Hogy aktiválja testreszabási lehetőségek Windows 7 Starter és Home Basic - video bemutató

Hogy aktiválja testreszabási lehetőségek Windows 7 Starter és Home Basic - video bemutató
4.6 (8) 92.5%

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogy ki tudjuk küszöbölni a korlátozások személyre szabott Windows 7 7 Starter és Home Basic Windows-t. Mint bizonyára tudja, a két Windows-verziók 7 sok korlátozás, amikor a testreszabás. Ez azért van, mert a Windows Starter 7 egy operációs rendszer, amelyet a netbookok rendszerek vagy gyengébb. A Windows 7 Starter nem fogja megtalálni sok előre telepített alkalmazások, mi is a vizuális hatásokat, vezet csökkent a fogyasztás az erőforrások rendszerek kevesebb hardvert.
Miatt azonban a kis méret és az alacsony erőforrás-felhasználás, és kis szoftver, ami előtelepített operációs rendszer, a Windows Starter 7 lehetőleg sok felhasználó és telepíthető még a legjobb rendszer.
Talán sokan már engedélyt az operációs rendszer, de zavar, hogy a Windows nem teszi lehetővé a változó 7 Starter Wallpaper, nem a helyi menüben testre a hely, ahol a szín az ablakok, átlátszó ablakok.
Nos, a mai bemutató fogjuk használni UnlockAero ahhoz testreszabási lehetőségek, amelyek általában nem férnek a Windows 7 Starter vagy Home Basic.
Pontosan mi fcae UnlockAero?
- Lehetővé teszi, hogy aktiválja Aero Glass (átlátszó) ablak
- Aktiválása hatások minimalizálása, maximalizálása ablakok
- Enable Aero Peak, Aero Shake, Aero Snap, WinFlip 3D (amely elérhető a Windows billentyű + Tab)
- Lehetővé teszi, hogy változtatni a színét az ablakok
- Megadja nekünk a lehetőséget, hogy telepíteni az új témákat, amelyek letölthetők az alábbi linken: http://windows.microsoft.com/en-us/windows/downloads/personalize/themes?ocid=W7_personalizeCPL
- A jobb klikk bármelyik fénykép lesz aktív a helyi menü opciót "Beállítás asztal háttere" (a háttér fénykép)
Tekintettel arra, hogy sok netbookok értékesített a Windows 7 Starter (a mely engedély) nem kell törölni, mert a nemlétezése egyéni beállításokat. UnlockAero alkalmazás egy "kell" minden tulajdonosa a Windows 7 7 Starter vagy Home Basic Windows-t. Igaz, hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató, hogy pontosan hogyan kell használni az alkalmazást UnlockAero testreszabási lehetőségek aktiválásához Windows verziók Home Basic és Starter 7.

Letöltés UnlockAero

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Comments

 1. Hatman Alexander-Stefan - mondta

  Jó bemutató

 2. Hello! Ami Windows Ultimate 7: Milyen méretű kell rendelkeznie Gb? ...

 3. maximális - mondta

  Jó kis program, bemutató, mint egyébként
  meg fog jelenni, amint az ilyen szoftver a Windows 8?
  és beszélek hülyeség ...

 4. jó bemutató, de nem látom, hogy használt win7 cn indító vagy homebasic

 5. AdrianGudus - mondta

  Dany:
  jó bemutató, de nem látom, hogy használt win7 cn indító vagy homebasic

  Nagyon ... Azt mondtam, a fenti szöveg CNE bemutató használ ...

 6. Alex567 - mondta

  Üdvözlöm. Ön Mac OS, mint a fő operációs rendszer? Láttam képeket a Mac OS specifikus.

 7. Cristi - mondta

  hello, nagyon érdekes bemutató ...... Én OBS, hogy megmarad a fenti szöveg bemutató mint fejlett rendszerek az ablakokat, ha telepíti az operációs rendszer egy erősebb ..... én VRO destkop teljesítőképesség határait?, ADK emellett személyre szabott korlátozás van más teljesítménnyel kapcsolatos problémák? bye :)

 8. Cristi:
  hello, nagyon érdekes bemutató ...... Én OBS, hogy megmarad a fenti szöveg bemutató mint fejlett rendszerek az ablakokat, ha telepíti az operációs rendszer egy erősebb ..... én VRO destkop teljesítőképesség határait?, ADK emellett személyre szabott korlátozás van más teljesítménnyel kapcsolatos problémák? bye :)

  2 gb ram csak akkor fogadja el maximális

 9. Telepítettem windows starter 7 a HP Pavilion DV 9 a 4Gb a ram csak azért, mert nagyon alacsony erőforrás-felhasználás. A rendszert az SSD és mozog nagy, de ez a verzió nem akarja elfogadni, mint 2 GB RAM-mal. Mit tehetünk? Még ha az indítómotor nem jön be 32 bit, mint amit rendezni 3,25 GB ram. Köszönöm.

 10. Ismét ellenőrizze a bemutató szöveget, újra olvassa el a szöveget!

 11. Mutasd meg, hogy problémái vannak a profitshare

 12. Jikia:
  Lásd, hogy problémái vannak a profitshare ;)

  Mi hiányzik a bannerek?
  Valószínűleg a technikai problémát a kiszolgáló nem tudja, de nem a mi problémánk.

 13. Re-korrekt szöveg bemutató! Cristi menj!

 14. titane - mondta

  Van egy dolog, hogy azt mondják, hogy minden, amit csinálsz az oldalon.
  Bravo jó, a te segítségeddel megtanultam, milyen egy számítógép ILA progame stb
  A tény, hogy akkor áldozatot órát a számítógép előtt, hogy tanítani azokat, akik megpróbálják megfejteni a rejtélyeket pc, új programokat, sőt alkalmazásokat, hogy mi az a számítógép, hogy én őszintén habarnaveam méltó dicséret és csodálat.
  Bravo, jó, szuper tettél valamit a románok, akik szeretnék, hogy Siti pestetot többet a PC-n.
  Inco ha azt mondod jó TINETIO kell, és így tovább.
  BAFTA az oktatóanyagok!!

 15. Figyellek árok 1 két évben többet tanultam kérlek te videotutoriale november win8 és talán Win XP nyerni, de főleg 7 win8 tűnik, hogy minden, ami most októberben, mint te egy pár éve az összes xp már ez a régi és jó a win 8 felfedezni, mi van benne, és a mutatóujját és új! elsősorban leptopuri és destopuri és kevésbé a tabletták és telefonok, amelyek nem rendelkeznek az összes pénzt ... köszönöm, és remélem, hogy továbbra is cititi.sant figyel téged.

 16. Robby - mondta

  Üdvözlöm. Nagyon jó tutorial! Próbáltam egy Acer netbook, mint a bemutató, és személyre mi.a dolog jelent meg. Csak van egy kis probléma ... hogy testre asztal háttere, válassza ki a képet, hogy a dupla kattintás, hogy a kép, de nem változott egyáltalán background.ul. Azt lehet mondani, hogy le.am megpróbált le.am készített fotók véletlenszerűen a net. K Azt hittem, azok a képek nem voltak kompatibilisek a felbontása netbook.ului, így vettem egy kép felbontása 1024 600 x, és még mindig nem változik a háttér. Kérjük, tanácsadást, útmutatást valami v.as nagyon hálás.

  Thanks in advance, Roby

 17. tattooangelbody - mondta

  üdvözlő a bemutató, akkor dolgozott, és én ahogy bemutatta ... a program szuper ok.bravo

 18. Ioana - mondta

  Helló, én nemrég telepített és használt windows7 Starter amplicatia tutorial be, természetesen olvastam és néztem a bemutató, de a telepítés után, és ad nekem egy hiba kijelző a Windows összeomlik, vagy alkalmazása miatt? Köszönjük!

 19. Mario - mondta

  Bravo testvérek van, és a programokat ismét sikerült gerjeszti a barátnőm azt hiszi, egy szakértő, hogy amíg én vagyok polenta

 20. vlad - mondta

  Ha kiejteni angolul szavakat helyesen nem jelenti azt, hogy a sznob sznob ... ez más ... de azt hiszem, tudom, mit jelent, azt nem adja magát nehéz lectii.Bun programot (ez valójában egy folt, ahogy mondta), azt várom, hogy ha elmegyek az én netbook Windows Starter 7 ... köszönöm.

 21. Danuta - mondta

  szuper jó

 22. Danuta - mondta

  Azt lehet mondani, egy kérdés, tudom használni, vagy hogy más produt ckeyuri aktiválásához a Windows, ha azt akarom, hogy aktiválja a Windows AMI vagy kérdezze Ckey beveszünk Ckey vagy lopni másoktól, hogy aktiválja a Windows 7 oldalon

 23. Szia, én adtam da folt a Futtatás rendszergazdaként nem történik semmi

 24. Ha valahogy megpróbálta telepíteni a végső 7 és akkor meg kell szabni a hibát, telepítse újra a programot ...

 25. Daiana - mondta

  Szia, én magam telepített összes átlátszó ablakok programot, de még mindig nem jelenik meg, ha én kattintson jobb „személyre” Bár mind a bár és az alján a Google Chrome átlátszóvá

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.