Az Avast Home Edition letöltéséhez telepítsen és állítson be egy ingyenes víruskeresőt - HD videó oktatóanyag

Ma úgy döntöttem, hogy bemutatok egy véleményem szerint egy nagyon jó víruskeresőt, nagyon konfigurálható és "bokros".

Mint NOD32 a víruskereső egyszerű, első pillantásra, aki látja, hogy az első alkalommal fogja mondani, hogy minden egyszerű, de ha egy tapasztaltabb felhasználó könnyen kaland számos speciális beállításait a víruskereső.

Avast jön alapértelmezés (alap-) már be van állítva néhány jó beállítást, nem kell nagy beállításokat, vagy megváltozik, kifejezetten a hétköznapi felhasználók számára, az otthoni felhasználók!

Mi jön ráadásul ez a vírus?

Nos, lássuk csak:

- P2P Scan * Ez azt jelenti, hogy be fogja vizsgálni a torrent kliensek által használt protokollt (utorrent, bitcomet, bitorrent) és közvetlenül csatlakozik (odc, strong dc, apex dc, dc ++), így a trackerekről és hubokról való letöltés sok lesz biztonságosabb! Lehetősége van keresni különféle szoftvereket, amelyek ezt a protokollt használják, mint például: BitComet, Bittorent, uTorrent, StrongDC és még sok más!

- Azonnali üzenetküldés * Ez azt jelenti, hogy ez a víruskereső, igen, kitalálta, hogy olyan csevegőszoftvert keres, mint a Yahoo Messenger, a GoogleTalck, a Skype, és így az ezen csevegőszoftveren keresztül végzett csevegés vagy fájlátvitel biztonságosabb lesz!

Nagyon szerettem ezeket a 2 speciális szkennelés modulját avast, mert látom, hogy nagyon hasznos és kényelmes egy ingyenes víruskereső modulok jönnek ilyen szkennelés!
Ha úgy gondoljuk, jó, mi a víruskereső kínál valamit ma, felett legyen és ingyenes?
Ismét nagyon fontos és figyelemre méltó szempont a "Time Boot scan" programozás. Alapvetően képesek leszünk programozni, hogy a későbbi újraindításkor az Avast megkezdi a mappák vagy merevlemezek vizsgálatát, még mielőtt az operációs rendszer elindulna, és indítana. nagyon fontos szempont? Hát nézzük !!

Gondolva arra, hogy vírust szedett, és mivel már tudja, hogy bizonyos vírusokat nem lehet törölni, amikor Windows rendszerben vagyunk, amikor fut, ezek itt segítenek nekünk a Time Boot Scan-ben, alapvetően az Avast átvizsgálja, mielőtt a Windows elindul, és a vírus aktívvá válik és így annak fertőtlenítése vagy letörlése könnyen elvégezhető akár az Avast gondozásával is! Ez a csodálatos és ingyenes víruskereső szintén támogatja a bőröket (grafikus interfészek a programhoz), megint értékelni, hogy az Avast nagyon óvatosan képes elérni a beállításokat és konfigurálni közvetlenül a helyi menüből, jobb gombbal kattintva az óra melletti Tálca ikonra!

Összességében Avast nagy egy ingyenes biztonsági megoldás, 's erősségei: Egyszerűség, Intelligence, Agility.

Azt mondta, hogy hagyja, hogy nézni ezt a videót bemutató, amely őszintén mondom, hogy én dolgoztam a szerelem, úgy Avast Antivirus márkák között a szabad és így tovább!

Jó böngészést és várjuk a hozzászólásokat!

Adrian Burlugeanu

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (147)

  • szuper bemutató!.!....!.! őszintén szólva nem néztem meg mindent, kb 20 percbe telt .... nagyon hosszú .... de azt szeretném mondani, hogy én is sokáig használtam és most, hogy eltűnt a KAV engedélyem. .. a kényelem érdekében feltettem az avast ... véleményem az, hogy kevesebb erőforrást eszik meg, mint a NOD32 ... és sokkal hatékonyabb ... a frissítések nagyon kicsiek ... 1kb-ról 11kb-ra (vagy legalábbis tehát eddig voltak d)) átlagosan vannak ... és ha megcsinálod, az a véleményem, hogy egyetlen vírus sem lép be a számítógépedbe anélkül, hogy tudnád ... a gyenge pont az, hogy egy idő után (1-2 hónap), ha kezdő, és nem figyelsz a frissítésekre olyan lesz, mint a bitdefender, több erőforrást eszik meg, és nem talál vírusokat (foltoztam) ... de megrontja magát ... egyébként jó, hogy nincs mit szemrehányás ...

  • @Deca: Őszintén szólva az AVG elavultnak, felszínesnek, túl "hallgatagnak" tűnik, és a pápa rengeteg erőforrással rendelkezik ... őszintén szólva nem szeretem és nem találom túl jónak, egyáltalán nem jobb, mint az Avast, talán jobb, mint a NOD32 igen ... Ha egy ingyenes vírusirtót kellene választanom, akkor az Avira vagy valószínűleg az Avast lenne!

  • Szeretnék egy oktatóanyagot a bitdefender teljes biztonságáról 2009, ha lehetséges: D véleményem szerint a legjobb víruskereső

  • Hallottam egy biztonsági csomag nevű BullGuard. Meg tudná mondani, hogy ez jó? van antispyware és biztonsági mentés (Adik tehetünk hát vele)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.