Alkalmazza az időjárási push telefon riasztásokat viharokkal, hóviharokkal, áradásokkal

Alkalmazza az időjárási push telefon riasztásokat viharokkal, hóviharokkal, áradásokkal

A hivatalos alkalmazás figyelmeztet bennünket közvetlenül a telefonra push értesítések esetén, amikor vihar, nagy eső, idõjárási viszonyok, árvizek és még sok más következik; értesítéseket kapunk az útlezárásokról, a természeti katasztrófákról, a sürgősségről stb.

A DSU alkalmazás naprakészen tartja.

Amíg az időjárási riasztások csak a rádión vagy a televízióban érkeztek, és mivel a modern embernek volt elvált rádiója, akkor internetes riasztási megoldás kellett.
Az alkalmazást DSU-nak hívják, és a Sürgősségi Helyzetek Tanszéke fenntartja.

Miért kell időjárási figyelmeztetés?

A változások időnként megváltoztak, az országunk éghajlatai már nem is hasonlítottak arra, amit tudtunk. Évente viharok, áradások és tornádók jelentkeznek. A tornádók esetében például egyáltalán nem vagyunk készek. Az amerikaiakkal szemben, akik ilyen szokásokhoz szoktak, egy tornádó olyan kicsi, mint egy leomlás.
A DSU nem teszi otthona rugalmasabbá, de tájékoztatást adhat arról, hogy melyik cselekedet, a veszélytől kezdve.

figyelmeztetés
A DSU alkalmazás nem csak időjárás-előrejelzés, hanem figyelmeztet, amikor ez a helyzet (amikor a vicc megvastagszik). Csak rossz időjárási kódok, blokkolt utak vagy hidak esetén értesítjük.

Letöltés - DSU az Android számára şi DSU az iOS rendszerhez

Időjárásjelző alkalmazás telefonon viharokkal, hóviharokkal, árvizekkel, zárt utakkal - oktatóvideó



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (8)

  • Jó, de amint azt kollégám mondta, továbbra is összeomlik. Ehelyett az accuweathernél a fizetett változat gyorsabb riasztásokat kaptam, mint a dsu-tól ... legalábbis így tűnt számomra, hogy az accuweathertől gyorsabban kapok riasztásokat.

  • Letöltöttem 3-ról, és mindig töröltem, mert inkább blokkolt, mint funkcionális. Belefáradtam az üzenetbe: "Van egy probléma, próbáld később". Később a vihar már elhaladt, nem várt arra, hogy a DSU üzembe helyezze az alkalmazást. Röviden, az app káposzta!

  • Egy olyan kérelem, mint a Romániából származó hamis hírek, viharok, tornádók stb. Romániában, csak a Sf.Ilie viharai, itt imádkozom, hogy mi volt!

  • Hasznos lenne, de szinte minden alkalommal blokkolja, amikor kinyitom (indierent, ha csatlakozom az útválasztóhoz vagy internetes / mobil adathoz)!

  • A CURTEA DE ARGES-ből származom. Tényleg viharjelzéseket kapok, de
    rrr, amikor kinyílok, vagy nehéznek tűnik, de gyakran tűnik fel. UPS PROBLÉMÁKVAL KAPCSOLATUNK, HOGYAN HASONOSAN MEGOLDAKKAT. ÉS ma lezártam a telefont, hogy visszaálljon

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.