AC87U Asus router a legjobb lefedettséget wifi

Asus, a AC87U megtalálta a recept a tökéletes router; Feldolgozási teljesítmény, erőátvitel, több irányból érkező, a biztonsági funkciók és sok más csodák. AC87U van most, a legjobb router a teljesítmény és a kiegészítő funkciók nem található a másik router.
Asus van AC87U AsusWRT firmware, amely az egyik legnépszerűbb szoftver rétegek otthoni routerek. AsusWRT biztosít a felhasználó számára a Sok nagy teljesítményű eszközökAmely összehozza a növekedés kényelmet és a biztonságot.

AC87U Asus router a legjobb lefedettséget wifi


Különleges tulajdonságok Asus AC87U:
Wifi tetejére
4 külső antennával
802.11: 6,9,12,18,24,36,48,54Mbps
802.11b: 1, 2, 5.5, 11Mbps
802.11g: 6,9,12,18,24,36,48,54Mbps
802.11n: A 450Mbps
802.11ac: A 1734Mbps
802.11n TurboQAM: akár la600Mbps
MU-MIMO 2 x (több felhasználó több bemenet / kimenet)
Kapcsolja hardveres NAT (CBC)
SPI tűzfal és DoS
Biztonsági anti-malware router (Trendmicro)
2,4 és 5 Ghz Dual Band egyszerre
Látogatók hálózatok (hálózat WiFi új vendég)
2.0 3.0 és USB port (tároló 3G / 4G, nyomtató)
Gigabit WAN és LAN portok
Dual WAN (két csatlakozó azonos router)
Server VPN (PPTP és az OpenVPN)
DLNA szerver (streaming smart TV)
Samba szerver (HDD hozzáférés a hálózathoz)
FTP szerver (FTP hozzáférés a merevlemez csatlakozik a routerhez)
Én néhány összehasonlító vizsgálatok között Saját router (AC56U) és AC87U jött először minden tesztben. A különbség, hogy nagy hatással volt rám a fájlok a PC és a merevlemez csatlakozik a routerhez.

Vizsgálatokat végeztünk különböző helyeken és használt sebesség teszt. iperf si fütyülés
A forgalomirányítók és fejlett funkciók Asus AsusWRT (Az árak)


AC87U Asus router a legjobb lefedettséget wifi

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (24)

  • Nem a vétel-átviteli eszköz (router) számít a legfontosabb, hanem az, amit "szopunk". A 50 RON-os router ugyanazzal a hatékonysággal járhat, ha csak wi-fi vagy "fix" hálózati kártyája van, amely csak 20 mega másodpercenként. Tehát ne feladja a legújabb generációs útválasztókat és a kalapban lévő pénzt, ha van például egy laptopja bgn hálózati kártyával. Mondja el az embereknek, hogy 10/100/1000 gigabites hálózati kártyával kell rendelkezniük. az Audi gumiabroncsokat a Dacia 1300-ra helyezné. Nem lesz nagyobb sebessége.

    • Megértettem, hogy ez a router nagyon jó minden szegmensben. az igazság az, hogy drága, nem engedhetem meg magamnak. Aki nagy padlóval rendelkezik, nyáron az udvarban marad ... ennek a routernek nagy átviteli tartománya van. A c2 acherpel alig van 2 vonal 2 apartman falán. Nem hiszem, hogy az útválasztó, amelyről 50 lejnél beszélt, stabil vezeték nélküli jelet hordoz 50 méteres távolságon, amint azt Cristi bizonyította. alig látja a hálózatot. Egy d-link dir600-kal szenvedett, amely nem pontosan 50, körülbelül 150 lei volt. még az akadályok nélküli 20 méter sem volt jó állapotban.
      amúgy Ki vehet ez a router maximálisan elégedett lesz.

      • És az olcsó útválasztók jó munkát végezhetnek. Nekem van Asus RT-N12E készülékem, és 8 méteres távolságra, 2 blokkfalakon keresztül minden vonalom (teljes jel) és 45mb-os letöltésem van 60 MB előfizetéssel ... Tesztelve az ookla server rds Bucharest-en. A legolcsóbb Asus laptop .. x55a modell. A jelerősség az útválasztó beállításától és helyzetétől is függ. Ez a router 80 leiba került, amikor megvettem, és elérte a 60-at ...

    • John, igaz, örülök .... Ez a hirdetés összhangban van a személyes érdekekkel. A hirdetés készül, vagy ...

  • Nem jó mondani, sőt nagyon jó is: az egyetlen hátránya, hogy nincs száloptikai bemenete, mivel az rds rcs az optikai optikát közvetlenül a ház "lakásába" helyezi, nagyon jól elkapnák.

    • Optikai szál nem tetszett, hogy egy ajtót a szőnyeg alá, és kész; Én ONT (optikai hálózat terminál) vannak telepítve a ház, akkor kapcsolja be a SICAR digitális optikai jelet, és ettől a ONT, a nettó minden jön UTP kábel. ONT-egyfajta modem, amely koax tv + telefon.

      • Kedves Cristian!
        Kérem, mondja meg néhány jó ha vannak routerek dolgozni modemek internetes fogadási. Érdekel. Otthon Bv Probléma van a router. Ott van egy TRENDnet nagyon jó (a három antenna (mások nem lehet azt mondani most, csak ha szükséges). Ülök hegyi su elérni a mobil net modemes és szeretné tudni, hogy segítene egy router modemek.
        Köszönjük!

  • Cristi! Köszönjük, hogy a bemutató, meg tudná mondani, kérem átlagos letöltési sebesség torrentek a merevlemezen csatlakozik a routerhez USB port 3.0 segítségével Download Master; Én is érdekelt bemutató VPN router Asus, bár imádkoztam és az Asus RT-AC56U bemutató. Előre is köszönöm.

  • Salut!
    Kérjük, készítsen egy útmutatót arról, hogyan lehet "csatlakoztatni" a merevlemez-meghajtót ehhez az útválasztóhoz, és hogyan továbbíthatja az adatokat az eszközön keresztül a hálózaton. Ennek az oktatóanyagnak köszönhetően megvásároltam az útválasztót, de megragadtam az adatok megosztása a merevlemez és a laptop / telefon / TV / PS3 konzol között.

  • Fogalmam sincs róla, hogy van egy barátom, aki nemrég lőtt rds-t, és láttam, hogy "chiainában készített" útválasztót szereltek fel, amelybe az optikai szál zöld csatlakozója közvetlenül be van dugva: úgy gondoltam, hogy a routernek is meg kell adnia ezt a bemenetet. köszönet a tisztázásért

  • Most vettem egy útválasztót, jól tűnik, hogy sokféle lehetősége van, meg tudja mutatni valaki, hogyan kell hozzáadni egy torrentet? Tegnap egész nap küzdöttem, tévedek. felajánlja a jutalom meghívását az IPtorrent-en :) köszönöm

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.