Adwords, intelligens termékek és szolgáltatások reklámozása - oktatóvideó

Szia barátok, ma próbálja eladni a termékeket és a szolgáltatásokat a képzeletbeli AdWords hirdetési szolgáltatás a Google-tól.

Az AdWords a Google hirdetési szolgáltatás, nagyon okos, hatékony és rugalmas, így intelligens elhelyezését hirdetések kereső oldalak vagy Adsense hirdetéseket jelenít meg (Adwords szolgáltatás szemben).

Sikere abban rejlik, hogy az AdWords célzás (elhelyezés szerint célzott) reklámok, vagyis én csak közzétesznek egy értesítést egy adott városban a közönség egy bizonyos kor, és csak bizonyos időpontok között.

Az ár Ön határozza meg, hogy minden határozza meg a maximális költségvetést akar tölteni egy napot a kattintás persze ez hatással lehet a frekvencia vagy hirdetés elhelyezése a keresőt, vagy a nyomatok Adsense oldalak.

Az AdWords nagyon hatékony szolgáltatás, olyan lehetőségekkel rendelkezik, amelyek más szolgáltatásokkal nem rendelkeznek, természetesen itt a világ legnagyobb keresőmotorjáról beszélünk, és nem is lehet más.

Fizetési mód rendkívül rugalmas, bárki fizethet általában azt jelenti, az a nap végén automatikusan pénzt a kártyán, vagy meg tudja tölteni a számlát egy kis pénzt, mint előre fizetett mobiltelefon-kártyákat, töltő havonta egyszer vagy egy hét, hogy hogyan szeretné, attól függően, hogy rögzítse, és a napi költségkeretet, hogy ne lépje túl a Elul, hogy ellenőrizzék a legapróbb részleteket hirdetési költségvetését.

A szépség az, hogy nem tud felébredni csillagászati ​​számlákat egyik napról a másikra, hogyan tölt el itt, te az ár per click, amit erősít a napi költségkeretét, van hely mindenki számára van hely azok számára, akik a költségvetés millió, de azok számára, akik a havi költségvetés 50 100 euró.

AdWords hirdetési lehet, hogy senki nem kerül sokba, ha meg okos fizetési számla nevetségesen kis összeget.

, Aki jó az AdWords?

A cégek, amelyek olcsó és okos reklám elhelyezett.

A vállalkozó szellemű egyének, akik egy kis üzlet, és szeretné növelni a fogyasztók száma.

Az online áruházak, hogy szeretnék növelni a bevételeit.

A webhelyeket, amelyek egy bizonyos típusú látogatók.

Azok számára, akik szolgáltatásokat nyújtanak és szükség van egy szélesebb ügyfélkör.

A kis cégek nem engedhetik meg maguknak drága kampányok hagyományos médiában.

Mindazok számára, akik szeretnék ellenőrizni a "cent" marketing költségeket.

A fiatal vezetők, akiknek nincs türelme várni a gyümölcsét SEO.

, Aki jó az AdWords?

Azokon a helyeken, hogy szeretne egy nagyszámú látogatót.

Az oldalak, amelyek nem eladni termékeket.

Azok számára, akik nem rendelkeznek a türelem, hogy meg alaposan AdWords-fiókjába.

Előnyei ASdWords.

Célzás a földrajzi területen, például Bukarest 20 km-körül. (Célzás hatékony)

Demográfiai célzás, azaz életkor és nem szerint, például a hirdetést csak a "nők" látják 20 és 35 év között, ebben az esetben senki sem fogja látni a hirdetést. (ez a beállítás relatív)

Célzás a nyelvet, hogy meg tudja mutatni a hirdetés csak azoknak, akik beszélnek angolul és románul, mások nem látni, hogy ad. (Függ a beállított nyelv az operációs rendszer)

Célzás óránként, hogy a bejelentés csak akkor lesz látható bizonyos időpontok között minden nap kiküldetés menetrend állítható különbözik a többi nap.

Célzókészülékeket, azaz a mobiltelefon, a laptop vagy asztali.

Korlátozza a hirdetések megjelenítését, ez az opció csak a "tartalmi hálózaton" működik, azaz az Adsense hirdetéseket megjelenítő webhelyeken.

Költségvetési lehet beállítani a rendszergazdai fiókot, hogy nem ébred fel nagy számlát a hónap végén.

Az AdWords a hely mindenkinek, nem számít, ha van egy millió eurót, vagy euro 50.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Figyelem, ez a videó bemutató csúszott hiba, ez szűrő demográfiai tény, hogy megmutattam volt egy kizár nem célzott hiba, hogy rögzítse a pajzs az időben.

Elnézést kérünk a kellemetlenségért!

Csapat Videotutorial.ro

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (45)

  • Még ha a bemutató nem javasolja nekünk nőknek fel kell venni a célcsoport emberek, még mindig köszönöm a bemutató, Cristi.

  • Adi egyetértek veled, de azt akarom, hogy Ad jelenetek srác, hogy pénzt nem ad pénzt.

    PS KÉSZÜLÉKET HASZNÁLJON A HELYRŐL ............................ FÁTOLT FÁJLOT TÖNTNI HÁLÓZATHOZ, HASZNÁLHATÓ LEHETŐSÉGEN PÉNT HOZZON, HASZNÁLJON linket HOGYAN Töltse le és hol törölje azt, VAGY ha nem szeretne pénzt keresni, állítsa be az e-mailt az e-mailbe,

    Példa! Telepítse a Windows, és azt szeretnék, hogy menteni a képeket a barátnőd menjen a helyszínre, és menj képek e-mail és READY biztos

    STIK egyfajta biztonsági vagy pénzt végtelen koncertek minden 0,50 Letöltés Get $

  • Adina, akárcsak Cristi egy kisebb hibát követett el az oktatóprogramban, valójában voltak kizárások =)) Kizárta a férfiakat és elhagyta a nőket, a kizárásokról szólott! A bemutató szövegének végén azt is piros színben mondták, nagyszerű, hogy hiba volt, és hogy ez a beállítás valójában kizárásokra utal. Ezért nem akarta rákattintani a "Kész" gombra, amikor mind a nőt, mind a férfit bejelölte, mert nem zárhatja ki mindkét nemét, kinek szól a hirdetés?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.