Figyelem, a Facebookon lévő fotókat nem lehet véglegesen törölni - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató fogunk beszélni egy nagyon kényes kérdés. Különösen fogunk beszélni adatvédelmi Facebook-on. Látod a képeket, hogy törli a fiókját, azok továbbra is él és virul, és hogy a Facebook szerverein sokáig, kb 2 év. Látok egy csomó ember, akik postai úton illetlen képeket a Facebook, amely egy bizonyos ponton, hogy őket a rossz testtartás. Tudom, hogy valószínűleg úgy gondolta, hogy ha eljön az ideje, hogy legyen, vagy hogy komolyabb, egy törlési fotókat a fiókot, és senki nem fogja tudni, hogy ki vagy, milyen képeket küldesz, vagy milyen helyzetben már pózolt néhány fotót. Minden rossz! A kevés ész és egyszerű böngésző, valaki tud adni egy pár másodperc az képet akkor is, ha sterso!
Ezen a bemutató szeretnénk felhívni egy figyelmeztetés, hogy minden Facebook felhasználó:
- hagyja abba az ártatlan képeket
- Ne tegyen közzé képeket ékszerekkel teli dobozokkal vagy az anyádnak készült Swarovski kristályokból készült brossokkal.
- Soha ne tegyen közzé információkat, azokról a napokról, amikor senki sem lesz otthon, vagy arról, hogy nyaralni megy
- ne adja meg címét és telefonszámát a Facebookon, ez az egyik legnagyobb hiba, amelyet elkövethet.
- a munkáltató néhány másodperc alatt megtudhatja az egész életed, a történetet és a kísértetét, amelyben forog, másodperc alatt megtudhatja a komolyságát, odaadását, mielőtt felveszi Önt.
Abban a reményben, hogy ez a bemutató, akkor nyisd ki a szemed, és akkor legyen óvatos, mielőtt nyilvánosságra hozza az élet, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (94)

  • igen igen f jó ötlet a facebook útmutatókkal. de a telefonszámmal el kellett helyeznünk az igazi számot, mivel telefonon visszaigazolást kapunk

    • Calin:
      igen igen f tutorialefacebook jó ötlet. Nincs telefon, de volt, hogy azt a valóságos, mint megerősítést kapunk telefonon

      Ez nem jó !!! Készítsen előre elkészített GMAIL e-mail címet, és amikor létrehozza a facebook-fiókját, helyezze el adatait "address@gmail.com" formátumban, majd jelentkezzen be és aktiválja a fiókot !!!

      • Valy: Ez nem jó !!! Készítsen előre elkészített GMAIL e-mail címet, és amikor létrehozza a facebook-fiókját, helyezze el adatait "address@gmail.com" formátumban, majd jelentkezzen be és aktiválja a fiókot !!!

        Hidd el, tudom, mit mondok én, és Gmail címét rám mia úgynevezett kötelező, ha csináltunk contu most egy éve, és cv 2 harmincon túli azóta megváltoztatta a szabályokat egyébként én csak a Gmail használata az e-mail, hogy én nem érzem primsc minden szar cím yahoo Gmail érheti el ilyen korán, mint egyszer egy nap, hogy mi maileket

  • Hű, te vagy a legjobb férfi Adrian Bravo ismét megérdemlik az összes hitelt, mit tud, és megmutatja a lélek és noua.Multumim és köszönöm a jó tanácsot meg kell venni őket, minden alkalommal, amikor mászni a különböző jelent Photo jó vagy rossz, meg kell szem előtt tartani, amit azt mondta nekünk, és chiestia atenti.Apropo e, van néhány adat a facebook-on, hogy ne legyen, mint a telefonszám és e-mail. Még egyszer köszönöm, és elkapni bemutató ilyenfajta is! Szép estét

  • Egy ponton azt mondta, hogy a kép maradt a youtube-on, vagy valami .. :)) .. jó tutorial .. de azt nem értem, hogy megvan a kép, miután eltávolította ..

    • Patrascu:
      Egyszer azt mondtad, hogy a kép a YouTube-on marad, vagy ilyesmi ..) .. jó bemutató .. de nem értem, hogy kaptad a képet, miután törölte ..

      Magyaráztam a video bemutatóban. A kép törlése előtt elmentettem ezt a linket a View Image Info menüből. Ezután a kép letöltéséhez és a számítógépre történő mentéséhez csak annyit kell tennie, hogy elérje az URL-t, majd kattintson a jobb gombbal a képre, majd válassza a helyi menüből a Kép mentése más néven ... lehetőséget, és felajánlja a kép letöltését. . Ezt megteheti bármilyen képből, bármilyen fiókból.

  • Szia! A facebook-fiók, amelyet „töröltem”, valószínűleg a facebook szerverekön maradt? Néhány hónappal ezelőtt töröltem a fiókját.

    • IOIO:
      hello! Facebook számla, hogy "én kiirtották" Lehet, hogy maradt a facebook-szervereket? Azt el kell hagyni a számla, több, mint néhány hónappal ezelőtt.

      igen, a fiókokat nem véglegesen törlik, hanem csak a követéskor deaktiválódnak, ha könnyebb megérteni a letiltást, nem pedig a delta fiókot

    • IOIO:
      hello! Facebook számla, hogy "én kiirtották" Lehet, hogy maradt a facebook-szervereket? Azt el kell hagyni a számla, több, mint néhány hónappal ezelőtt.

      Igen normális ramane.Daca most megpróbál bejelentkezni a facebook számla adatait akkor aktiválja, így marad, amíg a helyszínen meghal.

    • Minden marad a számukra .és én törölt egy fiókot, és minden 3 hónap után bejelentkezett a fiók törölve, és úgy tűnt, ahogy volt, mielőtt dobja el, és bejelentettem, hogy sikeresen újra fiókját. Tehát azt mondom, hogy a facebook számla csak akkor, ha tényleg szükség van rá, egyébként nem.

  • ms adrian chear arra várunk, hogy megismerje a facebook-ot, szerettem volna megkérdezni, igen, szégyelltem :)) hány nuuuuuuuam után kaptam: D Ön is arról szól, hogy hogyan lehet oldalakat készíteni a facebook-on? , Sok énekesben láttam, hogy én is felteszem: DD

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.