Antivirus wi-fi router, hálózati biztonsági

Az Asus router egyik napról a másikra gazdagodott firmware frissítés, amely néhány nagyon hasznos új funkciót.
Új funkciók a biztonságra és a sávszélesség-menedzsment. Ezek az úgynevezett:
1. AI védelem (Security TrendMicro)
2. Adaptive QoS (sávszélesség menedzsment)
Ha még nem kapta meg a frissítést, akkor villogni-ui Merlin egy olyan egyedi firmware a router Asus. Legyen óvatos, a készülék kompatibilisnek kell lennie, különben nem fog működni.
Cu AI védelem Van védelem minden eszköz csatlakozik a routerhez, beleértve a tablettákat, vagy telefon. Ráadásul nem kell telepíteni semmit, minden rendben van router. Egy másik funkció javul együttműködve TrendMicro szülői kontroll, amely most lehetővé teszi számunkra, hogy blokkolja csak bizonyos típusú szolgáltatások és weboldalak (nagy gyermekek szüleinek kíváncsi)
Cu Adaptive QoS Tudjuk csökkenteni a sávszélesség (internet) Egyes készülékek és nőhet a többiek. Amellett, hogy Adaptive QoS láthatja, hogy mely oldalakat vagy szolgáltatás eléréséhez minden eszköz.
Alig tudom elhinni, általában a gyártók nem javítja eszközök után már eladta. Asus helyett tanúskodnak felelősség és részvétel.
Ezt a tendenciát a firmware-fejlesztésekkel a Fujifilm indította el, amely hihetetlenül továbbfejlesztett kamerákkal rendelkezik, mint például az X-Pro1 és az X100, ezáltal növelve az emberek bizalmát a vállalat iránt, és implicit módon az eladásokat. Ismeri a "ügyfelünk, a mesterünk" mondást.
Ne felejtsd el! Ha azt szeretnénk, hogy mutassa meg, hogyan kell blokkolni bizonyos kategóriáit oldalak és szolgáltatások DNS-en keresztül (ingyenes router és a szabad szoftverek), kérem tudassa velem a megjegyzés mezőben pontosan mit szeretne blokkolni (honlap, szolgáltatás, stb) .


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (46)

  • Üdvözlet Cristi, ha meg tudod készíteni egy oktatóanyagot ezzel a routerrel ismétlő módban, nagyon hasznos lenne, ha nagyon köszönöm. Magyarázza el, miért lenne hasznos (sógornõm és kb. 25-35 méter távolságban élök, internetkapcsolatom van és nagyon jó sávszélességgel rendelkezik Spanyolországban, és azt akarja, hogy megosszam velük egyetértésemmel internetes kapcsolatomból wifi-n keresztül megosztott pénzzel), most úgy gondolom, hogy ha két olyan útválasztót vásárolok, mint a tiéd: az útválasztó módból kilépő engem és a testvére ismétlő üzemmódját arra használjuk, amire szükségünk van, konkrétan a ház és a ház között. az enyém nincs akadálya, laptop mellett a jel lenne valami a házában, de azt akarja, hogy az egész házban wifi legyen. Még egyszer köszönöm.

    • Felvettem a listára, most már több amatőr várom a megjegyzéseket.
      Ezek meglehetősen egzotikus témák, amelyek valójában nem „karriert” eredményeznek, ezért további megjegyzéseket kérek a javasolt témával kapcsolatos kérésekkel.

      • Cristi és üdvözlöm feliratkozni a következő bemutató (ha akarsz csinálni)
        tudjuk, hogy az internet egy kétélű kard
        de miért nem nézett a dolgok pozitív oldalát

      • hello!
        Egyetértek a javasolt kapcsolódó témakörre blokkoló oldalak és hozzátenném plocarea számítógépek hozzáférését a router, IP vagy MAC-lock!
        Köszönjük!

  • Helló, kérjük recoamanzi a router, így tudok a jel ok az egész házban (otthon a földön, 5 szoba).
    Próbáltam egy Tp-link WR841N-t, de ez nem teszi jól a munkáját :)
    köszönöm

    • Próbálja meg tedd kellős közepén a ház, közelebb a mennyezet, és ha az antenna a mennyezetre, hogy lefelé.
      Az biztos, hogy kerül az egyik végén a ház.
      Azt tanácsolom, hogy próbálja meg azt, amit a fent javasolt Mielőtt pénzt dobni egy másik router.
      Ha még mindig van egy "fejhallgató", akkor az Asus AC68U vagy AC87U készülékét ajánlom.

  • Véleményem szerint ez hülye és az útválasztón lévő antivírussal szemben. Miért van rá szükségem, ha antivírus van a számítógépemen és a mobilomban, még a jelszó megadására sem jutottam el, és a hálózat jól működik a mobilomban és a laptopomban, nem tudom miért bonyolulni akarnak, ahelyett, hogy itt egyszerűen gondolnék, csak webhelyekre vagy streamingre korlátozódnék, és meghatározták, hogy mire adnak nagyobb sávszélességet egy másik hülyeség, őszintén elvárva, hogy valami teljesen a videó bemutatójától várom el, de m- Keservesen csaltam

    • A „professzionalizmus” fokát ezen a területen az adja, hogy Ön szerint nincs szüksége a jelszóra a Wi-Fi hálózathoz. "Intelligens" választás ... Úgy tűnik, hogy úgy gondolja, hogy ha jelszót ad a Wi-Fi hálózatnak, akkor befolyásolja a hálózat működését, mivel azt mondja: "Még a routernek sem adtam meg jelszót, és a hálózat jól működik mobil és laptop ". Egy másik döbbenetes dolog az, hogy nem találja hasznosnak a sávszélesség-kezelést és a webhelykorlátozást. Ha tudod, hogy még a terep amatőr szintjén sem vagy, akkor jobb, ha tartózkodsz a fent leírt tanulságokatól.

    • Egy zseni vagy! Miért nem gondoltam ilyenre? Hazaértem, minden jelszavát kihozom, amiben van, hogy gigabites sebességgel is rendelkezzenek. Az átkozott biztonság és így tudják, hogy az emberek mindig jók és soha nem bántanának :)

  • Hello! Kérjük sa_mi mondani, ha a Windows Defender egy víruskereső programot; Vettem egy laptop a Windows Defender és Windows 8 és szeretném tudni, ha én is számíthatok ezt a programot, vagy meg kell telepíteni semmit. Köszönjük!

    • Az utóbbi időben határ közötti víruskereső / antispyware és mások, ez elhalványult nagyban.
      A Windows Defender olyan jó, mint mások megoldásokat.
      Én használni, és nem volt problémám.
      Az igazi fenyegetés most jönnek más irányból, és így a víruskereső már nem mi egykor volt.
      Ha ez figyelmes, és nem kap egzotikus helyszínek, minden anti malware szoftver jó.

    • Egyszerűen letölthető itt https://www.mediafire.com/folder/bkfq2a6aebq68/Asuswrt-Merlin firmware a forgalomirányító típusa van, bemegy a beállításokat, és így Administration, Firmware frissítés feltöltése a firmware, hogy descarcat.Ca fog menni, hogy egy jó router, hogy hozza vissza a beállításokat (például a gyári), mint az első alkalommal vásárolt ..
      FIGYELEM: Töltse le a firmware jobb tégla-megútálja egyébként is (rendetlenség) router véglegesen.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.