Any2Ico ikon kivonat .exe vagy .dll, és átalakítani Ico

Szia barátok, a mai bemutató bemutatja egy alkalmazás hordozható (nincs szükség telepítésre) nagyon hasznos, amely lehetővé teszi számunkra, hogy kivonat ikonok végrehajtható vagy fájlt. Dll. Emellett az alkalmazás lehetővé teszi számunkra, hogy megtérít egy kép fájlt. Ico (ikon) hozzárendelni egy parancsikont vagy végrehajtható.
Az alkalmazás beszélünk ma nevezik Any2Ico és hasznos lehet a különböző helyzetekben. Például, ha meg akarjuk változtatni icon partíciók vagy egy másik parancsikon oldalak, alkalmazások az asztalon.
Én személy szerint találtam hasznos alkalmazás Any2Ico amikor akartuk használni egy képet ikon, de egyáltalán nem ezt volt számomra a kívánt képet más formátumban. A Any2Ico én át a kívánt képet a fájlban. Ico, a szabványos formátum a képek végrehajtás vagy alkalmazás hivatkozások.
A Any2Ico akkor is, hogy egy komédia barátok vagy a család kitermelése ikon Yahoo Messenger a futtatható alkalmazás Yahoo Messenger és rendelni alkalmazás Winamp és a Wnamp kivonat ikon és rendelni alkalmazás Yahoo Messenger, majd nevezze át parancsikonok barátja akar Winamp dob indít a Yahoo Messenger és ha valóban el szeretné indítani a Yahoo Messenger indít Winamp. Barát vagy családtag pánikot, és gondolom a PC virused


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (19)

  • A tutorial lean a kaliber. Ez a program nem úgy tűnik, hogy a megfelelő eszköz.
    Észrevettem, hogy az utóbbi időben az oktatóprogramok kissé gyengébbek. Valószínűleg ez a nyaralás ...

  • valentin: A tutorial lean a kaliber. Ez a program nem úgy tűnik, hogy a megfelelő eszköz. Észrevettem, hogy az utóbbi időben oktató kissé gyenge. Talán, mint ...

    Karcsú hasznos szépen.
    Biztosan tudom, hogy nagyon sok rajongónk van a testreszabásnak itt az oldalon. Ez az oktatóprogram először nekik, majd az érdeklődőknek szól.

  • Cristi, Ön is folytatja a termékvásárlással kapcsolatos oktatóanyagok sorozatát: digitális fényképezőgépek DSLR fényképezőgépek, új laptopok, új táblagépek és mások, középkategória és HIGH tartomány. Nagyon köszönöm, a legtényesebb Cristi-t és Adrian-t.

  • mircea85Cristi több folytatódik, és oktató sorozatot vásárolnak termékeket, mint például a digitális fényképezőgépek DSLR fényképezőgépek, laptopok, az új tabletta Noise mások, közép-és magas tartományban. Nagyon köszönöm, a legtöbb igazi Cristi Adrian.

    Várva a választ, hogy az üzenetet, köszönöm szépen még egyszer.

  • Meg tudnánk csinálni egy program nélkül ... haszontalan bemutató ... jobb vb az androidról vagy valami ,,,

  • Krisztus Alex, hogy a telefon nem, ti.am küldött egy üzenetet a fórum itt a kapcsolatot, ha lehet keresni.

  • Kíváncsiság: mit nyer, ha ezeket a video oktatóanyagokat kínálja? Azt hiszem, sok időt fektet bennük ...

  • Az oktatóhaszon haszontalan azok számára, akik csak tudják, hogyan kell számítógépes játékokat játszani, ehhez valami ilyesmire volt szükséged, de sok kutatás után sikerült a ResHackerrel rendkívül elegáns kivonási műveletet végrehajtani, különféle lehetőségek választásával. érdeklődők számára bármilyen képet el lehet készíteni az ico segítségével http://image.online-convert.com/.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.