Androidscreencast, rögzítse a kijelzőt és irányítsa az Android telefont a PC-ről - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni a java script, amely fut egy olyan környezetben, amely lehetővé teszi számunkra, hogy az asztali PC vagy laptop, mi az a telefon vagy tablet OS Android. Így tudjuk használni ezt a szkriptet lehetővé teszi számunkra, hogy megtekinthesse kijelző Android készüléket a PC vagy laptop, akkor kell eleget két feltételnek.
Telepíteni kell a Java JDK és az Android SDK alatt van a letöltési link is:
Letöltés Java JDK
Letöltés Android SDK
Továbbá, van szkript fog tenni, hogy a futás nem egy egyszerű kattintson duplán az asztalon, hogy mi történik a telefon vagy tabletta. A szkript neve androidscreencast.jnlp is letölthető a következő címen: http://android-hybrid-app.googlecode.com/files/androidscreencast.jnlp
Ha más alkalmazások az Android Market lehetővé teszi a távoli hozzáférést az Android telefon egy internetes kapcsolat és anélkül, hogy a vezetékek, lehetővé teszi a androidscreencast.jnlp acesu és irányítsd a Android készülék (telefon lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék az egér, kivéve, ha a az alapja), internetkapcsolat nélkül, de szükség van az adatkábelt, melyet a vásárlás.
Androidscreencast.jnlp teszi videofelvétel csak, hogy mi történik a telefon kijelzőjén, és emellett egy nagy mellett más előnyei is, például annak lehetőségét, hogy navigálás a telefon SD-kártya adatait, hívás kezdeményezése és zárja nélkül elérni a telefont, nyissa meg a URL-t a telefon böngészőjében Android, vissza a képet fekvő módban (fekvő). Bár a telefon álló módban, tudjuk be a virtuális kijelző alkalmazása révén a tájkép módban.
Ez a szkript rájöttem régen, és az eszköz által használt én és a kollégám Krisztus sok új video bemutató Android. Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan mit kell csinálni, hogyan kell használni a forgatókönyvet, és hogyan működik a vágy, hogy ellenőrizzék, és megtekintheti az asztali PC a mi történik megjeleníteni telefon Android operációs rendszer.

........................

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (70)

  • Nagyon sikeres bemutató, és várhatóan sokan. Köszönjük, Krisztus adta nekem, hogy link: D.
    Ki akar próbálni valami mást, talán, hogy telepítse a piac, droid VNC Server (persze kell smartphone dudál). Egy alkalmazás, amely nem ugyanaz a dolog, mint a bemutató, csak kevesebb opció. A droid VNC Server dolgozni kell a Java JRE és egy vezeték nélküli Turkáló. Telepítése után a droid VNC Server gát érintse meg a home szerver, akkor mi is csatlakozni a böngésző anélkül, hogy csatlakozzon a cím és az adatkábelt http://192.168.1.100:5801, és ha nem működik, megváltoztathatjuk a portot a Menü> Beállítások> VNC port elérésével. Javasoljuk, hogy állítson be egy jelszót a biztonságunk érdekében, a jelszót a Menü> Beállítások VNC jelszó menüpont segítségével állíthatjuk be. Amikor a böngészőben csatlakozunk a címhez http://192.168.1.100:5801 látni, hogy mi fog nyitni egy ablakot java http://s13.postimage.org/kfhm2je47/Capture.png Hoppá, és élvezhetjük android asztali távirányítóval.

    • Alex:
      Igen célszerű lenne, hogy tájékoztassa a világot az ACTA, vagy tehetünk valamit ez ellen

      Nem arra buzdítunk embereket, hogy tiltakozzanak, ezt az érzést polgári érzéknek hívják, és mindannyiunkban léteznie kell anélkül, hogy senki mondaná, mit kell tennünk. Ha nem tetszik valami, azt mondod ... nem kell engedélyt kérnie, sőt, nem kell rávennie valakit.
      Információk ACTA sok a helyszínek és hogy milyen írsz ACTA a Google, meg fogja találni több száz eredményeket, amelyek tisztázni.
      Mit tehetünk? Kiabáljuk szervezett módon az elégedetlenségünket, lehetőleg azért, hogy elgondolkodjunk, és ne hagyjuk, hogy valaki erre késztessen minket, vagy legyen valamiféle "vezető".
      Legjobb magyarázta cikket ACTA ezt találtam: http://macktechaddition.blogspot.com/2012/02/acta-intre-control-si-intruziune-in.html

  • Sok oktató láttam dolgozni a cmd parancsot, és úgy gondolom, hogy ez egy jó dolog, hogy tudja, hogyan kell dolgozni cmd.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.