Adobe After Effects, áttekintés és néhány alapvető funkció - oktatóvideó

Hé, a mai videó tutorialban mutatja be az alapokat az Adobe After Effects. Ez a legjobb program audio-vizuális termékek széles körben használják azok, akik ezen a területen. A rendszer segítségével az After Effects, hogy a különböző jó színkorrekció egyes forgatás, és azt is hozzá nagyon szép hatásokat. Ami a menük, ezek erősen strukturált, de első pillantásra a program egy barátságos felület, nem igazán tűnik, mint egy dzsungel a menük és opciók között, annak ellenére, hogy nem az.
Megpróbálom az oktató, hogy tegyék a programot, hogy bemutatja a legjobb gyakorlatok szerkesztésére / létrehozására kompozíciók.
Ma tárgyalja a fő funkciója a program menübe, majd megpróbálunk létrehozni egy szöveges animáció segítségével keyframe oldalak és végül megtudja, mi az, és mit lehet tenni a maszk.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Tutorial által végzett Alexandru Serban

 

Alex: Szeretek minden, ami az IT-vel kapcsolatos, különösképp a videó és a grafika szerkesztési részét, és örömmel osztom meg tudásaimat.

Megjegyzések megtekintése (30)

  • Szeretem, ahogy magyarázza. Gondolom több oktató szenvedélyesen grafikai (Adobe termék függ :)) Most nemrég kezdtem After Effects, úgyhogy várok útmutatók.
    Ps A jövőben korrekcióval, effektusokkal és különféle kompozíciókkal kapcsolatos oktatóanyagokat szeretnék, például:
    http://www.videocopilot.net/tutorials/green_smoke/
    http://www.videocopilot.net/tutorials/particle_explosion/
    http://www.videocopilot.net/tutorials/ancient_titles/
    Sok szerencsét!

    • Salut.Acel oldal nagyon jó, Andrew Kramer olyan ember, aki nagyon jó valóban, miután effects.Eu de nem akarom az oktató, hogy megmutatta nekem, hogy őszintén szólva nem látom, mi segítene . akarok okozni azoknak, akik nézni az oktató, hogy intelegeaga lehetőséget első intro program uneltele.Spre Például kaptam egy plugin úgynevezett particular.Eu ha úgy döntesz, hogy egy bemutató, hogy a bemutató ez a plugin nem jelentenek ilyen készítmények hogy intro.Daca példány mások nem jelenti azt, hogy tudja, AE.Chestia hogy megtanulják, hogyan kell dolgozni AE és egy kis fantázia, hogy a saját működését.

  • Gratulálunk az oktatóanyagokhoz, ez egy jó kezdeményezés a videószerkesztő oktatóprogramokkal, figyelembe véve, hogy Romániában nincs sokunk, és jó, hogy befejezte az oldalt! :) Csak azután, hogy a After Effects egy kompozit program, nem igazán használják audiovizuális produkciók készítésére, mivel a Premiere Rro alkalmazást használják. A premierről beszélve, Cristi ezt a programot már korábban is megemlítette. Ismétlem: Nagyon jó kezdeményezés! :)

  • Helló Cristian,

    Nem kapcsolódik a bemutató, tudom, hogy beszéltem tablettát, és azt szeretném megkérdezni, hogy a kérdést: mi tabletta nagyszülők lehet vásárolni a költségvetést meghaladó £ 500?

    Várakozás a válaszra,

    Köszönöm szépen.

    • Mindannyian befejeztük a programot oktató Camtasia Studio 8, a legidősebb a Camtasia Studio 7.Poti írni a program nevét a keresési mezőbe a jobb és megtalálod a tutorial.

  • Jó bemutató, de nem fejezte be bemutató a Sony Vegas Pro 11 peralel lehet csinálni Sony Vegas és az After Effects, és akkor folytathatja videoszerkesztő szoftver, Premier Pro és mások. Köszönöm, és további jó munkát

    • Tudom, hogy nem vagyok kész sony vegas, én meg néhány oktató, hogy hatással lesz a AE és a Sony Vegas.

  • Gratulálunk, és menj tovább, Érdekelne magamnak néhány tanácsot, amivel filmek DVD-n, ha egy jó filmet ne olvasd el inkább ajánlotta volna egy gagyi program, ami menüben fejezetek és hogyan kell csinálni ? pl egy esküvői dvd.

    • Sorry Inter Videó WinDVD DVD nézésre. Használja WinDVD Creator szerkesztéséhez és létrehozásához DVD vagy: Corel VideoStudio Pro X4 v14, Ulead VideoStudio v11.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.