Avira AntiVir, letöltés, telepítés és beállítás - oktatóvideó

Avira egy víruskereső nagyra értékelik, és hogy megy a rendkívül gyors és biztonságos felső víruskereső egy felismerés nagyon jó a vírusok, és rendkívül lite (kissé) nem fogyaszt sok erőforrást, egy barátságos felület és nagyon egyszerű a használata.
Az Avira AntiVir verzió 9 jön valami új, azaz a lehetőséget, hogy válasszon, milyen Avira AntiVir indul, amikor bekapcsolja a számítógépet

Normál indítás - azt jelenti, hogy az Avira normálisan indul, mint más alkalmazások, és nem lesznek prioritásai, ahogy kellene.

Biztonságos indítás - azt jelenti, hogy az Avira kiemelt fontosságú lesz, amikor elindítja a számítógépet, minden alkalmazás előtt elindul, ami nagyon jó és nagyon normális egy víruskereső számára, először minden alkalmazás előtt indul, ha rosszindulatú programja van (vírus, trójai program, keylogger stb.), amely a Windows indításakor fut, az Avira antivírus számára sokkal könnyebb lesz blokkolni. Ha ezt az opciót választja, a rendszerindítási idő (az operációs rendszer indítása) néhány másodperccel hosszabb lesz, de ez nem okoz aggodalomra okot, hanem a számítógépe biztonsága és biztonsága miatt.

Itt van, amit jön az új Avira AntiVir 9:
1 telepítő varázsló (Wizard) a telepítést követően
2 folyamat védelme GUI folyamatok
3 fájl és mappa védelem AntiVir fájlok és mappák
Registry kulcsok 4 védő AntiVir
5 szkennelés fájlok blokkolva
6 Scanner: kombinált kijelző malware észlelések és egy kattintással eltávolítása.

Ennek ellenére hagylak nézni ezt a videót bemutató, amely tettem nagy öröm, hogy én nagyon szeretem, és ajánlom mindenkinek!

Ne felejtsük el, elvárják vélemények, kérdések és a javaslatokat a megjegyzések rovatban.

Élvezze !!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (149)

  • Míg vártam ez a bemutató, nagyon akartam változtatni a víruskereső. Ott Nod32 használni. De van egy zavart Avira, mi az, hogy hamis pozitív, mert egyes felhasználók Avira amely elhagyta őt?

  • JakKöszönöm, érdekes, de volna egy bemutató a Avira.

    Ez a bemutató a régi, egy változata Avira idősebb, mint itt is látszik ez körülbelül Avira 9, a legújabb kiadás új dolog, hogy jön az új funkciók és új beállításokat, és elolvasta a fenti szöveg bemutató prezentáció?

  • Alex: Ahogy várható ez a bemutató, nagyon akartam változtatni a víruskereső. Ott Nod32 használni. De van egy zavart Avira, mi az, hogy hamis pozitív, mert egyes felhasználók Avira amely elhagyta őt?

    Hamis pozitív az, amikor egy vírus lát egy tiszta fájl vírust, az antivírus hamis üzenetét, egyik sem tökéletes, és valóban, amikor Avira eleinte néhány évvel ezelőtt adta sok hamis pozitív oldalak, adik lásd Virus minden fájlt, akkor is, ha tiszta volt, de minden megváltozott, és hamis postakocsis aránya jelentősen visszaesett.

  • Adrian:
    Hamis pozitív az, amikor egy vírus lát egy tiszta fájl vírust, az antivírus hamis üzenetét, egyik sem tökéletes, és valóban, amikor Avira eleinte néhány évvel ezelőtt adta sok hamis pozitív oldalak, adik lásd Virus minden fájlt, akkor is, ha tiszta volt, de minden megváltozott, és hamis postakocsis aránya jelentősen visszaesett.

    Rendben, értem! Nagyon köszönöm, és sok szerencsét a következő oktatóvideókhoz. Azt hiszem, kipróbálom ezt a vírusölőt, a Nod32 kárára. Kíváncsi vagyok, ha talál valamit, ami meghaladta a csomópontot ...

  • Érdekes bemutató. De látja, hogy víruskeresőnek hívják, nem világít rendben? mindenkinek van egy "s" -je a végén, amikor ezt kimondja, de valójában nincs "s"

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.