Androidscreencast, regisztrálja megjelenítés és vezérlés Android telefont a számítógépről - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni a java script, amely fut egy olyan környezetben, amely lehetővé teszi számunkra, hogy az asztali PC vagy laptop, mi az a telefon vagy tablet OS Android. Így tudjuk használni ezt a szkriptet lehetővé teszi számunkra, hogy megtekinthesse kijelző Android készüléket a PC vagy laptop, akkor kell eleget két feltételnek.
Telepíteni kell a Java JDK és az Android SDK alatt van a letöltési link is:
Letöltés Java JDK
Letöltés Android SDK
Továbbá, van szkript fog tenni, hogy a futás nem egy egyszerű kattintson duplán az asztalon, hogy mi történik a telefon vagy tabletta. A szkript neve androidscreencast.jnlp is letölthető a következő címen: http://android-hybrid-app.googlecode.com/files/androidscreencast.jnlp
Ha más alkalmazások az Android Market lehetővé teszi a távoli hozzáférést az Android telefon egy internetes kapcsolat és anélkül, hogy a vezetékek, lehetővé teszi a androidscreencast.jnlp acesu és irányítsd a Android készülék (telefon lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék az egér, kivéve, ha a az alapja), internetkapcsolat nélkül, de szükség van az adatkábelt, melyet a vásárlás.
Androidscreencast.jnlp teszi videofelvétel csak, hogy mi történik a telefon kijelzőjén, és emellett egy nagy mellett más előnyei is, például annak lehetőségét, hogy navigálás a telefon SD-kártya adatait, hívás kezdeményezése és zárja nélkül elérni a telefont, nyissa meg a URL-t a telefon böngészőjében Android, vissza a képet fekvő módban (fekvő). Bár a telefon álló módban, tudjuk be a virtuális kijelző alkalmazása révén a tájkép módban.
Ez a szkript rájöttem régen, és az eszköz által használt én és a kollégám Krisztus sok új video bemutató Android. Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan mit kell csinálni, hogyan kell használni a forgatókönyvet, és hogyan működik a vágy, hogy ellenőrizzék, és megtekintheti az asztali PC a mi történik megjeleníteni telefon Android operációs rendszer.

........................

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro
Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. vlad - mondta

  a szabad szoftver az Android telefonok ott?

 2. FaraVirusi - mondta

  Nagyon sikeres bemutató, és várhatóan sokan. Köszönjük, Krisztus adta nekem, hogy link: D.
  Ki akar próbálni valami mást, talán, hogy telepítse a piac, droid VNC Server (persze kell smartphone dudál). Egy alkalmazás, amely nem ugyanaz a dolog, mint a bemutató, csak kevesebb opció. A droid VNC Server dolgozni kell a Java JRE és egy vezeték nélküli Turkáló. Telepítése után a droid VNC Server gát érintse meg a home szerver, akkor mi is csatlakozni a böngésző anélkül, hogy csatlakozzon a cím és az adatkábelt http://192.168.1.100:5801És ha ez nem működik, meg tudjuk változtatni a portot elérésével Menü> Beállítások> VNC port. Célszerű lenne, hogy a jelszó a biztonság, akkor kérje Paron acesand Menü> Beállítások VNC-jelszót. Amikor csatlakozik a böngésző http://192.168.1.100:5801 látni, hogy mi fog nyitni egy ablakot java http://s13.postimage.org/kfhm2je47/Capture.png Hoppá, és élvezhetjük android asztali távirányítóval.

 3. Augustin - mondta

  Követtem a tutorial a hibernálás Windows 7, így jobb lehetőség, mint a inhidere hibernálás.

 4. Augustin - mondta

  Nagy hatással volt rám Tutorial csapda, hogy eshet azoknak, akik szeretnének válni hackerek.

 5. djciupi - mondta

  Helló, néhány oktató az iOS ugye ?! Iphone

 6. lóhere - mondta

  Én nem, hogy egy videót elleni tiltakozás ACTA?

 7. Alex - mondta

  Igen célszerű lenne, hogy tájékoztassa a világot az ACTA, vagy tehetünk valamit ez ellen

  • AdrianGudus - mondta

   Alex:
   Igen célszerű lenne, hogy tájékoztassa a világot az ACTA, vagy tehetünk valamit ez ellen

   Nem ösztönzi az embereket, hogy tiltakozzon, ezt az érzést hívják állampolgári felelősség és léteznie kell mindannyiunknak, hogy senki nem mondja, mit tegyünk. Amikor valamit szeretsz, azt mondod ... nem kell engedélyt kérni, és még kevésbé, hogy ne kérjen meg valakit, hogy ezt tegyük.
   Információk ACTA sok a helyszínek és hogy milyen írsz ACTA a Google, meg fogja találni több száz eredményeket, amelyek tisztázni.
   Mit tehetünk? Engedje meg, sírni elégedetlenség szervezett módon, amennyiben lehetséges terv szerint halad, és nem kérte valaki csinálni, vagy hogy a "vezér", hogy.
   Legjobb magyarázta cikket ACTA ezt találtam: http://macktechaddition.blogspot.com/2012/02/acta-intre-control-si-intruziune-in.html

 8. Augustin - mondta

  Vegyünk néhány oktató a parancssorban, mit parancsokat kap, adok, mi az előnye a dolgozó cmd, stb.

 9. Augustin - mondta

  Sok oktató láttam dolgozni a cmd parancsot, és úgy gondolom, hogy ez egy jó dolog, hogy tudja, hogyan kell dolgozni cmd.

 10. Silviu Popovici - mondta

  egy tutorial, hogyan jár a top blog .. hol vannak az oldalak.
  kérem?

 11. Augustin - mondta

  Ez jó, hogy tud angolul, ahogy figyelmeztette Mr. Adrian de tanul angolul és a televízió.

 12. cristir - mondta

  Lenne egy kérdésem: hogyan látjuk 7 minden ablak telepítve szoftverlicenc>;

  minden szerepel a listán, de elfelejtettem, hogy hol.
  Még nem telepített szoftvert ..

  • AdrianGudus - mondta

   cristir:
   Lenne egy kérdésem: hogyan látjuk 7 minden ablak telepítve szoftverlicenc>;

   minden szerepel a listán, de elfelejtettem, hogy hol.
   Még nem telepített szoftvert ..

   Attól függően, hogy hogyan állítja be a Vezérlőpult, hogy kategóriák:
   Start> Vezérlőpult> Program eltávolítása (írni kis kék Programok), majd kattintson a Program eltávolítása vagy
   Start> Vezérlőpult> Programok és szolgáltatások

 13. KosminYoZ - mondta

  Adrian tehet kérjük a bemutató, mint ez, de az IOS

 14. cristir - mondta

  AdrianGudus azt mondja: "Attól függően, hogy hogyan hozzanak a Vezérlőpult, hogy kategóriákban: Start> Vezérlőpult> Program eltávolítása (írni kis kék Programok), majd kattintson a Program eltávolítása vagy
  Start> Vezérlőpult> Programok és szolgáltatások "

  és tudom, hogy hol van telepítve a központ, és hogyan kell eltávolítani, de nem jelennek meg itt, engedéllyel, vagy nem, akkor máshol a lista a szoftver (csak a licenccel nem minden) és a jobb sorozatszám, stb, de úgy tűnik, Én nem tudom, hol ...

  • AdrianGudus - mondta

   cristir:
   AdrianGudus azt mondja: "Attól függően, hogy hogyan hozzanak a Vezérlőpult, hogy kategóriákban: Start> Vezérlőpult> Program eltávolítása (írni kis kék Programok), majd kattintson a Program eltávolítása vagy
   Start> Vezérlőpult> Programok és szolgáltatások "

   és tudom, hogy hol van telepítve a központ, és hogyan kell eltávolítani, de nem jelennek meg itt, engedéllyel, vagy nem, akkor máshol a lista a szoftver (csak a licenccel nem minden) és a jobb sorozatszáma megjelenik nem etcdar emlékszem, hol ...

   Itt egy egyszerű alkalmazás, amely nem hogy http://www.nirsoft.net/utils/product_cd_key_viewer.html vége felé az oldalt, és fájlokat letölteni ....

 15. Alex - mondta

  Szeretne feceti egy tutorial telepítése Android Ice Cream Sandwich a HTC hd2? Találtam egy pár, de egyik sem jó ...

 16. Nekem nincs mappa-Platform eszköz és Tool've platform, 2 Földre, primu üres, és al századi rendelkezik 2 32 fájlokat, nyerek XP 32 kicsit, és ha használom cmd és adja távon azt kérdezi, Nem hagyja üresen hagyott helyet a rendszergazdai jelszót, és használja cmd nélkül [futok] a video parancsot, azt mondja, ez a parancs

  • AdrianGudus - mondta

   teo:
   Nincs mappa-Tool Platform I platformot és eszközkészletet, 2 foldre, primu üres, és az al-század 2 32 kép, mi nyerünk XP 32 kicsit, és ha tudom használni cmd és fuss teszi, arra kéri Nem hagyja üresen helyet a rendszergazdai jelszót, és ha tudom használni cmd nélkül [Futtatás] rendelni a videót, azt mondja, hogy van ez a parancs

   Van régi verzió az Android SDK. Telepítse új versune link említett tutorial. Ha XP, egyszerűen fuss cmd két lehetőséget. Nyomja le a Windows billentyű + R és írd oda cmd, és adja meg az Enter vagy kattintson az OK gombra, vagy kattintson a Start> Minden program> Kellékek és kattintson a Parancssor

 17. Nelutu - mondta

  EUA sikerült telepíteni Android a virtuális gépen, és azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet telepíteni a Dropbox az Android benne, ez lehetséges?, Ha igen, hogyan.

 18. ASUS - mondta

  A HTC Wildfire megy tökéletesen a szoftver mozog 15 gyökér-20 fps. Ez rendben van

 19. Stefan - mondta

  salut.un program, amely lehetővé teszi, hogy távolról vezérelje telefonját nélkül adatkábel ... tudok adni egy nevet, hogy mit?

 20. nicu_rcn - mondta

  nagyon hasznos bemutató, de akinek akarat face.ti bemutató nokia mi.ar, hogy nekem egy c5-03, vagy legalábbis a program letölthető!
  Köszönöm, csak jobb!

 21. Sal Adrian nem ért semmit, én mindent megtettem a lépéseket, X (és semmi, hogyan tudnám Önnel a kapcsolatot? szépen kérlek, ha tudsz segíteni ..... mrs

 22. Cosmin - mondta

  Én gyökér a telefon, de nem tudom használni az egeret ... meg tudja mondani, hogy miért>?

 23. Cosmin - mondta

  Meg tudná mondani, hogy miért nem tudom használni az egeret, hogy ellenőrizzék a telefon?

 24. AdrianGudus - mondta

  Cosmin:
  Hívhatja és mézbor nem tudja használni az egeret, hogy ellenőrizzék a telefon?

  Nézd fej-farok bemutató és elolvasni a bemutató teljesen. A válasz a bemutató és a szöveget.

 25. Cosmin - mondta

  Feltelepítettem és JDK és SDK bemutató és uramrit farok felső .. és az én telefon gyökér LG Optimus .. fogom tartani nézni egyszer, nem tudok nézni egy lépést FST.

 26. Cosmin - mondta

  Azt hiszem, tévedtem telepítésekor SDK .. azután tette a frissítés, meg kell tennie valamit?

 27. mindjárt - mondta

  Mit tehetek, ha nem találja a telefont?

 28. babanu - mondta

  bried a vágy, hogy nem világít a képernyőn. Telefon go-fogadhat hívásokat rajta. amikor cmd parancsot Android készülékek, azt mondja nekem, "fenti eszköz csatlakoztatva" ötlet? kérem
  más eszközökkel megy

 29. György - mondta

  Hi Adrian! Nem Nem tudom, miért, mi működik a videó lesz. Amikor megnyitom cmd és írd mit, nem találom a telefont. És akkor is, ha nyitott java script, semmi sem történik. Én lg optimális 7 fekete és ablakok, 32 bit. Előre is köszönöm!

 30. AdrianGudus - mondta

  György:
  Hi Adrian! Nem Nem tudom, miért, mi működik a videó lesz. Amikor megnyitom cmd és írd mit, nem találom a telefont. És akkor is, ha nyitott java script, semmi sem történik. Én lg optimális 7 fekete és ablakok, 32 bit. Előre is köszönöm!

  Akkor olvassa el a szöveget a fenti bemutató teljesen? Láttad a tutorial fej-farok?

 31. Petry - mondta

  Nem értem valamit ... .Ha még mindig klip tűnik, hogy egyes használati jogosultsága (gyökereznek telefon), és mit fogok engedélyt kérni ??? ha nem semmit telepíteni a telefonra

 32. AdrianGudus - mondta

  Petry:
  Én nem értek semmit az egész klip .... amikor úgy tűnik, hogy a licencet super user (nem a root), és mit fogok engedélyt kérni?, Ha semmit telepíteni a telefonra

  Azt hiszem, nem volt elég óvatos, a bemutató videó. Azt mondtam elég világosan, hogy ez az előny, ha az okostelefon alkalmazás gyökér. És totusiroot nem feltétele, hogy az alkalmazás működik. Még ha az alkalmazás nincs telepítve a smartphone, mint használ csak, hogy úgy-kábel csatlakozik a smartphone és a számítógép egyszerre. Ha nem használ okostelefonokat, hogyan tudod, mit megjeleníteni smartphone kijelző?
  És ki jelentette, hogy gyökér, hogy egy okostelefon, akkor csak akkor használható az alkalmazások vannak telepítve a smartphone? Azt hiszem, valójában nem érti, mi az, és mi a gyökér (Van egy tutorial ezen, hogy megtalálja a keresési mezőbe a jobb felső oldalsáv)

 33. salut.am telefonu a gyökér, és nem megy, hogy egy ul.Care kattintással a probléma?

 34. nekem ez nem működik

 35. adrian - mondta

  A root nem?
  ne hagyja ki a másik garancia

 36. AdrianGudus - mondta

  adrian:
  A root nem?
  ne hagyja ki a másik garancia

  Ha okos, akkor villog ui hivatalos operációs rendszer, melyet a smartphone és megszabadulni a gyökér.
  Mint egy smartphone gyökér és gyökerestől kitép az is, hogy
  Tették, hogy szolgáltatást, hogyan kell mondani, ha nem, vagy nem a gyökér smartphone
  Mielőtt elmész dolgozni, vagy nem lehet gyökerestől kitép ii II vaku uiesti formális rendszer, hogy eljött, és már megoldotta a problémát.
  Androidscreencast alkalmazás működik anélkül, hogy root, de nem tudja használni az egeret, hogy ellenőrizzék a smartphone .....

 37. Oprea g - mondta

  Én nem vagyok ott sall platform az ilyen eszközök csinálni??

 38. Sergiu - mondta

  Helló, a munkám, de úgy tűnik, csúnya, és megy kemény, és könnyen megy a telefon.

 39. Balan - mondta

  Amikor csatlakoztatja a telefont a számítógéphez adatkábel kell vegye ki az SD kártyát és a szimuláció?

 40. Adrian Gudus - mondta

  Balan:
  Amikor csatlakoztatja a telefont a számítógéphez adatkábel kell vegye ki az SD kártyát és a szimuláció?

  Nu

 41. pdragos20 - mondta

  Én mindent a bemutató, de zicti cmd mutatja nekem tablet Arade listája eszközzel.
  Mi folyik itt?
  Mi volt a baj?
  Mit kell tenni?

 42. Gogu - mondta

  Miért kell beállítanom az usb: Samsung Kies vagy Mass Storage Media. nem ismeri fel a készülék

 43. Nicu_B - mondta

  Köszöntés. Nekem van egy probléma, mint pdragos20: követtem minden lépést pontosan azt, amit mondtam, ez a bemutató, és a cmd ugyanaz: Lista eszközzel.
  Én nem úgy tűnik, hogy ismerje el a telefont, vagy csináljak valami baj van? Szeretném megemlíteni, hogy van egy LG Optimus 3D és én csatlakozik a laptop az adatkábellel, és nem működik. Amikor megnyitom android screencast nem mutat olyan eszköz, nincs hol választani. Tudna nekem segíteni is? Köszönjük!

 44. Romica - mondta

  a program, mint ez, de nem tudott csatlakozni a WiFi vezeték nélküli tehetnek bemutató? ms

 45. Inspector gaget - mondta

  sumplu valójában "My Mobiler" http://www.mymobiler.com
  a concteza Wi-Fi vagy USB
  lehet regisztrálni (a hang), és Android screenshotok (kép)
  Az alkalmazás könnyen telepíthető a számítógépre, és az egyik Google Play
  vezérelheti és asztali
  és miért imádkozzatok Codu hogy nekem írni a képen, hogy nem érti, hogy a robotok nem értem én nem látom a képet Codu

 46. Videó nem működik ... kérem, segítsen nekem messenger, emilus_popy

 47. alex - mondta

  Én nem megyek a cmd dispozitivu nem látja, mi a probléma

  • Adrian Gudus - mondta

   Telepítse az illesztőprogramokat a készülék, megtalálni a gyártó honlapján

  • Stefan - mondta

   Nem úgy találja, hogy nem aktiválta a telefont USB hibakeresés funkciót. megtalálni a fejlesztés beállítások opció

 48. ms aha én is, de nem tudom, hogyan tettem illesztőprogramokat megnyitni lezárt telefonu végül elment, de késés és a minőség hiányzik

 49. Andrei Radu - mondta

  Hello! Sze munkáim, de a PC-n látható a visszajátszás ők. Meg tudná mondani nekem, mit tehetek, hogy erősít ez?

  Azonban Multumesec a bemutató

 50. Gabriel - mondta

  Hé, ha letölti Androidscreencast jelenik windous ismeretlen formátum! Mi a teendő??

 51. Helló, én a Vodafone okos 4 mini és így jelenik meg jegyzéke eszközzel. Windows-illesztőprogramok telepítése, mások nem találtam!

 52. Engedélyeztem az USB hibakeresés és így jelenik meg (jegyzéke eszköz csatlakoztatva).

 53. Gigi - mondta

  hi, a telefon elsősorban a vipera v1 Alview 16Gb, és nem találja a megfelelő illesztőprogramot, vagy törj, és
  futás screencast azt mondja, hogy a java megakadályozta fut ... ..

 54. Fűzfavesszőből Danut - mondta

  Szia, van egy kis Alcatel 6030x úgynevezett bálványt (San Remo) megtört, és azt akarom, hogy megérintse a telefonszámok recuprez nem találja a telefont ADB eszközök, telepítettem az USB-meghajtókat tőle hiába

 55. Vladut - mondta

  Amikor ott "ADB eszközök" nem találja a telefont, mi?

 56. János - mondta

  Sir Adrian Gudus tetszik a léleknek, ha tudod, hogy egy tutorial arról telefon rootarea Aquaris E 5 HD
  Tisztelettel - John Stanciu!

 57. Sergiu - mondta

  valakinek sikerült kideríteni miért tűnik „List of csatlakoztatott eszközök” az oka?

 58. Van egy okos Acer Liquid 630 törött képernyő és tach kevésbé érthető szoftver fut, nem jogosult depanare.Fara usb USB hibakeresés nem úgy tűnik, hogy visszaszerezze kapcsolatok, leírt módszer szerint lehet tenni? Lehet, küldjenek a levelezési módszer naprakész frissítése?

 59. Dan Rafira - mondta

  Szia! Nekem van egy samsung j5 törött képernyővel, még csak nem is világít, és szeretném tudni, hogy eltávolíthatom-e egy alkalmazást belőle, és hogyan lehet ezt megtenni. Köszönöm.

Trackbacks

 1. [...] A közelmúltban az Android képernyő elfog lehetne tenni csak akkor, ha már gyökeret, vagy ha használja az asztalon. Most már nem kell ROOT, és emellett az alkalmazás nagyon jól felszerelt működéséhez, valamint [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.