MAh külső akkumulátor 10400 Deboch

Kedves barátaim, ma fogok bemutatni egy külső akkumulátor, amely tölti a telefont, tabletta és más eszközökön, amikor azok az úton, vagy nyaralni, és még kemping.
Az okostelefon rendkívül sokoldalú, segítenek nekünk szinte semmit nem szeretnénk, sajnos az akkumulátor végződik viszonylag gyorsan. A legtöbb alkalommal fél nap alatt a legtöbb okostelefon akkumulátorok adják szellemét.
A legegyszerűbb megoldás az, hogy egy külső akkumulátor tölteni a telefont bárhol és bármikor.
A javasolt megoldás ma származik Deboch és egy hordozható akkumulátor kapacitása 10400 mAh kapacitású amely fel tudja tölteni a telefont vagy 3 4 alkalommal gond nélkül.
Külső akkumulátor mobil


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (17)

  • Nemrég kaptam egy villamosenergia-bankot is, .. egy tűzoltóautó Myria-ból, 8800mah, 50 lej /..mivel megteszi a munkáját., Kétszer töltöttem be egy 2 mah telefont, azt mondanám, hogy háromszor tölthetek fel feltétel ahhoz, hogy mind a 2100 töltést az első napon, legfeljebb a második napon tegyük meg, ezt követően a bank kissé ki van töltve, és összességében elégedett vagyok azzal, hogy 3 USB porttal rendelkezik. 2h és 2h azt rejtőzi, hogy nem mondja el sehol, mi a LI-ion vagy a Li-polimer ... Alig találtam olyan információt a neten, mintha csak lítium lenne ... - Egy másik petárdás. !

    • Vannak olyan kamerák, amelyek működés közben táplálhatók, mások becsaphatók hamis akkumulátorral, amely ezekből a külső akkumulátorokból kábeleket vesz igénybe.
      A DSLR készülékemet nem lehet közvetlenül az akkumulátorról táplálni, hanem a rádióerősítőt a hangrendszerről (vezeték nélküli lavalier) táplálhatom.
      Külső kameramonitorok, video- vagy audio-felvevők vagy LED-es lámpák is táplálhatók.

  • Meddig táplálja a monitort? Ha energiát fogyaszt valami energiát fogyasztó energiát, akkor gyorsan kiürítheti ezt a bankot. Hasznos, szigorúan mondom a tel..rablete..camere.si cuccokhoz, amelyek nem igényelnek rendkívül sok energiát.

  • Minden eddiginél hatékonyabb alternatív 2 egy akkumulátortöltőt elemmel

    Előnye, hogy meg tudjuk változtatni az akkumulátor, miközben képeket stb nélkül félre

    A másik hátránya minden telefon akkumulátor és töltő is

    Mit gondolsz?

  • Christi úr, nagyon köszönöm, hogy "holdfénynek" tett minket (elsősorban kezdők, szóval én)
    Visszatértem egy régebbi problémához: Lenovo miix 2.8 táblagépem van GPS "GNSS" módban, és nem tudok (térítés ellenében) megtalálni a navigációs szoftvert, több olyan szakértőhöz jártam Pitesti-ben, akik nem tudtak segíteni nekem . Adj nekem néhány tanácsot, hogy mit tegyek. Több ezer köszönettel kívánom kellemes hétvégét Önnek, az egész családjának és munkatársaidnak.
    PS Dohányzol még? A dohányzás iránti szenvedélyem is volt, de kb. 50 év alatt nem dohányoztam. A recept, csak törekvés és semmi más

    • Én próbáltam magam, szeretem, hogyan működik. Nem tudom, hogyan rakja utcát, és számos,
      Csak satept videotutorialul ezzel a programmal (Navmii).
      Köszönet egy "fiatal", 72 éves Pitesti-től.
      Nagy becsben m.ionescu

  • Cristian Hello tegnap egész nap arra törekszünk, hogy megoldja a problma Incer sam telepíteni a Windows, és szembe egy nagy probléma MAM száma hardu mutatják im nem írok
    "Nem meghajtók Találtak"

  • Vettem nemrég egy elektromos bank, külső akkumulátor Deboch D10400K, 10400 mAh (Fekete) nu.isi ezt a munkát, Bank tedd a töltés lámpa ledurile.Când őt a terhelt és nyomja meg a check már nem LED-ek világítanak próbáltam többször célja 2300 mah nem töltődik be.

  • Úr Cristi, vissza GPS Lenovo Miix 2.8.
    Nem tudom, hogyan lehet megtalálni a helyes rendeltetési hely címet a Navmi programban. Én ezt csinálom: belépök a programba, kiindulási helyként észlelök (néhány perc alatt), majd addig szűkítem a térképet, amíg a rendeltetési hely meg nem jelenik (pl .: Onesti város), majd ezt a helyet addig növelem, amíg meg nem jelenik az elérni kívánt utca. beállított útvonal.
    Rájössz, hogy ez elég nehéz, és csak hozzávetőleges címet (úgy értem, nem.) Ha írsz egy célt a címsorba, és mindkét boltokban. Ez segíthet nekem ebben a kérdésben.
    Navmii f.bine program működik.
    várakozás egy jelzés tőled. sokkal becsben m.ionescu

  • Helló. Rendeltem magamnak ezt a külső akkumulátor mAh 10400 Deboch, és van egy pár kérdésem:
    1) Meg kell formázni előre, hogy meg kell csinálni három teljes töltési / kisütési kezdetnek?
    2) lehet, hogy a töltő, amikor már teljesen letölteni?
    3) Én több hálózati töltő Samsung, tabletta és telefon mindegyik más-más áramerősség. Hogy ezek közül melyik mutatja feltölteni áramerősség akkumulátor alacsonyabb vagy magasabb?
    Köszönöm előre is a válaszokat.

    • Li-ion akkumulátorok nem igényelnek formázást.
      Az egyetlen követelmény, hogy ne töltse le túl (10-15% jó), és nem hagy nekik sok a töltőn töltés befejezése után.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.