Néhány tipp azoknak, akik pénzt akarnak keresni egy webhelyen, blogon vagy fórumon - video bemutató

Hi barátok, ma is valami mást, segítek neked néhány tippet azoknak, akik szeretnének belépni a világ a WWW, talán meg kell két vagy három tipp, hogy segítsen az út mentén, kezdve bármilyen bátorító szavakat fontos, különösen, ha nem bízik magában.
A kezdetektől azt kell mondanom, hogy nem lehet pénzt online anélkül, hogy bármi, pénz nehezen keresni, és miután egy jelentős idő.
Ha megnézed ezt a bemutató remélve, hogy megtanulják, hogyan lehet pénzt online gyorsan, akkor veszít időt. Ez a leírás csak azok számára, akik komolyan, van mondanivalója, és készek mindent megtenni az öröm.
Mit csinál valamit szórakozás?
Egyszerű, szerinted, ha ugyanazt csinálod fizetés nélkül, ha a válasz "igen", akkor örömmel teszed és minden esélyed megvan a sikerre, ha nem, akkor jobb, ha nem kezdesz.
Hogyan kapom meg az első oldalon a Google?
Egyszerű, érdekes dolgokat, minőségi tartalmat kell közzétenni, soha ne gondoljon a másolásra, a google azonnal érezni fogja. Az általad közzétett tartalomnak értéknek kell lennie, részletesnek, felelősséggel és örömmel megalkotottnak, valódi hasznának kell lennie. Ne csak posztoljon, hogy munkába álljon. Ha mindezt megteszi, google, yahoo, ask, bing és a többi keresőmotor gondoskodik a tartalom terjesztéséről. Már az első naptól nem jut el az első oldalra, türelmesnek kell lenned, tartalmadat "érlelni" kell, és egyúttal hozzáférni is kell hozzá, akárcsak a bor.
Hogyan kap pénzt a helyszínen?
Számos módszer létezik a reklám egyre elvileg módszerek: közvetlen szerződések, affiliate, pay per click, advertorials, adományok (Romániában kevesebb), a szponzorálás, promóciós termékek, stb
A pénz jön idő, akkor kell összpontosítani tartalmat az elejétől.
Meddig, mielőtt az első pénzt?
Senki sem tudja megválaszolni akkor, akkor távolítsa el az első hónapban kapsz szerencsés, attól függően, hogy a látogatók száma, hogy naponta kapnak hely és aktiválja rést.
Meg kell ismernünk, hogy nyersz valami mást sokkal fontosabb, mint a pénz, úgy értem az emberek bizalmát, akkor arra fog késztetni, hogy lépni néha push up, mint egy hihetetlen erejét. Köszönöm a srác, hogy egyszerűen tegye egy elégedett ember a megjegyzések rovatban adhat energiát egy pár napra.
Többet kell beszélt róla, annál van a bemutató.
Azok, akik még nem rendelkeznek egy weboldal, akkor megtanulják, hogy egy weboldal, blog, fórum, látogatás kategóriában "Create-honlap"Vigyázz, hogy több oldalt, próbálja nézni a TPAT és nem fogja megbánni folyik videotutorial.ro még okosabb.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (76)

  • Cristi, igazad van, de jó tanácsokat adtál, valójában mindenkinek, de én egy oldalt készítek a hi2.ro-ból, de hogyan tegyem bele ezt az adsense-t, figyelembe véve, hogy eredeti tartalmat készítek, hogy ez a probléma példaként . ma úgy érzem, hogy le akarok szerelni egy kazettás lejátszót, és elkészítek egy oktatóanyagot "hogyan lehet az átviteli szíjat kazetta lejátszóra cserélni", és felteszem a webhelyemre, hogy azt mondtam, hogy it-pc vagy különféle oktatóanyagok, és ezt fogom csinálni? vagy egy másik után "hogyan cseréljem ki a hangszórót"? és küldje el az oktatóanyagot. Mit gondol, mit ér ez az ötlet?

  • ASUS:
    Cristi, igazad van, de kaptam jó tanácsot, tulajdonképpen minden, de hogy az én honlapot hi2.ro de hogyan adsense ala táskát is figyelembe véve, amelyek az eredeti tartalmat, ez a probléma, és mint egy ex . Ma is szét a magnót, és én bemutató ", hogyan kell változtatni övek a kazettára", és azt küldd el a honlapomra, ahol azt mondta iam-PC, vagy azt jelenti, útmutatók és megy csinálni? vagy a másik után ", mint ő csere hangszóró", igaz? és tegye a tutorial. Mit gondolsz érdemli meg az ötlet?

    Ha szereted miért van szükség több különböző információk és a román.

    • Egy kattintásért 1 cent és 8 euró között lehet (Romániában), ha a külső nyilvánossághoz fordul, akkor többet kereshet, a tartalom értékétől, a témától, a webhely értékétől, a harmadik fél hirdetői érdeklődésétől függően party és sok más "változó".
      A Google nem mutatják a mágikus formula, és valahogy jobban.
      Alapvetően nem szabad gondolni ezeket a részleteket, akkor létre kell hozni tartalmat hogyan lehet a legjobban vonzza a látogatókat, hogy valamit ajánlani, akkor bevételek növekedni fog.
      Ne gondolj a pénz, gondoljon a közönség, függetlenül attól, hogy boldog, és akkor.

  • Néztem leggondosabban a bemutató!, Mert van egy kis hely a több hónapig, és kívánom, hogy javítani, hogy sokkal több, de sajnos pár hónap múlva nem tudja kezelni, az érintett az autósiskola, gyakorlat, és más bajok. Azonban Cristi adbrite.com mit gondolsz? ..

  • Dany:
    Velem kíváncsi, mi ára 1000 kattintás: D
    Nagyon jó tanácsokat, és köszönöm a bemutató: D

    , Hogy nem mondja el senkinek. Tudnod kell, hogy magad kihasználni, megbecsülni a munkát (ha a munka) Nem tudom, hogyan működik, és hogyan működik?

  • Cristi-admin: Ha szereted miért van szükség több különböző információk és a román.

    A webhelyen feltétlenül van egy szalaghirdetés és egy vízjel az oktatóanyagban? Egyébként a feltöltés a YouTube segítségével történik, nem bonyolítom magam a jw playerrel és egyéb dolgokkal. Arról, hogy mit kell tartalmaznia egy webhelynek a háttéroldalon? és ha érdemes "kristályokat" tenni rá? Vagy a lehető legegyszerűbben navigálhat néhány pluginben és a többi videotartalomban?

    • Ha akarja, "megjelölheti" a képeket és videókat, ha nem tudja, hogy nem kötelező.
      Felrakhatod őket a youtube-ra, és "tolvajokkal" foglalkoznak. Az oktatóanyagokat a streaming szerverünkre helyeztük el. Azt hiszem, észrevette, hogy szuper gyorsan, sokkal gyorsabban töltődik be, mint a youtube. Sajnos a streaming szerver drága, csakúgy, mint a havi költségek. Aki kezdő, az nem szükséges, a YouTube, a vimeo stb segítségével jól megteheti.

  • 4000 egyedi látogatót értem el egy év alatt .... Megtanultam tőled elkészíteni a webhelyet egy oktatóanyagtól .. ez alkalomból köszönöm a meglévő

  • Tetszett a bemutató. Tudna több információt adni az "AdSense" -ről? Nagyon érdekel ez a fizetési program a Google-tól, de nem tudok sok információt.

  • Helló, tudna-e a jövőben oktatót készíteni arról, hogy szabadúszóként dolgozzon otthon. Láttam, hogy a mycroburst.com, 99designs.com grafikák keresettek.
    Hogyan kell dolgozni velük, hogyan kell egy rend, stb.

    • Először is meg kell komoly tapasztalattal senki nem bérel valaki tapasztalat nélkül. Ha azt tapasztalja, hogy tudja kezelni az ilyen szolgáltatásokat.
      Azt akarják felvenni a rövid papírok nem alkalmaz tervezők, illetve a programozóknak, akik fel óránként, akkor kap pénzt, hogy működik.
      Az elv egyszerű, csinál egy fiókot, ezzel a munka, hogy azt hiszed, hogy az utat, és vegye fel a kapcsolatot mágneskapcsoló, megint akik komoly tapasztalattal rendelkeznek.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.