5 GB ingyenes fájltárhely az Amazon által - oktatóvideó

Helló barátaim, a mai oktatóanyagban az online tárolásról fogunk beszélni, pontosabban meglátjuk, hogyan kaphatunk 5 GB szabad helyet online bármilyen típusú fájl tárolására. Egy felhőszolgáltatás, amelyet az Amazon nagyvállalat, a világ legerősebb vállalata kínál, felhőalapú szolgáltatások vagy online értékesítés esetén. Ha ez egy Amazon által kínált szolgáltatás, akkor nyugodtnak kell lennünk, amikor minőségükről szólunk. A múltban video oktatóanyagokat készítettünk más, az internetet ingyenes tárhelyet kínáló felhőszolgáltatásokról, például: ADrive, SugarSyn, SkyDrive, Wuala vagy DropBox.
Az egyetlen hátránya a szolgáltatás által kínált Amazon, mint: ez a szolgáltatás csak személyes használatra, amely azt jelenti, hogy kap egy letöltési linket külsőleg, hogy más emberek, fájlok letöltésére, hogy mi van ott. Hozzáférés a fájlok feltöltését csak azokat a fájlokat, hogy már megvan, ha nem nagylelkű és naiv, és hogy egy másik felhasználói nevét és jelszavát a bejelentkezéshez fiókjába. Másik hátránya az lenne, hogy nem ajánlják a kliens / desktop alkalmazás, hogy megkönnyítse a hozzáférést a fiók feltölteni fájlokat, vagy letöltheti őket ahogy Wuala, SugarSync vagy Dropbox. További linkek jelenti azt, hogy növeli a teret, hogy új tagok ezt a szolgáltatást nem azok újra és SugarSync Dropbox
Megy át ezeket a kérdéseket, az Amazon által nyújtott szolgáltatás nagyon jó, gyors, szuper könnyen használható és elérhető bármely eszköz egy internet-kapcsolat. Igaz, hívlak benneteket, hogy nézni a videót bemutató, hogy hogyan lehet elszámolni, milyen lehetőségek van, és hogyan kell használni a számla.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (36)

  • Nagyon jó bemutató, mit gondolsz, Mr. Adrian a legjobb szolgáltatást az Amazon, mint az A meghajtó 50 fenntartjuk gigabájt?

    • Nicolae Stanescu:
      Nagyon jó bemutató, mit gondolsz, Mr. Adrian a legjobb szolgáltatást az Amazon, mint az A meghajtó 50 fenntartjuk gigabájt?

      Attól függően, hogy milyen szöget nézzen, ha a fájlok feltöltésének sebességéről beszélünk, az Amazon nyilvánvalóan "za best", ha a menedzsmentről, a funkciókról és az opciókról beszélünk, akkor a győztes az ADrive, de a sebesség sajnálatos. Nem fáj, ha fiókkal rendelkezik a szövegben és az oktatóprogramban említett összes szolgáltatásról. Nem kérek élelmet, ha ezeket figyelembe veszi ... a legfontosabb az, hogy ne felejtsd el a fiókokhoz tartozó jelszót, de ez könnyen megoldható a Last Pass használatával is, amelyről bemutatónk van. Megtalálja a jobb oldali keresőmezőbe gépelve. fekete: utolsó lépés és megadás.

      • AdrianGudus: Attól függ, milyen szögből nézel, ha beszélünk a sebesség emelkedés fájlok, tiszta Amazon "za legjobb", ha beszélünk kezelése, funkciók, lehetőségek, amikor megnyerte az ADrive de a sebesség siralmas. Nem árt, ha egy számlát az összes szolgáltatást a szövegben említett, és a bemutató. Ne kérdezd az élelmiszer, ha regisztrál rájuk ... A lényeg az, hogy ne felejtse el a jelszót, hogy a számlákat, de hogy lehet megoldani egyszerűen Utolsó menet melyekkel bemutató, megtalálod írja a keresőmezőbe jobbra fent a fekete sáv: utolsó lépés, és amely be.

        Sok haszna utolsó lépés minden ezen az oldalon hallottam el.Multumesc.

    • Nicolae Stanescu:
      Nagyon jó bemutató, mit gondolsz, Mr. Adrian a legjobb szolgáltatást az Amazon, mint az A meghajtó 50 fenntartjuk gigabájt?

      Ha egészen átnézte volna, észrevette volna, hogy kérdésére a válasz az oktatóprogram végén található. Nevezetesen idézem: "az ADrive hátránya, hogy a feltöltési sebesség végrehajtható".

      Nem tudtam, hogy az Amazon már Cloud szolgáltatás, de az online boltban. Különben is, tetszett a bemutató.

    • Ha valaki tud segíteni, talán én vagyok hiányzik valami mást progran Flash Player nem tudja feltölteni, amikor megnyomja a ikont nyitja meg fájlok feltöltése

      • orosz:
        Ha valaki tud segíteni, talán én vagyok hiányzik valami mást progran Flash Player nem tudja feltölteni, amikor megnyomja a ikont nyitja meg fájlok feltöltése

        Telepítse Java Runtime és a Flash Player
        Java Ön a ITT
        Vaku ITT
        Kattints IDE szavak piros. Azt javaslom, a telepítés során, hogy nem rendelkezett nyitott böngészővel. csak miután telepítette a Flash lejátszót, és java, meg lehet kezdeni a böngésző

  • Szia Adrian! Van egy javaslatom ... cudata Azt hiszem, a Windows 7 vékony pc vagy emmbeded áttekintése nagyjából ugyanaz, amit én találtam a Google-on, ha jó letöltést és véleményt találsz. Telepítettem egy régit egy torrentből, a hang nem működött rajta. A újabb verziók nem tudják, hol lehet letölteni őket, és nem tudom, hogy annyira optimalizáltak-e ... kevesebb RAM / CPU-t fogyasztanak, mint az xp, és aero témákkal

  • By the way :) Telepítettem az Ubuntu 10.10-et a mac os x tiger-re (10.4.11), és amikor bejelentkezem, egy fehér képernyő jelenik meg fekete betűvel, majd ec black és semmi sem történik ... hogyan javíthatom meg vagy törölhetem véglegesen. Az élő CD sem működik, indulok, és megjelenik egy fekete képernyő, és ennyi. Meg tudom oldani? Vagy mit vegyen ki? Szükségem van egy Mac OS x-re egy cv alkalmazásra, amely nem képes a disk segédprogramra. Kösz

    • Malasuerte94:
      Mellesleg telepített Ubuntu 10.10 a Mac OS X Tiger (10.4.11), és most adok, hogy nézd meg egy fehér képernyő fekete írás és fekete ec aztán nem történik semmi ... hogyan tudom kijavítani vagy törölni véglegesen. Ne menj live CD-ről boot, és hogy ez egy fekete képernyő, és semmi több. Meg tudja javítani? Vagy mi, hogy ki? évben szüksége van egy alkalmazás Mac OS X cv Mege nem Disk Utility. Ms

      Furcsa, hogy el kellett menni a boot egy Live CD mód Ubuntu. Megpróbálja betölteni egy Ubuntu Live CD-t, vagy 10.04 11.04 Ha ezek közül bármelyik nem működik, használja az Ubuntu alternatív CD, amely megtalálható ITT (Kattintson a szó itt piros)

  • Én tud akárki segítsen nekem, hogyan lehet a tálcán meg a szél 7 így Sikerült megváltoztatni a gomb vak, de nem tudja megváltoztatni, és az ikonok néz póz.A számomra az 1024x768 felbontásom van?
    Nagyon érdekes bemutató minden az online tárolási szolgáltatást most 75 a gyga.

    • Kérjük, segítsen:
      Segíthet valaki abban, hogyan tehetek úgy, hogy a 7-es szélű tálcám úgy jelenjen meg, hogy sikerült megváltoztatnom a vak gombot, de nem tudom megváltoztatni az megjelenő ikonokat. Van-e 1024 × 768 felbontásom, és ez számít?
      Nagyon érdekes bemutató minden az online tárolási szolgáltatást most 75 a gyga.

      Csinálni, amit akar, akkor EZ téma (kattintson a szóra a levelet piros)
      Kit amelyre adtam a linket, akkor amire csak szükséged van!

  • Köszönöm a bemutató, nagyon jó, és a szolgáltatás nem fáj egyáltalán 5GB
    ezen felül, főleg, hogy ingyenes, egyébként azok számára, akik a wualaiak tárhelyét is igénybe veszik, az alábbiakban PROMOKÓDOK találhatók a további online tárhelyhez. Abban az esetben, ha nem tudja, hová írja a promóciós kódot, nyissa meg a "wuala" programot, menjen a felső sávba az opciókkal, majd válassza a bal oldali menüben az "eszközök" lehetőséget, válassza a "tárolás" lehetőséget, és a "LaCie Serials & Promotion Code" beillesztéshez kód alatt - összesen több mint 15 GB lenne

    PCWELT06 = 3GB
    PC-STORE = 2GB
    CONNECT-WITH-SUPPORT = 1GB
    SKYFISH-IS-COOL = 1 GB
    I-KNOW-DOMINIK = 1GB
    I-know-CAROLA = 1GB
    I-know-FABIUS = 1GB
    I-know-Luzius = 1GB
    I-know-THOMAS = 1GB
    I-know-JONAS = 1GB
    I-know-MARCEL = 1GB
    I-know-Marius = 1GB
    I-know-DARIO = 1GB

  • Hi guys, hogy egy szuper terbite!
    kivételes lenne (ha van ideje), ha '' Kaspersky intenet security 2012 '' témájú oktatóanyagot készíthet néhány új modullal !! Bfta tovább !!!

  • Marian Rusu:
    Köszönöm a bemutató, nagyon jó, és a szolgáltatás nem fáj egyáltalán 5GB
    ezen felül, főleg, hogy ingyenes, egyébként azok számára, akik a wualaiak tárhelyét is igénybe veszik, az alábbiakban PROMOKÓDOK vannak a további online tárhelyhez. Abban az esetben, ha nem tudja, hová írja a promóciós kódot, nyissa meg a "wuala" programot, menjen a felső sávba az opciókkal, majd válassza a bal oldali menüben az "eszközök" lehetőséget, válassza a "tárolás" lehetőséget, és a "LaCie Serials & Promotion Code" menüpontba illessze be a kódot- az alábbiak… összesen meghaladná a 15 GB-ot

    PCWELT06 = 3GB
    PC-STORE = 2GB
    CONNECT-WITH-SUPPORT = 1GB
    Skyfish-IS COOL = 1GB
    I-KNOW-DOMINIK = 1GB
    I-know-CAROLA = 1GB
    I-know-FABIUS = 1GB
    I-know-Luzius = 1GB
    I-know-THOMAS = 1GB
    I-know-JONAS = 1GB
    I-know-MARCEL = 1GB
    I-know-Marius = 1GB
    I-know-DARIO = 1GB

    Köszönöm az összes nevét, hogy elhozott ilyen édes süteményeket ... kedveljük őket.

  • Tudod, hogy egy bemutató, hogyan kell megváltoztatni a Windows shell 32 Tudom, hogy ez nehéz, de információt erről a pr fórum Softpedia érdekes lenne még egy ilyen bemutató, vagy akár szoftver, amely nem csak megváltoztatni a dll, hogy témát!? ?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.