Kapcsolja be az OpenGL Skies funkciót az Android játékok jobb teljesítményéhez

Kapcsolja be az OpenGL Skies funkciót az Android játékok jobb teljesítményéhez

Engedélyezze az OpenGL Skia alkalmazást a játékok és az Android kezelőfelület jobb teljesítményéhez
A mobil platformon (Android és iOS) játszott játékok hihetetlen növekedést mutattak néhány év alatt. Ha az elején a játékok nagyon egyszerűek voltak, mint például a 80-as évektől a PC-n, most ezek a játékok rendkívül összetetté váltak.

Android vagy iOS játékai szinte hasonlóak a PC-hez vagy a konzolokhoz.


Mivel a játék a mobilon jelenleg nagyon összetett, az erőforrás-felhasználás is nőtt. Ha a felső telefonok nincs probléma fut a legújabb címek, régebbi készülékek körülbelül küzdő szaggatott képek, ami a rossz tapasztalat.

A legtöbb játékosnak nem a legmenőbb telefonja van.


Mert nem mindenkinek van mobil top emberek a Google-nál találtam egy megoldást, hogy egy kis teljesítmény előny a gyengébb telefonok. Ez a beállítás növeli a játék teljesítményét, amennyiben rendelkezünk az Oreo Android OS vagy újabb verzióval. Régebbi android verziók esetén ez a beállítás nem érhető el.

Váltás az OpenGL grafikus motorról az OpenGL Skia-ra.


Az OpenGL Skia grafikus motor innen aktiválható:
Beállítások / Fejlesztői beállítások / Hardvergyorsítás lejátszása / Állítsa be a GPU-t… / itt válassza az OpenGL Skia menüpontot

Bónusz, gyorsítótár üres beállítások és interfész sebesség javítása.


A grafikus motort aktiváló beállítástól eltekintve OpenGL Skia, két fontos beállítási lehetőség teszi az Android gyorsabb működését.

1. Törölje a gyorsítótárat a következőkből: Telefonbeállítások / Tárolás és Memória / Gyorsított adatok. A gyorsítótárazott adatok már nem hasznosak, ezért problémamentesen törölheti azokat.

2. Növelje az animációs sebességet és az ablak átmenetet -tól: Fejlesztői opciók / Rajz / Animációs skála…, Átmeneti skála…, Időtartam skála…, állítsa őket mind 0,5-re vagy animációt tiltsa, de minden túlságosan hirtelen mozog, ha letiltja; Szerintem a 0,5 tökéletes.

Oktatóanyagok, mint:

  • Speed ​​Android, teljes manuális optimalizálás
  • ANDROID KERESZTEK ÉS KENYELEK, AMELYET NEM TUDJA
  • AKKUMULÁTOR GAZDASÁG beállítások Android - csínját-bínját
  • A jobb teljesítmény elérése érdekében aktiválja az OpenGL Skia alkalmazást - Video bemutató



    Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

    Megjegyzések megtekintése (4)

    Kapcsolódó hozzászólás

    Ez a weboldal cookie-kat használ.