Néhány tipp azoknak, akik pénzt akarnak keresni egy webhelyen, blogon vagy fórumon - video bemutató

Hi barátok, ma is valami mást, segítek neked néhány tippet azoknak, akik szeretnének belépni a világ a WWW, talán meg kell két vagy három tipp, hogy segítsen az út mentén, kezdve bármilyen bátorító szavakat fontos, különösen, ha nem bízik magában.
A kezdetektől azt kell mondanom, hogy nem lehet pénzt online anélkül, hogy bármi, pénz nehezen keresni, és miután egy jelentős idő.
Ha megnézed ezt a bemutató remélve, hogy megtanulják, hogyan lehet pénzt online gyorsan, akkor veszít időt. Ez a leírás csak azok számára, akik komolyan, van mondanivalója, és készek mindent megtenni az öröm.
Mit csinál valamit szórakozás?
Egyszerű, szerinted, ha ugyanazt csinálod fizetés nélkül, ha a válasz "igen", akkor örömmel teszed és minden esélyed megvan a sikerre, ha nem, akkor jobb, ha nem kezdesz.
Hogyan kapom meg az első oldalon a Google?
Egyszerű, érdekes dolgokat, minőségi tartalmat kell közzétenni, soha ne gondoljon a másolásra, a google azonnal érezni fogja. Az általad közzétett tartalomnak értéknek kell lennie, részletesnek, felelősséggel és örömmel megalkotottnak, valódi hasznának kell lennie. Ne csak posztoljon, hogy munkába álljon. Ha mindezt megteszi, google, yahoo, ask, bing és a többi keresőmotor gondoskodik a tartalom terjesztéséről. Már az első naptól nem jut el az első oldalra, türelmesnek kell lenned, tartalmadat "érlelni" kell, és egyúttal hozzáférni is kell hozzá, akárcsak a bor.
Hogyan kap pénzt a helyszínen?
Számos módszer létezik a reklám egyre elvileg módszerek: közvetlen szerződések, affiliate, pay per click, advertorials, adományok (Romániában kevesebb), a szponzorálás, promóciós termékek, stb
A pénz jön idő, akkor kell összpontosítani tartalmat az elejétől.
Meddig, mielőtt az első pénzt?
Senki sem tudja megválaszolni akkor, akkor távolítsa el az első hónapban kapsz szerencsés, attól függően, hogy a látogatók száma, hogy naponta kapnak hely és aktiválja rést.
Meg kell ismernünk, hogy nyersz valami mást sokkal fontosabb, mint a pénz, úgy értem az emberek bizalmát, akkor arra fog késztetni, hogy lépni néha push up, mint egy hihetetlen erejét. Köszönöm a srác, hogy egyszerűen tegye egy elégedett ember a megjegyzések rovatban adhat energiát egy pár napra.
Többet kell beszélt róla, annál van a bemutató.
Azok, akik még nem rendelkeznek egy weboldal, akkor megtanulják, hogy egy weboldal, blog, fórum, látogatás kategóriában "Create-honlap"Vigyázz, hogy több oldalt, próbálja nézni a TPAT és nem fogja megbánni folyik videotutorial.ro még okosabb.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru

 


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. ASUS - mondta

  Cristi, igazad van, de kaptam jó tanácsot, tulajdonképpen minden, de hogy az én honlapot hi2.ro de hogyan adsense ala táskát is figyelembe véve, amelyek az eredeti tartalmat, ez a probléma, és mint egy ex . Ma is szét a magnót, és én bemutató ", hogyan kell változtatni övek a kazettára", és azt küldd el a honlapomra, ahol azt mondta iam-PC, vagy azt jelenti, útmutatók és megy csinálni? vagy a másik után ", mint ő csere hangszóró", igaz? és tegye a tutorial. Mit gondolsz érdemli meg az ötlet?

 2. ASUS:
  Cristi, igazad van, de kaptam jó tanácsot, tulajdonképpen minden, de hogy az én honlapot hi2.ro de hogyan adsense ala táskát is figyelembe véve, amelyek az eredeti tartalmat, ez a probléma, és mint egy ex . Ma is szét a magnót, és én bemutató ", hogyan kell változtatni övek a kazettára", és azt küldd el a honlapomra, ahol azt mondta iam-PC, vagy azt jelenti, útmutatók és megy csinálni? vagy a másik után ", mint ő csere hangszóró", igaz? és tegye a tutorial. Mit gondolsz érdemli meg az ötlet?

  Ha szereted miért van szükség több különböző információk és a román.

 3. Velem kíváncsi, mi ára 1000 kattintás: D
  Nagyon jó tanácsokat, és köszönöm a bemutató: D

  • Egy kattintás kaphat 1 8 cent euróra (Romániában), ha készpénzben ki a nagyközönség több tartalmától függ, a tárgy, a honlap, a kamat is megnyilvánult harmadik hirdetők párt és sok más "változó".
   A Google nem mutatják a mágikus formula, és valahogy jobban.
   Alapvetően nem szabad gondolni ezeket a részleteket, akkor létre kell hozni tartalmat hogyan lehet a legjobban vonzza a látogatókat, hogy valamit ajánlani, akkor bevételek növekedni fog.
   Ne gondolj a pénz, gondoljon a közönség, függetlenül attól, hogy boldog, és akkor.

 4. Néztem leggondosabban a bemutató!, Mert van egy kis hely a több hónapig, és kívánom, hogy javítani, hogy sokkal több, de sajnos pár hónap múlva nem tudja kezelni, az érintett az autósiskola, gyakorlat, és más bajok. Azonban Cristi adbrite.com mit gondolsz? ..

 5. AdrianGudus - mondta

  Dany:
  Velem kíváncsi, mi ára 1000 kattintás: D
  Nagyon jó tanácsokat, és köszönöm a bemutató: D

  , Hogy nem mondja el senkinek. Tudnod kell, hogy magad kihasználni, megbecsülni a munkát (ha a munka) Nem tudom, hogyan működik, és hogyan működik?

 6. ASUS - mondta

  Cristi-admin: Ha szereted miért van szükség több különböző információk és a román.

  A webhelyen feltétlenül van szalaghirdetés és vízjel az oktatóanyagban? Egyébként a feltöltés a YouTube segítségével történik, nem bonyolítom magam a jw playerrel és egyéb dolgokkal. Arról, hogy mit kell tartalmaznia egy webhelynek a háttéroldalon? és ha érdemes "kristályokat" tenni rá? Vagy a lehető legegyszerűbben navigálhat néhány pluginben és a többi videotartalomban?

  • Ha szeretné, akkor "megjelölheti" a képeket és videókat, ha nem tudja, hogy nem kötelező.
   Felrakhatod őket a youtube-ra, és "tolvajokkal" foglalkoznak. Az oktatóanyagokat a streaming szerverünkre tettük neked, azt hiszem, felfigyeltél rá, hogy szuper gyorsan, sokkal gyorsabban töltődik be, mint a youtube. Sajnos a streaming szerver drága, csakúgy, mint a havi költségek. Aki kezdő, az nem szükséges, a YouTube, a vimeo stb segítségével jól megteheti.

 7. RENEL - mondta

  4000 egyedi látogatót értem el egy év alatt .... Megtanultam tőled elkészíteni a webhelyet egy oktatóanyagtól .. ez alkalomból köszönöm a meglévő

 8. Tetszett a bemutató. Tudna további információt adni az "AdSense" -ről? Nagyon érdekel ez a fizetési program a Google-tól, de nem sok információt tudok.

 9. Bobi - mondta

  Helló, lehet, hogy a bemutató a jövő és az otthoni munka, mint szabadúszó. Láttam, hogy a grafika keresett mycroburst.com, 99designs.com.
  Hogyan kell dolgozni velük, hogyan kell egy rend, stb.

  • Először is meg kell komoly tapasztalattal senki nem bérel valaki tapasztalat nélkül. Ha azt tapasztalja, hogy tudja kezelni az ilyen szolgáltatásokat.
   Azt akarják felvenni a rövid papírok nem alkalmaz tervezők, illetve a programozóknak, akik fel óránként, akkor kap pénzt, hogy működik.
   Az elv egyszerű, csinál egy fiókot, ezzel a munka, hogy azt hiszed, hogy az utat, és vegye fel a kapcsolatot mágneskapcsoló, megint akik komoly tapasztalattal rendelkeznek.

 10. WindowsCluj - mondta

  Azt hiszem, ez a legjobb hely a szoftver. Mindig valamit tanulni, olvasni és táska vezetője

 11. Illés br - mondta

  Ez a bemutató nagyon jó sok ii itereseaza csak a pénz és a pénz az interneten csak HAKARII többi munkaidő és az öröm

 12. VALY - mondta

  Szia, ez a honlap célja, VIDEOTUTORIAL.RO, mivel kezdett el dolgozni, és amit Krisztus mondott
  a száz százalékban igaz. tették minőségű oktató, hogy nem találja sehol máshol, most azt akarom, hogy
  dicsérni, de ez az igazság. előtt megvédeni a webhelyet, VIDEOTUTORIAL. E, nézzük meg más oldalakra, amelyek
  őket, és nem találja azt jelenti tuturor.Ştiu nagyon keményen dolgozott, hogy itt van, és nagyra értékelem a munkájukat a helyszínen, nagyon komolyan, és a témát, és azt szeretném, hogy nem másolni senkit, és
  Magyarázata útmutatók. És a pénzt, és azt akarom mondani, tapasztalat: az építőmunkások
  csinál valamit, ha az ügyfél nem adja meg a munkát întrbi hogyan, de először azt akarja csinálni întrbi, adsz és
  Ön szerint mi magyarázza meg, hogyan kell csinálni jobban, pl ha veszek egy fürdőt, hogy egy számítógépes rajz néz ki most, és hogyan fog kinézni, miután azokat az ember nem a gondolatok fog kinézni, és mit lehet
  megváltozott. után alakult anyagok és a munkaerő-költségek is. Ha minőségi munkát, és komoly
  abban, amit csinál, és csak meg kell cîştigat.Eu elkezdtünk ma már elég időt az ügyfelek.
  Még egyszer köszönöm STAFF weboldalak, VIDEOTUTORIALE.RO, megy minden
  Másik, így, hogy nem. Ami VALY.

 13. Piciu - mondta

  Mai Cristi mai, te és Adrian a videotutorial.ro oldalon okot adtam arra, hogy ne sajnáljam, hogy Romániában születtem. Vigasztaló néhány olyan honfitársat látni, akik nem egy vagy másik módszerrel próbálnak "zsebre tenni", hanem éppen ellenkezőleg, feltétel nélkül segítenek. Minden megbecsülés és büszkeség!
  A.., Elfelejtettem Dan, transmitetii jót kíván tőlem, hogy megérdemel egy mesterember tisztelettel bánnak.

 14. janos - mondta

  Bármi is történt, hogy ezek a helyek?, Hónapokig csak fel videotutoriale ami szemét csak hiányzol! Hol van a régi stilu?: Ez a poszt videotutoriale Ablakok, az optimalizáló szoftver, szerkesztő szoftver jelent mindez, például videotutoriale Android telefon, így nem hülyeség valaki veszi a Android telefon játszani rajta . Saitu került le nagyon kemény!

 15. nyku - mondta

  Cristi, ms tippek nagyon segítőkész és szokás szerint kitűnő bemutató.
  Kérjük, adjon néhány tanácsot kapcsolatban egy vezeték nélküli router valamivel nagyon jó. Nem nagyon drága, amíg 200 lei.Multumesc!

 16. szép bemutató, meg kell értenünk, és minőségi tartalmú webhelyeket kell készítenünk, még akkor is, ha nem keresünk pénzt az adott webhelyről ...

  másrészt a „janos” -nak is igaza van .. mielőtt komolyabb, mélyebb oktatóanyagokat készített volna nagyon hasznos szoftverekkel ...
  -Megismétlem: csináld magad, vagy hagyd, hogy mások (például Dan) végezzenek néhány oktatóanyagot: html 5, css 3, javascript, php, mysql, photoshop, illustrator, corel draw, flash cs5 ... de 10-15 oktatóanyag e fontos szoftverek mindegyikéhez.

 17. AdrianGudus - mondta

  nyku:
  Cristi, ms tippek hasznosak, és a szokásos kiváló tutorial.
  Kérem, adjon néhány tanácsot a vezeték nélküli router, és nagyon jó. Nem nagyon drága, amíg 200 lei.Multumesc!

  Írja be a keresőmezőbe a tálaló, jobbra fent: TP-LINK TL-WR740N a vezeték nélküli router szuper olcsó és szuper jó, prezentációs beállításokat, nyomja meg az Enter, és talál egy bemutató, amely segít!

 18. yonuts - mondta

  Érdekes turorialul: X
  Mert ez egy nagy része a conpatriotii azt gondolom, mint te ;)
  de van egy kíváncsiság
  Gondolom 2,3 év, amíg ezen a honlapon költött pénzt, hogy elterjedt a zsebében
  de most akkor jön a helyzet, ahol amellett, hogy a web-hosting.ul cheltuileli és egyéb dolgok
  Van, hogy elég pénzt
  astfet hogy megélni, és a pénzt a család? volna abbahagynia a munkát meg kellett ez?
  Remélem, érted, mire gondolok!: D
  értékelni fogják a munkát, és megosztani, hogy tudjuk, Kézműves
  A vre.un év, és kap szinte mindent ezen az oldalon, és én zilinc új ismertetők
  és alkalmazás
  Örülök, hogy most, hogy a konzultáció android: D
  szerencse is: X

 19. vlad - mondta

  Hello! Tudna nekem segíteni kérem én egy TV oldalon?
  Úgy értem, hogy mondja meg, hogyan lehet tenni, hogy Sopcast hely és a funkció. Talán lehet, hogy egy bemutató erről. Köszönöm. Legyen szép napod!

 20. Szakmai Webber - mondta

  A romániai hirdetéseken keresztüli pénz jelenleg fizikai hirdetéseken keresztül történik ... túl sok vagy nagyon kevés pénzt keresnek virtuális hirdetések vagy más szavakkal, amelyek az Ön webhelyén vannak feltöltve. Nem élhet egyik hónapról a másikra számítógéppel és oldal, amelyre 15 év után is 5 ezer hirdetést tesz fel! a hosztok (azaz ahol Ön üzemelteti az oldalt!) által előírt feltételek egyértelműek a reklámanyagokkal kapcsolatban! Nem arról a hi2.ro állomásról beszélek, amely CLEARLY módon nem engedi meg, hogy hirdetéseket tegyen fel ... mindenki oldalán van egy, akinek van fiókja, és ennyi! A pénz valóban virtuális hirdetésekből származik, de az induláshoz először beruházásokra van szükség (fizetős házigazdák !!), és a hirdetésekre, hogy külföldi cégekkel kötött szerződések révén legyenek !! Sajnos a pénz nagy része pornográf oldalakról származik ... amelyeknek Romániában esélye sincs !!! Szóval kedves internet szerelmesek kívánok sikert ... türelmet ... de ne álmodjatok túl sokat !!

 21. ion - mondta

  Tavaly a bloggerek Romániában tartott, 600.000 EURO.Nu tudja, hány van, de ha igaza van, először vette 15 60-70%-a suma.Se tűnik megéri csak akkor, ha tudja, vagy tudod, hogy a panaszt corespunzatoare.Despre oldalak nem olvasott ahhoz, hogy fizetős minden esetben kívánok sok szerencsét.

 22. Sorin - mondta

  Helló, és a bemutató kiváló. Már ütött egy évvel ezelőtt ANCA tutorial, hogy sokan várják, mert ez már írt az idén tartani, vajon egy ideje óra. Amikor, hogy az utolsó része a bemutató sorozat tutorials "Hogyan készítsünk egy honlap?" Jelentés a 5-a?. Ja, és nem árt, amit Krisztus mond html5 stb r. Csak így tovább a jó munkát, hogy ez jó.

 23. AdrianGudus - mondta

  Sorin:
  Helló, és a bemutató kiváló. Már ütött egy évvel ezelőtt ANCA tutorial, hogy sokan várják, mert ez már írt az idén tartani, vajon egy ideje óra. Amikor, hogy az utolsó része a bemutató sorozat tutorials "Hogyan készítsünk egy honlap?" Jelentés a 5-a?. Ja, és nem árt, amit Krisztus mond html5 stb r. Csak így tovább a jó munkát, hogy ez jó.

  Az 5. rész hosszú ideje létezik, akárcsak a 6. rész. Tanulja meg a webhely, a KERESÉS mező, a kategóriák és az egyes oktatóanyagok alatti "Hasonló cikkek" szakasz használatát.
  Írja be a keresőmezőbe a tálaló, jobbra fent: Hogyan készítsünk egy honlapot, a 5, seo optimalizálás forgalom megfigyelése, nyomja meg, és meg fogja találni a bemutató

 24. Helló videó bemutatója!

  Van egy oldal, én intrebare.Deci egy banner 2 fúvó furcsa evoMag.Dar fontos asta.Si csattant ott, és vásárolni, hogy a termék, és magamnak egy ember adja meg a kapcsolat ala.Si comision.Daca nem akarom, hogy telefonu Ez mondjuk egy százalék tableta.Un van az enyém, hogy nem?

  köszönöm

 25. ok köszönöm, Cristi

 26. ion - mondta

  Balan Paul Eusebius:
  Helló videó bemutatója!

  Van egy oldal, én intrebare.Deci egy banner 2 fúvó furcsa evoMag.Dar fontos asta.Si csattant ott, és vásárolni, hogy a termék, és magamnak egy ember adja meg a kapcsolat ala.Si comision.Daca nem akarom, hogy telefonu Ez mondjuk egy százalék tableta.Un van az enyém, hogy nem?

  köszönöm

  Én nem tudom, hogy ez lesz a FAME evo.mag.Am látott, de ezek;
  Mit EMAG ProfitShare?

  EMAG ProfitShare hatékony módja annak, hogy pénzt keresni, a forgalom a site / blog, vagy bemutassa a szakértelem, hogy támogassák a Google Adwords vagy Facebook hirdetések.

  Minden alkalommal, amikor eladja a terméket, hogy az ügyfél rendezte meg az affiliate program, akkor jutalékot akár 8%-értékesítés. A legjobb partnerei keresnek havonta több tízezer dollárt a EMAG ProfitShare.

  Csatlakozzon most tagsági programunkhoz, és 100 ejes "üdvözlő" bónuszt kap, miután az első 50 látogatót irányította az eMAG.ro oldalon.
  Valami hasonló van egyéb online áruházak.

 27. Mire a bemutató a Microsoft Web Platform.Ma jelenti neme CMS: DotNetNuke, Orchard, Kentico stb.
  Telepítés, adminisztráció, adatbázis stb. ... fffff oktatási lehet.

 28. Tibi - mondta

  Nagyon érdekes bevezetés, tetszett! de próbáld meg, hogy az egérrel, vagy tenni valamit teszel egy bevezetés olyan hosszú, elfelejtettem 15 perc ala logo google, látom, ha becsukom a szemem.
  Ez nehezebb nyerni, mint a helyszínen dolgozni .. különösen, hogy távolítsa el a fizetés legalább Dinc kell élni, kell benyújtania a fantasztikus munkát, és a szenvedély.

 29. Mihai - mondta

  Szeretnék, hogy a híroldal, és nem tudják, hogyan lehet a legjobban, hogy a híreket a különböző kategóriákban: kézikönyv? vagy jobb hívni más oldalakon, mint RSS? Köszönjük!

 30. Hi Adrian és Cristi
  Nagyon sokat tanultam a saját honlapján, és ez nagyon jó tutorial kezdőknek, hogy van egy jó ötlet, ha elkezdtem oktató, Ön, mint tanár az internet Romániában a webhelyen.
  Én a saját ingyenes apróhirdetések honlapján Romániában http://indubii.com de szeretném, ha a felhasználó képes lenne videohirdetés elhelyezésére ... Szeretnék létrehozni egy dobozt, amely úgy néz ki, mintha fotókat töltene be, hogy videót illesszek be.
  Ha tud segíteni ez a várakozás a válasz itt az oldalon, vagy e-mail cím [e-mail védett] .
  Minden tiszteletem
  Van egy kellemes napot lehet!

 31. marian Ionescu - mondta

  Érdekes bemutató akartam csinálni egy blog. Érdekes lenne bemutató és ják engedélyek. Az ötlet az, hogy a munka a nistejocuri és szeretném közzétenni, és nem probléma, mint azt szeretnék tenni, hogy a forráskód, vagy engedélyt a játékot, és fel valaki mást is.

 32. Dan festő - mondta

  Tetszik a tanácsot nagyon jó.

 33. Alex - mondta

  Cristi-admin:
  Egy kattintás kaphat 1 8 cent euróra (Romániában), ha készpénzben ki a nagyközönség több tartalmától függ, a tárgy, a honlap, a kamat is megnyilvánult harmadik hirdetők párt és sok más "változó".
  A Google nem mutatják a mágikus formula, és valahogy jobban.
  Alapvetően nem szabad gondolni ezeket a részleteket, akkor létre kell hozni tartalmat hogyan lehet a legjobban vonzza a látogatókat, hogy valamit ajánlani, akkor bevételek növekedni fog.
  Ne gondolj a pénz, gondoljon a közönség, függetlenül attól, hogy boldog, és akkor.

  Arra gondoltam, ha meg tudod mondani néhány oldal, ahol fizet benyomást.

  köszönöm

 34. Majd, hogy a bemutató a PTC?

 35. Mihaela P - mondta

  Először is tisztelettel és hálával teli üdvözlet azoknak, akiknek fontos a VIDEOTUTORIAL.RO zökkenőmentes működése! Köszönjük a kiküldött anyagokat, amelyek sokat segítenek nekünk, mindegyiknek a cél érdekében! Először 2010 júliusában kerültem kapcsolatba az ezen az oldalon található információkkal, és megpróbáltam segíteni egy ismerősömnek egy szakmai projekt népszerűsítésében. Meghatároztam, hogy nincsenek tanulmányaim ezen a területen, csak hosszú évekig tartó számítógép-használati tanfolyamot folytattam. Később, de a tanulás, bizonyos készségek fejlesztésének vágya arra késztetett, hogy túllépjem a határaimat: 2010. augusztus végéig létrehoztam egy blogot az érdeklődő számára az ingyenes WordPress.com platformon, segítséget kapva a Videotutorialtól. hu Ezt úgy tettem, hogy bebizonyítottam, hogy csak azt tudom megtenni, amit mások nagyon könnyen, mert információval és tudással rendelkeznek a területen, de önzetlenül segíteni akarásból is. Nekem nem tűnt természetesnek, hogy valakitől pénzt követeltem valamiért, ami nem 100% -ban a "munkám" volt. Köszönöm elég volt nekem. Lehet, hogy ez nem így van, de így tettem. 2010 novemberében, visszatekintve a 2010 nyarán végzett munkámra, arra az ötletre jutottam, hogy népszerűsítsem azt az iskolát, ahol dolgozom, és azokat a projekteket, amelyeket kollégámmal és barátommal az iskolában folytatok. Így készítettem "" weboldalt " "" Mennyire sikeres, mennyire sikerült, csak a szakterület szakemberei mondhatják el, amit hozzá tudok tenni, hogy ezt a blogot világszerte nézik (ahogy a "bent" is látható), bár nincs beállítva, hogy legyen senki hozzáférés a megjegyzésekhez, mert ezt szerettem volna. Jó vagy rossz? Megjegyzéseket tehet erről a témáról, de nem ez aggaszt. 2012 márciusában, az iskola igazgatójának ösztönzésére, büszkén jöttem rá, hogy az iskola profitálhat az ingyenes webhelyen történő promócióból, így anélkül, hogy bármilyen költséggel bevonnánk az iskolát, egy másik "" "blog" "". Szeretném hangsúlyozni azt az ötletet, hogy mindent örömmel csináltunk, hanem annak bizonyítására is, hogy valamit anyagi haszon nélkül is meg lehet csinálni. Elismerem, hogy Még mindig sok információ és tudás hiányzik a téren, de a te segítségeddel mégis sikerült javasoltam. Ezért szeretnék még egyszer köszönetet mondani neked. Mit nem értettem a fenti tippek alapján, hogyan lehet anyagi hasznot szerezni ezekről az oldalakról? Nem mintha érdekelne a pénzért való munka, az volt a vágyam, hogy népszerűsítsem különösen a tevékenységemet és az iskolát, de nem értem, hogyan történik ez a fizetés - mondta valaki az egyszerű kattintásokra, amelyek "pénzt kapnak". fizet, hogyan kerül a pénz ezeknek az oldalaknak a "tulajdonosainak"? Ez számomra rejtélynek tűnik. Soha nem érdekelt ez a szempont, de érdekelt ez a cikk. Nagyon kíváncsi lennék arra, hogyan tovább. De akkor is, ha senki sem tud választ adni erre a kérdésre, köszönöm, hogy létezel. Köszönöm, és mindig várom ennek az oldalnak a híreit (amelyekre feliratkoztam!) Sok szerencsét minden tettedhez!

 36. ApplyTeam - mondta

  Ez már túl sok tartalom és off-topic. Alig egy értékes minőségi tartalom.
  Elkezdtem egy kis projekt, hogy mi fog jönni ..

  Self VideoTutorial

 37. AdranGudus - mondta

  ApplyTeam:
  Ez már túl sok tartalom és off-topic. Alig egy értékes minőségi tartalom.
  Elkezdtem egy kis projekt, hogy mi jön ki ..

  Self VideoTutorial

  A románok szívesen verik a síkságot. Inga inga és semmi konkrét, minőségi,. Mindenkinek van véleménye, véleménye, vitatkoznak, mint a Guru, de amikor konkrét tényekről, projektekről, tapasztalatlanságról van szó, a gyávaság felszínre kerül ... ami azt jelenti, hogy csak a monitorból okos

 38. Neagoe - mondta

  Szia, van egy blog, és senki nem jött be, de hallottam, ez a bemutató, mint a pass idő, amíg a látogatók, meggondoltam magam, és én törölte a blog.

 39. Illés Georgeta - mondta

  ...

 40. Illés Georgeta - mondta

  Miért írjak? Hogy van mit törölnöd? ha néhány akkora szilikonról írnék, mint a szekér kereke, nem adna nekem hibát ... igaz? vár, amikor hibát ad nekem? Nem is nézted meg, hogy írtak-e valamit ... megpróbállak elkapni! ...

 41. Hűbéres - mondta

  Illés GeorgetaE-oldalak? Hogy

  Ettél valami rossz, vagy kapsz egy allergia fű?

  • NEM TUDOM, HOGY NEM KAPCSOLATBAN YAHOOMESSENGER ... VALAKI SEGÍTHET

   • Alex - mondta

    Adjon meg további részleteket. Milyen hibád van. Írja be a jobb felső sarokban található keresőmezőbe "Mi a teendő, ha nem tudunk bejelentkezni a Yahoo Messenger-fiókjába", hogy megtalálja az oktatóanyagot, ahol megtalálhatja a lehetséges megoldást.

 42. Gelu Sandu - mondta

  uram él Krisztus. hogy néhány jó oktató, és iteleg erők. is Isten áldja meg, és minden, amit akarsz. Joy.

 43. Dorinel Culea - mondta

  Tényleg jó (ii) pont. Matter kor a helyszínen, TartalomLátogatók, SEO, mi hirdetések az oldalon, ha nagy forgalmú adoi hirdetések!

 44. Catalin Stelica - mondta

  Igen! Valószínűleg azoknak írtad ezt a cikket, akik tudnak az internetről. Amit írtál, általános és ez mindenhol megtalálható. Pénzkeresés céljából az, aki most lépett be a pályára, soha nem fog pénzt keresni az Ön tanácsára, mintha körtére küldted volna, de nem mondod meg neki, hol van a fa. Testvéreim, mielőtt folytatnád ezt az "általános" cikket, először dokumentáld magad:
  1.ce típusú honlap menne
  2.cum akkor képes lesz pénzt keresni
  3.alege a rést, amely nem a verseny
  4.o Keresek niche elég, hogy nyerhetsz belőle (ha írsz egy niche :) 5 havonta keres), akkor fix 0 lei :)), és válassza a niche elemzését követően)
  5.invata kicsit SEO oldal-és kikapcsolása oldal
  6.intai tájékoztatja Önt, és akkor megragad egy oldalon
  És a cikk érdekes legalábbis azok számára, akik fogalmam sincs, hogyan működik a helyszínen.
  Lehet jóváhagyja vagy nem hagyja jóvá a megjegyzést, de jobb lenne, ha tudomásuk van a területen, világosan beszél, hogy az emberek, nem az általános. BAFTA.

 45. Catalin Stelica - mondta

  Neagoe:
  Szia, van egy blog, és senki nem jött be, de hallottam, ez a bemutató, mint a pass idő, amíg a látogatók, meggondoltam magam, és én törölte a blog.

  :)) Te vagy a fa, és a fa a levegőben :)) :)) Ki a fenének jön le a blog, ha nem reklámozzák egyáltalán, és valószínűleg fogalmam sincs, hogy mit jelent a promóció. Őket, és várj, amíg meglátod a nyakam voltam forgalmat csinálni :) :)) :))

 46. Hello! Mindig kért és kapott segítséget a honlapon van egy probléma, valószínűleg, és tompa.
  Nekem van egy blog, és telepítve Feedjit Live Traffic. Van valami ingyenes, érdekesnek találom, hogy hol a látogatók jönnek. Amikor belépek adtam Blog kattintson a dobozt, hogy a forgalom és a nyitott, a látogatók hogy mit olvastam. Amikor bejelentkezett nem tudtam megnyitni a dobozt.
  Egy ideig, és logikátlan bejelentkezett, és nyissa ki a dobozt a forgalom, engem és mindenkit. Nem tudom, hogyan jut vissza, hogy csak nekem. Mert az egyik az, hogy mindenkinek, és én még egy. Nem mintha bármi elrejteni, de láttam helyzetekben, amikor mások követik a forgalom és a hozzáférést linkek más látogatók. Úgy vélem, hogy fura ez lehetővé teszi a látogatók, hogy majd egy másik.
  Fogalmam sincs, hogyan kell csinálni. A blog a WordPress.
  Azok, akik azok végrehajtására az élő blog forgalmat, akkor bekötőút és más blogokat. Úgy értem, nem a forgalmat egy másik blog, és az admin, hogy a blog, az enyém. De ez nem jelent problémát, hanem az a tény, hogy valaki, vagy nem a blog, tudom nyitni a dobozt a forgalom, és milyen böngészőt használ a látogató, az operációs rendszer az olvasás, mikor olvasni.
  Köszönöm a figyelmet! Ha van egy megoldás vár. Bocsánatot kérek. baj.

 47. qUneT - mondta

  Igen, rendben van, de kapok egy probléma, szeretek játék ok?
  De van egy 1 GB-os 128 m-es video ram számítógépem és egy 1.2 Ghz-es Intel processzorom, ezért ne kérdezd, hogy hogyan illeszthetem ezt a laptopot ... Tehát valami hasonló? Webhely nem tudom miért beszéljek, a blog nem fog működni, mert nem szeretem kifejezni a tapasztalataimat, stb ... És a fórum könnyebb lenne, mert nem kell egyedül tartanom, néhányan segíthetnek nekem, mint egy látogató barátom stb ...… Tehát ha valaki válaszolhat a kérdésemre az MS felett.

 48. Alexandru Popescu - mondta

  Helló, a nevem Alexander és én 14 Popescu év. Szeretnék gratulálni, mint te, hogy nyílt párbeszédet ebben a témában, vásárlás pénz bizonyos oldalakon. Mások, akik a honlapon, amely azt szeretné, hogy a titka a teremtés, és nem ad információt arról, hogyan lehet, hogy mások.
  Nemrégiben készítettem egy weboldalt, videojátékokat is, mint a tiéd .... de ... nehezebb, mint amilyennek látszik pénzt keresni, vagyis nekem a legnehezebb videojátékokat készíteni. Egyébként remélem, hogy néhány év múlva a második leszek utánad a google-n, amikor begépelem a "video tutorials" szót, vagy akár az elsőt is.
  Üdvözlettel, Alexandru Popescu

 49. Klau - mondta

  Készítettem 2 blogot is, egyet játékokkal és filmekkel. a legújabb ilyen 2013-as dolgokat, és hidd el, ha nem tudod, hogyan kell seo-t csinálni, és hiába népszerűsíted a webhelyedet. Néhány hónapig küzdöttem azzal a bloggal ...

 50. Ioana - mondta

  Néztem nagy öröm. Gratulálunk Cristian!

 51. Gratulálunk Cristian!
  Igaz, videotutorial.ro honlap hasznos tartalom, konkrétan. Ez körül forog a téma, írja be a tárgyat a cikk. Úgy néz ki, mint te, csináld öröm.
  A játékosok sokat segítene ..
  Sok sikert kívánok!

 52. Rövid és lényegre törő. Cristian, gratulálok!

 53. Nadina simona Dragomir - mondta

  Helló, a nevem Simona, Spanyolországban élek. Van egy blogom, amely 17. december 2012. óta nyitott, sok édességet tartalmazó blog. A további 3 év során rohantam 984695 megtekintést felhalmozni a blogomon, így Azt mondom, hogy nem rossz? Van egy kis zavartságom. Ki segíthet a webhely megnyitásában, vagy hogyan lehetne pontosabban eljárni. Szeretnék többet hirdetni és szellőzőket szerezni. ez ……… ..szerkesztve ……. Szeretném, ha valaki segítene véleményem megadásában, természetesen ha lehet, nagyon köszönöm.

 54. davidgeorge - mondta

  jó most

 55. Aurelia - mondta

  Nagyon köszönöm. ezt az információt ffutile!
  Mindig tanulni!

 56. Emilian Ciprian - mondta

  fogadtatás
  Nem tudom, hogyan lehet affiliate. Remélem, ez az úgynevezett. Amit igazán akar.
  Van egy barátom, akinek van egy weboldal, és eladni coaching szolgáltatásokat. Azt akarom elérni, hogy támogassák a helyszínen az oldalamon. Eladásából, hogy magamnak valamit, így beleegyezett. Mit tegyek, hogy banner vagy hasonló műszakilag ténylegesen kapcsolatokat. Mindenhol Gass hogyan kell csinálni a partnerünk más híres helyek. De azt szeretnénk, hogy egy weboldal ismeretlen hovatartozás hogy technikailag nem tud róla
  Köszönöm szépen.
  ps Kérem, küldjenek nekem válaszolni a mail.

 57. Andrew - mondta

  Hello, van egy kérdésem: Tegyük fel, hogy van egy oldal, én és az AdSense hirdetési és azt szeretném tudni, ha kapnak pénzt hozzáférjen az oldalt, vagy kattints a reklám a Google?.

 58. Stefan - mondta

  Te nagyon jó minden szempontból tőlem. De van egy kérdésem furcsa, ha van egy honlapon, és úgy értem egy minden lehetséges helyszínek és az I. vagy alkalommal, hogy egy másik nyomja mindig a frissítés gombot (felső sáv) írtad fentihez egy kattintással = 1 8 euró cent, de csak az olvassa, aki hozzáfér a honlapon (és ha már csinált egyszer már fel a valamit?)

 59. Ispas Prad - mondta

  A jobb alsó VIDEOTUTORIAL.RO írási COPYRIGHT 2015. Valaki mondja meg, kérem, hogyan lehet módosítani a Joomla évben? És nekem minden 2015 ragadt, és nem tudom pontosan, hogyan kell változtatni 2016. Köszönöm!

 60. György - mondta

  Hi all! Megértem, hogy vannak különbségek bemutatása fórumok és blogok. Nehezebb kezelni egy fórum, mint a blog? Vannak könyvek, bibliográfiai fórumok, hogyan működik? Köszönet előre

 61. Andrew - mondta

  Használjon olyan Propeller médiahirdetések eszközeként bevételszerzési? És ha igen, hogyan, mint másokkal?

 62. Ludmila - mondta

  YouTube engedélyezett közzé hangoskönyv?

 63. Virtual Private Server - mondta

  ___123___Sfaturi azok számára, akik szeretnének pénzt keresni egy weboldalt, blog___123___

 64. Vasile petre - mondta

  Azt sacastig pénzt online, mint én

 65. Ciprian - mondta

  Nagyon jó oktatóanyag, valóban van egy webhelyem, amelyet megpróbálok népszerűsíteni, meglátjuk, mi fog megjelenni.

  https://bit.ly/32RPHWr

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.