Bump, csere fájlokat telefonok között a levegőben

Szia barátok, ma lesz egy nagyon érdekes szolgáltatás különlegesen gyors fájlátvitel a levegőben, így érdekes, hogy a Google megvette 60 millió.

Mi BUMP?
BUMP egy nagyszerű találmány, a szolgáltatás, amely lehetővé teszi azoknak, akik telepítették az alkalmazás fájlok érintésével telefon össze. Érdekes, hogy a szükséges NFC és nincs bluetooth átvitel azonnal a hálózaton keresztül. Merge hogy Ön ugyanazon a hálózaton, vagy sem, Azonban a legjobb sebességet kell lennie aeeasi hálózaton.
Az átvitel történik, mintha varázsütésre, talán ez az, amiért az emberek a Google is megbabonázta.

Mit tudunk átvinni BUMP?
Elvileg akkor át mindent fotók és videók a kapcsolatok, alkalmazások és még az üzleti kártyák. Minden felhasználó, aki telepítette BUMP lesz kész referencia kártya, virtuális névjegykártya lehet szerkeszteni, hogy írja be a telefonszámát, e-mail címét és egyéb információkat.

Mennyi BEGURÍTÁSSAL?
BUMP egy ingyenes, és nem is kell, hogy minden számla, egyszerűen telepíthető és elkezd összeütközik telefonok.
Amíg tegnap sétált alkalmazása fájlok átvitele a PC és a telefon, sajnos ma azt tapasztaltam, hogy az egyik vagy másik ok miatt nem működik. Elvileg át fájlokat a telefon a PC alkalmazás akkor csak meg kell, hogy indult a PC-n, vagy a telefon és a nyílt böngészőt http://bu.mp site helyett ütközik teefonul PC, összeütközött telefon a Space gombot (a nagy alul).
A bemutató használtam régebbi telefon (HTC Wildfire), és legújabb egy (kapcsolat 4)Csak bizonyítani, hogy BUMP telefon nem kell túl erős, megy minden Android és iOS.

Hogyan kell BEGURÍTÁSSAL?
Bump Android
Bump iOS (IPhone, iPod, iPad)
BUMP hivatalos honlapján, hogy a BU.MP


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (18)

  • Kép vagy más apró fájl esetén, amennyire látom, ezzel a programmal fordítva megkarcoljuk a fejünket; olyan, mintha valami tennivaló lenne, ha nincs mit csinálni; bluetoothon keresztül sokkal gyorsabban megy keresztül, és gyorsabban csatlakozik; Szerintem; Tényleg hasznos, de haszontalan dolgokkal tölti fel telefonjait? Csak szubjektív vagyok.

    • helyes! ha nincs wifi, amikor el akarok küldeni valamit, mit tegyek? egyszerű ... bluetooth-ot használok! A bluetooth-on minden telefon van (az alma kivételével. nekik is van, de ez egy másik probléma), így nem tudom, miért kellene ütköznem! és ha a Google vásárolt 60 millió dollárért .... trükkö volt pénzzel játszani!

  • Szuper kemény alkalmazás. . . ! Nagyon jól kidolgozott, rövid és lényegre törő bemutató, különben is élvezem az egy órás oktatóprogramok nézését, ha azok jól készültek és egyértelműek, mint általában. . . ! Menő !! Várom, hogy a videó hátterének megváltoztatásával kapcsolatos oktatóvideó! ;)

  • Nagyon hasznos tutorial! Köszönjük! Gondold meg tudod csinálni a tutorial szerelés és PC-k? Őszintén szólva, Cristi magyarázni sokkal jobb, mint a többi helyek, ahonnan nem értesz semmit.

  • Van néhány útmutatók a témában: hogyan kell telepíteni a CPU az alaplapon, merevlemez, RAM memória, hatalom.
    Találd meg a keresési mezőbe a jobb felső sarokban

  • Ez jó, ha át szeretné vinni az Androidot az iPhone készülékre (próbáltam, működik), de nagyon nagy fájlokat is. Ha elérte a magasabb wifi-t, akkor 2-3 perc alatt adjon át egy videót egy gb-ről, hogy megnézze a bloothon keresztül, meddig tart :).

  • Hi guys!
    Én egy Android fejlesztő és így tovább. NET for Windows. Mi nemrég kifejlesztett egy cross-platform alkalmazás fájlokat, mint a Wi-Fi, az úgynevezett DashDroid (Android) és DashWin (Windows). Ez jelenleg béta (teszt), és néhány hibát, de azt mutatja, teljes funkcionalitást.

    Azoknak, akik egyszerűbb / gyorsabb alternatívát keresnek a fájlok átviteléhez az Android PC, Android Android vagy akár PC PC között, egy Wi-Fi hálózaton keresztül, próbálják ki :)

    Fejlesztés szál XDA: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2386374
    Keressen letöltési linkek mind DashDroid és DashWin utáni # 2 a téma felett.

    PS: Az alkalmazás 100% -ban non-profit, és ez a bejegyzés nem célja marketing célokra történő reklámozás. Csak egy olyan alternatívát mutatok be, amelyet egyes felhasználók gyorsabban / hatékonyabban találnak, attól függően, hogy működnek, de természetesen minden segítség / teszt / visszajelzés örvendetes :)!

  • Megy a telefon és a számítógép, de ez attól függ, hogy a böngészőben. Az Opera nem működik Chrome helyett működött elég gyorsan. Nagyon hasznos app, akkor jó, hogy alternatívák bluetooth.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.