Bandicam, screen capture szoftver és játékok

Hi barátok, ma fogom bemutatni a programot elfog Bandicam, akkor elfog kép, hang és mozgás mind az asztalon, és a játék során, amellett, hogy a rögzítés alatt indulhat webkamera, amely megjelenik a sarokban.
A fogyasztás az erőforrások Bandicam meglehetősen kicsi, ez jó hír a játékosoknak, akik szeretnék, hogy elfog a játék saját személyes gyűjteményét, vagy a Youtube vagy a rángási csatorna (divatos most).
Bandicam lehet ingyenesen használható, ha nem zavarja, vízjel cég elfog az árat kell fizetnie a program használatát az ingyenes változat.
Az opciók elég szinte minden felhasználó. Megvan a lehetősége, hogy több codec, attól függően, hogy mely kodekek telepítve van felfedi lehetőségeket. Azért választottam h264 kódolás véghezvinni technológia QuickSync.
Az opciók hasonló játékokat vagy fogás a képen, az egyetlen különbség az, ahol van extra játékok FPS opciót, méréséhez szükséges játékélményt.
A képminőség jó, és itt kell mondanom, hogy minden a videó tömörítéséhez használt kodektől függ. A h264 és a QuickSync esetén jól működik a képernyőképeken, de a játékban megjelenhetnek bizonyos tömörítési melléktermékek, mert a QuickSync túl gyorsan elvégzi a feladatát, és részleteivel elhagyja a területeket. Ha nem bánja a részletek hiánya vagy azok lebontása rendben van, de néhányan abszolút minőséget akarnak. Nagyon jó minőségű rögzítéshez azt javaslom, hogy próbáljon más kodekeket enyhébb tömörítéssel, de itt láthatja, hogy hátránya a fájlméret, sokkal nagyobb a "több" veszteségmentes kodekek esetében.
Akár veszünk asztali vagy játék, képesek vagyunk, hogy ellopja a képet a webkamera egy sarokban, és a hang a mikrofon megjegyzéseket játék közben vagy magyarázatot a rögzítés alatt asztalon.
tipp:
Elfog asztali nem ajánlott a használata több mint 15 fps, csak azért, mert ez nem túl sok akció az asztalon és a 10 15-fps elegendő.
Szerencsejátékokban a legjobb, hogy nem több mint 25 fps rögzítés, ahol még 60 fps, mert mi nagyon gyorsan mozgó játék, és részletesen, hogy elveszne az átmeneti képkockák közötti képkocka aránya túlságosan alacsony.
Összességében Bandicam olyan program, amely nagy hatással volt rám kellemesen jól sikerült, nagyon hasonlít Camtasia Studio és ad nekünk ahhoz, állíthatja, hogy a legapróbb részletekig. Persze, nem Camtasia Studio, de nem, ez ad neked mindent meg kell tenni a jó fogást.
Ha azonban úgy találja, hogy bonyolult Bandicam vagy egy támogatója a szabad szoftver, akkor próbáljon CamStudioEgy egyszerű és ingyenes szoftver, hogy lehet kapni, mint a jó eredményeket.
A játékosok ott FRAPS, Egy nagyon népszerű program.
Letöltés - Bandicam


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (26)

  • Cristi üdvözlő
    hogy mély benyomást tett rám, és állt csak RAM 17 százalék akkor is, ha 8GB PC
    Szuper :)

    • Attól függ, hogy a konfiguráció minden PC, néhány lehet, többet fogyasztanak, mint mások.
      Ha épített PC alapján én ajánlott konfiguráció, az elmúlt években, biztosan fogyaszt kevesebb memóriát, és nagyon kevés a CPU idő. A régebbi számítógépek fogja használni egy másik.
      Nagyon fontos a használt codec, néhány codec is térdel és legmenőbb számítógép.
      Javaslatom az, hogy hol használható az intel quicksync.

      • Helló, Cristi, nemrégiben kaptam egy új PC-rendszert, és az alaplapként az ASRock B85 Pro 4-et választottam. Sokan azt mondják, hogy jó alaplap .... mások szerint jobb, ha valami másat választanék :))). Mi a véleményed erről a testületről? :)

        • Azt hiszem, ez egy jó fórumon.
          Amikor egy tábla teszi a dolgát, nem ínyenc, és ne tegye a problémákra jelenti azt, hogy jó, akkor jobban tudom.

  • Cristi, van egy Asrock Z87 Extreme 4 táblám is, amely teljesen csalódást okozott. Probléma van a FAN vezérlővel, a Fan CPU-val. Van egy Tweta 31 PWM mélyhűtő, és STANDARD módban tartja 1930 fordulaton, és idegesítő "légkötés" zajt okoz. Ha csendes üzemmódot adok neki, akkor 1092 fordulaton tartja, és amikor játszom, a CPU eléri a 60–65 fokot, és a hűtő egyáltalán nem forog, 1092 fordulaton marad, általában a profiltól függetlenül meg kell növekednie, hogy ne égessen. meg kell fordulni. Mit mondsz, ez normális? hogy van a tiéd És van még egy dolog, akkor elkészítettem egy új számítógépet a Haswellen, és elvettem egy ASUS GTX760 videokártyát is, és teljes terhelésnél "szörnyű" volt, főleg, ha még keményebbre tettem a FurMarkot "Tudom". Azt hiszem, visszaviszem Emagba, sajnálom, hogy nem vitték el az ASUS alaplapját, megszerezem az ASUS Z97-PRO-t, ami Asrockot idegesíti. Olyan csendes volt a régi táblán, nem Asrock.

    • Felejtsd el, hogy mondjak valamit Anderson
      és még mindig van nekik játék valójában egy (azt hiszem, ellenőrizni, vagy megváltozott a hővezető paszta
      hogy ahogy írsz, hogy nem kezdő)
      hagyja a normál beállítást a ventilátor mellett, de a processzor felé fújó tok előtt tegyen be egy újabb elemet - és a forrást, ezáltal a levegő ingadozása elől hátul, mint normál
      Hidd el, hogy ez a különbség annyira, adtam fel, és húzta flopy régi DVD egyébként nem csinált semmit, és a jelenlegi socket tettem a ventilátor

      • Letette a shell hűtők 5 120mm nem ez a gond, a probléma, hogy nem tudjuk, hogyan lemez beállításához sebesség, akkor is, ha adok a példát 50 fokkal hűvösebb 0-10% elméletileg ő kell kezdeni, miután elhaladtak A 50 fok és pörög a lemez megtelt. Mindegy, hogy megváltoztassa helyett néma, whizzing a hűtők, hogy a TITAN A 4000rpm aljzatba. És ez az, hogy a Noctua hűtők és Daia mi van, és csendben, de ne őket hangolnak, nem pörög amire szüksége van. Nos, ha eléred 70 fok CPU ma is a Silent fordulatszám sem a Normál mód. Vagy kapsz egy különbséget, és kapsz ASUS Z97-PRO. De hisszük, hogy Krisztus az ő problémái ASRock.

    • Helló Anderson és én vagyok a fórumon Asrock H81M-GL amely határozottan gyengébb, mint amit a BIOS-beállításokat, de azt is, hogy a ventilátor sebességét, ahogy szeretném, azaz van egy BIOS funkciók rajongók, akik Beállíthatja sebesség alapján, hogy a CPU hőmérséklet-emelkedés. Azt javasoljuk, hogy csinál egy BIOS-frissítést, ha nem félsz, hogy kárt, ha hagyjuk, hogy jobban tudom.
      A ventilátor sebességét a következőképpen állíthatja be:

      Testreszabás: - ide kattintva lehet beállítani a sebességet a CPU hőmérsékletét 3-4 cugradele opció függően CPU ventilátor fordulatszám növekszik vagy csökken.

      Csendes mód: - a ventilátor csendes (nem növekszik vagy nem csökken).

      Normál mód: - fan megy egy bizonyos sebesség (nem növeli nem csökken).

      Perfomace mód: - itt növekszik a ventilátor forgása attól függően, hogy a processzor hőmérséklete hogyan emelkedik vagy csökken, ha a ventilátor hőmérséklete csökken.

      Full Mode: - fan megy maximum.

      Amellett, hogy a Asrock alaplap, vagy esetleg vannak más modellek, amelyek a fastboot funkció be van kapcsolva vagy a tevékenység csak a Windows operációs rendszer és a Windows 8 8.1.
      Azt lehet mondani, hogy nincs probléma az én fórumon Asrock, és én egy év alatt.

      Várakozás a választ, ha már hasznos ez a tanács, ha nevezhetjük így.

      • Anderson vissza Customize működnek akarok adni egy példát, hogyan kell beállítani, ha nem.

        EGYEDI példa - a hőmérséklet a CPU ventillátor forog
        Fok 40 40%
        Fok 50 60%
        Fok 70 100%
        Ez egy példa van beállítva, hogy jobban lásson, de tudod, hogy ha mászni a processzor hőmérséklete jobban lehűlni, azonnal, és nem számít a hang a rajongók.

    • Ez a választott kodektől és beállításoktól függ. Ha elfogadja a nagy fájlokat, akkor jó minőségű lesz, ha kis fájlokat szeretne ... Nem lehet mindkettő.

  • Anderson vissza Customize működnek akarok adni egy példát, hogyan kell beállítani, ha nem.

    TESTRESZABÁS példa: - a processzor hőmérséklet-ventilátorának forgása
    40 Celsius fok 40%
    50 Celsius fok 60%
    70 Celsius fok 100%
    Ez egy példa, amelyet úgy gondolja, hogy jobbnak tartja, de tudja, hogy ha a hőmérséklet megemelkedik a processzornál, akkor jobb, ha azonnal lehűti, függetlenül a ventilátor hangjától.

    • Vissza, olvassa el, mit mondott ezzel megvagy többször Customize, de én nem szeretem, hogyan viseld új rajongókat. Én frissíteni a BIOS-t a 2.30 3.00 és semmi mindegy, néha elakad értékeket érzékelők az alaplapon maradt tétlen 49 fokban nézek, és nem mozog egyáltalán, adtam és teljes terheléssel, minden 49 fokkal balra. Megyek vissza a május lehűlni, és felvette ASUS mint az ASUS gondjaim voltak a Fan Controller. Gyári beállítás máshol Daia nincs helyesen beállítva után a hőmérséklet. Nos ASUS számos olyan funkcióval rendelkezik FanXpert 3, AI Suite 3, ennek semmi Asrock, vettem több mint biztonságos hangerősítő ALC 1150, de én viszem Z97 ASUS PRO 8 millió EMAG, Remélem, hogy megváltoztassa azt.

  • Szia Cristi! Sajnálom, és tudom, hogy ez az üzenet témán kívüli, de ... kérdezni akarok tőled valamit ... Lehet készíteni egy oktatást egy laptop karbantartásáról, azaz (hogyan kell megtisztítani) (hogyan lehet megnövelni élettartamát) , (hogyan növelheti az akkumulátor élettartamát) (és néhány tipp a laptop akkumulátorának használatához, ha állandóan állandó áramforráson tartja.) Köszönöm.

  • fogadtatás
    Cristi, meg tudná csinálni a tutorial, hogyan kell kinyitni a bootloader egy Lenovo tablettát?

  • Sal Cristi Szükségem van egy telepítőszoftverre az ALLVIEW P5Quad telefonhoz vagy bárkihez, aki tisztelettel ismeri az újraindítási módot.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.