Néhány tipp azoknak, akik szeretnének pénzt keresni egy weboldal, blog vagy fórum - video bemutató

Hi barátok, ma is valami mást, segítek neked néhány tippet azoknak, akik szeretnének belépni a világ a WWW, talán meg kell két vagy három tipp, hogy segítsen az út mentén, kezdve bármilyen bátorító szavakat fontos, különösen, ha nem bízik magában.
A kezdetektől azt kell mondanom, hogy nem lehet pénzt online anélkül, hogy bármi, pénz nehezen keresni, és miután egy jelentős idő.
Ha megnézed ezt a bemutató remélve, hogy megtanulják, hogyan lehet pénzt online gyorsan, akkor veszít időt. Ez a leírás csak azok számára, akik komolyan, van mondanivalója, és készek mindent megtenni az öröm.
Mit csinál valamit szórakozás?
Ez egyszerű, azt hiszed, ha nem ugyanazt a fizetés nélkül, ha a válasz "igen", akkor öröm, és van minden esélye, hogy sikeres legyen, ha nem jobb, ha nem teszed.
Hogyan kapom meg az első oldalon a Google?
Egyszerű, érdekes dolgokat tegye a minőségi tartalom, soha nem keresztezik a fejében, hogy másol, a Google azonnal érezni. Tartalom, amit közzé kell értéket is teremtett részletes felelőssége és öröm, hogy a tényleges használat. Ne tegye, csak hogy a munka. Ha ezt megteszi, a Google, Yahoo, kérdez, Bing a keresőprogramok és a többit majd gondoskodik terjedésének ezt a tartalmat. Az első oldalon az első nap, hogy ott, akkor kell a türelem, hogy te vagy "érett" tartalom, de elérhető, csakúgy, mint a bor.
Hogyan kap pénzt a helyszínen?
Számos módszer létezik a reklám egyre elvileg módszerek: közvetlen szerződések, affiliate, pay per click, advertorials, adományok (Romániában kevesebb), a szponzorálás, promóciós termékek, stb
A pénz jön idő, akkor kell összpontosítani tartalmat az elejétől.
Meddig, mielőtt az első pénzt?
Senki sem tudja megválaszolni akkor, akkor távolítsa el az első hónapban kapsz szerencsés, attól függően, hogy a látogatók száma, hogy naponta kapnak hely és aktiválja rést.
Meg kell ismernünk, hogy nyersz valami mást sokkal fontosabb, mint a pénz, úgy értem az emberek bizalmát, akkor arra fog késztetni, hogy lépni néha push up, mint egy hihetetlen erejét. Köszönöm a srác, hogy egyszerűen tegye egy elégedett ember a megjegyzések rovatban adhat energiát egy pár napra.
Többet kell beszélt róla, annál van a bemutató.
Azok, akik még nem rendelkeznek egy weboldal, akkor megtanulják, hogy egy weboldal, blog, fórum, látogatás kategóriában "Create-honlap"Vigyázz, hogy több oldalt, próbálja nézni a TPAT és nem fogja megbánni folyik videotutorial.ro még okosabb.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. ASUS - mondta

  Cristi, igazad van, de kaptam jó tanácsot, tulajdonképpen minden, de hogy az én honlapot hi2.ro de hogyan adsense ala táskát is figyelembe véve, amelyek az eredeti tartalmat, ez a probléma, és mint egy ex . Ma is szét a magnót, és én bemutató ", hogyan kell változtatni övek a kazettára", és azt küldd el a honlapomra, ahol azt mondta iam-PC, vagy azt jelenti, útmutatók és megy csinálni? vagy a másik után ", mint ő csere hangszóró", igaz? és tegye a tutorial. Mit gondolsz érdemli meg az ötlet?

 2. ASUS:
  Cristi, igazad van, de kaptam jó tanácsot, tulajdonképpen minden, de hogy az én honlapot hi2.ro de hogyan adsense ala táskát is figyelembe véve, amelyek az eredeti tartalmat, ez a probléma, és mint egy ex . Ma is szét a magnót, és én bemutató ", hogyan kell változtatni övek a kazettára", és azt küldd el a honlapomra, ahol azt mondta iam-PC, vagy azt jelenti, útmutatók és megy csinálni? vagy a másik után ", mint ő csere hangszóró", igaz? és tegye a tutorial. Mit gondolsz érdemli meg az ötlet?

  Ha szereted miért van szükség több különböző információk és a román.

 3. Velem kíváncsi, mi ára 1000 kattintás: D
  Nagyon jó tanácsokat, és köszönöm a bemutató: D

  • Egy kattintás kaphat 1 8 cent euróra (Romániában), ha készpénzben ki a nagyközönség több tartalmától függ, a tárgy, a honlap, a kamat is megnyilvánult harmadik hirdetők párt és sok más "változó".
   A Google nem mutatják a mágikus formula, és valahogy jobban.
   Alapvetően nem szabad gondolni ezeket a részleteket, akkor létre kell hozni tartalmat hogyan lehet a legjobban vonzza a látogatókat, hogy valamit ajánlani, akkor bevételek növekedni fog.
   Ne gondolj a pénz, gondoljon a közönség, függetlenül attól, hogy boldog, és akkor.

 4. Néztem leggondosabban a bemutató!, Mert van egy kis hely a több hónapig, és kívánom, hogy javítani, hogy sokkal több, de sajnos pár hónap múlva nem tudja kezelni, az érintett az autósiskola, gyakorlat, és más bajok. Azonban Cristi adbrite.com mit gondolsz? ..

 5. AdrianGudus - mondta

  Dany:
  Velem kíváncsi, mi ára 1000 kattintás: D
  Nagyon jó tanácsokat, és köszönöm a bemutató: D

  , Hogy nem mondja el senkinek. Tudnod kell, hogy magad kihasználni, megbecsülni a munkát (ha a munka) Nem tudom, hogyan működik, és hogyan működik?

 6. ASUS - mondta

  Cristi-admin: Ha szereted miért van szükség több különböző információk és a román.

  A helyszín is szükségszerűen vízjel banner a bemutató? Mint bullish egyébként segítségével YouTube Én nem bonyolítja a JW játékos, meg ilyesmi. Mint mit kellene tartalmaznia a site háttér oldalt? és ha érdemes, hogy "Krisztus" rajta? Vagy olyan egyszerű navigálni egy pár plugin és a többi videó tartalom?

  • Ha akkor "azt jelenti," Képek és videó, ha nem tudjuk, hogy ez nem kötelező.
   Tudod, hogy a YouTube-on, és vigyázni "furaciosi". Azt hogy mi streaming szerver útmutatók neked, én is észrevettem, hogy rakodás szuper gyors, sokkal gyorsabb, mint a YouTube-on. Sajnos streaming szerver drága, valamint a havi költségeket. Mert valaki, aki az első, hogy nem szükséges, akkor nem jól youtube, vimeo, stb

 7. RENEL - mondta

  Azért jöttem, hogy 4000 egyedi látogatót egy év alatt .... megtanultam, hogy nem egy bemutató oldalt, hogy .. köszönöm ez alkalommal, mert

 8. Tetszett a bemutató. Lehet, hogy több információt, AdSense? " Nagyon érdekel ez a program fizetés a Google-tól, de nem tudom, túl sok információ.

 9. Bobi - mondta

  Helló, lehet, hogy a bemutató a jövő és az otthoni munka, mint szabadúszó. Láttam, hogy a grafika keresett mycroburst.com, 99designs.com.
  Hogyan kell dolgozni velük, hogyan kell egy rend, stb.

  • Először is meg kell komoly tapasztalattal senki nem bérel valaki tapasztalat nélkül. Ha azt tapasztalja, hogy tudja kezelni az ilyen szolgáltatásokat.
   Azt akarják felvenni a rövid papírok nem alkalmaz tervezők, illetve a programozóknak, akik fel óránként, akkor kap pénzt, hogy működik.
   Az elv egyszerű, csinál egy fiókot, ezzel a munka, hogy azt hiszed, hogy az utat, és vegye fel a kapcsolatot mágneskapcsoló, megint akik komoly tapasztalattal rendelkeznek.

 10. WindowsCluj - mondta

  Azt hiszem, ez a legjobb hely a szoftver. Mindig valamit tanulni, olvasni és táska vezetője

 11. Illés br - mondta

  Ez a bemutató nagyon jó sok ii itereseaza csak a pénz és a pénz az interneten csak HAKARII többi munkaidő és az öröm

 12. VALY - mondta

  Szia, ez a honlap célja, VIDEOTUTORIAL.RO, mivel kezdett el dolgozni, és amit Krisztus mondott
  a száz százalékban igaz. tették minőségű oktató, hogy nem találja sehol máshol, most azt akarom, hogy
  dicsérni, de ez az igazság. előtt megvédeni a webhelyet, VIDEOTUTORIAL. E, nézzük meg más oldalakra, amelyek
  őket, és nem találja azt jelenti tuturor.Ştiu nagyon keményen dolgozott, hogy itt van, és nagyra értékelem a munkájukat a helyszínen, nagyon komolyan, és a témát, és azt szeretném, hogy nem másolni senkit, és
  Magyarázata útmutatók. És a pénzt, és azt akarom mondani, tapasztalat: az építőmunkások
  csinál valamit, ha az ügyfél nem adja meg a munkát întrbi hogyan, de először azt akarja csinálni întrbi, adsz és
  Ön szerint mi magyarázza meg, hogyan kell csinálni jobban, pl ha veszek egy fürdőt, hogy egy számítógépes rajz néz ki most, és hogyan fog kinézni, miután azokat az ember nem a gondolatok fog kinézni, és mit lehet
  megváltozott. után alakult anyagok és a munkaerő-költségek is. Ha minőségi munkát, és komoly
  abban, amit csinál, és csak meg kell cîştigat.Eu elkezdtünk ma már elég időt az ügyfelek.
  Még egyszer köszönöm STAFF weboldalak, VIDEOTUTORIALE.RO, megy minden
  Másik, így, hogy nem. Ami VALY.

 13. Piciu - mondta

  Május Cristi Kívánom, és Adrian a videotutorial.ro adtál nekem egy ok, hogy nem sajnálom, hogy én születtem Romániában. Ez a frissítő, hogy néhány helyiek, akik megpróbálják "zsebek" egy így vagy úgy, de inkább segíteni feltétel nélkül. Minden önbecsülés és büszkeség!
  A.., Elfelejtettem Dan, transmitetii jót kíván tőlem, hogy megérdemel egy mesterember tisztelettel bánnak.

 14. janos - mondta

  Bármi is történt, hogy ezek a helyek?, Hónapokig csak fel videotutoriale ami szemét csak hiányzol! Hol van a régi stilu?: Ez a poszt videotutoriale Ablakok, az optimalizáló szoftver, szerkesztő szoftver jelent mindez, például videotutoriale Android telefon, így nem hülyeség valaki veszi a Android telefon játszani rajta . Saitu került le nagyon kemény!

 15. nyku - mondta

  Cristi, ms tippek nagyon segítőkész és szokás szerint kitűnő bemutató.
  Kérjük, adjon néhány tanácsot kapcsolatban egy vezeték nélküli router valamivel nagyon jó. Nem nagyon drága, amíg 200 lei.Multumesc!

 16. szép bemutató kell értenie, és hogy a telek a minőségi tartalom és hasznos is, ha nincs pénz, hogy a helyszínen ...

  másrészt igaza van, és "János" .. mielőtt csinálsz útmutatók komolyabb mélyebb, nagyon hasznos szoftver ...
  -Ismétlem újra és tedd magad vagy, hogy mások (például Dan), hogy néhány oktató HTML 5, 3 css, javascript, php, mysql, Photoshop, Illustrator, Corel Draw, flash ... de 5-10 cs15 oktatóanyagok az egyes nagy szoftver.

 17. AdrianGudus - mondta

  nyku:
  Cristi, ms tippek hasznosak, és a szokásos kiváló tutorial.
  Kérem, adjon néhány tanácsot a vezeték nélküli router, és nagyon jó. Nem nagyon drága, amíg 200 lei.Multumesc!

  Írja be a keresőmezőbe a tálaló, jobbra fent: TP-LINK TL-WR740N a vezeték nélküli router szuper olcsó és szuper jó, prezentációs beállításokat, nyomja meg az Enter, és talál egy bemutató, amely segít!

 18. yonuts - mondta

  Érdekes turorialul: X
  Mert ez egy nagy része a conpatriotii azt gondolom, mint te ;)
  de van egy kíváncsiság
  Gondolom 2,3 év, amíg ezen a honlapon költött pénzt, hogy elterjedt a zsebében
  de most akkor jön a helyzet, ahol amellett, hogy a web-hosting.ul cheltuileli és egyéb dolgok
  Van, hogy elég pénzt
  astfet hogy megélni, és a pénzt a család? volna abbahagynia a munkát meg kellett ez?
  Remélem, érted, mire gondolok!: D
  értékelni fogják a munkát, és megosztani, hogy tudjuk, Kézműves
  A vre.un év, és kap szinte mindent ezen az oldalon, és én zilinc új ismertetők
  és alkalmazás
  Örülök, hogy most, hogy a konzultáció android: D
  szerencse is: X

 19. vlad - mondta

  Hello! Tudna nekem segíteni kérem én egy TV oldalon?
  Úgy értem, hogy mondja meg, hogyan lehet tenni, hogy Sopcast hely és a funkció. Talán lehet, hogy egy bemutató erről. Köszönöm. Legyen szép napod!

 20. Szakmai Webber - mondta

  Pénz a reklámokon keresztül Romániában még nem a fizikai ... vagy nagyon kevés pénzt a reklámokon keresztül a virtuális, vagy más módon jelenik meg a helyén tau.Nu egy hónap együttélés PC és a helyszínen, hogy tegye 15 5 ezer reklámok évek múltán is! feltételek által a hosts (vagyis ahol honlap címe!) egyértelmű, hogy a nyilvánosság anyagok! Nem azt mondom, hogy ez biztosan nem hi2.ro host lehetővé teszi, hogy tegye hirdetéseket ... van egy-egy fiók van, és így van! Reklám, hogy a virtuális pénzt, valóban, de az első kezdő beruházást igényel (fizetett házigazdák!) És a reklám-szerződéseket cégekkel az ország határain kívül! Sajnos a legtöbb pénzt a pornó oldalak ... ami itt Romániában nincs esélye! Tehát drága internet amatőr sikert kívánunk Önnek ... türelem .. de nem álom is!

 21. ion - mondta

  Tavaly a bloggerek Romániában tartott, 600.000 EURO.Nu tudja, hány van, de ha igaza van, először vette 15 60-70%-a suma.Se tűnik megéri csak akkor, ha tudja, vagy tudod, hogy a panaszt corespunzatoare.Despre oldalak nem olvasott ahhoz, hogy fizetős minden esetben kívánok sok szerencsét.

 22. Sorin - mondta

  Helló, és a bemutató kiváló. Már ütött egy évvel ezelőtt ANCA tutorial, hogy sokan várják, mert ez már írt az idén tartani, vajon egy ideje óra. Amikor, hogy az utolsó része a bemutató sorozat tutorials "Hogyan készítsünk egy honlap?" Jelentés a 5-a?. Ja, és nem árt, amit Krisztus mond html5 stb r. Csak így tovább a jó munkát, hogy ez jó.

 23. AdrianGudus - mondta

  Sorin:
  Helló, és a bemutató kiváló. Már ütött egy évvel ezelőtt ANCA tutorial, hogy sokan várják, mert ez már írt az idén tartani, vajon egy ideje óra. Amikor, hogy az utolsó része a bemutató sorozat tutorials "Hogyan készítsünk egy honlap?" Jelentés a 5-a?. Ja, és nem árt, amit Krisztus mond html5 stb r. Csak így tovább a jó munkát, hogy ez jó.

  A 5 ott, amíg, és a 6. Tanuld meg használni helyszínen keresőmezőbe, kategóriák és a "kapcsolódó elemek" az egyes tutorial.
  Írja be a keresőmezőbe a tálaló, jobbra fent: Hogyan készítsünk egy honlapot, a 5, seo optimalizálás forgalom megfigyelése, nyomja meg, és meg fogja találni a bemutató

 24. Helló videó bemutatója!

  Van egy oldal, én intrebare.Deci egy banner 2 fúvó furcsa evoMag.Dar fontos asta.Si csattant ott, és vásárolni, hogy a termék, és magamnak egy ember adja meg a kapcsolat ala.Si comision.Daca nem akarom, hogy telefonu Ez mondjuk egy százalék tableta.Un van az enyém, hogy nem?

  köszönöm

 25. ok köszönöm, Cristi

 26. ion - mondta

  Balan Paul Eusebius:
  Helló videó bemutatója!

  Van egy oldal, én intrebare.Deci egy banner 2 fúvó furcsa evoMag.Dar fontos asta.Si csattant ott, és vásárolni, hogy a termék, és magamnak egy ember adja meg a kapcsolat ala.Si comision.Daca nem akarom, hogy telefonu Ez mondjuk egy százalék tableta.Un van az enyém, hogy nem?

  köszönöm

  Én nem tudom, hogy ez lesz a FAME evo.mag.Am látott, de ezek;
  Mit EMAG ProfitShare?

  EMAG ProfitShare hatékony módja annak, hogy pénzt keresni, a forgalom a site / blog, vagy bemutassa a szakértelem, hogy támogassák a Google Adwords vagy Facebook hirdetések.

  Minden alkalommal, amikor eladja a terméket, hogy az ügyfél rendezte meg az affiliate program, akkor jutalékot akár 8%-értékesítés. A legjobb partnerei keresnek havonta több tízezer dollárt a EMAG ProfitShare.

  Csatlakozzon partner programunkhoz most, és kap egy bónusz "üdvözölte" a lei 100 50 után első közvetlen a látogatók eMAG.ro.
  Valami hasonló van egyéb online áruházak.

 27. Mire a bemutató a Microsoft Web Platform.Ma jelenti neme CMS: DotNetNuke, Orchard, Kentico stb.
  Telepítés, adminisztráció, adatbázis, stb .... mint fffff oktatás.

 28. Tibi - mondta

  Nagyon érdekes bevezetés, tetszett! de próbáld meg, hogy az egérrel, vagy tenni valamit teszel egy bevezetés olyan hosszú, elfelejtettem 15 perc ala logo google, látom, ha becsukom a szemem.
  Ez nehezebb nyerni, mint a helyszínen dolgozni .. különösen, hogy távolítsa el a fizetés legalább Dinc kell élni, kell benyújtania a fantasztikus munkát, és a szenvedély.

 29. Mihai - mondta

  Szeretnék, hogy a híroldal, és nem tudják, hogyan lehet a legjobban, hogy a híreket a különböző kategóriákban: kézikönyv? vagy jobb hívni más oldalakon, mint RSS? Köszönjük!

 30. Hi Adrian és Cristi
  Nagyon sokat tanultam a saját honlapján, és ez nagyon jó tutorial kezdőknek, hogy van egy jó ötlet, ha elkezdtem oktató, Ön, mint tanár az internet Romániában a webhelyen.
  Én a saját ingyenes apróhirdetések honlapján Romániában http://indubii.com de azt szeretné, hogy a felhasználó tudja, hogy a videó ad ... Szeretnék létrehozni egy doboz jelenik meg, mint a képek feltöltésével tudok beszúrni videót.
  Ha tud segíteni ez a várakozás a válasz itt az oldalon, vagy e-mail cím [Email protected] .
  Minden tiszteletem
  Van egy kellemes napot lehet!

 31. marian Ionescu - mondta

  Érdekes bemutató akartam csinálni egy blog. Érdekes lenne bemutató és ják engedélyek. Az ötlet az, hogy a munka a nistejocuri és szeretném közzétenni, és nem probléma, mint azt szeretnék tenni, hogy a forráskód, vagy engedélyt a játékot, és fel valaki mást is.

 32. Dan festő - mondta

  Tetszik a tanácsot nagyon jó.

 33. Alex - mondta

  Cristi-admin:
  Egy kattintás kaphat 1 8 cent euróra (Romániában), ha készpénzben ki a nagyközönség több tartalmától függ, a tárgy, a honlap, a kamat is megnyilvánult harmadik hirdetők párt és sok más "változó".
  A Google nem mutatják a mágikus formula, és valahogy jobban.
  Alapvetően nem szabad gondolni ezeket a részleteket, akkor létre kell hozni tartalmat hogyan lehet a legjobban vonzza a látogatókat, hogy valamit ajánlani, akkor bevételek növekedni fog.
  Ne gondolj a pénz, gondoljon a közönség, függetlenül attól, hogy boldog, és akkor.

  Arra gondoltam, ha meg tudod mondani néhány oldal, ahol fizet benyomást.

  köszönöm

 34. Majd, hogy a bemutató a PTC?

 35. Mihaela P - mondta

  Először is egy üdvözlő teljes tisztelet és hála azoknak, akik aggódnak a jóléte VIDEOTUTORIAL.RO honlapon! Köszönet minden anyagért, amely segít sokat, mindegyik célja! Azért jöttem, először kapcsolatba az információkat ezen az oldalon próbál segíteni iulie2010 egy ismerős az, hogy támogassák a projektet, amit profesional.Precizez kutatásokat ezen a területen, csak az aktuális számítógép-használat történt több éves ezelőtt, de a vágy, hogy tanulni, készségek fejlesztésére, engem legyőzni a limitele.Am elért augusztus végén 2010 a szabad WordPress.com blog platform érdekelt személy kap segítséget Videotutorial. ro. bizonyítja ezt tettem, és csak meg tudom csinálni a dolgokat, hogy mások nagyon könnyen, mert információ és a tudás terén, hanem önzetlen vágy, hogy segítsen. Nem természetes, hogy azt állítják, pénzt valakinek valami nem volt "munkám" 100%. Elégedettség volt elég mine.Poate nem így működik, de nem tette. A noiembrie2010, nézett vissza a munkámat 2010 nyári hónapokban, kaptam az ötletet, hogy támogassák az iskola, ahol dolgozom, és a projektekről, vállalják együtt a barátom és kollégám az scoala.Asa rájöttem, hogy "" "website" "" Hogy kezeli, milyen jól csinálja csak a terület szakértői, lehet mondani, hogy én is hozzá, hogy ez a blog megtekinthető a világ (ahogy azt a "belső"), de úgy van beállítva, hogy valaki hozzáférést értékelés hogyan vrut.Bine vagy rossz? tud nyilatkozni ebben a kérdésben, de amit preocupa.In március 2012, a sürgetésére az iskola igazgatója rájöttem, büszke arra, hogy az iskola részesülhet egy ingyenes website promóció, Így anélkül, hogy költség résztvevő iskolák között "" "blog" "". ötlet, hogy én szeretnék rámutatni, hogy ez történt a szórakozás, hanem megmutatni, hogy lehet valamit tenni anélkül material.Recunosc nyereség, azt sokan még mindig nincsenek információk és a tudás terén, de az Ön segítségével sikerült csinálni, amit propus.De miért szeretném megköszönni újra data.Ce nem értettem a fenti tanácsokat, hogyan lehet anyagi haszon az ilyen helyeket? Nem mintha érdekelne, hogy dolgozni a pénzért, a vágyam az volt, hogy elősegítse a munkahelyi és iskolai, különösen, de nem értem, hogyan lehet, hogy fizet, mondjuk néhány egyszerű kattintással a "hogy" őket bani.Cine fizet, hogyan lehet pénzt a "tulajdonosok" az ilyen helyeket? Hogy úgy tűnik, egy rejtély a mine.Nu Én soha nem érdekel ez a szempont, de nagyon izgatott ez articol.Chiar lenne kíváncsi arra, hogy milyen procedeaza.Dar még ha senki sem tud választ adni erre a kérdésre, köszönöm létezik és hogy irányítson minket, mint permis.Multumesc és folyamatosan frissíti az oldalt (az általam előfizetett!) Sok szerencsét minden, amit csinál!

 36. ApplyTeam - mondta

  Ez már túl sok tartalom és off-topic. Alig egy értékes minőségi tartalom.
  Elkezdtem egy kis projekt, hogy mi fog jönni ..

  Self VideoTutorial

 37. AdranGudus - mondta

  ApplyTeam:
  Ez már túl sok tartalom és off-topic. Alig egy értékes minőségi tartalom.
  Elkezdtem egy kis projekt, hogy mi jön ki ..

  Self VideoTutorial

  Románok szeretlek dühöngő. Inga Inga és semmi konkrét minőséget. Mindenkinek van véleménye, nézetek, vita velük, mint a Guru, de amikor a tények projektek felszínre tudatlanság, a gyávaság ... ceeaq azt jelenti, hogy csak a furfangos után monitor

 38. Neagoe - mondta

  Szia, van egy blog, és senki nem jött be, de hallottam, ez a bemutató, mint a pass idő, amíg a látogatók, meggondoltam magam, és én törölte a blog.

 39. Illés Georgeta - mondta

  ...

 40. Illés Georgeta - mondta

  Írás ... miért? Mint, hogy mit kell törölni? Ha írok egy nagy szilikon kerék carutii hogy már nem tartják összeomlik ... ez? Írt egy hozzászólást a tegnap este után lam fölé, adj hiba, de biztos vagyok benne, ha írsz néhány szamár nem lehet törölni ... milyen folyamatban van, ha ad nekem hiba? ugye látszott, hogy ha írt valamit ... halesc munka! ...

 41. Hűbéres - mondta

  Illés GeorgetaE-oldalak? Hogy

  Ettél valami rossz, vagy kapsz egy allergia fű?

  • Halál NEM TUDJA tudok csatlakozni YahooMessenger ... tud valaki segíteni ...

   • Alex - mondta

    Több részlettel. Milyen hibát látsz. Írja fel a jobb felső keresőmező: "Mit teszünk, ha nem tud bejelentkezni a Yahoo Messenger venni", hogy megtalálják a bemutató, hogy megtalálja a lehetséges megoldást.

 42. Gelu Sandu - mondta

  uram él Krisztus. hogy néhány jó oktató, és iteleg erők. is Isten áldja meg, és minden, amit akarsz. Joy.

 43. Dorinel Culea - mondta

  Tényleg jó (ii) pont. Matter kor a helyszínen, TartalomLátogatók, SEO, mi hirdetések az oldalon, ha nagy forgalmú adoi hirdetések!

 44. Catalin Stelica - mondta

  Yeah! Cikk, hogy már valószínűleg írt azok számára, akik fogalmam sincs, amit írt internet.Ce általános és megtalálható egész tot.Ca lehet, hogy pénzt csak lépnek pályára ara nem tesz pénzt, miután a tanácsot, mint küld a körte, de nem mondja, hol pomu.Fratilor mielőtt járni ebben a cikkben "generalista" az első dokumentált, hogy:
  1.ce típusú honlap menne
  2.cum akkor képes lesz pénzt keresni
  3.alege a rést, amely nem a verseny
  4.o Keresek niche elég, hogy nyerhetsz belőle (ha írsz egy niche :) 5 havonta keres), akkor fix 0 lei :)), és válassza a niche elemzését követően)
  5.invata kicsit SEO oldal-és kikapcsolása oldal
  6.intai tájékoztatja Önt, és akkor megragad egy oldalon
  És a cikk érdekes legalábbis azok számára, akik fogalmam sincs, hogyan működik a helyszínen.
  Lehet jóváhagyja vagy nem hagyja jóvá a megjegyzést, de jobb lenne, ha tudomásuk van a területen, világosan beszél, hogy az emberek, nem az általános. BAFTA.

 45. Catalin Stelica - mondta

  Neagoe:
  Szia, van egy blog, és senki nem jött be, de hallottam, ez a bemutató, mint a pass idő, amíg a látogatók, meggondoltam magam, és én törölte a blog.

  :)) Te vagy a fa, és a fa a levegőben :)) :)) Ki a fenének jön le a blog, ha nem reklámozzák egyáltalán, és valószínűleg fogalmam sincs, hogy mit jelent a promóció. Őket, és várj, amíg meglátod a nyakam voltam forgalmat csinálni :) :)) :))

 46. Hello! Mindig kért és kapott segítséget a honlapon van egy probléma, valószínűleg, és tompa.
  Nekem van egy blog, és telepítve Feedjit Live Traffic. Van valami ingyenes, érdekesnek találom, hogy hol a látogatók jönnek. Amikor belépek adtam Blog kattintson a dobozt, hogy a forgalom és a nyitott, a látogatók hogy mit olvastam. Amikor bejelentkezett nem tudtam megnyitni a dobozt.
  Egy ideig, és logikátlan bejelentkezett, és nyissa ki a dobozt a forgalom, engem és mindenkit. Nem tudom, hogyan jut vissza, hogy csak nekem. Mert az egyik az, hogy mindenkinek, és én még egy. Nem mintha bármi elrejteni, de láttam helyzetekben, amikor mások követik a forgalom és a hozzáférést linkek más látogatók. Úgy vélem, hogy fura ez lehetővé teszi a látogatók, hogy majd egy másik.
  Fogalmam sincs, hogyan kell csinálni. A blog a WordPress.
  Azok, akik azok végrehajtására az élő blog forgalmat, akkor bekötőút és más blogokat. Úgy értem, nem a forgalmat egy másik blog, és az admin, hogy a blog, az enyém. De ez nem jelent problémát, hanem az a tény, hogy valaki, vagy nem a blog, tudom nyitni a dobozt a forgalom, és milyen böngészőt használ a látogató, az operációs rendszer az olvasás, mikor olvasni.
  Köszönöm a figyelmet! Ha van egy megoldás vár. Bocsánatot kérek. baj.

 47. qUneT - mondta

  Igen, rendben van, de kapok egy probléma, szeretek játék ok?
  De van egy számítógép 1 GB RAM-mal és az Intel video 128m 1.2 Ghz úgyhogy ne kérdezd, hogy hogyan tudok ülni a laptop .... Tehát azzal egyenértékű? Webhely nem tudja, mit beszél, blog nem működik, mert nem szeretném kifejezni a tapasztalatok, stb ..... És a fórum lenne, könnyebb, mert nem kell tartani egy uni tudok segíteni a látogató, mint egy barát, stb ...... Szóval, ha valaki tud válaszolni, amit kértem a fenti MS.

 48. Alexandru Popescu - mondta

  Helló, a nevem Alexander és én 14 Popescu év. Szeretnék gratulálni, mint te, hogy nyílt párbeszédet ebben a témában, vásárlás pénz bizonyos oldalakon. Mások, akik a honlapon, amely azt szeretné, hogy a titka a teremtés, és nem ad információt arról, hogyan lehet, hogy mások.
  Én nemrég magamnak egy honlap, a video tutorials, mint a tied .... de ... ez nehezebb, mint amilyennek látszik, hogy a pénzt is, hogy ez a legnehezebb dolog, amit találok létre video tutorials. Különben is, remélem, hogy néhány év múlva lesz a második csak a Google a gépelés a "video tutorials", vagy talán még az első.
  Üdvözlettel, Alexandru Popescu

 49. Klau - mondta

  És én tettem blogok 2 egyet játékok és filmek. legújabb 2013 kérdések, mint ezt, és hidd el, ha nem tudod, hogyan kell csinálni SEO és reklámozza a honlapján degaba. Megpróbáltam néhány hónap blogu ala ...

 50. Ioana - mondta

  Néztem nagy öröm. Gratulálunk Cristian!

 51. Gratulálunk Cristian!
  Igaz, videotutorial.ro honlap hasznos tartalom, konkrétan. Ez körül forog a téma, írja be a tárgyat a cikk. Úgy néz ki, mint te, csináld öröm.
  A játékosok sokat segítene ..
  Sok sikert kívánok!

 52. Rövid és lényegre törő. Cristian, gratulálok!

 53. Nadina simona Dragomir - mondta

  Helló, a nevem Simon, élek Spania.Am nyílt fórumokon decemberben 17 2012 olyan élelmiszer blog sok di dulciuri.In deurso az celro 3 évek implniti én blogu én rusit hogy acumelez 984695 nézeteket, így Azt mondom, nem rossz? "d egy kicsit zavartan. Ki tud nekem segíteni, és nekem, hogy nyissa meg a helyszínen, vagy hogyan működik május exact.As szeretne hirdetni több, én és az egyik ventit.Blogum szerkesztett ....... ez ........... szeretném, hogy segítsen nekem, aki úgy gondolja, ha tudsz bineneteles, köszönöm.

 54. davidgeorge - mondta

  jó most

 55. Aurelia - mondta

  Nagyon köszönöm. ezt az információt ffutile!
  Mindig tanulni!

 56. Emilian Ciprian - mondta

  fogadtatás
  Nem tudom, hogyan lehet affiliate. Remélem, ez az úgynevezett. Amit igazán akar.
  Van egy barátom, akinek van egy weboldal, és eladni coaching szolgáltatásokat. Azt akarom elérni, hogy támogassák a helyszínen az oldalamon. Eladásából, hogy magamnak valamit, így beleegyezett. Mit tegyek, hogy banner vagy hasonló műszakilag ténylegesen kapcsolatokat. Mindenhol Gass hogyan kell csinálni a partnerünk más híres helyek. De azt szeretnénk, hogy egy weboldal ismeretlen hovatartozás hogy technikailag nem tud róla
  Köszönöm szépen.
  ps Kérem, küldjenek nekem válaszolni a mail.

 57. Andrew - mondta

  Hello, van egy kérdésem: Tegyük fel, hogy van egy oldal, én és az AdSense hirdetési és azt szeretném tudni, ha kapnak pénzt hozzáférjen az oldalt, vagy kattints a reklám a Google?.

 58. Stefan - mondta

  Te nagyon jó minden szempontból tőlem. De van egy kérdésem furcsa, ha van egy honlapon, és úgy értem egy minden lehetséges helyszínek és az I. vagy alkalommal, hogy egy másik nyomja mindig a frissítés gombot (felső sáv) írtad fentihez egy kattintással = 1 8 euró cent, de csak az olvassa, aki hozzáfér a honlapon (és ha már csinált egyszer már fel a valamit?)

 59. Ispas Prad - mondta

  A jobb alsó VIDEOTUTORIAL.RO írási COPYRIGHT 2015. Valaki mondja meg, kérem, hogyan lehet módosítani a Joomla évben? És nekem minden 2015 ragadt, és nem tudom pontosan, hogyan kell változtatni 2016. Köszönöm!

 60. György - mondta

  Hi all! Megértem, hogy vannak különbségek bemutatása fórumok és blogok. Nehezebb kezelni egy fórum, mint a blog? Vannak könyvek, bibliográfiai fórumok, hogyan működik? Köszönet előre

 61. Andrew - mondta

  Használjon olyan Propeller médiahirdetések eszközeként bevételszerzési? És ha igen, hogyan, mint másokkal?

 62. Ludmila - mondta

  YouTube engedélyezett közzé hangoskönyv?

 63. Virtual Private Server - mondta

  ___123___Sfaturi azok számára, akik szeretnének pénzt keresni egy weboldalt, blog___123___

 64. Vasile petre - mondta

  Azt sacastig pénzt online, mint én

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.