Figyelem képeket a Facebook nem lehet véglegesen törölni - video bemutató

Hi barátok, a mai bemutató fogunk beszélni egy nagyon kényes kérdés. Különösen fogunk beszélni adatvédelmi Facebook-on. Látod a képeket, hogy törli a fiókját, azok továbbra is él és virul, és hogy a Facebook szerverein sokáig, kb 2 év. Látok egy csomó ember, akik postai úton illetlen képeket a Facebook, amely egy bizonyos ponton, hogy őket a rossz testtartás. Tudom, hogy valószínűleg úgy gondolta, hogy ha eljön az ideje, hogy legyen, vagy hogy komolyabb, egy törlési fotókat a fiókot, és senki nem fogja tudni, hogy ki vagy, milyen képeket küldesz, vagy milyen helyzetben már pózolt néhány fotót. Minden rossz! A kevés ész és egyszerű böngésző, valaki tud adni egy pár másodperc az képet akkor is, ha sterso!
Ezen a bemutató szeretnénk felhívni egy figyelmeztetés, hogy minden Facebook felhasználó:
- Ne tegye illetlen képek
- Ne tegye képek a doboz tele ékszerek Swarovski kristály bross készült ajándék megverték az anya.
- Hogy soha ne tegye közzé információkat, adatokat a nap, amikor nem lesz otthon, vagy arról a tényről, hogy fog menni a nyaralás
- Ne adja a címét és telefonszámát a Facebook-on, az egyik legnagyobb hiba, amit tehet.
- A munkáltató megtudja másodpercek alatt egész életedben, és a történet viszont a kísérete, hogy lehet tanulni egy második a cselekmény súlyosságától, az elkötelezettség, mielőtt felveszel.
Abban a reményben, hogy ez a bemutató, akkor nyisd ki a szemed, és akkor legyen óvatos, mielőtt nyilvánosságra hozza az élet, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Calin - mondta

  da da f facebook útmutatók jó ötlet. Nincs telefon de kell, hogy az igazi, ahogy kap visszaigazolást telefonon

  • Calin:
   igen igen f tutorialefacebook jó ötlet. Nincs telefon, de volt, hogy azt a valóságos, mint megerősítést kapunk telefonon

   Nem jó! Hozd létre a Gmail e-mail címét prefarat és ha nem tesz az adatokat facebook számla formátum "[Email protected]"Miután bejelentkezett, és aktiválja a számla!

   • Calin - mondta

    ValyEz nem jó! Hozd létre a Gmail e-mail címét prefarat és ha nem tesz az adatokat facebook számla formátum "[Email protected]"Miután bejelentkezett, és aktiválja a számla!

    Hidd el, tudom, mit mondok én, és Gmail címét rám mia úgynevezett kötelező, ha csináltunk contu most egy éve, és cv 2 harmincon túli azóta megváltoztatta a szabályokat egyébként én csak a Gmail használata az e-mail, hogy én nem érzem primsc minden szar cím yahoo Gmail érheti el ilyen korán, mint egyszer egy nap, hogy mi maileket

 2. daniel - mondta

  Gratulálunk és köszönjük bemutató tippeket.

 3. Ruben - mondta

  Hű, te vagy a legjobb férfi Adrian Bravo ismét megérdemlik az összes hitelt, mit tud, és megmutatja a lélek és noua.Multumim és köszönöm a jó tanácsot meg kell venni őket, minden alkalommal, amikor mászni a különböző jelent Photo jó vagy rossz, meg kell szem előtt tartani, amit azt mondta nekünk, és chiestia atenti.Apropo e, van néhány adat a facebook-on, hogy ne legyen, mint a telefonszám és e-mail. Még egyszer köszönöm, és elkapni bemutató ilyenfajta is! Szép estét

 4. Patrascu - mondta

  Egy ponton azt mondta, hogy a kép maradt a youtube-on, vagy valami .. :)) .. jó tutorial .. de azt nem értem, hogy megvan a kép, miután eltávolította ..

  • AdrianGudus - mondta

   Patrascu:
   Egyszer azt mondta, a kép továbbra is a youtube-on, vagy valami .. ) .. jó tutorial .. de nem értem, hogy kap a kép, miután eltávolították azt ..

   Elmagyaráztam a bemutató videót. Mielőtt törli a képet, megmentettem a link View Image Info. Aztán, hogy töltse le és mentse a képet a számítógépre, akkor csak meg kell, hogy elérje az URL, majd jobb klikk a képre, és válassza a Kép mentése más néven a helyi menüt ... és akkor felajánlotta, hogy letölteni a képet. Ezt megteheti minden kép bármely fiókot.

 5. istvan - mondta

  Nagyon jó tutorial. Adrian Bravo és további sikereket.

 6. Hello! facebook fiókot "Én törölt" Lehet, hogy maradt a Facebook szerver? Töröltem számla több, mint néhány hónappal ezelőtt.

  • Calin - mondta

   IOIO:
   hello! Facebook számla, hogy "én kiirtották" Lehet, hogy maradt a facebook-szervereket? Azt el kell hagyni a számla, több, mint néhány hónappal ezelőtt.

   adjanak számot langyos, de nem törli azt, hogy a követési le van tiltva, ha letiltja csak könnyebb megérteni, és nem delták figyelembe

  • Toshiba01 - mondta

   IOIO:
   hello! Facebook számla, hogy "én kiirtották" Lehet, hogy maradt a facebook-szervereket? Azt el kell hagyni a számla, több, mint néhány hónappal ezelőtt.

   Igen normális ramane.Daca most megpróbál bejelentkezni a facebook számla adatait akkor aktiválja, így marad, amíg a helyszínen meghal.

  • Ionel - mondta

   Minden marad a számukra .és én törölt egy fiókot, és minden 3 hónap után bejelentkezett a fiók törölve, és úgy tűnt, ahogy volt, mielőtt dobja el, és bejelentettem, hogy sikeresen újra fiókját. Tehát azt mondom, hogy a facebook számla csak akkor, ha tényleg szükség van rá, egyébként nem.

 7. Adrian jó oktató is volt egy bemutató, mint ez tartani fog.
  Köszönet VIDEOTUTORIAL

 8. nene112 - mondta

  Adrian ms chear és elvárják, hogy a Facebook, meg akartam kérdezni szégyellte da mia :)) után kapott nuuuuuuuam

 9. Hihetetlen, de igaz ....

 10. PNP76 - mondta

  Köszönöm a bemutató dolgot tudtam ... Link

 11. Lemondtam a fiókomat facebook.De Miért? Mert ez volt a "tiltás" a motiv.Pentru aktiválásához nem tudom, mi az emberek facebook kért színes másolatokat egy azonosítót (jogosítvány, útlevél vagy személyi igazolvány ), amely egy színes kép és hivatalos pecsét !!! a regisztráció nem igénylik az ilyen acte.De mi lesz? milyen célból fogják használni? milyen adatok összevetése küldött? aki meg akarja őket? kém szolgálat vagy más szervezet, talán még a terroristák? kaptam, és elküldte több e-mailt küldjenek adatokat facebook.Eu voltam hajlandó, és maradtak disable.Partea insistat.Contul jó dolog az, hogy a neve nem jelenik meg, mint amelyek cont.Datele maradt még a szerverek. nem csak ezt tette situatie.Unii gyermekek, akik küldtek, hogy újra conturilor.Nu javasoljuk senkinek, hogy erre.

  • Calin - mondta

   ion:
   Lemondtam a fiókomat facebook.De Miért? Mert ez volt a "tiltás" a motiv.Pentru aktiválásához nem tudom, mi az emberek facebook kért színes másolatokat egy azonosítót (jogosítvány, útlevél vagy személyi igazolvány ), amely egy színes kép és hivatalos pecsét !!! a regisztráció nem igénylik az ilyen acte.De mi lesz? milyen célból fogják használni? milyen adatok összevetése küldött? aki meg akarja őket? kém szolgálat vagy más szervezet, talán még a terroristák? kaptam, és elküldte több e-mailt küldjenek adatokat facebook.Eu voltam hajlandó, és maradtak disable.Partea insistat.Contul jó dolog az, hogy a neve nem jelenik meg, mint amelyek cont.Datele maradt még a szerverek. nem csak ezt tette situatie.Unii gyermekek, akik küldtek, hogy újra conturilor.Nu javasoljuk senkinek, hogy erre.

   ezt az igazolja személyazonosságát nem hiszem, tényleg, hogy buta a folosesesca Ön személyes adatait más célokra. és tiltsa le a fiókot is kap, hogy elfogadta az emberek, akik nem tudják, vagy az emberek jelentették spam vagy cv. és én büntetni 4 napokban elfogadott idegenek, azaz kikapcsolt kérésére barátok, vagy, hogy új embereket, és elküldi őket, de nem chatu privát üzenetet a felhasználóknak, akik NUS online. és csak kíváncsi, hogyan tudták ezek az emberek a Facebook, amelyek idegen is, amit elfogadott?

 12. Dragos - mondta

  Azt nam Facebook számla lopás Daia neki.

 13. Cristi - mondta

  Jobb törlöm contul.parerea.

 14. A Viber! - mondta

  Nagyon jó tutorial

 15. cristi04 - mondta

  nagyon jó tanács, amit lesz szem előtt ... de miért nem törölhetjük az alkalmazást vagy jokurile számla, vagy hogyan kell törölni őket, nem igazán bosszant, amikor látom őket. Néztem a youtube-on, de a beállítást, hogy én furcsa menü a számlákat. Ms kezdeni a sorozat tutorials a Facebook.

 16. braaaavoooo kártyák hajlítsa kalapom le, hogy az egész csapat dumneavrosta megbecsülés minden, amit csinál!

 17. Mihai - mondta

  Sem Hi5 nem lehet törölni ...

 18. sklipy - mondta

  Tettem egy számlát, igen feladtam pár perc múlva ... nem tűnik szék facebook ok, én nem tudom, ez a dolog képekkel. Ez alatt azt értem, hogy csak a fiók törlésére lehetőség van elrejtve valahol elveszíti a fejedben :))) Nem egymás Facebook !!!

 19. sklipy - mondta

  a, ne felejtsd el, hogy a fiók nem törlődik. Just off "CICA" végül úgy tűnik, a legtöbb Facebook szar. Lehet összehasonlítani a román torrent oldalak, amelyek megkövetelik egy kis ingyen pénz, ezek az adatok itit! Oriucm nagyon jó tutorialu ezt. Bravó

 20. Ionescu - mondta

  Köszönöm a tanácsot adni azoknak, akik már annyira naiv azt hinni, hogy ez az izgalmas terület szűz, hogy szépen, azt lehet mondani, hogy a fekete lyuk igazi, hogy ... az emberek eltűnnek !! ... .we'm nem viccel. ezt a weboldalt, és még sokan mások nem mindig inspirálta bizalom, de a lényeg, sokan azt mondják, hogy naiv belépő a bajt, és nem veszik észre a unde.Acest bemutató remény, hogy őket több gondolat.

 21. Andrei - mondta

  Szia Nekem van egy probléma a PC, amikor megnyitja meg sárga csíkokkal ... Tudom, hogy néhány, amit tudok mondani, hogy ... dk kérem

 22. Hogyan lehet törölni FOTÓ mindent? Miért FACEBOOK SITE KÉPEKBEN és mikor a szervereket LE DAI Becsapott profil nem Törlés és a szerver? Fotó a szempontból ez a kérdés a személy, és ha úgy dönt, hogy egy weboldalon tudok MEGÁLLAPODÁS Mit tegyek, ha törölni akarja, hogy törölje, amit mutatni bemutató, hogy elhiggyem, hogy a Facebook megsértette a törvényt.

  Szeretnék egy VÁLASZ

 23. Madalina - mondta

  Nem látom a tutorial
  Megyek más videó (youtube ex.).

  • AdrianGudus - mondta

   Madalina:
   Nem látom a bemutató videót egy képet egy hirdetés megjelenik, zárja be, majd mutasd meg betöltése ... Loading ... .és az egészet. és nincs vége.
   Megyek más videó (youtube ex.).

   A cache kiürítése és a cookie-kat a böngésző. A legvalószínűbb a Google Chrome böngészőt. Kattintson a bal felső sarokban a böngésző választhat mechanikus gombot, majd válassza az Eszközök, majd kattintson a Törlés böngészési idő ..
   A pop-up megjelenő törölje az összes doboz megjelölése és hagyja csak a Gyorsítótár ürítése és törlés coockies más helyszínen, majd kattintson a Törlés böngészési idő.
   VIGYÁZAT: Mielőtt ezt, győződjön meg róla, nincs semmilyen nyitott lap helyén videotutorial.ro

   • Madalina - mondta

    AdrianGudus: A cache kiürítése és a cookie-kat a böngésző. A legvalószínűbb a Google Chrome böngészőt. Kattintson a bal felső sarokban a böngésző választhat mechanikus gombot, majd válassza az Eszközök, majd kattintson a Törlés böngészési idő ..
    A pop-up megjelenő törölje az összes doboz megjelölése és hagyja csak a Gyorsítótár ürítése és törlés coockies más helyszínen, majd kattintson a Törlés böngészési idő.
    VIGYÁZAT: Mielőtt ezt, győződjön meg róla, nincs semmilyen nyitott lap helyén videotutorial.ro

    Köszönöm!

    És azt kell továbbra is használhatja a Chrom.

 24. Andrew - mondta

  Adrian tudom, hogy elkalandoztam, de Firefox te? Szeretek nincs betöltve, és azt szeretném tudni magam verziók és ha nincs változat plugin kitalálni?

 25. sumomanu - mondta

  köszönöm

 26. Nagyon hasznos ez a bemutató. Még azt fogja tartani ezeket a konzultáció a Facebook, Finca, ahogy mondta: "ez egy hatalmas világméretű" csakúgy, mint a Google! És ha van valami, mint a inderegula a Google facebook tud kérjük, hogy a kis tartó, hogy a dolog a jövőben bemutató Facebook-on! Csak így tovább a jó Adriane. Sok szerencsét és további jó egészséget!

 27. Ez lenne ismertetők a facebook tökéletes, mint azt elkapni a fülem rajta van.

 28. stefan - mondta

  Nagyon, nagyon jó tutorial ... Azt hiszem, hiányzik ez a fajta oktató. Jobb lenne, hogy annyi és sok helyen. Az egyik javaslat van, de: mivel valami zavar minket, hogy miért ül, és csak beszélni? miért nem próbál tenni valamit? Nem számít, hogy mi az adatok véglegesen törlődik ... OK. Egy férfi megpróbált beszélni az emberek a Facebook? ... Ne gondold, hogy beszéljen, mint itt maradni, jobb lenne tenni valamit? Nem tudom, hogy ki lenne sokkal jobb módszerrel: bombázzák őket e-maileket, hogy kérje meg őket, hogy mit akarunk ... hogy a petíció által aláírandó annyi (talán még a Facebook-on) ... Nem tudom, nem valamit, bármit, de ne várjon és beszélni, várjuk problémák megoldása önállóan, vagy valaki más ...

  • AdrianGudus - mondta

   stefan:
   Nagyon, nagyon jó tutorial ... Azt hiszem, hiányzik ez a fajta oktató. Jobb lenne, hogy annyi és sok helyen. Az egyik javaslat van, de: mivel valami zavar minket, hogy miért ül, és csak beszélni? miért nem próbál tenni valamit? Nem számít, hogy mi az adatok véglegesen törlődik ... OK. Egy férfi megpróbált beszélni az emberek a Facebook? ... Ne gondold, hogy beszéljen, mint itt maradni, jobb lenne tenni valamit? Nem tudom, hogy ki lenne sokkal jobb módszerrel: bombázzák őket e-maileket, hogy kérje meg őket, hogy mit akarunk ... hogy a petíció által aláírandó annyi (talán még a Facebook-on) ... Nem tudom, nem valamit, bármit, de ne várjon és beszélni, várjuk problémák megoldása önállóan, vagy valaki más ...

   Hiba a tiéd! Miért? Mivel ezek a dolgok meghatározott feltételek egy jelölőnégyzetet, amelynek a fiókot csinálni anélkül is olvassa ezeket a feltételeket. Nincs semmi köze. Amikor egy petíciót, hogy küldje el tudom, mit mondjak? „A gyerekek, ha elolvasta a feltételeket, amikor készült fiókja? Megnézted készségesen és kényszerítette, hogy elfogadja az ilyen engedélyt? "

 29. példa Skrea - mondta

  Attól függ, hogy milyen proxy.

 30. Kosst Fotu - mondta

  Super bemutató adj meggondolod ... feltettem egy egyszerű kérdést: Ha a Windows újratelepítését már, hogyan lehet elérni, hogy valaki? bárki, srácok facebook vagy bárki a virtuális világban, mivel nem küldhet sokat rólam minden oldalon, mint a Facebook hi5 stb ???

  • AdrianGudus - mondta

   Kossta Fotu:
   Super bemutató adj meggondolod ... feltettem egy egyszerű kérdést: Ha a Windows újratelepítését már, hogyan lehet elérni, hogy valaki? bárki, srácok facebook vagy bárki a virtuális világban, mivel nem küldhet sokat rólam minden oldalon, mint a Facebook hi5 stb ???

   Amint az adatok bekerülnek egy hely azóta a bejegyzések nem tartoznak, megmentették RAMANDA site / szerver. Tud a Windows újratelepítését 30 alkalommal, az adatok továbbra is a számukra, ha már megadta

 31. ha Ön 18 évek automatikusan beállítja a Facebook (alapértelmezett), így az adatvédelmi beállítások): http://i.imgur.com/rhEZZ.jpg

 32. tibyarad - mondta

  Hogyan távolítható el valaki a barátok, és én már régóta gyötörte anya reusit.cand hogy egy bemutató, hogyan kell eltávolítani egy ismerősének a facebook-on

  megbecsül

 33. keverék - mondta

  Miért nincs facebook számla?

 34. Gepeto - mondta

  Teljesen igazad van, Adrian
  Nos, tudom, miért maradok távol

  Aztán Bn kb Perikulos Facebook, hogy te KONT és mindenki tudja, a végén, és eszel.
  Jobb törölje :)), és úgy érzem, biztonságosabb :)) =))

 35. cris - mondta

  egy tag a facebook Arany St ... .. ...... .. ...... közzétett fotók. mine.fara cumle adtam engedélyt törölheti? valaki segíteni fogja rogggg

  • BigProblem! - mondta

   cris:
   egy tag a facebook Arany St ... .. ...... .. ...... közzétett fotók. mine.fara cumle adtam engedélyt törölheti? valaki segíteni fogja rogggg

   és én is ugyanaz a probléma! valaki a Facebook-on közzétett egy képet, amit úgy tűnik, és nem kívánja törölni. Milyen lehetőségeim vannak a szerzés törölni? A panaszt a Facebook, vagy valami? Azért említem, hogy nincs Facebook számla.

 36. Duda mit felfedezni!
  miért nem törli a képeket?

  olvasni EULA hogy az Ön által elfogadott felvételi ...

 37. dan Costea - mondta

  Ez rendben van, igaz, nem lehet véglegesen törölni, de a fázis lopás képeket törölt, nem bűncselekmény egyfajta mumus. Megtalálta a kép másolt a kapcsolatot korábban, kíváncsi vagyok, ha talál egy képet a facebook-on törölt anélkül, hogy ezt előre, és anélkül, hogy admin a facebook-on, By the way, én vagyok antifacebook, de a videó kevésbé "Madárijesztő" várj egy mailt, hogy kihívott törölni valamit a fiókot, majd adja meg az adatokat, hátha megtalálja, amit én törölte azt. pozitívan értékelik a munkát, amit csinál, jó tutorial kivéve ezt részletesen a felfedezése törölt képek :). BAFTA

 38. DeeJay - mondta

  Youtube? :)))

 39. r.gabi - mondta

  Jó bemutató, legalábbis azok számára, akik nem tudják ezt. Én antifacebook úgy néz ki, mint egy infornatii szolgáltatást, és nem a social networking site, ... ezek a legnagyobb "vákuum" az információ!
  A szó a Dan Costea @@ ha törli a képet, míg veszélyeztetné azt értem, nem másolni a linket a Serv-fotó anyag, amely menti, nem hiszem, hogy bárki is valószínű, hogy megtalálják.
  Videotutorial.ro csapat sok sikert!

 40. Cristian Meleca - mondta

  Nem szeretem facebook csak egy olcsó hely :))

 41. AddyUFS - mondta

  Szia Adrian

  • AdrianGudus - mondta

   AddyUFS:
   Szia Adrian már egy kérdést, amire azt mondta, hogy marad, és ez a szolgáltató munkatársai abban szolgáltató láthatja, milyen oldalakat én éri?

   Igen, és nem csak, hogy ...

 42. Gabriel - mondta

  szia érdekes bemutató, de van egy kérdés, miután törölte a képet a facebook-on már nem mentett egy linket a kép, hogy én is vissza sterso valójában tévedésből ......

 43. jel p - mondta

  Miért Facebook ez ... .Simplu.cea legnagyobb kémhálózat Reliz vreodata.simplu tudni, amire nem megy, ahol enni santeti.Totul.mai testvérek olvasni mondasz! SPYBOOK új nevet ... ..

 44. florin - mondta

  Megvan a megtiszteltetés, hogy műhold figyeli. (Parasite)

 45. yamira - mondta

  Én törölte a fiókot facabook ptr nem érzem siguranta.AM A kérdés ..; fiókját hagyni mégegyszer STAY máshol ??

 46. György - mondta

  Szia Adrian talált információt, amit mondott, hogy használhatja a tájékoztatás, bla bla bla. Look write (ezek megtalálhatók a fiók beállításai) harmadik fél által megjelenített hirdetések
  Facebook nem ad harmadik féltől származó hirdetési hálózatok alkalmazások, illetve a jogot, hogy használja a nevét vagy képet reklámok. Ha hagyjuk, hogy ez a jövőben meghatározott beállításokat úgy határozza meg, hogy az Ön adatait használjuk.
  Lehet látni társadalmi kontextus harmadik fél helyek, beleértve a hirdetéseket, a Facebook közösségi modulokat. Bár a szociális plugin lehetővé teszi, hogy egy társadalmi tapasztalat egy harmadik fél oldalára, a Facebook nem osztjuk meg harmadik féllel befogadó helyszínek a közösségi modulokat. További információ a közösségi modulokat.

  Úgy tűnik, hogy tévedtél, ezt a munkát!

 47. Hülyeség tutorial. Nem hiszem, hogy bárki ül törölni a képet a szerver számára, amelyek nem törli a gombok vagy gombbal érheti el a hardver. Ez természetes, hogy a kép továbbra is egy időben, mint ahogy az adatokat a keresőmotorok - valaki azt mondta, hogy ő törölt Facebook számla, hogy a google seach nevét és a "Facebook", és mi lesz az egyik linkek .

  Összességében, a kép lehetne megmenteni facebook volt, amikor egy idióta és teszel bugyi Botezatu "Profil - általánosságban és egy bolt, ahol csak nem gondolja, hogy talált egy linket hardvert, amit zakuszka ala, az alapító vagy a neve, bankszámla-információkat.

  Másodszor, azt mondta, valami "győződjön meg róla, hogy az idő múlásával lehet látni a képet, a múltban is, ha törölte azt." Ez abszurd gonosz. Ha ismerősök, akik elég szerencsések ahhoz, információt keres valaki ütő állandó összeköttetés a címsorba a 50 60-karakter ^% $ # @!, Meg kell venni a kezét, és játszani a lottón ... :)

  Facebook oldalon hülye, még a legnagyobb, mivel 2000 hinni, de szeretnék az életem az a néhány perc, amit elvesztegetett nézi ezt a klipet!

 48. ventilátorok - mondta

  Miért nem látom a tutorial

 49. Köszönjük az információt és időt fordítani. Azt akarom tudni, hogy azt el kell hagyni a kép néhány hónappal ezelőtt is vissza a mentett ha össze őket? Nem hiszem, hogy ez lehetséges, facebook-nak van egy lehetőség, amellyel meg tudjuk visszaállítani mindent, amit közzé? Köszönet előre.

 50. AdrianGudus - mondta

  Ada:
  Köszönjük az információt és időt fordítani. Azt akarom tudni, hogy azt el kell hagyni a kép néhány hónappal ezelőtt is vissza a mentett ha össze őket? Nem hiszem, hogy ez lehetséges, facebook-nak van egy lehetőség, amellyel meg tudjuk visszaállítani mindent, amit közzé? Köszönet előre.

  Van egy lehetőség, amelyen keresztül lehet kérni Facebook oldalon, hogy az Ön archívumba amire küldte, ha figyelembe, de nem tudom, ha az archívum tartalmazza a fórumban / fotó törölve ....

  • és ez az, hogy lehetőség, amelyen keresztül lehet kérni Facebook irattára, hogy mutassa meg?
   Kell valaki, azt el kell hagyni az összes fénykép és album egy oldalon, és nincs módja annak, hogy visszaszerezze őket, akkor vissza, kérem, segítsen nekem

 51. Köszönöm a választ, én próbáltam a lehetőséget, hogy töltse le az archívumot, de csak letöltött mindent, amit jelenleg a fiók nem található, és törlik a képeket, bár ezek véglegesen törlődnek mint kimutattuk, még a talpra tudott állni valahogy. Üdvözlettel

 52. Bogdan - mondta

  Helló, azt mondta, az elején a tutorial, hogy barátai nem tudnak hozzáférni a törölt képeket, de azt mondta, hogy sikerült fotózni barátnője tale.Cum ha nem tudja kezelni ezt?

 53. Anles - mondta

  Facebook eltávolítjuk miam olyan jó, és azt akarom, hogy egy képet IEL hogyan? Próbáltam vagy mit tettünk a da kaphat képem a régi facebook-on?

 54. HARMADIK andrei - mondta

  Találtunk egy solutie.Oamenii nem adják valós adatok

 55. Mihai - mondta

  és azt szeretném tudni, hogyan kell menteni a képeket perete.multumesc le.am

 56. Mihai Alexandru AKY - mondta

  Köszöntelek, és van egy probléma a Facebook contu. Ugrás az albumok egy album és a képek nem tűnnek számomra a fehér oldal jelenik meg. Megértem, hogy meg kell adnia
  fiók beállításai
  biztonság
  Böngésszen törölje a Facebook-on keresztül egy biztonságos kapcsolaton (https), ha lehetséges én a négyzet bejelölését a zsákból tesz engem jelszót. Igen Nem véletlen, hogy nem megy minden fotót áprilisban. Sriu őket egyesíteni, mint mentek. Hogy kérem, segítsen nekem.

  És miután megcsináltam engem eltűnt, és módosítsa a
  Biztonság -> Biztonságos böngészés jelenleg engedélyezve securizatăNavigarea. és most azt szerkesztette és nincs

 57. Mark Andreea - mondta

  Tényleg szükségem van a segítségedre. Néhány perccel ezelőtt tettem egy új admin oldalt, és ő törölte azt.
  Hogyan tudom visszaállítani az összes kép, album, mindent?
  Nagyon keményen dolgoztam azon az oldalon volt a történet már mindent, és most van, kérem, segítsen nekem, én vagyok kétségbeesett.
  Ez az oldal https://www.facebook.com/pages/Pustoaica-Rebel%C4%83/551571561558309
  Kérem, segítsen nekem sok, nem tudom, mit kell tenni.

 58. ionutz - mondta

  Nagyon köszönöm az információt!

 59. canish - mondta

  Hello! Van egy kis csoportja az fb f gyakorlatilag 30 tagokat, hogy elég exkluzív úgymond. és még valaki számolt csoport. Csak azt akarom, hogy megtudja, ki tette ezt, hogy blokkolja azt. van-e olyan módszer? tud valaki a csoporton kívül, hogy jelentse? Kérjük, válaszoljon röviden és gyorsan, ha lehetséges. Megértem, hogy a több jelentés akkor felfüggesztheti végleg!

 60. Diana - mondta

  Honnan tudom, ha én mentett valaki egy képet, hogy én is a facebook-on ???

 61. carlos - mondta

  Kaptam néhány képet a facebook-on, és én véletlenül törölt a beszélgetést, ahol voltak erősítve .. tud nekem segíteni, hogy hogyan tudok regenerálódni k kaptam, hogy mentő. köszönöm

  • Adrian Gudus - mondta

   Sajnos beszélgetés törölve nem lehet hasznosítás. Kivéve, ha valahogy, ha már törölt, mentek szakaszban archivált. Ebben az esetben lehet bontani, és helyreáll

 62. Mihai - mondta

  kérjük, válaszoljon a kérdésre: hogyan tudom kivenni a kép felkerül arc könyv a beszélgetés az emberekkel box

 63. alexandra - mondta

  Bújtam a kezem, és én közzétett egy videót, és nem tudom, hogyan eichetata összes barátom !!! Miért? törölni, és után körülbelül fél óra, és úgy tűnik !!! Megölöm magam, ha nem lehet törölni !!! hogyan törölje végleg?

 64. IOZEFINA - mondta

  Hello! Én és én információra van szüksége a probléma f. Finom! A lányom csak 12 éve, és tett egy Fb számla nélkül rám ismerete (hamis információ), és rájöttem, ez egy másik személy által küldött üzeneteket! amint megtudtam, kerestem és találtam meg, és minden rajta számla ő létrehozott egy csoportot, amely azt írta erotikus regényeket (a perverzió és az összes!) A probléma az, hogy ő már felismerte ezt, és azonnal törölte a csoportba, mielőtt tudok menteni a bizonyítékokat, és bizonyítani tudja, ez kész! Ő nem ismeri ezt, és az ő keresztanyja van az érdekel, hogy hisz nekem! Hogyan lehet megtudni, hogy megint azt a fiókot, hogy ő írta azokat a buta, így tudok menteni ezeket a történeteket? Ismétlem, hogy ez csak 12 éve, és teljesen egyetértek azzal, amit csinált! Köszönjük!

 65. IOZEFINA - mondta

  Volt magam kérdés! Rájöttem, hogy egyetlen lányom 12 évek, és már a Fb venni anélkül, hogy tudnánk sem én, sem az ő keresztanyja, hogy a gondozás! A probléma az, hogy a saját számlájára és létrehoztunk egy csoportot, ahol írásban erotikus történet! Eközben (valójában jobbra) és rájöttem, hogy felfedezték, és törölte a fiókot, amelybe írta nonszensz, de csak maradt figyelembe Fb, így már nem volt ideje, hogy mentse a képeket regények ott it-megmutatni nekik, hogy elkapta, nem ismerte fel semmilyen módon, és a NASA nem hisz nekem! Hogyan tudom visszaállítani, vagy megtalálni a csoport létrehozta, hogy bizonyíték arra nézve? Ez megint a kiskorú gyermek, és egyáltalán nem ért egyet azzal, amit csinált!

  • Adrian Gudus - mondta

   Sajnos, ha törölte a csoportból, akkor nem csinál semmit, hogy megtalálják, mert el kell hagyni, és már nem létezik.

   • IOZEFINA - mondta

    Jó! De valaki azt mondta, hogy valójában minden, ami meg van írva Fb nem véglegesen törölni, így ha a Bíróság ítélkezési (pt. Annak bizonyítására, hogy elfoglalja azt, hogy ez a kisebb) pt. nem akar engem hibáztatni az oka, hogy (ült keresztanyja) nem szerezte meg, hogy a bizonyítékok vagy ügyvéd nem követelheti Fb azokat a mintákat? Hát ő lépdelt pedofilok a csoportra! Ez volt az a másik gyermek, aki írásban pornó regények és perverzió! Hogyan lehetséges ez?!

 66. juliamo - mondta

  I képek e-mailben, és nem tudom, hogyan kell a profilomban Facebook

 67. Pete Georgiana - mondta

  Jó! Egy ideje (nem tudom, hogy pontosan hogyan kell mondani), azt el kell hagyni a fiókomat f több képet F. (képek az én gyermekeim szerettél f). Ők voltak a legszebb képeket őket, amikor kicsi volt. Csak egy héttel kirúgtak egység calc.si, mert én már az összes kép benne hagytam anélkül, hogy bármi nélkül memória vagy képet a gyerekekkel. Kétségbe vagyok esve! Visszaállíthatom törölt képeket a Facebook? Ez az egyetlen módja, hogy visszaszerezze az emlékeim :(. Tud valaki segíteni?

 68. florin - mondta

  hai szia, tettem egy képet a facebook-on, és a perc 45 50 én kimerültem csak ha rákattintok nekem úgy tűnik, mint ha törölte, és nem kattint rá, hogy a kép már nem disponobila, mi történik?

 69. Carmen Nicoara - mondta

  Eltűnt egy oldalt a Facebook-on (amellyel én együtt), amely már írt videókat és képeket a személyes tulajdon. Tulajdonosa nem tudja, hogyan tűnt el az oldalt. Hogy kapom a hozzászólásaimat? - Oszlop osztottak az én személyes oldal, de eltűnt, amikor eltűnt, és a kérdéses oldal. Miért? Köszönöm a segítséget

  • Adrian Gudus - mondta

   Írja fel a keresési mezőbe a jobb: „hasznosítás törölve képeket Facebook” és nyomja meg az Enter bemutató, amely segít

 70. COR ... - mondta

  Üdvözöljük a TOTI.AS szeretnék megérteni, hogy az internet (volt, van és elvégzi a különböző célú) úgy érezzük, nem jó, de nem az összes NYILVÁNTARTÁSOKNAK COMVORBIRE, fotók, Filmek mégis VEZETŐ identitás NOASTRA.INTERNETUL egy kör simply INSELECIUNE teljes shooting COMVORBIRILE, videoklipek, Ba és számlaszámát, címét, vagy más kapcsolódó Internet hálózat és jól fogadták PASTRAT.DIN kör ASTA „INTERNET nincs hagyni, az összes többi gyerek, és ez annak köszönhető, hogy a mobil, mobil, tabletta, számítógép, haláleset, mert túl késő felismerni, hogy ez egy AM D CAPCANA.TOT belépő hálózat nem TÖBB törölni, NICIODATA.EI tudják önállóan, akik jobbak, mint te és én, mert mi vagyunk a nyájat, akik szeretnék vezetékek, és emlékszem egy kört megyünk, amíg az összes vezérlő és jól formált a lényeg, hogy CIP / 666

 71. Mihaela - mondta

  Hogyan lehet visszaállítani a törölt képet a Facebook-fiókomról?

 72. Loredana - mondta

  Helló, hogyan állíthat vissza egy csoportot, ha törlöm? És vissza akarom tenni

 73. Vasile - mondta

  Salut!
  Nem látom a bemutató, de érdekel. Igaz, hogy a facebook kövesse velünk mindenütt, különösen azok számára, akik a smart. A figyelmesebb sikerül félrevezetni a CEU csinál, és tegye csak az számít nekik, az emberek könnyen a helyére kerül készítés, plusz számos web kémkedés.
  Azt akarom, hogy a képek egy haver, de szeretnék hozzáadni a barátlistádban csinál. Hogyan érhetem el, hogy ez lehetséges? Ha ez csinálni a szellem egy másik fiókot, már nem elég ideje, hogy elég okos, és meg kell csinálni óvatosan.

  Köszi előre ...

Trackbacks

 1. [...] Hogy jobban megértsük a jelenséget, hívlak benneteket, hogy egy videót bemutató legrégebbi kb Figyelem képeket a Facebook nem lehet véglegesen törölt Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a bemutató, hogy pontosan hogyan lehet visszaállítani [ ...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.