Böngésző gyerekeknek (egyfajta szülői felügyelet) - video bemutató

Ha meg szeretné tudni, hogy a baba biztonságban, ha a számítógép lenne jobb, ha nem ad neki teljes és nézte.

Amikor a gyermek online (kapcsolódó internet) jó lenne, hogy egy speciális böngésző szülői felügyelet modul nem hagyja, hogy gyermekek, hogy egy kétes surfing poziciók, hogy káros lehet neki, és számítógép vagy a fájlokat.

Ha nyitva böngészője nem lehet zárni csak egy billentyűkombináció, ami nem hiszem, demneavoastra gyerek (hinni).

Bogdan Pelu

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)

Cristi:

Megjegyzések megtekintése (17)

  • Thanks ptr ez a bemutató, gyermekem boldog és nyugodtabb vagyok, tudja, hogy nem mehet be a net olyan területeken, nem elégedett kivételes copii.Va ptr boldog ünnepek és szeretve lenni.

  • ÉRZÉS!!!!A 4 ÉVES NAGYANYÁM SZUPER BOLDOG !!!MEGVAN MINDEN, AMI SZÜKSÉGE VAN, JÁTÉKOK, DALOK, BEFEJEZETT AZ ÚTMUTATÓ MAGYARÁZATOKHOZ ÉS TIPPEKHEZ...

  • Nagyon jó, ha látod, hogy az emberek és köszönöm, mennyire örülök! Furcsa érzés, és szép időben! És köszönjük NIKOL várják magát más útmutatók és javaslatok nem!

  • Köszönöm szépen... valami ilyesmit kerestem, amikor néztem a tutorialt, hogy szuper jó vagy... és nagy szíved kell, hogy ezt ingyen csináld... remélem soha nem változások ... és egészséges leszel ... adathalászat.
    Gratulálok ismét srácok!

  • Erre a fajta böngészőre gondoltam... Ezt kerestem, amikor megnéztem az adathalász oktatóprogramot... Nagyon várom a nagyobb gyerekeknek szóló bemutatót.

  • @PNP76: van egy oktatóanyagunk a böngészőkről felnőtteknek is, az oldalunk jobb oldalán lévő kereső tetejére írja be így: Firefox vagy Internet Explorer 7 vagy Opera ... minden böngészőhöz van oktatóanyag, írjon a kereső operába, írja be és megtalálja az oktatóanyagot, vagy lépjen a Lejátszási lista részre, és megtekintheti az összes oktatóanyagot ezen az oldalon.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.