hibáztatja magunk vagy alkalmazás.
   Ez Cameyo aligha tökéletes lágy, és mindannyian tudjuk, hogy ez igaz, de onnan, hogy megerősítse, amit mondott, nagyon messze, a magyarázat csak teszi félretájékoztatást, és arrogáns. Vannak olyan programok, amelyek nem működnek, vagy Cameyo "csomag" egy másik történet, de azt mondani, hogy szoftver (nem mondta néhány olyan magától értetődő, hogy minden szoftver) nem fog működni a többi PC-k egy tévedés.
   Ennek bizonyítéka a rövid videoklip, amely azt bizonyította tudja egyébként: http://www.screenr.com/d3ws

   Legközelebb dokumentálása magát több, és nem arrogáns ... lesz a saját jó!

 45. Mihai Ionescu - mondta

  Xxx beszél értelme? Nincs mód arra, hogy.

 46. Razvan - mondta

  Aces felhasználó xxx csodálatos (csodálatos) ... tyúk vagy kakas :)) ... Mit Ariadne .... jobb, ha nem zavar minket az összes minta ... nagyon jól sikerült, és a szoftver egyébként videotutorialul azt hiszem, pontosan mi is more ... mint vártam egyébként:-p
  Az elképzelés az, hogy egyesítik minden Windows operációs rendszer (tesztelve WIN 98 ... és más ókori csodák) ... úgy értem ... Szóval, aki használja a legtöbb ... készpénzzel fogja látni őt, ha valahogy megy rájössz 384 VX: )) ... Sok szerencsét és további jó munkát

 47. bogdan - mondta

  Ha tudod, hogy a tutorila a aplication Virtuális Stúdió (Xenocode) sokkal jobb és bonyolultabb, mint cameyo.

 48. cartib - mondta

  Helló,
  Próbáltam arra gondolni, hordozható sejtek, de nem megy ezzel a szoftverrel.
  tud ajánlani nekem egy szoftver erre?
  köszönöm

 49. János - mondta

  Nagyon jó, érdekes és hasznos tutorial. Köszönöm.

 50. Látom a neten sok "mérnök" kedves xxx mondja. Ahelyett, hogy a véleményét mi lenne jobb valami hasznos és találok jobb megoldásokat. Én aincercat egész éjjel, hogy "tuning egy programot" és mi nem. Ha azt szeretné, hogy valamit változtatni néha egy elég nagy munka, és nem mindenki hajlandó megosztani, majd másokkal. Azt mondom, hogy köszönetet azoknak videotutorial.ro munkát elérni a mi fényt ránk, ha nem tud valamit, vagy ha mi vagyunk a ködben. Szóval ti videotutorial.ro nem figyel ezekre mind "mérnökök" srácok, akik tudják csak, hogy a kilincs. Ha annyira okos, hogy adja fel, amikor elmagyarázza nekünk egy kicsit enyhíti a kritikát.

 51. http://online.cameyo.com/public?category=Security&page=1

  Nem kínzó, már megtörtént, MOCA!

 52. giorgio0909 - mondta

  jó tutorial

 53. Bloom a téren - mondta

  A caca maca már nem működik

Trackbacks

 1. […] Hogyan készíthetünk hordozható szoftveralkalmazásokat Cameyo segítségével […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.