4.3 Android Jelly Bean élőben USB stick futni és telepítse a laptop

Helló barátaim, a mai bemutatón látni fogjuk, hogyan lehet elindítani az USB 4.3 memóriakártyát az Android XNUMX Jelly Bean operációs rendszerrel az élő futtatáshoz vagy az Android telepítéséhez laptopjára, netbookjára, notebookjára, ultrabookjára vagy akár asztali számítógépére is.
A folyamat nem nehéz egyáltalán, szükségünk van egy USB stick vagy 1 2 GB és az ISO image az operációs rendszer Android. Mivel sok valószínűleg tudja, vagy nem ismerik a lehetőségét futó élő módban disztribúció Ubuntu vagy Linux Mint, az üzleti változások nélkül az operációs rendszer vagy a partíció már a laptop, így folytathatja az Android.
ISO image letöltöttük a hivatalos honlapján a projekt Android-x86 és mi is kell LinuxLive USB Creator
A hivatalos honlapján a projekt Android-x86 ha több Android változat közül lehet választani: Android 2.0, 2.3 Android, Android 3.2, 4.0 Android, Android 4.2. Én személy szerint a letöltött Android Jelly Bean 4.3 esetemben dolgok működnek megfelelően. Még fut élő módban Android 4.3 mozog nagyon jól az én Asus netbook hihetetlenül gyors és operációs rendszer jön a Play Áruházban.
FIGYELEM!: Ha problémája van lehet választani a különböző változatai Android. Android x86 projekt oldala mellett egyéb változatai Android van egy kis leírás ISO image, hogy pontosan milyen modellt laptop működik. keresés és letöltés verzió a modellt laptop.
Ha kérik a hozzászólások részben, megcsinálom egy leírást, hogyan kell telepíteni az Android dual boot rendszer más operációs rendszert, vagy hogyan telepíthető az Android a laptop. Csak tartsa meg azt kéri, hogy a két oktató lett prioritás!


[hordozóazonosító = 1095 szélesség = 480 magasság = 223]

... ..Demo ....

.............

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (145)

  • Természetesen azt szeretnénk, útmutatók a témában.
    Android pc / laptop hangzik.
    Általában linux terjesztése számos adja fel, mert kevés kell alkalmazni, és a rossz, de jól hangzik, az Android, amely a legjelentősebb alkalmazni, és így Froyo verziót mozog nagyon jól és nagyon gyorsan.

  • Szia Adrian. Nagyon érdekes és bizonyára az egyik bemutató nerabdatorii, akik szeretnék látni a telepítés PC.Daca kérdezhetek valamit:
    -Hogyan csatlakozni netul kábel android
    -ha rendelkeztem irodai alkalmazásokkal olyan fájlok létrehozására, amelyeket Windows és irodai felhasználók számára probléma nélkül elolvashatnak --- a Microsoft ismert

  • szép cikk és nagyon érdekes ... Elkészítettem egy indítható botot, és elégedett vagyok azzal, hogyan mozog, szeretnék egy cikket készíteni arról, hogyan telepítsem az androidot laptopra / netbookra / asztalra, önmagában vagy kettős rendszerindításban. Köszönöm.

  • szia Van egy számítógép a nappaliban, hogy szeretném azt csak a tevékenységek, mint a filmnézés nettó stb, és operációs rendszerek, mint android tökéletes lenne, mert várom bemutató telepítéséhez a számítógépen, és ha tudja mutatni nekünk hogyan tehetünk a grub Windows, hanem, hogy hogyan kell telepíteni android hogy csak megnyomja a gombot közvetlenül a csont

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.