Második merevlemez a laptop helyett az optikai meghajtó

Ma megmutatom, hogyan kell a második merevlemezt a laptopba illeszteni az optikai meghajtó helyett, ehhez az adapterben fogunk felhasználni, amelyet az ebay-től kaptam, ezért 18 dollárt fizettem, de ezek Az adapterek sokkal olcsóbbak lehetnek, ha Kínából, Hongkongból, Tajvanról stb. Szállítják őket (7–9 USD). A csomag 7 napon belül érkezett az ajtómra, 45 nap alatt Ázsiából származhat. Ha nem sietsz ...
Nem utal maga vásárol a részleteket (ebay díj, ÁFA, szállítás, vám, stb), hogy ennek van egy bemutató a vásárlás az eBay-en.
Először is meg kell tudni, hogy néhány részletet az optikai meghajtót, így lehet kapni a megfelelő terméket.
A legfontosabb adatok a következők:
1. Profile optikai meghajtó, így kell, hogy legyen az adapter (12,7mm vagy 9,5 mm)
2. Interfész optikai meghajtó, így kell, és adatptorul (IDE vagy SATA)
3. Interface merevlemez, amit majd telepíteni (SATA vagy IDE)
Kellett egy adapter SATA SATA 12,7 mm, akkor lehet, valami mást, el kell távolítania az optikai meghajtót, és győződjön meg róla korábban, hogy milyen profilú és milyen felület. Különben is, visszavonni optikai meghajtó bátorságot, hogy adapter (caddy, ahogy nevezik ki.)
Például, ha van egy IDE optikai meghajtó és a 12,7mm és merevlemez, amely adapter használni a SATA, meg kell 12,7mm IDE adapter SATA merevlemez nyílásba.
Akik Ultrabooks optikai meghajtó, mindenképpen szüksége lesz egy adapter 9,5mm. Minden esetben meg kell győződnie arról előre, hogy nem vásárolja meg a rossz terméket.
Közvetlenül a telepítés után, és az, ahogy a bemutató, keményen dolgozott, lemezek, mert nem tett speciális beállításokat. Ha valószínű, hogy más beállításokat a BIOS-ban, általában optikai meghajtó a rendszerindítási sorrendben (ezt, és az új merevlemez lesz), ha baj indítása az operációs rendszer telepítése után az új merevlemezt, meg kell adnia a BIOS és hely, mint a fő rendszerindító meghajtó merevlemez az operációs rendszer.
HDD caddy optikai adapterek Ebay (Én még nem hagyta a linket egy adott termék, mert nem tudom, mire van szüksége)


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (79)

    • Adrian Gudus: Ha volt egy rajongó a site, akkor látta a "műsor", ahol kollégám megmutatta, hogyan kell változtatni a merevlemez és az optikai meghajtó egy laptop. Van kollégám megváltoztatta a laptop merevlemezét egy SSD Nos, HDD, hogy a "epizód" Az optikai meghajtó helyett már újra felcsatolt. A következtetés? Ez a régi laptop HDD. A normál merevlemez slot már telepített egy SSD és az optikai meghajtó helyére szerelhetô most a régi HDD.

      Amennyire tudom, a "Desktop Systems" merevlemezei 3.5 ", a laptopok pedig 2.5".

  • Valóban nagyon hasznos tutorial. Nem gondoltam, hogy nem lehetséges. Bár a laptop már 2 HDD, optikai meghajtó Blu-Ray, azt hiszem, én fogom használni az ötlet, és a memória bővítéséhez.

  • György: Milyen hdd tetted? a PC vagy a laptop? (3.5 2.5 vagy es?)

    Ha rajongója lenne a webhelynek, láthatta volna azt az "epizódot", amelyben kollégám megmutatta, hogyan kell cserélni a merevlemezt és az optikai meghajtót egy laptopon.
    Van kollégám megváltoztatta a laptop merevlemez SSD
    Nos, a HDD-t, amelyet akkor vett ki az "epizódban", az optikai meghajtó váltja fel.
    A következtetés? Ez a régi laptop HDD.
    A normál merevlemez slot már telepített egy SSD és az optikai meghajtó helyére szerelhetô most a régi HDD.

  • Ez egy jó ötlet, gondoltam, hogyan kell csinálni, hogy az SSD az én laptop, és néz ki, mint valaki, jött az ötlet, és még megmutatja, lépésről lépésre, hogyan kell csinálni. Ön tett egy nagy munka, gratulálok!

  • Helló, nagyon keresem, és találtam valami ilyesmit egy fiú mellett Bukarestben, csak a PATA ötletre van szükségem a sata (hdd) -ben, amúgy, ms az oktatóprogramhoz:: P

  • Milyen gyorsan mozog akkor is, ha a laptop egy SSD. Láttam, hogy a laptop elindult néhány másodperc használ, hogy SSD.
    Az emberek nem értik, hogy milyen jó egy SSD, és meg tudod csinálni egy SSD, a világ csak nézd meg az árat, és ennyi az egész.
    Általában sok a rómaiak csak azt a nagy HDD-k és mentse filmek non-stop, és hallgatni a manele.

  • György: Milyen hdd tetted? a PC vagy a laptop? (3.5 2.5 vagy es?)

    Kérem, mutassa meg valakinek, akinek sikerült egy 3.5 HDD-t egy laptopba helyezni :)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.