WiFi jelerősítő gyenge

WiFi jelerősítő gyenge

WiFi jelerősítő gyenge


Ma vezeték nélküli szinte nélkülözhetetlen, és ha elromlik, rájövünk, mennyire fontos, hogy stabil Wi-Fi jel.
Ma megpróbálom nyújt némi megoldásokat gyenge wifi jel erősítő.
Elöljáróban el kell mondanom, hogy a sávszélesség nem jó, de a jel lefedettség.
A leggyorsabb megoldás a gyenge jel erősítés ismétlődik hálózatához Wi-Fi repeter.
Mi a rádiós átjátszó?
Vezeték nélküli hálózat átjátszó klónozott, és további. Így kapunk egy olyan terület jobb lefedettség.
Átjátszó hátránya az, hogy más vendégek használhatják az átjátszó automatikusan és ezáltal csökken a gép teljesítménye, különösen, ha ez olcsó.
Vezeték nélküli WAN
A leghatékonyabb megoldás a vezeték nélküli WAN. Ez a végrehajtási fenntartja a funkciók egy router és a router is lehetővé teszi számunkra, hogy csatlakozik az internethez Wi-Fi. Sajnos vezeték nélküli WAN funkció megléte minden router.
Dolgoztam router bemutató NETIS modell WF2412, Amit meg is tettem egy tutorial / bemutatót. Ez egy router / átjátszó tökéletes nyaraláshoz vagy azoknak, akik szeretnének egy kis és sokoldalú eszköz.
A történet!
Szabadságon vagyok egy helyen Wi-Fi nagyrészt rossz. Nettó mobil oldalon töltöttem az első néhány nap után kénytelen voltam, hogy vezeték nélküli létrehozásában.

Minden olyan helyen, ahol több a Wi-Fi hálózatok, az interferencia és a holtpontok következik be, amely nem terjed ki a jelet. Ha felerősíti a jelet, akkor csak súlyosbítja a helyzetet.
A megoldás számomra legalábbis, hogy a router NETIS WF2412, Hogy hozzon létre saját hálózatot, amely összeköti a Wi-Fi hálózat a legközelebbi stabil. Én eredetileg akartam használni az átjátszó funkció, de hamarosan 24 ügyfelek lovagoltak NETIS szegények, mert repeater módban a router lesz egy rabszolga NETIS fő router a közelben, és az összes kliens csatlakozik hozzá.
Most van a tisztességes net, minden 3 Mbps (nem nevetnek), de legalább stabil.
Természetesen, ha már a router Asus AC56U, A dolgok sokkal jobbak voltak, azt hiszem, megérintette, és 3.5 Mbps!
Alig várom, hogy újra én rost.

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (51)

  • Cristi ha a ház a fő router WAN, LAN port és egy döntetlen vezeték körül a kertben egy másik vezeték nélküli router, hogyan érdemes beállítani a router 2 században?

    • A legjobb, hogy a második router üzemmódban hozzáférési pont (AP). Így elkerülheti IP konfliktusok vagy egyéb bajok. A második router benyújtja az első router IP-címek kerülnek elosztásra.

  • Jól van, Cristi, nem hagy el minket információk nélkül, még nyaralni sem! :) Milyen hasznos lett volna ez az oktatóprogram egy hónappal ezelőtt, amikor nyaraltam ... Nem kell aggódnia, most kitalálom.
    Kellemes nyaralás és meggyógyul, és visszatér a feltöltött akkumulátorok!

    • Most az én ötletem, most már igen. Gyanítom, hogy sok ember van ugyanaz a probléma. Úgy tűnik, hogy a vezetők szállodák / panziók / üdülő telkek mindent megtenni, hogy a buta wifi hálózat a világon.

      • Saját esetemben azt találtam, hogy a szálloda weboldalán írták, hogy ingyenes és korlátlan vezeték nélküli kapcsolatuk van, és ez nehéz volt a szálloda kiválasztásakor. Az ingyenes internet kínosan gyenge volt, inkább ok-internetet kínáltak neked, de felár ellenében. Marketing mint ...

    • Körülbelül ugyanazt a dolgot.
      Mégis, én a helyedben szeretnék választani egy router, amely a funkció a repeater; Mert akkor lehet használni, mint: router, hozzáférési pont, repeater, bridge.

  • Különösen, ha nem bánod, a router a földszinten és a hálószoba felett elég gyenge semnalu mit kell vásárolni ezt a terméket, vagy hatótávnövelőből Köszönöm szépen bemutatott

    • Ha felmész a router, akkor a védjegy és fel-le. Tégy egy próbát, mielőtt költeni hatótávnövelőből.
      Ha továbbra is szeretne vásárolni valamit, meg kell találnia egy átjátszó vagy hatótávnövelőből, de hogy az azonos márkájú, mint a router.

      • ha a vezeték nélküli jel alulról felfelé nem megy fel elég magasra, akkor lemegy-e elég magasan le ugyanazon a távolságon és ugyanazon a falakon? Tényleg nem tettem ezt a tesztet ...

        • Ahhoz, hogy egy nagyobb felületének, akkor helyezze a router nagyobb, a közepén az épület.
          Wifi hullámok, mint a szférák, és amikor a router kerül a földszinten, a hatályt kisebb. Ezen kívül a földszinten több zavarforrásokat: mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, televízió, rádió, stb
          Próbáld meg így mielőtt ráfordításként bizonyuló indokolatlan.

  • Sós Cristi. Köszönjük az itt található összes információt. Kérem, mondja meg, hol tévedek. Nekem van Asus DSL-AC68U. És szeretnék WI FI átjátszót készíteni az Asus WL-330N3G-vel. Bár úgy tűnik, hogy minden megfelelően működik (azaz a hálózat ismételten "csatlakozik" a WL-330N3G-n), amikor csatlakozom a beállított hálózathoz, nem tudja hozzárendelni az eszköz IP-jét (pl. 3. megjegyzés). Nem értem, honnan származik ez a konfliktus. Az ismétlőn letiltottam a DHCP-t, és az ASUS DSL-AC68U-ban manuálisan rendeltem hozzá az IP-ket a DHCP-kiszolgálón a ház összes WIFI-eszközéhez. Információ: A Telekom szolgáltatója és a manuálisan kiosztott DHCP tartomány az ASUS DSL_AC68U-ban 192.168.100 115 68 és ... XNUMX közötti. Szükségem van-e új beállítás megadására az ASUS DSL_ACXNUMXU fő útválasztón?

    • Egy élmény, mint szilárd nyakkendő két kábel router a LAN AC68, és tedd a két router AP módban.
      Konfliktusok és a tűzfal, az UPnP, és egyéb funkciók, hogy a modern routerek.
      Ha fel 2 router AP módban, akkor megszabadulni a sok fejfájást.
      Ha a használni kívánt mindkettőt egyszerre, és minden szolgáltatást, akkor nyomja meg mindenféle probléma.
      Egy hálózatban ez jó, hogy van egy mester készülék, ami az összes többi slave, hogy engedelmességet.
      Ez könnyű elveszíteni az irányítást a hálózat, és a káosz.
      Röviden.
      Eleinte router nem tud járni egyáltalán.
      A router csatlakozik két kábelt, meg kell hozni a modul AP (hozzáférési pont). És nem kap fejfájást.

    • ellenőrizze, hogy az útválasztók különféle osztályokból osztják-e el az IP-ket a LAN-on (pl. ha az egyik a következőt osztja ki: 192.168.0.1, a másik más, pl. 192.168.1.1)

    • ellenőrizze, hogy a router a LAN kiosztani IP különböző osztályok (pl. ha hozzárendel egyik formája: 192.168.0.1, a másik, hogy más ex. 192.168.1.1)

  • Helló Cristi kérem, mi a különbség a két forgalomirányító NETIS WF2412 és NETIS WF2411 ezek ugyanazok a lehetőségek antenna beállítás és konfiguráció, mi .eu net egy vezeték nélküli router, és még mindig NETIS wf2471 hogy el semmilyen 100 igen méterre a router nekem Azt szeretnénk, hogy az egyik a két modell a router NETIS köztem és a szomszéd, hogy én ajánlom figyelembe véve, hogy lesz telepítve kívül eső hó, de egy kendőt védelme furcsa probléma. És hogyan tudom beállítani ADR tanácsot adni, láttam egy bemutató videót onnan inspirálnak .Te kedvesen válaszol e-mailben Köszönöm tr játék

    • Ha beszélünk távolságokat, akkor a legjobb a router külső antennával. A belső antenna, a mukta a lakás, vagy kisebb ház.
      A eexemplu Nem akarom, hogy lefedettség területén kívül én udvarban. Ideális operasca vezeték nélküli lefedettséget a kerítéshez.

  • Cristi Hello! Azt hiszem, akkor egy hosszabbítót, hogy beállíthatod a saját hálózaton, ahol azt állítva automatikus ad a kézi és akkor tegye a saját beállításait, mondom ezt, mert ezt tettem egy asus ő n66, én meg mint egy Range Extender majd amikor megkérdezik, ha azt akarom, hogy a klón szüntesse meg az Automatikus hálózati beállításokat, és tegye az új azonosító és parola.Acum ss szeretnék kérdezni!? Én csatlakozik az ASUS azt 66 a szomszéd révén a vezeték nélküli, van egy router ASUS DSL n55u Szeretnék csatlakozni ehhez a Range Extender asus ez n66 egész vezeték, hogyan kellene csatlakozni, mivel router dsl u n55 nincs hatótávnövelőből lehetőség?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.